Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Takže děláte něco jako "dny otevřených dveří" a návštěvy zkouší korkáče ? Něco míň blbýho si vymyslet nemůžeš ? Já sem chtěla napsat svoje poznatky ale když tady vidím ty kraviny tak se zdržím.
Doma nosíme korkáče běžně všichni, tak jich máme docela dost. Když přijde návštěva jsou v šatně vždycky nějaké volné. Když projeví zájem si je zkusit není problém. Teď vše, żadné dny otevřených dveří. Ono moc možností je zkusit není a někteří, především ženy si korkáče pořídily vlastní. Nevidím na tom vůbec nic blbýho.
Pro mě ano, mám ten zvuk ráda, ale ostatní zřejmě dost rozčiluje. Ke korkáčům prostě patří. A jinak vaše diskuze o úplně jiném, než o korkáčích je značně ubohá.
26. Leden 2023 - 21:57
Lenka (anonym)
Nosím je už dlouho a ráda, protože jsou snad nejpohodlnější. Od Vánoc mám nové a naprostá spokojenost.
Jasně, že je diskuse mimo korkáčů značně ubohá. Vždyť řešíme přece korkáče, no ne? Tak se nelekejme trollů, ale svobodně diskutujme o korkáčích. Nenechme se strhávat do žabomyších politických drbů, ale s radostí a svobodně diskutujme!
Tak to se pleteš. Toho, co tu píše jako jemný vůbec neznám a taky se divím tomu, že tu píše pod několika jmény a vůbec ho nechápu. S ním mě prosím nespojuj.
Máš li zájem můżeš si je koupit, abys sám poznal, jak jsou příjemné a jak se v nich uleví tvým nohám. Pak nebudeš psát tak negativně. Kdybys nevěděl, kde je koupit, rád poradím.
Dealer nejsem. Jen v korkáčích chodím 47 roků. A že se nohám uleví, odpočinou si a nebudou tě bolet, to garantují. Nehraju si na nic, jen je nosím a nemám snad na diskuzi příspěvky, které sem nepatří.
29. Leden 2023 - 18:08
Jana (anonym)
Asi ne každý korkáče zná a bude korkáče chtít. Jestli k nim však najdete jednou cestu a nebudou vám napoprvé nepříjemné, tak předpokládám, že je i oblíbíte. Skutečností je, že je víc nosí ženy, ale znám i muže kteří je nosí a já je taky moc ráda nosím pár desítek roků.
29. Leden 2023 - 18:50
Jemný (anonym)
Vidíš Trolle (to nemyslím ve zlém, jen že odpovídáš tomuto označení). Je spousta lidí, co jsou za lásku slušnošt a klid. Čili, co jsou za klid, mír a pohodu. Dík Rišo Müller...
29. Leden 2023 - 18:59
Eva (anonym)
Vyzkoušel už někdo Korkové pantofle Wenzky ? Na fotkách působí stélka plochým dojmem. Je to jenom dojem, nebo tomu skutečně tak je? Na moje nožky mám ráda profilovanou stélku od VANIMARU. Tyhle působí jako úplě rovné. Pásky mají zajímavé. Nemají žádné šití a kůže působí poctivým dojmem. www.wenzky-korkace.cz/korkove-pantofle-wezky/
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář