Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Návštěvník (Po, 6. 2. 2023 - 11:02)

Ahojky maminky, přistihla jste nějaká svého vlastního syna jak si ho honí? A jaké to pro vás bylo?

Yveta (Ne, 26. 2. 2023 - 09:02)

Zrovna minulý týden v jeho pokojíčku. Asi nevěděl že jsem přišla domů. Měl pootevřené dveře a skoro minutu jsem ho sledovala. To teda bylo něco. Už dlouho mě tak nic nevzrušilo, jako tady toto.

Ema (Po, 6. 2. 2023 - 08:02)

Navštívila mne kamarádka. Je to kočka a syn na ní mohl oči nechat. Viditelně se mu postavil pyj. Pak to nevydržel a začal se honit. Kamarádka se divila, že mu to dovolím. Vysvětlila jsem jí, že u nás se to bere jako normální lidská potřeba, protože se ukájí většina zdravých a potentních. Za chvíli musela na záchod, byla tam dost dlouho a bylo slyšet co tam dělá. Když se uspokojila, dala mi za pravdu. Onanie je nepřirozeně odsuzována jako něco nemravného. Přistihujeme se docela běžně a neděláme z toho záležitost.

Jiří (Ne, 5. 2. 2023 - 20:02)

Ahoj
Bydlíme s mámou v garzonce, jednou v noci sem nemohl spát a slyšel jsem mámu jak přichází z koupelny do postele, lehla si a koukala směrem k mojí posteli, začal jsem odfukovat jako ve spánku a škvirou pod dekou sledoval mamku jak se začala pod peřinou kroutit a najednou vyndala kalhotky a dala je pod polštář, pak dala ruce mezi stehna a honila si kundu. Sledoval sem jí a u toho se udělal tak intenzivně jak nikdy v životě.

Návštěvník (Po, 6. 2. 2023 - 09:02)

Ono spát na jedné posteli s ženou i když je to vlastní matka se může zvrhnout i něčemu co by se nemělo.

Ema (Po, 6. 2. 2023 - 10:02)

Mámy si berou do postele miminka, ale ne puberťáky a dospělé syny. Ví dobře co by hrozilo. I ta onanie se děje odděleně a ve vší počestnosti.

Petr (Pá, 3. 2. 2023 - 17:02)

S kámošem jsme často jezdili na kolech. Jednou bylo velké horko, a když jsme jeli kolem řeky napadlo nás se zchladit. Na břehu jsme vyzuli boty a už jsme se šplouchali ve vodě, to bylo málo chtěli jsme se zchladit více, nikdo tam nebyl a tak jsme svlékli oblečení a nahati si lehli do vody. Potom jsme sedli na kameny, abychom trochu oschli. Po chvíli se kámoš zadíval do krajiny a povídá "tady je tak krásně to bychom si ho mohli vyhonit" a už měl ruku mezi nohama. Já jsem ho následoval, zamouril jsem oči a užíval si. V tom jsem uslyšel takové chechotani, smích, a když jsem otevřel oči na cestě stali dvě holky s pejskem.

M (Pá, 27. 1. 2023 - 11:01)

Taky jedu takový fetiš. Když prostě vidím na ramínkách vyvěšeny ty ženské hadříky a spodní prádlo tak nevydržím vyberu si toho více a mažu do kabinky. Pak to zase vrátím a vše v poho.

Lukáš (So, 28. 1. 2023 - 18:01)

Já bych se toho asi bál. Jinak se mi líbí i dámské jednodílné sportovní plavky jinak mám rád zimní hladké naducané péřovky.

Mirek (Ne, 5. 2. 2023 - 01:02)

Před pár týdny jsem si zkoušel v prodejně novou bundu. Do kabinky vedle zrcadel vešla žena s nějakými hadříky, v ruce na ramínku 2 sukně.
Závěs za sebou nezatáhla tak aby na ni z jednoho úhlu nebylo vidět. Nešmíroval jsem ji, ale všiml jsem si když si svékla zkoušenou sukni že je nahá. Měla na sobě punčochové kalhoty bez spodního prádla. Vypadala ale hezky to se musí nechat. Hned jsem si šel pro jinou bundu abych se na ni mohl nenápadně u zrcadel do kabinky dívat.
Paní měla zhruba 40 s pěknou postavou. Péro jsem měl tvrdé už při pohledu na ni a to jsem si myslel že ve svých 59 mě už nic nepřekvapí.
Ona si v kabince punčocháče sundala a než vyšla ven měla na sobě punčochy s takovou ozdobou krajkou na stehně.
To už se nedalo, počkal jsem na ni a zeptal se jí jestli nespěchá, jestli by si nechtěla dát vedle v kavárně kávu. Byl jsem z ní hotový.

Ala (Ne, 5. 2. 2023 - 19:02)

Prodávala jsem před lety na mateřské brigádně v butiku s dámskou konfekcí.
Jednu zákaznici jsem obsluhovala asi hodinu před zavíračkou. Vybírala si nový dlouhý kašmírový kabát se sukní.
Podávala jsem jí do kabinky další sukni když jsem si všimla jejího vzhledu. Měla jen rolák, byla bez sukně v krásném podvazkovém pásu, na sobě krásné punčochy.
Oblékla si sukni, obula si lodičky s vybraným kabátem, před zrcadlem jsem jí pochválila její výběr, slušelo jí to.
Vybírala si dlouho, ale udělala útratu.
Platila kartou, nechala mi hotově slušné dýško, po jejím odchodu jsem zbylé kousky dala stranou, šla zamknout prodejnu a cestou do zázemí prodejny jsem odtáhla závěs kde si zákaznice zkoušela zboží. Na stoličce zůstal její hedvábný šátek pod kterým ležel krásný realistický vibrátor s malým balením cestovního lubrikantu.
Stihla jsem na zákaznici přes spuštěnou mříž zavolat aby se vrátila. Obě jsme se na sebe usmály, paní si vzala co si omylem zapomněla a na oplátku pozvala na výbornou kávičku ona mě.

Vnuk (Čt, 26. 1. 2023 - 22:01)

Prvně mě přistihla babi. Honim už tak od 8 let, ale jak mě načapala tak to mi bylo tak 13. Vešla do koupelny a viděla jak si ho mastím. Usmála se a řekla: tak ty si to tady užíváš? V honění jsem pokračoval ona se ještě celkem dlouho dívala. Od té doby jí ho ukazují kdykoliv jsem u ní. Vždy plně v erekci.

Kluk (So, 4. 2. 2023 - 09:02)

Taky sem to měl od babi povolený a někdy si i sama sahala pod sukni. Mamka ta mi někdy vynadala že to dělam moc často a někdy se jen usmívala. Taky si dělala dobře i s vibrátorem. Tak sme si neměli co vyčítat.

Lukáš (Čt, 26. 1. 2023 - 04:01)

Já si ho honím hlavně kvůli svému fetiši který mám od svého dětství a to na zimní péřové bundy které jsou z hladkého materiálu takzvaně šusťákový fetiš. Sledují sem tam i porno kde hrají roli péřovky třeba je tam krásná sexy holka která honí jednomu borci a má na sobě zimní péřovou bundu dělá ho tam rukávem a ten výstřik na bundu oh. Líbí se mi hezké ženy v naducaných péřových bundách vypadají v tom sexy nejraději bych se vysvlékl úplně donaha a nahej se nějaké holce udělal na péřovku jen ta představa jak někde nějaké cizí holce šukám do péřovky a ksicht zabořený v kapuci. Představa že takovou péřovku oblečené na hezké holce šukám úplně nahatej někde na hlaváku a přitom je tam hodně lidí v zimních bundách a já úplně nahatej jen ta představa mě vzrušuje. Když jsem jel vlakem do Olomouce šel jsem na WC a tam jsem se úplně vysvlékl do naha když vlak zastavil na nějaké zastávce a nějaké holky vystupovali z vlaku tak okýnkem jsem pozoroval holky a měli na sobě krásné naducané péřovky jak mě to vzrušovalo. Nahota na WC ve vlaku byl to adrenalin a ano měl jsem chuť se neoblékat a vystoupit z vlaku v Olomouci se vytyčeným ptákem a jít do vestibulu a honit ho tam třeba by tam po mě samy házeli své bundy ale s velkou jistotou by přijeli policajti a sebrali by mě a skončil v blázinci což radši bych neriskoval ale ta představa mě láká a vzrušuje. Někdo by si řekl a divil se že mi není zima v zimě třeba i v mrazu úplně nahatej a samozřejmě by si mysleli že jsem i blázen což by mě bylo jedno co si kdo myslí protože na názory některých lidí mám úplně u prdele. Tento typ fetišů na zimní bundy je příjemný když je taková bunda hladká jak klouže mezi nohama na nahém těle když taková bunda má i kapuci je ještě lepší a pěkně naducaná nejdřív ji zapnu dám mezi nohy a už jenom když ji dám mezi nohy tak mi stojí a udělání je docela rychlý. Nevýhoda tohoto fetišu je uskladnění pokud těch bund je víc nebo je to drahý koníček.

Taky tak (Čt, 26. 1. 2023 - 08:01)

Chodím večer do vekých marketů kde mají zkušební kabinky a prodávají dámské oděvy i spodní prádlo. Vyberu si do kabinky pěkné kousky a super si to užívám.

Lukáš (Čt, 26. 1. 2023 - 23:01)

A pak si to koupíš ? Nebo to dáš zpět do prodeje ? Tam jsou kamery. Já když si to dělám s péřovou bundou tak většinou buď doma nebo na olomouckých Poděbradech u Jezera na nuda pláži a kdekoliv v přírodě jsem přitom úplně nahatej i když je venku mínus stupňů a jak ten povrch je hladký šusťák a Jak pěkně studí chtěl bych aby mě u toho nachytali cizí holky ale v dnešní době si dávat pozor na dotykové telefony protože nejde jen o focení ale nechci skončit někde na internetu to by bylo už blbý nechci si představit že se někdo ze známých dozví že jsem fetišista na zimní péřové bundy a že si to s nimi dělám. U cizích mi je to jedno protože mě takový lidé neznají a vždy takovéto nachytání někým kdo mě nezná se vždy ztratí u známých by pomlouvali a rozšiřovali to. Tajit svůj fetiš se mi vede docela dlouho vždy mám nějaký ten jak to přesně nazvat určité bezpečnostní parametry a budu dělat vše aby se to nikdo o mě nikdy nedozvěděl toto tajemství si sebou vezmu do hrobu.

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 08:01)

Zpět do prodeje a kamery v kabinkách nejsou. Hlídají jen to jestli něco nekradeš jinak jim to je fuk. Vezmu si sebou do kabinky na oko i pár pánských hadrů, jako na vyzkoušení. Ještě se mi nestalo že bych s tím měl problém.

fox_23 (Po, 23. 1. 2023 - 02:01)

Vzrušuje mě masturbovat venku, v lese, nejraději u dálnice, ne tak aby mě každý viděl, ale aby mě viděli ti, kteří se rozhlíží po okolí, ti mě také viděli mockrát. Párkrát mě přistihli i návštěvníci lesa, většinou když jsem přestal vnímat okolí, například houbaři, nebo paní se psem, nechci tím obtěžovat, tak jsem se většinou začal pakovat a rudý až za ušima maximálně pozdravil, většinou mi s úsměvem odpověděli a šli si po svém. Je to zvláštní pocit, na jednu stranu skvělé a strašně vzrušující, na druhou stranu trapné a ostudné. :-)

Robert (Po, 23. 1. 2023 - 12:01)

Mě přistihne manželka večer v postely když na ni čekám. Zůstanu odkrytý, rozsvícená lampička a pomalu si ho honím. Když přijde, tak malé pomazlení a hned zasunout. Stane se, že když dlouho nejde, tak se udělám a pak usnu, to je většinou naštvaná, protože mi zase chvilku trvá než si ho opět postaví.

Návštěvník (Ne, 22. 1. 2023 - 10:01)

Za chvíli mne přistihne tchýně, která mi přinese oběd, protože manželka vyspává po tahu a dlouhé mrdačce. Řekne: "Cože? Ty eště nemáš dost?" A počká si až budu ejakulovat. Při odchodu to nevydrží a strčí si ruku do rozkroku, protože sama taky potřebuje útěchu.

Reklama

Přidat komentář