Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Nerik (Po, 23. 1. 2023 - 18:01)

V první řadě o tom rozhodla vláda v čele se Zemanem, ve velkém spěchu, aby humanitní bombardéry NATO mohly na Jugoslávii létat naším koridorem.

Návštěvník (Po, 23. 1. 2023 - 19:01)

Poslanecká sněmovna 154 hlasy ze 192 přítomných poslanců vyslovila souhlas se zapojením ČR do Severoatlantické aliance. Proti přistoupení k Washingtonské dohodě včera hlasovalo 38 komunistů a republikánů. Všichni zástupci stran demokratické pravice a sociální demokracie hlasovali pro vstup do NATO. https://archiv.hn.cz/c1-950219-snemovna-se-jasne-vyslovila-pro-zapojeni-ceske-republiky-do-nato

Nerik (Po, 23. 1. 2023 - 14:01)

Varšavská smlouva vznikla jako odpověď na vznik NATO a vyhlášení studené války Západem později, jako obranný pakt.

Návštěvník (Po, 23. 1. 2023 - 15:01)

Dostuduj, že NATO také jako obranný pakt.

Nerik (Po, 23. 1. 2023 - 15:01)

Jsem důstojník a dobře vím jaký skutečný účel měly oba pakty. Odrazit útok nepřítele, zničit jeho vojenskou sílu a zabrat jeho území. Naštěstí tenkrát zůstaly na svých místech. Dnes se NATO pohybuje "nezadržitelně" na východ a nelze se Rusům divit, že jsou nervózní.

Návštěvník (Po, 23. 1. 2023 - 16:01)

NATO se pohybuje na východ, protože se Rusům rozpadl SSSR. Protože idiotský bolševismus, praktikovaný navíc blbými mužiky, nevydržel ekonomickou konfrontaci se Západem. (Lidé v Rusku už nechtěli živořit.) Každá organizace má snahu se rozrůstat. To byl důvod, proč se po válce rozrostl socialistický blok z východu na západ, to je důvod, proč se dnes rozrůstá NATO ze západu na východ. Není to nic divného ani mezinárodně protiprávního. Rusům nezbývá než držet hubu a sledovat svůj úpadek. (Paradoxně - v tom prohrávají Ruska ani tak nejde o frontu, ale o jeho zbídačení válkou, hospodářský úpadek a izolaci. To jsou hlavní body ruského fiaska.)

Nerik (Po, 23. 1. 2023 - 16:01)

NATO nemá relevantního protivníka, jen zástupného. Když Rusové požádali o vstup do NATO, byli rázně odmítnuti, protože byli předurčeni jako "umělý nepřítel" a vše co se děje, je proto, aby bylo proč zbrojit, což je současně i ekonomický důvod.

Návštěvník (Po, 23. 1. 2023 - 18:01)

S primitivními Rusy nechce Západ dělat žádné vážné pakty, protože s jejich mentalitou a morálkou by to bylo jako pustit vlka do ohrady s ovcemi. Čtyřicet let nás jejich pacivilizace držela při zemi, až jsme katastrofálně zaostali za západem a sami sobě zmršili svou morálku (viz hesla "Kdo nekrade, okrádá rodinu." nebo neupřímné vstupy do KSČ, viz Nerik, atd.). A co udělalo Rusko před druhou válkou? Místo aby ukázalo koule, tak uzavřelo pakt s Hitlerem, mj. o rozdělení Polska.
Kromě toho je dnes Rusko polototalita a bylo sedmdesát let úhlavním nepřítelem NATO.
To jsou hlavní důvody, proč s Ruskem nechce mít Západ smlouvy o spojenectví.

aladin (Po, 23. 1. 2023 - 21:01)

Návštěvníku, jsi tak omezený nebo jen provokatér ??? Když jsi tak chytrý, tak nám řekni, proč těm primitivním Rusům nedá západ pokoj a snaží se je od roku 1242 vyhubit a obsadit jejich území ??? Druhá světová válka byla válka Židovská !!! Západní Židé - Chazarové chtěli zničit východní Židy - Chasidy, zakladatele Sovětského svazu !!! Američtí Židé postavili v Německu fabriky a odkupovali od něho výrobky, aby mohlo Německo zaplatit reparace z I sv. války a pak se vrhnout na zbrojené !!! Stalin chtěl uzavřít smlouvu o vzájemné pomoci s Francií a Anglií, ale ti to odmítli, samozřejmě z pochopitelných důvodů, když umetali cestičku Hitlerovi na východ, kdy mu dali Československo a nakonec i Polsko, tak s nim přece nemohli mít takovou smlouvu !!! Stalin musel nakonec uzavřít smlouvu s Hitlerem !!! A ten tvůj blábol o rozdělení Polska svědčí o tom, že nemáš žádný přehled !!! Stalin si vzal jenom to, co bylo ukradeno Carskému Rusku separátní smlouvou mezi Německem a Ruskem v r. 1918 !!! Američtí Židé podporovali Hitlera finančně až do prohrané bitvy u Kursku !!! Šlo přece o zničení komunistického Sovětského svazu !!! Za co by jinak ty trole Hitler nakupoval rudu a legující suroviny ??? Německé marky byly bezcenné !!! Prachy šli z Buschovi zednářské banky v USA do Anglické banky ve Švýcarsku a z ní do Německé banky !!! Kapišto ??? Něco Návštěvníku nejasné ??? Prostuduj si pořádně historii II sv. války a co ji předcházelo, ať nejsi za blbce !!! P.S. Západ připravuje III sv válku proti Rusku a dost pospíchá, dochází mu suroviny !!! Místo Hitlera a Německa mají Zelenského a Ukrajinu - stejný hlupák, jako byl Hitler !!! Oba tito TUPCI nepochopili, že Chazarům jde o Ruské suroviny a že na Ukrajinu jako takovou serou z VYSOKA !!!

Návštěvník (Po, 23. 1. 2023 - 23:01)

Kde kde chtěl kde koho vyhubit, obsadit jeho území, nebo aspoň mu dělat protektora. Podobně to bylo ve vztahu Ruska a Západu. Není ti divné, že tvou fantasmagorii o Chazarech/Židech jako o světových škůdcích nikdo nesdílí? Rozhodně čteš jen samé přiblbé stránky, když takhle trvale fantazíruješ. Jsi jen průtočné potrubí - někde do tebe nalijí blbosti, a ty je tady vybliješ.

aladin (Út, 24. 1. 2023 - 00:01)

Od tebe jsem nic jiného ani nečekal !!! Víš kdo je skupina Bildelberg a víš jaké mají plány ??? Podle tvé reakce se nesmí o Židech říct pravda, která se jim nelíbí !!! Celé stovky let se schovávají za prapor holokaustu, nikdo se nesmí ani opovážit něco zpochybňovat !!! A tobě ty ochránce vůbec nevadí, že II sv. válku rozpoutali vlastně Židé a financovali ji Hitlerovi a to jen proto, že se báli komunistů, že by jim zabavili majetky ve prospěchlidí !!! Co teda vlastně preferuješ ??? Zničení komunizmu a nebo vyvraždění lidstva ??? Armáda USFT zavraždila od konce II sv.v. přes 18 milionů lidí s pokřikem : Chráníme svoje zájmy !!! To tě také nezajímá, třeba jako Krvavou Meri nezajímalo 500 000 tisíc zabitých Iráckých dětí armádou USFT ??? Jak se to slučuje se svědomím těchto lidí, kteří mají na svědoí 20 000 z I sv. války, 60 000 000 z II sv.války a 18 000 000 lidí po II sv.válce, a co tomu vraždění říká tvé svědomí a nebo tam máš místo svědomí dolar ??? vy všichni s těmito názory jste vlastně chudáci !!! Jste ve vleku různých dezinformací a demagogií !!! Nejste schopni používat vlastní mozek, protože ho máte vymytý a místo něho vám tam vymývači nacpali sračky !!!

pro aladin (Út, 24. 1. 2023 - 14:01)

Aladine Hermann Göring pravil " Wer Jude ist, bestimme ich." ( Já rozhoduji, kdo je Žid a kdo ne.)..... co víc k tomu dodat.

Návštěvník (Út, 24. 1. 2023 - 01:01)

Už ti sračkovatí mozek, meleš páté přes deváté, ale to ty nevíš co je. Jsi taky sračka.

Návštěvník (Út, 24. 1. 2023 - 00:01)

Ty už nevidíš věci reálně, jsi pomatený z pseudopravdy, kterou jsi někde nasosal. Přečti si znovu dějepis, a už nečti blbosti.

ShabbaTot-Jahoda (Út, 24. 1. 2023 - 07:01)

on je Aladin stará ruská bolševická škola a tohle z něj logickým argumentem prostě nikdy nevytěsníš.Jeho antisemitizmus je kolerující s nacistickým antisemitizmem a nacistický antisemitizmus je zase ze stejného hnízda s antisemitizmem bolševika z Ruska. A nyní Aeronet a další hnusný antisemitský odkaz v komentáči pod článkem :Mor šířiližidé(Turkotataři ze střední Asie konvertovali k židovství),trávili Evropanům morem studně,mor byl z čínského Wuchanu (toho samého jako COVID-19,ještě si z nás dělají legraci).Do roku 1348 v Evropě žádný mor nebyl.Všechy války za 200 let od doby Napolenona vyvolali židé Rotchildové a jejich poskoci židé.Karel IV. a pogromy na židech za otravování studní morem 1348...potom je tam odkaz na deník.cz a Pověst Karla IV. haní temná krvavá skvrna.V Norinberku obětoval lidské životy....Že je tato ideologie založena na lži,pomluvě a lidské nenávisti které dělá zlo dobře lidé jako je Aladin ,tejně jako většina antisemtů neřeší.Pogromy proti Israeli v Norinberku byly ne kvůliva nějakému moru vyvolaném Židem,ale kvůliva majetkům Židů v Norinberku o které hamižní a antisemitští Němci stáli a jejich povolením Karlem IV. ho naoplátku podpožili jako Císaře.Hnus,nic jiného,stejně jako celý ten antisemitizmus čerpající z temných evropských kořenů antisemitské nenávisti.Že Hitler Karla IV . bral a měl za vzor? Ale to nepřekvapuje!

Návštěvník (Út, 24. 1. 2023 - 10:01)

Jahodo, Norimberk se píše s "m" a ne Norinberk.

aladin (Út, 24. 1. 2023 - 06:01)

Tyhle informace v dějepise nenajdeš !!! Na př. ve Wikipedii bylo hromada nepohodlných informací pro tuhle "demokracii" vymazáno !!! A všude jen samé LŽI !!! Stačí, když si poslechneš média !!!

Návštěvník (Po, 23. 1. 2023 - 21:01)

Nech toho antisemitismu, ty pohádkáři konspirátore.

aladin (Po, 23. 1. 2023 - 23:01)

Co jsi vlastně zač ??? Když pro tebe pravda je antisemitizmus a konspirační pohádky !!! Chápu, že se jim pravda nelíbí, ukazuje totiž na jejich zkažený charakter !!! Je paradox, že Hitler řval : Že Židé ohrožují celý svět a oni to opravdu dělají !!! Třetí světová válka bude NUKLEÁRNÍ !!! A rozpoutali ji vládci USFT (na Ukrajině) a to jsou Chazarové spolu s Anglosasy !!! Kam chtěji zalézt, pod Pentagon ???

Návštěvník (Po, 23. 1. 2023 - 23:01)

Prestan kecat blbosti nebo te zavrou, blbce uz.

Reklama

Přidat komentář