Reklama

Holky a nahota doma

Janina (Pá, 24. 3. 2023 - 06:03)

Do sebe nejdu, od mala jsem totiž zvyklá jen na poštěváček, tak ten si dráždím. Přejíždím si i pysky, tahám za ně, dokážu se vším tím přivést až k extázi, ale hlavní je poštěvák.

Leo (Pá, 24. 3. 2023 - 06:03)

Pěkně si to popsala co se sebou děláš. Jani a co tak brzo dnes, bylo 6 a už píšeš. Jinak, dělala sis ráno dobře? A jaké to máš v tom tvém rozkroku. Většina holek je bez chloupků, ty taky?

Janina (So, 25. 3. 2023 - 08:03)

Včera jsme byli na exkurzi, vstávala jsem dřív. Já jsem spíš blond, tak tam toho zas až tak moc nemám, tak se jenom malinko upravuju. Nechávám si chloupky jen trošku nahoře, ani to skoro není vidět.

Jakub (So, 25. 3. 2023 - 22:03)

Blonďaté chloupky na pipině má málokterá. Sestřenka je má skoro jako zlaté, ale docela husté. Kdysi jsem ji ukecal, aby to neholila úplně, sám jsem jí to upravoval, dělal jsem jí z nich nad čárkou hezké srdíčko. Její mamka se vyholuje úplně, když to viděla, tak se divila, kdo jí to takhle upravil. Přiznali jsme se, a ona, že se teda vyblbneme.

Leo (So, 25. 3. 2023 - 08:03)

A to já zas znám jednu z Dejvic, která tam toho má nejvíc. Vážně, to jsem si vypůjčil od Yo Yo Bandu, písnička Rybitví. Ale jak jsi Jani psala, tak se uprostřed upravujes a ani bys, myslím, nemusela, když jsi blond. Většinou jsou blondýnečky bez chloupků. Jestli se ještě smím zeptat, kde jste byli na exkurzi? Psalas, že jsi na hotelovce, tak někde v hotelu? Dík za odpověď.

Janina (So, 25. 3. 2023 - 09:03)

Byli jsme v jedné vývařovně, jež připravuje jídla pro strávníky jak škol, tak soukromé osoby. Bylo to zajímavé, a mají se tam kuchařky co otáčet. Poprvé jsem něco takového viděla.

Pavkol (So, 25. 3. 2023 - 09:03)

Kakala si už dnes Janinko?

Janina (So, 25. 3. 2023 - 09:03)

Pokud by se mi takto zeptala kupř. sestra při hospitalizaci v nemocnici, tak ji odpovím. Ale vám, pane, v žádném případě. Nebudu v žádném případě s vámi komunikovat.

Návštěvník (So, 25. 3. 2023 - 09:03)

Ale fuj! Pavkole jdi si na svá vlákna. Janinka o jídle a ty...., že se nestydíš.

Janinka (So, 25. 3. 2023 - 09:03)

Co se mezi nás sereš!!Pavkole,kakala jsem a i u toho pěkně prděla.Jak se ti dneska honí?

Janina (So, 25. 3. 2023 - 10:03)

Od samého začátku kdy jsem se před pár dny zapojila do diskuse, píši jen pod jménem Janina. Takže předchozí příspěvek od "Janinka" není můj, ten o prdění a honění. Vy jste fakt někteří pánové odporní, ale ne v tom co napíšete, ale jak se vydáváte za někoho, čím nejste.

Návštěvník (So, 25. 3. 2023 - 10:03)

Tak od tebe to úchyláku sedí :-))

Leo (St, 22. 3. 2023 - 09:03)

Janino kolik ti je a bráchovi.

David (St, 8. 3. 2023 - 14:03)

Jolano, a našel ten kluk tvůj klitoris? A měla jsi jí hodně mokrou? Za jak dlouho po tom, co jsi mu ukázala píču, ten kluk vystříkl?

Jolana (St, 8. 3. 2023 - 15:03)

Jasně že klitoris našel, byl šikovnej. Dvěma prsty roztáhl pysky a už na něj vykoukl. A byl samozřejmě vlhký. Neumím si představit, aby byl suchý. Pak jsem si píču trochu sama roztáhla, aby se objevila díra a on zasunul prst dovnitř. Byl opravdu opatrný a jemný. Asi se bál, aby mě to nebolelo, tak se pořád ptal, jestli je to dobrý. Brácha stál za ním a culil se. Poradil mu, aby si šáhl na ten růžový hrášek, když už má ten prst mokrý. Tak ho trošku podráždil, až jsem vzdychala. Ale radši jsem se snažila neudělat, aby se třeba nedivil. Brácha mi pak přes hlavu sundal tričko a upozornil ho, jak mi přitom střídavě tuhnou bradavky, když tam prstem správně rejdí. Takže mi pak koukal střídavě na píču a na prsa, aby to dělal co nejlíp. Málem jsem to neudržela. Musela jsem říct, že teď jsem na řadě já, ať ho taky ukáže. On vystříkl až pozdějc, až když jsem ho měla v ruce. Na začátku, když jsem mu ukázala píču, si na ni hned nesáhl. Nějakou dobu jsme si povídali, co všechno se může dít, co mu můžu dovolit a ukázat, a taky co na oplátku on mně. Pak si hrál on se mnou a než jsme se vystřídali, tak to od začátku muselo být asi půl hodiny. Brácha mi radil, jak s ním mám zacházet a já se tvářila, že to dělám poprvé. On vystříkl během minuty, takže jsem musela jít umýt ruce. Když jsem se vrátila, tak se ptal, jestli jsem už unavená, on že ještě není.

Eva (St, 8. 3. 2023 - 15:03)

Teda, ty máš vůli. Já bych si to nechala udělat, nebo bych se udělala sama před klukama, nebo potom. Když se vzruším, tak už musím i kdyby to měla bejt ostuda.

Jolana (St, 8. 3. 2023 - 16:03)

Já jsem se nechtěla nechat udělat jedním prstíčkem. To je tak akorát na předehru. Chtěla jsem si nejdřív pohrát s ním, aby dostal tu správnou náladu a byl odvážnejší. Když pak vycákl a já byla v koupelně, tak jsem si řekla, že to napoprvé nebylo špatné, ale že se pak dokončím. Brácha mu mezitím řekl, že já určitě nemám dost tak jako on. Taky si povídali, co viděli v pornu a ukázalo se, že viděl snad všechno. Měl už docela dobrou školu. Když jsem přišla a on řekl, že ještě není unaven, tak jsem znovu roztáhla nohy a on pokračoval. A bylo to ještě lepší, protože mi dal pusu nejdřív na koleno, potom líbal vnitřní stranu stehen a pořád se přibližoval k díře a sledoval, co já na to. V odpověď jsem si ji roztáhla a za chvíli už lízal jako profík, až mi blahem naskočila husí kůže. Roztáhl mi ji oběma rukama a nevynechal nic. Nepřestal, ani když jsem se při orgasmu zakvičela. Tak jsem se udělala několikrát za sebou a když se konečně vztyčil, tak měl obličej úplně mokrý.

Návštěvník (Ne, 19. 3. 2023 - 09:03)

Moje sestra doma nosí malé tanga a povím vám že je to super. Když se nahodou předehne tak je její kundička prakticky celá holá. Je to krásný a rajcovní pohled.

Návštěvník (Ne, 19. 3. 2023 - 21:03)

Moje starší sestra doma chodí bez kalhotek přesto že nosí sukni ale mnohokrát vidím její krásně zarostlou pipinu. Vzdy mě to tak vzrušuje že se musím jít vyhonit. Ve skutečnosti se mi to líbí až moc.

Návštěvník (Út, 21. 3. 2023 - 07:03)

Mám 2sestry. Chodí doma napolo nahé ale nijak moc. U nás není nahota tabu.

Reklama

Přidat komentář