Reklama

prvni masturbace

Návštěvník (Po, 6. 3. 2023 - 23:03)

Musis zaspivat heskou pysnicku

Petr (Po, 27. 2. 2023 - 09:02)

Poprvé to bylo někdy v mých dvanácti letech. Brzy ráno mě probudil sen ve kterém se mi zjevovalo tělo mé spoře oděné matky tak jak jsem ji občas vídával. Cítil jsem erekci svého údu a měl jsem silné nutkání se svého ztopořeného údu pod peřinou dotýkat což mi přinášelo dosud nepoznaný ale krásný a slastný pocit který se postupně stupňoval až k mému prvnímu prožitku a poznání nádherného orgasmu spojeného i s mým prvním výstřikem semene kterého jsem si byl plně vědom. Pak už to šlo samo jen jsem piloval způsoby jak mi to z hlediska mého uspokojení nejvíce vyhovuje k čemuž se přidali i mé chlípné sexuální fantazie, představy a fetiše které sem ani psát raději nebudu.

Návštěvník (Út, 7. 3. 2023 - 08:03)

Tady je to o hubu něco psát a navíc nějaké intimní věci, fetiše a podobně. Člověk je hned označen za úchyla. Bohužel, je spousta lidí bez jakékoli fantazie, kteří znají jen jakousi klasiku. Prostě nasadit na babu a jet. A co se týká onanie, tak tam je to podobné. Přitom je tolik možností jak si dělat dobře. Nejen sevřít do dlaně, ale desítka jiných způsobů.

Návštěvník (Út, 7. 3. 2023 - 16:03)

Jde o to, jak to psaní kdo přijme a pochopí. Jako kluk jsem psal deník. Bylo tam všechno. I ta první orgastická masturbace s prvním semenem a všechny další s pocity, inspiracemi, fantaziemi a důvody. Kolikrát, jak dlouho, kolik bylo semene, jak mi penis rostl, byly tam i jeho fotky. Pak první rande s holkama, první a další soulože. Vše v nejintimnějších detailech popsané i s pocity. Máma ho od začátku četla a já to nevěděl. Pak se prořekla a já přestal psát. Poprosila mne abych pokračoval. Poslechl jsem a tak se ještě mnohé dozvěděla, třeba jak jsem šukal její nejlepší kamarádku. Když jsem se oženil, deník v mnoha pokračování jsem jí věnoval a má ho v úschově ona. Třeba to někdo najde a vydá. Doufám jen, že pod pseudonymem. Zatím je u ní v bezpečí.

Tonda (Po, 27. 2. 2023 - 05:02)

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli jste někdy zkoušely masturbovat přes zimní oblečení jako jsou oteplovacky nebo zimní kombinézy nebo něco podobného moc děkuji

Default User Image
Lukáš (Po, 15. 1. 2024 - 14:01)

Dneska v kombinéze mám značku freeze 😁

Návštěvník (Po, 27. 2. 2023 - 06:02)

přes plínku Toníku

FTOMAS (Ne, 26. 2. 2023 - 13:02)

To bylo v 15 letech. Kde a při jaké příležitosti, to už si nevzpomenu.

Kubajs (So, 25. 2. 2023 - 21:02)

Ahoj, poprvé v životě sem stříkal zrovna před malou chvilkou, stydím se ale sledoval sem mamku jak se koupe, celou dobu mi stál a cukalo mi v.něm a nejednou to přišlo

Román (Út, 25. 4. 2023 - 10:04)

Opakovalo se to ještě někdy? Koukal ses zase na mamku?

Pavel (Čt, 23. 2. 2023 - 22:02)

Oprava: Pavel_k2006

Pavel (Čt, 23. 2. 2023 - 22:02)

Ahoj, nechtěla by si nějaká holka jen tak popsat o něčem sexuálním případně vyměnit fotky? Pokud ano, pište na IG pavel_2006

lesteee (St, 8. 2. 2023 - 11:02)

Sex seznamka - https://hespac.com/sexseznamka.htm Počítal jsem s tím, že na mě budou vyskakovat fiktivní profily. Lehce jsem je ale rozeznal od skutečných žen. Navázal jsem se třemi konverzaci a pokračovali jsme přes email. Postupně jsem se s nimi sešel a po předchozí domluvě je pozval k sobě.

Návštěvník (St, 8. 2. 2023 - 11:02)

Bacha. Jde jen o to jak vás obrat a prachy.

Eliska (Út, 24. 1. 2023 - 23:01)

Moje první bylo před rokem cca. Sedim v lavici s kamarádkou a jednou o přestávce na mě vyplaznula jazyk a já na ni a jak jsme byly vedle sebe tak jsme se potom dostali k sobě a jazyky jsme se dotkly. Fakt idk jak se nám to povedlo. Tak jsem řekla jestli si nedáme pusu a ona že jo a dali jsme si pusu. Zalíbilo se nám to a tak jsme si jich dali víc. Jednou po škole jsem měla chutě a dala jí pusu. V ten moment nás napadlo jestli něco nezkusime a zašli jsme během pauzy k nám domů protze ho mám vedle školy prakticky. Sedly jsme si vedle sebe a začaly se pusinkovat. Zeptala jsem se jestli nezkusíme i něco sexuálního a ona mi začala sjíždět rukou pod tričko a řekla že si svlíkneme vršek. Tehdy jsem poprvé sahala na prsa někoho jiného. Naučila mě se líbat a osahávaly jsme se. Svlikly jsme se do kalhotek a sahat si pod ne. Sundala mi kalhotky a byla jsem úplně nahá jen ponožky jsem měla. Skončilo to u lizani. V ten moment jsem jí svlikla do naha a ona mi pak sundala i ty ponožky a mazlily jsme se. Od té doby jsme spolu občas něco měly... a to bylo v 8. Třídě

Michal (Ne, 1. 1. 2023 - 09:01)

Nechceš si psát na ig o masturbaci a podobně můj ig hrouda_michal profilovka Ferrari

Jája (Pá, 20. 1. 2023 - 21:01)

Nemuzu najit tvuj ig posli odkaz

Návštěvník (Po, 25. 7. 2022 - 14:07)

Když jsme v tělocviku trenovali šplh s přírazem a než jsem sjel od stropu na zem,už tam byl flek.To jsem ale nevěděl co to je a že to bylo něco jako masturbace?Potom už jsem chtěl šplhat stále.Ale sám.Za tu ostudu to nestálo.

Onan (Po, 25. 7. 2022 - 09:07)

Poprvé to bylo ve 13. Šel jsem s kamarádem na koupaliště. Bylo tam hodně lidí. Asi půl hodiny před odchodem se mi kamarád někam stratil. Řekl jsem si, že se prevliknu a půjdu domů. V kabině mě napadlo podívat se dírkou v prkně. Stál tam starší kluk. Když jsem byl převlečený, tak jsem se podíval ještě jednou. Stál tam pořád. Řekl jsem si, že si ho prohlednu. Bylo mu tak 16 nebo 17. Měl dlouhý vlasy a čuměl před sebe. Pak se podíval rychle dolů. Pak jsem si všimnul, že má pootevrenou pusu a že se mu hýbou vlasy. Začínal jsem něco tušit. Svohnul jsem se a našel jsem si jinou dírku. Moje tušení se naplnilo. Měl ho ve dlani a jel jak ozavod. Když jsem přišel domů, šel jsem do koupelny a svlek jsem se. Dál už to znáš.Stalo se to před rokem. Neznám nic hezčího. V poslední době se ukajim kazkej den. Jednou dokonce 3krat.

Naty (Po, 25. 7. 2022 - 09:07)

Takhle to má teďka syn. Je puberťák a už by bez toho nemohl být. O víkendech či v prázdniny dvakrát ráno v posteli, někdy možná i odpoledne a večer zase před spaním. Trochu to sleduju a krásně poznám podle skvrn kolikrát si to dělá. Začal s tím v jedenácti.

Reklama

Přidat komentář