Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Psychopati v naší společnosti patrně nabyli vrchu mají napojení na miliardáře a mají nejlepší schopnosti pro miliardáře něco dokázat. Tudíž ač věc je raného traumatu jako v případě krutého otce pana Pavla, který měl "medicínu" na něj připravenou a tou jej mlátil a asi jeho emocionální výrazivo bylo velmi pokřivené otcovou profesí, takže ho zlomil a šel dělat kariéru vojáka taky. Nebo tu máme psychopaty vrozené, tam bude jistě vysokým skórem lobysta za trh s rychlopůjčkami v číně a Asii(velmi morální pan Kolář).

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

„Kdo šetří hůl, nenávidí svého syna, kdežto kdo jej miluje, trestá ho včas.“ (Přísloví 13:24). Takže Pavlovi se dostalo té nejlepší výchovy, a proto se tak úspěšně socializoval a měl pěknou kariéru. Dneska si na dítě z obavy před sociálkou málokterý informovaný rodič dovolí vztáhnout ruku, a tak máme potetovanou anarchistickou problémovou a nesnášenlivou mládež s piersingem v nose, která se sdružuje do smeček pod vlajou Miliónu chvilek, nedemokraticky demonstruje za odvolání vlády a presidenta, a nasírá všechny starší generace příklonem k patologické filosofii korektnosti ze Západu. První vlna této nepodařené mládeže už dospěla a hned založila stranu pirátů, když si ve své hlouposti neuvědomila, že se tak hlásí k odkazu námořních hrdlořezů a lupičů.

ShabbaTot-Jahoda (So, 28. 1. 2023 - 03:01)

nejlepší výchovu dostal od otce Tomio Okamura,toho jeho otec prý mučil asijskýma vonnýma tyčinkama až měl z toho všude fleky! Malý Tomio byl pak plachý,bojácný,zakřiknutý a bál se svého okolí...nekomunikoval a byl v chrinických depresích.....a proto se z něj v dospělosti stal lev!A navích chodí do posilovny,má obrovské svaly a jako správný Japončík umí Karate !Karate je svinstvo ! Tak jen ať si nyní někdo zkusí vyšlápnout na Tomia a dostane přes tlamu !!!...A nyní Cyniku blej,nastal tvůj čas...no....můj čas nastane odpoledne,to až vám všem natrhne generál Pavel z Hradu prdel! Víš Cyniku,co to bude znamenat?! Že jsi se opět,ale opět a jako vždy spletl a tvoje práce brouka Pytlíka valící si svou sysifovskou kuličku do kopce je jako vždy,ale opět jako vždy uplně zbytečná...ha,ha,...já zvolejí generála Pavla oslavuji již nyní kapénkou ostrého šnapsu,kudy teče,tudy hřeje a malinká štamrdlička po ránu vždy rozproudí krev a prospívá zdraví.

Cynik - realista (So, 28. 1. 2023 - 04:01)

„...můj čas nastane odpoledne,to až vám všem natrhne generál Pavel z Hradu prdel! Víš Cyniku,co to bude znamenat?! Že jsi se opět,ale opět a jako vždy spletl a tvoje práce brouka Pytlíka valící si svou sysifovskou kuličku do kopce je jako vždy,ale opět jako vždy uplně zbytečná...ha,ha,...já zvolejí generála Pavla oslavuji již nyní kapénkou ostrého šnapsu,kudy teče,tudy hřeje a malinká štamrdlička po ránu vždy rozproudí krev a prospívá zdraví.“ ---------- Jistě, odporně vyžraný, funkčním mozkem ani „moskem“ však nevybavený tvore, je vcelku pravděpodobné, že zfanatizované voličstvo, zhusta tupé a nemyslící, neschopné vidět věci v souvislostech, opravdu zvolí prezidentem bývalého komunistického oficíra, předsedu ZO KSČ, a na Hrad dorazí i jeho milostivá, vystudovaná politručka, tedy politická pracovnice socialistické ČSLA… Samozřejmě, primitivní katolík a lidovecký volič, jako ty, bude pochopitelně žvanit něco o jejich „politicky správném myšlení“, což u katolíka a voliče lidovců nikterak nepřekvapí… ----- Jenže, bohužel není ani tak podstatné, kdo bude prezidentem malé země v srdci Evropy – podstatné je to, zda jak se nový prezident postaví ke snahám vykurvené, pětislepené kolaborantské a vlastizrádné vlády národní zkázy, vedené fialovým blábolilem, ke snahám, nevyhnutelně eskalujícím rusko-ukrajinský konflikt a vedoucím k válce, bohužel k válce jaderné, i když v tom mnoho udělat nedokáže. Domníváš se snad, sádelníku, že tě ochrání tvé milované NATO? Jistěže ne, blbe, vždyť NATO tu válku vyvolává, jak vyplyne z mých následujících textů, z nichž bys mohl pochopit alespoň zlomky, naděje však je nepatrná. ----- Domníváš se snad, sádelníku, že tě zachrání tvůj vymyšlený Pánbíček? Jistěže ne, blbe, bude to naprosto stejné, jako výsledek požadavku „Zaplať Pánbůh“, či „Pomož Pánbůh“… Jako vymyšlený nikdy nezaplatil ani halířek, nikdy nepřiložil ruku k dílu… ----- Tak tedy „generála Pavla oslavuj již nyní kapénkou ostrého šnapsu“, oslavuj také vlastizrádnou a kolaborantskou vládu národní zkázy, blbe… Využij každého dne, který ti zbývá, sádelníku, může se lehce stát, že jich již mnoho nebude, i díky takovým propagandou zpracovaným, memyslícím a myšlení neschopným primitivům, jakým jsi ty sám…

27.1. (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Na misích možná to kněz, nazval osloveními od Boha, kdy On na člověka ,,promlouvá" různými událostmi, informacemi apod. ,které u citlivějších duší působí to, co je tu nazváno jako květ v zahradě ,,Bílí Oleandr", tedy takový nadhled a touha vědět Pravdu.

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Tady je to někdy jako v mateřské školce, někdy jako v bordelu, jindy zase jako v polepšovně. To mám z toho, že sem chodím. Na druhou stranu - když si tady někdy někdo šlehne, je tu i sranda. I Nona je zábavnější, když si dá skleničku kontušovky (nebo co pije).

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 20:01)

Suchý Martini máš? Nemáš. :) Ale já doma nepiju.

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 21:01)

Dobrá volba! Já znám jen suché martini pro náročné tatínky: https://itesco.cz/hello/recepty/suche-martini-pro-narocne-tatinky/554318/

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 21:01)

No tak to jsi jako James. Na mě je to moc, ale někdy si prasácky smíchám dry s bianco.

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Social distancing...a svolení k sexu na USA univeristách...pane Generále...vy s tím ale souhlaíste, viz. debata novinek...

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Svolení k sexu se dá ještě vylepšit. Co takhle uzákonit, že je třeba udělat je u notáře? Samozřejmě by bylo nutné specifikovat časové rozpětí, kdy souhlas platí. Např. od 19 do 20 hod. A že sis zapomněl koupit viagru? Žena není tvůj sluha, aby se ti přizpůsobovala. Když ji naštveš, koupí si kvalitní sperma z Dánska, abys viděl, jak je emancipovaná.

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Opravdu se to podařilo totálně otočit. Dezinformace, běžný přeřek, nedorozumění či nejasnost , která přeci vždy přirozeně vznikla při lidské domluvě, se stala NĚČÍM OBLUDNÝM.., nějak zapomínáme na EVROPSKÉ PRÁVO a otáčíme k USA právu. TAM LZE KOHOKOLIV NAŘKNOUT Z ČEHOKOLIV a ten když nemá na právníka JE ZNIČEN.

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Bakala Philanthropy, já si myslím, že za Pavlem tentokrát je zase Bakala, protože Kellner patrně sice Koláře zaměstnával, ale neangažoval se naprosto do politiky, kdežto BAKALA se zásadně angažuje tam , kde lze něco sebrat lidem. BYTY, nebo DOLY, nebo TOUR DE FRANCE.

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

(Rok2015)
"Více než 43.000 bývalých hornických bytů OKD v Moravskoslezském kraji od firmy RPG Byty, která je největším soukromým poskytovatelem nájemního bydlení v ČR a Bakala ji spoluvlastní, odkoupila mezinárodní investiční společnost Round Hill Capital."
NĚCO JAKO MORÁLNÍ SELHÁNÍ KAPITALISMU...ha ha ha,,,ale to je normální, že si fond z Baham či odkud koupí třeba Historické centrum Prahy, Křivoklátské hvozdy nebo mateřinky, co je divného na tom??!
CHTĚLI JSME KAPITALISMUS?! Tak ho máme!

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Neřekl bych, že lidé v bývalých Bakalových bytech trpí (nadměrným nájmem, nedostatečnými opravami apod.). Ječí proto, že Bakala jim slíbil odkup, a nesplnil. A když chtěli odkup po Švédech, byl už tržní. No a co? Máš pocit, že komunisté ti něco dávali zdarma? A když nějakou drobnost, tak to bylo z tvých daní. Jsou jen ekonomické embryo.

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

9.01.2021 Byty OKD kupují Švédové. Bydlí v nich 90 tisíc lidí, cena ...

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Otázka je koho volí socky, když asi ne tátu pracujících...

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Z velkokapitalisty táta pracujících nikdy nebude
Jiří Dolejš

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

SELEKTIVNÍ INFORMACE přebrané Bakalovými médii se sídlem v Nizozemí, vybrali pěkné informace svědčící pro Pavla...A má být?!

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Ať žije Generalisimus Havel!

Reklama

Přidat komentář