Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (St, 25. 1. 2023 - 16:01)

Dal bych lepší zdroj v angličtině, ale tu tady téměř nikdo neumí: https://cs.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A1kon_o_p%C5%AFj%C4%8Dce_a_pron%C3%A1jmu#Pomoc_Sov%C4%9Btsk%C3%A9mu_svazu

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Já mám vykopnuto. RADAR je u mne naprosto neprůchodný, tu obludu tam prostě nechci! JDU K VOLBÁM nahodím líbivý výraz a hodím to BABIŠOVI!

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 17:01)

Radar je obranná věc a měl by být obklopen obrannými systémy proti raketám. Jinak řečeno - radar rakety přitáhne, ale také sestřelí. Pokud si někdo myslí, že Plzeň a Ostrava se svým potenciálně vojenským průmyslem jsou v bezpečí, protože radar bude daleko od nich, v Brdech, tak se plete. Navíc jsme v NATO, a když NATO potřebuje radar v Brdech, bude tam. Jinak můžeme jít z pohledu NATO do hajzlu a bránit se sami.

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 17:01)

Ještě jednou. I v NATO zatím stále platí právo veta jednotlivých členských států, takže když řekneme radar ne, válka ne, tak to nebude. (Zatím....)

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Svého favorita odtajnila herečka Tereza Ramba (33), která svůj názor zveřejnila na Instagramu. Bohužel i když tím zamýšlela dobrou věc, tak se jí to pořádně vymstilo. Od fanoušků za to schytala pěknou bídu.

Tereza Ramba si u svých fanoušků udělala pěkný vroubek. Zhejtili ji za to, že zveřejnila svůj politický názor. Na svém Instagramu sdílela fotku, kde přiznala, že jejím favoritem je generál Petr Pavel. To se mnohým fanouškům ale nelíbí.
Ramba zveřejnila politický názor
"Nádech výdech. Ahoj lide. Já jsem si tak přála zůstat v mateřský jemnosti apolitická, ale situace si žádá vystoupit! Pro mě a pro Matyho (mluvím i za něj, protože mě o to požádal a sám sociální nepoužívá, šťastný to muž) je jediná volba samozřejmě pan generál Pavel," začala popisek u fotky Tereza a pokračovala zdůvodněním.
"Nenechte se prosím zastrašit. Hledejte si ověřené informační zdroje. Strach nemůže ovládat vaše rozhodnutí! Strach je laciný nástroj. Ať žije láska! Ať žije demokracie!!! Držíme vám palce, pane generále," zakončila svůj názor herečka.

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Radar , že bude téma znovuobnovené hned po volbách prezidenta, na to vemte jed!Další hřebíček do rakve umě pro Pavla, nechci radar v Brdech!

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Ten je jak já, také neví jestli je horší Babiš nebo Pavel..

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

"Nenechme se vysmát… V roce 1981 až 1983 jsem absolvoval základní vojenskou službu. A přesně tyhle kariérní poručíčky, kterým bylo dvacet, jednadvacet, tak jako nám, jsme tam potkávali. Ti byli to nejhorší, co se z těch lampasáků dalo potkat. Ve věku jedenadvaceti let poručík byl opravdu kariérním komunistou, hajzlem par excelence." "A už vůbec nemluvím o politicích – politických vychovatelích. I ty jsem potkal v hodnostech poručíků a nadporučíků a vzpomínám na nadporučíka Staňka. Říkali jsme mu příslovečně „meloun – navrch zelenej, uvnitř rudej“. Ovšem politruci v sukních, a to narážím na druhou paní Pavlovou, to byla jiná kasta, ti měli za úkol vychovávat mnohem a mnohem vyšší kádry než „hloupé záklaďáky“.
Charakterově, mentálně, jsou prostými bolševiky a poznávám je i po těch letech. A Pavel byl v bolševickém prostředí bolševikem vychován a v roce 1987 (nebo 1986), plně dospělý, schvaloval invazi z osmašedesátého, protože v roce 1968 mu to vysvětlili rodiče ve spolupráci s návštěvou přátel ze Sovětského svazu. A dnes se bude ohánět tím, že v osmašedesátém mu bylo sedm let? To je naprosté chucpe, to je faleš prvního řádu. "Kromě toho má pravomoci, které už do rukou pětikoalice (v osobě Petra Pavla) nelze svěřit, a to zejména:
Čl. 62
Prezident republiky

e) jmenuje soudce Ústavního soudu, jeho předsedu a místopředsedy,
f) jmenuje ze soudců předsedu a místopředsedy Nejvyššího soudu,
h) má právo vrátit Parlamentu přijatý zákon s výjimkou zákona ústavního,
i) podepisuje zákony,
j) jmenuje prezidenta a viceprezidenta Nejvyššího kontrolního úřadu,
k) jmenuje členy Bankovní rady České národní banky.
Čl. 63
a) zastupuje stát navenek,
b) sjednává a ratifikuje mezinárodní smlouvy; sjednávání mezinárodních smluv může přenést na vládu nebo s jejím souhlasem na její jednotlivé členy,
c) je vrchním velitelem ozbrojených sil,
d) přijímá vedoucí zastupitelských misí,
e) pověřuje a odvolává vedoucí zastupitelských misí,
… atd.

Spoluzakladatel Bojkotu Babišových Výrobků k prezidentské volbě poskytl rozhovor ParlamentnímListům.cz „Vezměme rozum do hrsti, chybí nám brzda našich válečníků, písek pod koly lepších lidí,“ říká klatovský podnikatel Pavel Havlíček.

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

"Nyní se na svém twitteru pozastavil nad tím, že tzv. demokratickým voličům nevadí minulost Petra Pavla z dob komunismu. „Když už ti zavilí demokrati volí s písní na rtu předlistopadového komunistického funkcionáře, lampasáka a frekventanta špionské školy, myslíte, že už dají pokoj Nohavicovi? Kdo první napíše, že je to něco jiného, dostane pornohercem Jandou podepsanou klíčenku Evropských hodnot,“ napsal na Twitteru v narážce na to, že kvůli proruským vazbám jsou Nohavicovi rušeny koncerty."Píše dál již designovaný šéfredaktor Reflexu MAREK STONIŠ

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Bývalý šéfredaktor týdeníku Reflex Marek Stoniš nechápe, proč voličům tzv. demokratického bloku nevadí minulost generála Petra Pavla, ale pokrytecky odmítají třeba koncerty Jarka Nohavici. „Když už ti zavilí demokrati volí s písní na rtu předlistopadového komunistického funkcionáře, lampasáka a frekventanta špionské školy, myslíte, že už dají pokoj Nohavicovi?“ ptá se Stoniš.

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Lampasák prezidentem?
Lidi by měli rozlišit mezi profesionálním lampasákem. Tedy součást ozbrojených jednotek státu pod vlivem SSSR a člověkem , jehož profese byla naprosto jiná a jen byl cílem právě lampasáků kolegů Pavla ze sousedního Ministerstva státní bezpečnosti z veřejné bezpečnosti.

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 16:01)

Nevybereš si. Estebák a zloděj oligarcha kopající jen za sebe je druhá možnost.

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

„Proč (ne)volit Babiše?“
Naštvaný Babiš + nenávist k Pavlovi = agresivní kampaň!
"píše díle komentátor seznamu.cz Autor: Jan Hanáček "

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Prezidentské volby 2023 - Proč (ne)volit Babiše? PÍŠE SEZNAM dnes...
SE dívím, že na seznam (debata novinek Babiš vůbec šel dnes dopoledne),vždyť ten provokatér po volbě Zemana se štábem a novinářem, to spískal ten novinář seznamu, jsou silně proti Zemanovsky a proti Babišovsky zaměřeni.

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Tak tím radarem mne tedy definitivně dožral pan Pavel..

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Co to je za moderátory ve studiu novinky.cz ?!Arogantní, útočí ve dvojici, naprosto bez taktu...nabrífavovaní a zaujatí na jednoho z demokratických kandidátů..

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Poslední co potřebujeme, aby se do politiky začal vracet BŮH!
A hula hop...
"Katolický kněz, administrátor ve farnosti Lechovice u Znojma. Marek Vácha napsal na svůj blog: „Budu volit generála Pavla, který je kandidátem otevřené společnosti a demokracie. Máme šanci, aby se od 8. března 2023 stal prezidentský úřad znovu místem důstojnosti a respektování zákonů, a nikoli místem morální pustoty a duchovní prázdnoty, kterým je dnes. Dlužíme to sobě i svým dětem. Volte západ a nikoli východ, volte řád a nikoli chaos, volte demokracii a nikoli populismus, volte kandidáta, který bude stát a nikoli zaklekávat, volte kandidáta podporovaného občanskou společností a nikoli kandidáta podporovaného současnou hradní lůzou. Volte generála Pavla.“
Andreje Babiše volilo téměř dva miliony voličů. Čím jsou tedy tito voliči podle kněze Marka Váchy, když ne občanskou společností ?
Církev by se podle zákona neměla vměšovat do politiky "

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Mám dojem, že tento morálprd je i zastáncem euthanasie..

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

RADAR v Brdech nemá být předmětem veřejné debaty. Jde o zájmy mocností posunout části své armády dále k nepříteli. Samozřejmě jen pokud by to bylo naprosto nevyhnutelné, tak ano, ale je to samozřejmě chyba v lůně přírody mít americký obří radar přímo na vrcholku krásné přírody českých hor, výsostné české území nikdy nemělo snad cizí armádu ve svých hvozdech a když tak ji brzy vyhnalo..

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 15:01)

Voják si tam pije minerálku..., no cílí na mladší voliče.., je to show, ale tu znal i praprastrýček z moravy. "Už šou si ty brambory měký?"

Reklama

Přidat komentář