Vzrušuje mě máma
Asi tak jako ty ?
Ano MMS.
tak dej ty svoje a já tě prozovním aby moj ečíslo pak tady neznal leckdo
Mě strašně rajcuje kámoše máma. Je to prostě nádherná sexy prsatá milfka. Jsem i jednou kámoši nastínil že na ní musím pořád myslet a on se mi pak svěřil že on taky. Teď to spolu pořád probíráme jak dva úchyláci. Oni spolu bydlí sami tak nás napadají teda fakt dost hustý fantazie.
proč číslo? že by mi to přišlo jako MMS?
Tak dej číslo a uvidíš.
proč číslo? jako že by si mi poslal MMS?
Ahoj. Už delší dobu hledám ženu 18 - 45 let ze Středních Čech a s vlastním zázemím na zaučení do krásy sexu s ženou. Zároveň však také hledám dominantní ženu na výprasky a submisivní hrátky. Já 39, 163/90, holka při těle, větší prsa, prý sympatická. Hledám ženu, která si mě přehne přes koleno , vysází mi pětadvacet na holou, promasíruje kundičku a bude mít pochopení pro můj fetish na líbání, sání, olizování a hraní si s jejíma kozama. Napiš mi svůj e-mail a já se ozvu. Věk 18 - 45 let. Výměna rolí možná.
Můj syn chodí jednou týdně ke mě do ložnice a já si s ním hraji je mu 14 let jsem asi špatná matka ale aspoň ho něco naučím
Dobre robíš uži si
Ten tvůj taky..
Ten tvůj taky..
Tak jak to máš, vole. Jednou malý a pak zas velký zet? Debile
Pomoz mu. A jestli je vyvinuty si to i uzijes :) já se se svým synem od jeho 18 let co odešel otec za mladší mam sex skoro každý den. Začalo to když jsem se opila po tom co me manžel podvedl a odešel. Jsem přišla domu a šla na počítač našla tam omylem své nahé fotky z koupelny z ložnice kde si prstim atd. Vytocilo me to ale i vzrusilo. No a pak už jsem jen pockala na dobrou příležitost. Nelituji a jsem šťastná. Manžel me v životě nikdy tak dobre neosukal.
Držím vám palce
Ten se má..
No to je kdybys ji viděl tak bys byl hodně prekvapen
ta by musela hezky vypadat na fotce ale to že mám v neděli narozeniny ještě neznamená že bych mohl takovou věc žádat kdybych ti dal e-mail
Co to meleš jaké znásilnění ? Jen mě měla za někoho jineho a z polospanku mi řikala Luboši.
- Odpovědět
Pošli odkaz