Reklama

Kožená erotika-seznamka

Default User Image
kozkal (St, 21. 2. 2024 - 19:02)

Miluju kožené oblečení nosim ho jak to okolností a počasi povoli,napíše dušička která je jako já? [email protected] moc se těším 

Default User Image
Pavel (Po, 22. 1. 2024 - 19:01)

Ahoj hledám ženu, která ráda nosí kůži (dlouhý kabát, sukni, bundu, rukavice, kozačky) a to i při sexu. Pokud ano napiš, budu rád

Anonym (St, 21. 2. 2024 - 22:02)

Možná by se taková našla, jen v dlouhém kabátu ( v leže ) jsem to doposud nezkoušela :-) 

Default User Image
Andrew (Čt, 9. 11. 2023 - 18:11)

Hledám ženu 25-35která ráda nosí kožené oblečení kalhoty, bundu,boty hrozně se mi to líbí (vzrušuje) sám se do ní oblékám od hlavy až k patě, rád bych se v kůži miloval z takovou ženou.

Svaťa (Ne, 26. 2. 2023 - 00:02)

Milá paní Ivano
Kdybyste byla na mém místě, seznámila se se ženou jejíž krása vám vyrazí dech, máte chuť ji k sobě okamžitě přitisknout, hledáte záminku k jejímu zahřátí na ulici před kolemjdoucími, jak byste se zachovala?
Paní Lidušku jsem od první minuty očima svlékal, vzhledem k tomu kolik je jí, kolik je mě jsem si k ní na veřejnosti nemohl víc dovolit.
Strávené odpoledne s večerem s paní Liduškou byla pro mě minuta života abych ji za tu krátkou dobu stihl poprosit aby den s ní měl namísto 24, 48 hodin včetně noci s ní, navrhl jsem jí pozvání v neděli na oběd. Ten samý večer jsem ji neohrabaně pozval na rande. Je to málo vyznat lásku ženě v první den seznámení s pokušením porušení nepsaného pravidla první schůzky?

Ivana (Ne, 26. 2. 2023 - 18:02)

Pane Svaťo nabídnout ženě oporu nebo ji vzít jí za ruku za to se žádný muž veřejně stydět nemusí, nenapadlo vás že to v takové zimě ve větru v krátké sukni čekala? Nevymlouvejte se na věk, kdyby paní nechtěla zůstane doma a nebude riskovat v tenkých silonkách nachlazení.
Za tohle byste zasloužil!
V dnešní době už se snad nepsaná pravidla o sexu na první schůzce zase tak vážně neberou. Hleďte si paní slušelo vám to spolu ona je moc pěkná.
Na jejím místě si promilovanou noc nenechám taky ujít jestli jsem to pochopila dobře.
Proč ne když to oběma vyhovovalo, touha bývá neodolatelně silnější.
Hodně štěstí Svaťo pozdravujte paní Lidušku.

Svaťa (Pá, 27. 1. 2023 - 17:01)

Děkuji milá paní za probdělou noc, Vy umíte chlapa srazit na kolena jednou větou. Vrtá mi hlavou proč napíšete nehezká, nepříjemná, nepohledná, v noci si stokrát pustím videa s Dylan Dreyer a vidím pohlednou krásnou usměvavou ženu ke které se přirovnáváte.
Můžu Vás snažně poprosit jaké máte ráda květiny? Nemůžu přijít na schůzku s krásnou paní jen tak bez ničeho.
Uvědomujete si kolik mi je? Kolik je Vám?
Budu na místě včas, nenechám Vás čekat, na mé slovo se můžete spolehnout. Nemám odvahu krásnou paní poprosit abyste přišla v sukni za chladného počasí. Zahřeju Vás nebojte se zima Vám nebude, slibuji, dám pozor aby Vám bylo teplo.
Těším se na Vás jak se muž na krásnou ženu snad víc těšit nemůže.

Návštěvník (So, 28. 1. 2023 - 12:01)

Svaťo vypněte si videa s Dylen, budete mít za pár hodin možnost přímého přenosu kde si můžeme o všem pohovořit. Není od věci nechat muže chvíli v nejistotě, popsat se negativně, zůstat chvíli v anonymitě, aby se ukázal jeho zájem nebo nezájem, jestli by přišel na schůzku o které dopředu neví, jak dopadne, neví jak dotyčná vypadá, jestli bude splňovat jeho představy : D
Dva dny si si kladu otázku, jestli splnit Vaši fascinující touhu. Splním Vám ji pod jednou podmínkou, že přijdete dnes odpoledne bez kytky, aby Vám nic nebránilo k mému zahřátí, mohla jsem se při venkovní nule v sukni, s foukajícím větrem cítit ve Vaší přítomnosti příjemně. Přeji příjemné, úspěšné odpodne :D

Ivana (Po, 30. 1. 2023 - 00:01)

Sledovala jsem domluvu mezi vámi a panem Svaťou na sobotu ve 3 odpoledne. Schválně jsem se šla v tu dobu projít se psem ulicí 1. Máje až po tramvajovou zastávku u Dómu, mrkla jsem se na náměstí před Dómem a nikde ani živáčka kromě maminky s kočárkem na zastávce a muže se ženou na protějším chodníku. Šli od Paláce směrem do centra. On v dlouhém černém kabátě, ona černobílý 3/4 kostkovaný kabát, sukni, kozačky, bílou šálu, černé rukavice. Nikdo jiný kdo by odpovídal vašemu popisu v dohledu v uvedenou dobu nebyl.
Byla jsem od 3 do 1/2 čtvrté šmírovat.
Setkala jste se v sobotu v 15 hodin se Svaťou nebo ne?

Návštěvník (Út, 31. 1. 2023 - 12:01)

Dobrý den Ivano, se Svaťou jsem se víceméně náhodně potkala již o několik minut dříve kousek od Pedagogické fakulty kde jsem parkovala. Měla jsem naspěch abych byla u Dómu včas, cestou jsem si vytahovala z kabelky pomádu na rty, vypadly mi papírové kapesníčky, které mi za mnou jdoucí muž ochotně podal. Poděkovala jsem mu, on se se mnou chtěl dát do řeči, říkám promiňte velmi spěchám, musím být za 5 minut u Dómu. On že máme stejnou cestu, že mě doprovodí, že má u Katedrály ve tři domluvenou schůzku s nějakou paní.
Říkám měl byste spěchat aby na vás nečekala, já jsem slíbila ve 14.59 :D čím jsem se před ním prořekla.
V tu chvíli mu bylo jasné, kdo před ním stojí.
On jsem Svaťa mladá paní, já těší mě Lída, k Dómu asi už příliš spěchat nemusíme :D
Mám pocit že muže se ženou, které jste viděla jsem byla já se Svaťou. Nabídku horkého čaje v kavárně nešlo odmítnout, docela jsem se v tom větru těšila do tepla.

Ivana (Čt, 2. 2. 2023 - 02:02)

To se Vám vůbec nedivím Lído, zahráváte si se zdravím. V krátkém kabátě, v silonkách v lednu je teda odvaha.
Pan Svaťa se nesnažil o Vaše zahřátí jak sliboval, byl mezi vámi docela velký rozestup, toho jsem si všimla.
Postaral se o Vás aspoň v kavárně, vyšla jste mu vstříc a on nic?
Vypadal dobře na šedesátníka, štramák to se musí nechat, Vám to vedle něho ale taky moc slušelo, hezký pár.
Svaťa Vás pozval na čaj s večeří, bylo z toho večer taky rande nebo se k ničemu neměl?

Eva (So, 28. 1. 2023 - 15:01)

Chtěla bych vám oběma popřát dodatečně ať si to dnes užijete, abyste k sobě našli cestu, byli k sobě upřímní, abyste se nemusela dočkat čeho jsem dočkala já, že se budete muset o muže dělit s jeho manželkou.

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 20:01)

Svaťo Vy se svou zvědavostí do soboty nevydržíte? Pokuste se prosím usnout abyste nebyl příliš unavený, mám od Vás slíbený doprovod, posezení v teple, svým způsobem i určitou formu ochrany což beze spánku nejspíš nezvládnete.
Účes Vám prozradím když tak hezky prosíte :D
Mám středně dlouhé sestříhané mikádo v popelavém odstínu. Řekne Vám to něco?
Aby se Vám tedy lépe usínalo a chtěl si udělat určitou představu, zadejte si do vyhledávače na netu nebo YouTube jméno "" Dylan Dreyer ""
Jsme si podobné nejen účesem, ale i postavou : D
Nemyslím si že bychom se minuli pokud dodržíte termín 14.59 :D
Nerada bych zakořenila podpatky do dláždění před Katedrálou.
Přeji příjemný večer

Marek (Po, 23. 1. 2023 - 22:01)

Ahoj, pokud by někdo chtěl něco diskrétně zažít nebo probrat vzájemné zkušenosti, tak se rád domluvím, napište na mail: [email protected]

peta (Ne, 22. 1. 2023 - 14:01)

hledam nekoho kdo ma rad kozene veci jsem od Jihlavy

Šedesátník (Út, 10. 1. 2023 - 23:01)

Mladšího vzhledu 185/84 si nestihl napsat před Vánocemi přání za okno, kde by stálo. Hledám pohlednou, příjemnou, sympatickou ženu od 40-ti let oblibou kůže. Myšleno kožené kabáty , sukně, koženou obuv, kozačky, lodičky, kabelky, která je zároveň velkou milovnicí podvazkových pásů, punčoch, krajkového spodního prádla která by ráda poznala spolehlivého muže k občasným schůzkám dlouhodobého charakteru. Střední Morava není podmínkou.

Návštěvník (St, 11. 1. 2023 - 22:01)

Nehezké, nepohledné, věkovou kategorii splňující milovnici nadčasové kůže s oblibou Rht punčoch, podvazků a podpatků chybí pod textem spolehlivého muže poštovní směrovací číslo.

Svaťa (So, 21. 1. 2023 - 23:01)

Budu nyní nehezká paní přemýšlet nahlas, víte že se protiklady přitahují?
Nehledám modelku z pánských časopisů, hledám ženu příjemnou, vnitřně krásnou, která přijme pozvání na horký čaj v sychravém počasí s večeří, sklenkou vína na které by se odhalilo její pravé já. Přijme nehezká paní pozvání na smělou, nezávaznou schůzku dle Vašich možností? Uvedl jsem střední Moravu, blíže trojúhelník Olomouc, Přerov, Prostějov. Výběr místa schůzky s termínem nechám na Vás.
PSČ Vám k ničemu nebude. Přijmete pozvání naslepo na večeři od slušného muže, kterého mimo kůži na ženě fascinují nohy v punčochách, nemluvě o podvazkovém pasu?
Máte na výběr zvolit si místo, termín, oběd nebo večeři, za mě ideálně obojí.
Dáte mi šanci přesvědčit nehezkou paní že její půvab stojí na jiných hodnotách?
Vaše odpověď mě dostala.

Návštěvník (Po, 23. 1. 2023 - 21:01)

Seznámení naslepo může být oboustrannou adrenalinovou záležitostí bez očekávaného výsledku Svaťo :D
Popsala jsem se jako nehezká, nepohledná, mohla jsem přidat nepříjemná, abych si vyzkoušela Vaši reakci.
Vaše zděšení mého vzhledu zmíním, dle svého blízkého okolí bych mohla slůvko pohledná splňovat. Musí to ale zhodnotit někdo jiný :D
Děkuji Svaťo za pozvání na večeři s nabídkou volby místa. Můžu zvolit zajímavé klidné místo v Olomouci koncem tohoto týdne, například v sobotu odpoledne?
Zajímalo by mě čím Vás má odpověď dostala?
Ošklivky u mužů v kurzu nejsou, přesto byla Vaše reakce pozitivní.
Svaťo jaké je Vaše celé křestní jméno Svatoslav? Svatopluk? Svaťa je hezké :D
Chcete zůstat v anonymitě? Mé jméno se tedy na oplátku dozvíte až na našem setkání, pokud se uskuteční :D
Přeji příjemný večer

Svaťa (St, 25. 1. 2023 - 00:01)

Chcete pravdu? Překvapila mě Vaše vtipná negativita. Ne hezká, ne pohledná v první větě. Přemýšlel jsem co chtěla neznámá paní zdůraznit nebo chtěla ne zaujmout. Povedlo se Vám to,
líbí se mi Váš humor. Kdybyste měla chuť ve Vašem humoru pokračovat v Olomouci, mé pozvání platí. Do Olomouce nemám daleko. Po odmazání ne hezká, ne pohledná budete opak Vašeho tvrzení, hezká, pohledná, příjemná. Podle mého milovnice kůže, punčoch, podvazkových pásů bude oplývat pěknou postavou na které si zakládáte. Nebudu pokračovat abych Vás neodradil, vyberte si sama místo s termínem, nemusíte se bát, doprovodím Vás nebo odvezu kam si řeknete, máte mé slovo.
Rodiče mě pokřtili Svatopluk, Svaťa je zkráceně. Vymyslím si prozatím pro tajemnou ženu jméno. Líbila by se Vám Adélka? Martina? Lenka? Margaret? Vyberte si tajemná neznámá paní.
Budu se na Vás v sobotu těšit.
Prozradíte svou výšku? Jaký máte účes? Na věk se ženy zeptat se nesluší.
Zvědavostí neusnu, dobrou noc.

Reklama

Přidat komentář