Reklama

Matky, které převychovávají syny na dívky

Holčička (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Jen jsem pořád nikoho nenašel, zitra si jdu koupit jarmilky cvičky nevim jakou barvu ale viděl jsem že je maji mažoretky na treninky

Ne (Pá, 27. 1. 2023 - 15:01)

Nejsem, je mi 16, letos bude 17

Holčička (St, 25. 1. 2023 - 22:01)

Jsem kluk 16 let, rád bych zkusil převýchovu přes email: [email protected]

Návštěvník (Čt, 4. 8. 2022 - 09:08)

A nebo potom za komunistů, když ještě nebylo porno. Tak nad čím měl mladý kluk honit? Buď si zapamatoval spolužačku ze školy a nad ní v myšlenkách honil, nebo si vyrobil tu spolužačku sám ze sebe a koukal do zrcadla.

Venca (Čt, 4. 8. 2022 - 12:08)

Tohle jsem taky dělal ve třinácti, čtrnácti, že jsem si oblíkal ségry oblečení a před zrcadlem jsem si u toho honil. A přesně jak píšeš, představoval jsem si, že vidím v tom zrcadle nějakou holku se kterou bych se mohl mazlit.
Ségra mě tedy nikdy sexuálně nepřitahovala, takže u mě se o nějakým incestu mluvit rozhodně nedá.
Akorát byla tavýhoda, že jsme dvojčata a byli jsme stejně velcí, takže mi její oblečení dobře padlo. :)

Vanda (St, 3. 8. 2022 - 15:08)

Jedna taková zajímavost k tématu, včera jsem byla na koupališti a všimla jsem si tam rodiny s asi osmiletým klukem, na čemž by nebylo nic divného kdyby ten kluk na sobě neměl jednodílné holčičí růžové plavky s Hello Kitty.
Ale nezdálo se, že by mu to nějak vadilo a ostatním návštěvníkům to taky evidentně bylo úplně jedno.
Myslela jsem zezačátku, že je to holka ostříhaná nakrátko, ale jednak na něj máma volala Toníku a pak jsem si povšimla, že má v rozkroku něco navíc.

Pepa (St, 3. 8. 2022 - 23:08)

No, asi to bude tím, že plavky z kluka holku neudělají.

Martin (St, 3. 8. 2022 - 23:08)

Asi to bude tím, že se mu třeba líbí holčičì oblečení nebo je prostě jen zvědavý jaký to je pocit mít na sobě něco holčičího.
Žádnou záhadu bych v tom nehledal.

Léňa (St, 13. 7. 2022 - 15:07)

U nás tohle probíhalo podobně když jsem s mladším bráškou jezdila na prázdniny k babičce do jižních Čech. Ve vesnici v našem věku 7-12 let byly jen samé holky, kluků tam bylo jen pár a všichni už skoro dospělí, takže bráška byl v osmi letech mezi mámi holkami jediný a vůbec mu nevadilo hrát s námi holčičí hry a ani nám nedalo moc práce ho přesvědčit aby se také oblékl do holčičího oblečení, bral to úplně v pohodě a když jsme si třeba hráli na módní přehlídku, tak se nechal i namalovat a upravit vlasy nebo nalakovat nehty.
A také si myslím, že ho to nijak nepoškodilo, dneska je to naprosto normální táta od dvou dětí.

Jana (So, 23. 7. 2022 - 11:07)

Nevidím důvod proč by to mělo tvého brášku poškodit, je to prostě dětská hra, já taky se ségrou takhle o prázdninách dělaly během hry z bratránka holku.
Horší by bylo kdybyste ho do toho s holkama nutily nebo mu dělaly jinak zle.

Jirka (Čt, 14. 7. 2022 - 19:07)

Tvému bratrovi závidím!

anonym 12 (Po, 11. 7. 2022 - 23:07)

Tak já si prožil část dětství jako holka. V restituci naše rodina získala zpět zámeček, ale v hrozném stavu. Otec měl 5 sourozenců. Veškeré rodinné finance vysávala rekonstrukce. Na zámek se vždy sjelo ve velkém. Nevím co to bylo, ale byl jsem jediný kluk a 10 až více holek. Přes prázdniny od 6 do 14 let jsem nosil jednotné oblečení. Tedy tričko a sukni nebo šaty. Při chladnu punčocháče. Prostě na výběr jsem neměl. Žádné trauma z toho nemám. Z části zámku je náš hotel a já sem provozní. Často si vzpomenu z úsměvem na dětství prožité jako holka...

Návštěvník (Po, 4. 7. 2022 - 10:07)

taky mám po sestře pár kousků oblečení líbí se mi to ale když si to všechno oblíkám tak mi ztvrdne pindík

Jiný návštěvník (Pá, 8. 7. 2022 - 15:07)

No jo, takových je...
Já taky kdysi v mých 12-13 letech tajně nosil spodní prádlo a šaty mojí starší ségry a honil si u toho.
Myslím, že tohle v pubertě dělá spousta kluků.

Antirakato (Čt, 4. 8. 2022 - 09:08)

No jo, takových je... Já taky kdysi v mých 12-13 letech tajně nosil spodní prádlo a šaty mojí starší ségry a honil si u toho. Myslím, že tohle v pubertě dělá spousta kluků. //// No leda heterosexuálních a se sklony k incestu nebo fetišismu.

Návštěvník (Pá, 8. 7. 2022 - 18:07)

já to oblečení a kalhotky podprsenky a plavky po ní zdědil

Návštěvník (Po, 4. 7. 2022 - 09:07)

sestra mě provokuje
když si ty teď už moje kalhotky oblíkám tak mi mega ztvrdne pindík takhle to mám i s teď už mýma plavkama když jdeme do našeho bazénu tak ty plavky střídám a ty bikini a dvoudílný nosím normálně s podprsenkou ale když jdeme do veřejnýho bazénu nebo na koupák tak si beru jen ty dvoudílný bez podprsenky jsou černý tak to nejde moc poznat ale pozor teď se dostáváme k těm naschválům co mi sestra dělá když jsme jednou jeli do toho veřejnýho bazénu tak mi sbalila růžový bikini (ty druhý jsou černo červený) a já s tim už nic neudělal to samí když jsme jeli na koupák když jsme se převlíkali tak si vlezla ke mě do kabinky a převlíkala se předemnou a mě silně stál pindík a v těch bikinách jsem musel přes dívčí sprchy a moje erekce zesilovala (na záchodě jsem si ho vyhonil) to pak samí na dovolený

Návštěvník (So, 9. 7. 2022 - 23:07)

sestra mi řekla že už jsem skoro jako holka tak by se tomu nehodilo říkat pindík ale malý dívčí/holčičí klitoris

Návštěvník (Po, 11. 7. 2022 - 03:07)

Hele ty jsi normální kokot, co ho vzrušuje vyzvídat na druhých a ukájet se, baví tě to s dětmi. Potřebovala bych ukázat dceři někoho, kdo se nebojí jí ukázat penis, naučit ji honění a kouření a mohla se na nás dívat při sexu.

Návštěvník (Po, 4. 7. 2022 - 09:07)

spousty kalhotek mám po sestře i plavky bikini, dvoudílný i jednodílný když jdeme do bazénu tak si beru ty kalhotky z dvoudílných jsou černý tak pohoda a když jdeme do našeho bazénu tak ty plavky střídám. jednou na dovolený když jsem si balil tak jsem si tam dal jen ty plavkový kalhotky ale sestra mi je vyndala a dala mi tam bikini tak jsem tam musel nosit dívčí bikini které jsou růžové

Reklama

Přidat komentář