Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 1. 2023 - 03:01)

k prezidentským volbám...You Tube : Čeští přátelé Kremlu...Tak toto jsou doposava lidé,kteří rozhodovali na Hradě.Prezident Prognostik školy KGB napojený na diktátorský režim ,který rozpoutal nejkravavější válku v Evropě od konce 2 WW,lidé,kteří by chtěli agenta StB Bureše na Hradě,aby převzal štafetu a vše zůstalo při starém!Ruská pátá kolona,která by byla beztrestná v případě Bureše na Hradě,pátá kolona ,který nyní začíná hořet koudel pod prdelí.Již nyní BIS pod velením generála Koudelky začíná vézt šetření a výslechy s Prognostkem na Hradě a zve si k tomu vyšetřování i lidi kolem.Odmítají spolupracovat ! Jestli se dostane na prezidenta generál Pavel,tak se to dotáhne až do konce ,jestli tam bude Nureš,vše se uloží po česku k ledu a nechá vyhnít do ztracena a vše pojede dál jako by se nechumelilo!BIS taky vede záznamy o spoluičasti řeských kolaborantů a vlastizrádců namočených do ruského vraždění ve Vrabjatich...tak těm taky začíná nyní pěkně cvakat .Jejich jediná šance na beztrestnost je Bureš na Hradě! BIS kromě toho začíná i vyšetřovat úniky přísně tajných dokumentů BIS z Hradu do Ruska + skartaci přísně tajných materiálů BIS a kdo to nařídil.No....jestli bude zvolen agent StB na Hrad ,tak si ho národ prostě zaslouží a bude mu patřit.A takové ty řečičky jako : Omyl na Hradě..Já ho volil,ale spletl jsem se....neměl jsem ho volit,zklamal mě...a pod. budou pouze známkou zmatenosti ,derojintace a chaosu v myšlení a smrad který bude kde bude bude těmto pomýlencům patřit!Před 10 lety byl pod obrázkem Prognostika jasný nápis-Prognostik...a národ si ho stejně zvolil a proto to co bylo doposavad na Hradě mu po právu patří.Nyní je šance na změnu a zase bude na Hradě jen ten,koho si národ zaslouží.Tečka ...Jo a včera v poledne kolem 15 hod za mě psala zase ta prašivá zmršenina co krade nicky!

Cynik - realista (Pá, 27. 1. 2023 - 05:01)

"No....jestli bude zvolen agent StB na Hrad ,tak si ho národ prostě zaslouží a bude mu patřit." ----- Bohužel, je pravděpodobnější, že zfanatizovaný národ zvolí bývalého komunistického oficíra, předsedu ZO KSČ, a aby to nebylo málo, první dámou se tak stane jeho žena, která studovala na politručku, tedy politickou pracovnici socialistické Československé lidové armády. ----- To si snad "národ prostě zaslouží a bude mu patřit."? ----- To "ruské vraždění ve Vrabjatich", patrně míníš ve Vrběticích, jsem komantoval již víckrát, bambulo... opravdu netušíš nic o tom, jak působí nervově paralytické láky, k nimž patří skupina Novičoků? Opravdu ti není jasné, že jde o nehoráznou lež a propagandistický blábol?

Cynik - realista (Pá, 27. 1. 2023 - 05:01)

Chybička, smíchal jsem Vrbětice s podobně vylhanou kauzou Skripalových. Z dobových, lehce dohledatelných materiálů je zjevné, jak to ve Vrběticích probíhalo - hasiči vyjeli k ohlášenému požáru, až poté následoval výbuch.

Nerik (Pá, 27. 1. 2023 - 00:01)

Nono, nebo. No no! Husitství proslavil hlavně Jirásek, který s komunisty neměl nic společného a ten si sice mohl vymýšlet, ale asi vycházel z určitých historických pramenů i když v zájmu věci obrozenectví, dost fandil. Škoda že nebyla dostatečně zmapována doba Prokopa Holého a spanilé jízdy, kdy Husité ovládali mnohé z Evropy.

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 00:01)

Husité ovládali mnohé z Evropy? Ty zase kecáš... No schválně, co husité ovládali kromě českých zemí (a třeba Plzeň nikdy nedobyli) a dočasně slovenského pohraničí? Občas jen vyjeli hranice a kradli tam.

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 00:01)

Sice už spím ale ještě odpovím. Tak jsitě, Hustitství je atraktivní téma k výkladu. Nejvíc se na něm vyřádili obrozenci, Jirásek a a komunisti. A je smutné, že když je řeč o českých dějinách, tak v souvislosti s romanopiscem Jiráskem. Romantickým romanopiscem, jehož romány jsou plné historických nepřesností. Pak už je jen kousek k výkladu komunistickému tedy k husitskému revolučnímu hnutí:))) N.

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 23:01)

Husité sice pro národ moc nebyli, ale na Němce měli spadeno. Říkali např.: Všude lidé, v Chomutově Němci.

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 23:01)

:)) Tam byli němečtí rytíři, že?

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 21:01)

To je pravda, tehdy, tedy na přelomu prvního a druhého tisíciletí, byla Praha známé centrum obchodu s otroky. Ale to otroci neměli nic společného s Afrikou:)). Byli to převážně váleční zajatci, ze kterých se stalo zboží nebo lidé, kteří upadli do dluhů, zločinci atd. Pohané i křesťané. Jasně, nějaký ten černoušek se tam taky našel. N.

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 20:01)

Za babiše bylo líp..

Nerik (Čt, 26. 1. 2023 - 21:01)

A co?

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 19:01)

Muselo to být bičování pro tolika lidí najednou muset koukat na Babiše...jinak se mu vyhýbali, proto ty ksichty na ulicích...

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 19:01)

Kohout je nádherný savant imbecile...jeho hovory z té jeho zmrzlé chajdy v barevné čepici to bude jednou lahůdka internetarchivu

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 19:01)

Třeba sedláci, tam se pracovalo za byt a stravu..tuším..

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 19:01)

Prý Kohout říkal a moderátorka Jílková to brala za fakt a nezpochybnila, že Praha prý vděčí za své bohatství trhu s otroky.Tudíž máme africe co vracet a přijmout milion uprchlíků z černého kontinentu do ČR. Jak jsem koupil tak prodávám..

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 21:01)

To je pravda, tehdy, tedy na přelomu prvního a druhého tisíciletí, byla Praha známé centrum obchodu s otroky. Ale to otroci neměli nic společného s Afrikou:)). Byli to převážně váleční zajatci, ze kterých s estalo zboží nebo lidé, kteří upadli do dluhů, zločinci atd. Pohané i křesťané. Jasně, nějaký ten černoušek s etaky našel

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 19:01)

Sex je bohatstvím, škoda, že nebyl tématisován v prez. kampaní. Major Borovička s minerálkou ve studiu je sice evokace cunillingu, ale..

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 18:01)

Budu Vám pomáhat!

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 18:01)

V ČR padouch nebo hrdina.. a prachy nesmrdí.. Babiš je kůzlátko proti těm co tu našli ráj, ale nevadí, peníze nesmrdí ani z hazardu, tam se poperou.

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 18:01)

Krejčíř se schoval v bohaté čtvrti a to vadilo residentům.

Reklama

Přidat komentář