Reklama

znásilnění

Default User Image
Pepa (Út, 23. 4. 2024 - 09:04)

Měli bychom si uvědomit, že v dnešní době ženy v západní civilizaci muže již téměř k ničemu nepotřebují. Zejména nepotřebují, aby jim poskytoval ochranu a výživu. Tudíž ženy nemají důvod poskytovat mužům sex. Přirozená obnova populace se vyřeší umělým oplodněním. 

Anonym (Út, 23. 4. 2024 - 10:04)

Spermie jsou k početí ještě stále potřeba? Nebo už lze spojit speciálně upravené vajíčko s jiným vajíčkem?

Default User Image
Pepa (Út, 23. 4. 2024 - 10:04)

No spermie asi k oplodnění ještě potřeba jsou. Ale to je technická věc. Chlapa prostě podojí a spermie se dají zmrazit.

Default User Image
David Druhý (Út, 23. 4. 2024 - 08:04)

Včerejší rozsudek nad Dominikem Ferim je především signálem pro všechny muže, aby se důsledně vyhýbali jakýmkoliv důvěrným kontaktům se ženami a své pudy uspokojovali v bordelu. A věřím, že i Dominik Feri se bude doživotně všem ženám vyhýbat obloukem. A myslím, že nebude mít odvahu navštívit ani ten bordel.

Anonym (Út, 23. 4. 2024 - 09:04)

Proč v bordelu? Proč ne jen doma pravou rukou, nebo ještě tak maximálně v kozím stádu?

Default User Image
FTOMAS (Po, 22. 4. 2024 - 23:04)

Je dobře, že nedávno prošla redefinice znásilnění. Je to ale málo a mělo by se něco udělat s nízkými tresty. Z morálního hlediska by to mělo platit za druhý nejhorší trestný čin po vraždě, takže zhruba na úrovni těžkého ublížení  na zdraví. Někdy ale může vzniknout i sporná situace. Potom to řeší soudy. Všeobecně by ale chlapy měli více přemýšlet nad tím v jakých situacích s ženou souloží. A pokud je opilá i když ne úplně do bezvědomí, tak by se měli sami sebe zeptat, jestli by na to za střízliva přistoupila a vyhodnotit situaci podle toho.  

Anonym (Út, 23. 4. 2024 - 07:04)

Ještě bych přitvrdila a na každý sex by musela být sepsána smlouva od právníka, jak bude sex praktikován a pokud by došlo během aktu k nedodržení, tak ihned k soudu s tvrdým trestem. Ono by to ty chlapy naučilo, jak správně fungovat. Opačně ale vše od ženy by bylo tolerováno a nepodléhalo postihu, nikdy za nic nemůžeme. Za vše totiž vždy může chlap a jeho neukojitelné pudy. 

Default User Image
D (Po, 22. 4. 2024 - 20:04)

Dnešní pražský rozsudek ve věci znásilnění je devastující ranou pro Dominika Feriho. Jeho tříleté vězení a povinnost vysokého odškodného jej těžce poznamená psychicky, finančně, kariérově, sociálně, a velmi pravděpodobně i fyzicky. Přejme mu však, aby se s tímto velikým protivenstvím vyrovnal jako muž, a jako muž i přijal danou nepřízeň osudu ve formě hrozného úradku tvrdé prvoinstanční soudkyně a podobně neoblomného apelačního Vávry.

Default User Image
Miluška (Po, 22. 4. 2024 - 22:04)

Velkým neštěstím je pro Feriho jistě i skutečnost, že již nežije jeho patron, Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas, 12. kníže ze Schwarzenbergu, vévoda Krumlovský, okněžený lantkrabě Kleggavský a hrabě ze Sulzu. Toho pravděpodobně utrápil k smrti právě prvoinstanční rozsudek nad tragickým Dominikem!

Marie (Pá, 9. 6. 2023 - 13:06)

Karle ty jsi nasilnik?vzrusuje te to?jestli jo tek se prihlas na leceni,neubizis zadne holce.

Návštěvník (Pá, 9. 6. 2023 - 12:06)

Já jsem nikdy na ženy netlačil a většinou musela vyjít iniciativa od nich, abych s nimi měl pohlavní styk. Jednou jsem našel v parku znásilněnou i zmlácenou, údajně opakovaně, třemi cizinci snědé pleti . Chtěla abych jí pomohl na nohy a doprovodil jí domů. Tam mne poprosila abych jí vykoupal a ošetřil. Když jsem jí uložil do postele, řekla že to chce i ode mne.

Marie (Pá, 9. 6. 2023 - 12:06)

Ja jsem byla znasilnena synem,nechtela jsem,kopala,kousala ale nakonec zasunul,jenom mi prijde strasne divne ze i kdyz jsem nechtela a branila se ta stejne jsem byla mokra tak ze vklouzl jak nic a ja necitila zadnou bolest,jenom ten vzrusivy pocit ze souloze,potom se vystrikal me na bricho a utekl do pokoje,nemluvime o tom,nemuzu se mu podivat do oci,nedokazu to.

Karel (Pá, 9. 6. 2023 - 12:06)

To píše nějaký úchyl, kterých je tady plno. Takový, který píše třeba o sraní ženských a nebo o tom jak se sám posrává. Ať žijí Bohnice.

Marie (Pá, 9. 6. 2023 - 12:06)

Proc si myslis ze jsem uchyl,jsem matka a stalo se to,ale ty asi nebudes v poradku kdyz sem lezes,proc sem lezes,proc te to zajima,jsi nasilnik co si ho honi pri cteni????

Návštěvník (Pá, 9. 6. 2023 - 12:06)

Nechci tě vyvádět z omylu, ale znásilnění synem se stávají.

Sandra (Pá, 27. 1. 2023 - 20:01)

se bývala narkomanka spadla jsem do toho s ex vodil chlapy sem byla znásilněna ani nevím kolikrát a kolik jich bylo pak to už dělala za fet sem v 19 pokusila zabít sem skončila na jednotce intenzivní pak v léčebně odvykačku díky neziskové organizaci mám žloutenku C a nejsem jediná dejte jsi pozor život není legrace

Romana (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

mě dali léky do pití a a nahrávali to na 6 let je poslali a to byly kamarádi nejsem schopna mýt sex vztah nejsem schopná navázat Adelo ty jsi se jenom styděla mě to dali na net

Jitka (Ne, 12. 3. 2023 - 16:03)

A kam ?

Anděla (Pá, 27. 1. 2023 - 15:01)

V 18 letech na takové soukromé akci jsem se děsně opila, že mi kámoška odvedla do chaty a položila na pohovku spát. V noci jsem se probudila, byla jsem celá svlečená do naha, semeno jsem měla jak v pochvě, tak na břiše i mezi kozama. Kdo z party mi takto zneužil nevím, protože, když jsem k ránu trochu vystřízlivěla, tak jsem se oblékla a dospala to. Ráno když jsem vstala, tak jsem se styděla za to že jsem se opila a nechtěla jsem ještě mít větší ostudu, protože možná jsem mu v té opilosti dala sama a zaspala jsem to.
Vím, ale od kluků, že říkají souložit s opilou holkou, že je to hrozné. Teď raději moc nepiji, ale také zatím nemám žádného kluka.

Petra (St, 25. 1. 2023 - 12:01)

Mě otec zneužil v 15 letech. Ve 13 jsem dostala od mamky robertka. Otec otom věděl že ho mám. Ten den zamnou přišel a řekl mě že bych konečně měla okusit ppřádného ptáka a né jen nákou nahrašku. Tehdy jsem měla na sobě tryko a kalhodky. Otec se pak přednou slékl do naha a začal si ho předemnou honit. Během minutky ho měl jak šutr. Pak mě sundal tryko a serval mi kalhodky až mi je roztrhl. Sice sem mu říkala že nechci a aby toho nechal, ale on mě neposlouchal. Ototočil si mě zády pevně mě chytl a zezadu mi vrazil ptáka do kůňdičky. Břečela se a prosila ať přestane, ale on nic. Přirážel a říkal mi ať si zvikám a tak sem držela. Pořád zvišoval své tempo v přírqzech. Pak ho země vytáhl a posyříkal mi žádá a dáreček. Jeho semeno mi teklo po zadečku na kundičku. Pak vstal a aniž by cokoliv řek odešel a já sem zůstala sama celá postříkaná od semene. Když sem to řekla máme, tak mě řekla že od toho holky sou aby je chlapy šoustaly. Takže mě nijak nelitovala. Otec pak za mnou chodil a domáhal se sexu. Nakonec jsem se stim smířipa že mě otec zneužívá. Skončiloto až když jsem se provdala a odstěhovala se.

Reklama

Přidat komentář