Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (So, 21. 1. 2023 - 21:01)

No jo, tady je obrovský dav :)

Návštěvník (So, 21. 1. 2023 - 19:01)

Takže paní něco řekne a ty tomu nevěříš, protože seřvala tvýho Andrejka. Tak se rozbreč, ty důkaze :D

Sany11 (So, 21. 1. 2023 - 20:01)

No, vidim, ze uz jsi totalne vypadl z konceptu i z role, tak uzaviram tuto debatu s tebou.

Návštěvník (So, 21. 1. 2023 - 20:01)

Ty jsi vůbec nepochopila ten článek. Když ti to došlo, tak voláš po důkazech. Tak si je najdi. Teď jsem koukal na YouTube a Pavel je sympaťák. A nerozděluje lidi. Babiš je velmi kontroverzní postava a rozděluje lidi. Takže jasná volba.

Návštěvník (So, 21. 1. 2023 - 20:01)

Zato ty jsi dement, co tady od rána uráží lidi. Lalu, Sany, důchodce.

Návštěvník (So, 21. 1. 2023 - 20:01)

Lallu mám rád, proč bych ji ubližoval? Sprosté důchodce rád nemám. Sany rád nemám, změnila se v uštěkanou husu

Návštěvník (So, 21. 1. 2023 - 23:01)

Sanny se změnila v uštěkanou husu? Ona byla někdy jiná? Lallu jsem měl rád ale vadí mi že maže sotva dopíše a že se vždycky před Sanny přikrčí. Má na víc. Rovná mi přijde Martina.

názor (Ne, 22. 1. 2023 - 08:01)

Vezmu to od konce. Martina může být rovná, i tak působí, protože tady nenavázala osobní vztahy, tak může psát beze strachu. Navíc má klidné, rozumné, přijatelné názory, nehádá se, dokáže být vtipná. Ani nepůsobí namyšleně. Lalla má dvě tváře. Jednu milou, kde klidně diskutuje i o vážných věcech, s nadhledem, lehkostí, empatií. Také dokáže být vtipná. A pak tu druhou, kde často dává na odiv své vzdělání. Soudím, že proto ta včerejší narážka Anonyma. To leze lidem na nervy, protože se tváří jako jediná neomylná, všechny zná, všude byla, všechno četla. Každý jsme nějaký, jen to pořád necpeme lidem. Ale Sany se bojí a ta to ví. A toho strachu je škoda. A nakonec Sany. Paní, která jediná má pravdu a když ji nemá, tak si ji vyřve. Hrozný člověk. Ty rozdíly mezi Lallou a Sany byly vidět, když se dohadovaly ohledně Alice a Miluny. Takže už v těch dobách byla Sany uštěkaná a to měla dost zcestné myšlenky. Pak začala být osobní a šlo to s ní kopce. A pak je tu Aleš, ten má taky dvě tváře. Jednou je vtipný, klidný, vykouřený padesátník, podruhé žlučovitý dědek, co ohýbá pravdu. Každopádně musí kolikrát brečet smíchy, co tady ženské vyvádí a že mu na jeho popichování skočí. Pro mužské myšlení je to zábava číst. Ještě k Lalle, nezazlíval bych jí, že maže. Má na to právo, je přihlášená

Martina (Čt, 26. 1. 2023 - 16:01)

Děkuju :-). Hledám Milču a narazila na toto. To je milé, díky :-)

lalla1 (Ne, 22. 1. 2023 - 10:01)

Ahoj Navštěvníku/Návštěvnice, to je fér koment, tak si dovolím zareagovat (a pak vymažu:). Nejprve, všechny tři a ještě další, jsme v kontaktu i mimo Doktorku, pokud hrozí nedorozumění, vyřešíme to mimo diskuzi. Ovšem je to tak 5% toho, o čem spolu mimo Doktorku ''kecáme''. Opravdu se Sany nebojím, ta představa je směšná. My dvě se neshodneme v některých politických názorech ovšem k diskuzi a obhajobě takových názorů nepotřebujeme obecenstvo. Upřímně, bylo by to sem moc, ani by vás to nezajímalo. Dávat najevo své vzdělání, no, ono když píšeš pod zaregistrovaným nickem a píšeš na specifické téma a chceš ten názor nějak obhájit, mnohdy ti nic jiného nezbývá. Pokud bys ty psal jako zaregistrovaný/á, taky bys to dělal, pokud by to nebylo na vláknu ''Močení do plen jako výraz svobody''. Tentokrát to bylo ovšem z důvodu reakce na koment konkretního přispěvatele, kterého tak trochu kvůli častému zdůrazňování vzdělání na jiném vlákně trolíme (tímto se mu omlouvám:) :nechtěla jsem vysvětlovat, proto smazala. Myslím, že na toto vlákno už dávno nepatřím a proto je to všem šuma fuk. (To jsem ti ještě neřekla, že těch VŠ a dalších škol mám víc, heč:))).

Návštěvník (Ne, 22. 1. 2023 - 10:01)

Pěkně nám zpíváš. Jen dodám, že diskuse, myslím plodná smysluplná, je soubojem názorů. Pokud tomu tak není, je lepší se přihlásit do pěveckého sboru, kde zpívají všichni, hezky a stejně.

lalla1 (Po, 23. 1. 2023 - 22:01)

Marti, až bude čas, tak to vymažu. Jsme jak na pranýři.

Návštěvník (Út, 24. 1. 2023 - 06:01)

Vůbec se ti nedivím, pořád se omlouvat, vysvětlovat, jednají s tebou jak s věcí.

Martina (Po, 23. 1. 2023 - 22:01)

Lal, udělej to. Diskuse ztratila svou Já. Souhlasím s tím názorem, co tu psal, že už se to vrátit nedá. Sama víš, co jsem ti psala v mailu. Někdy se snažím, ale....
Proč psát sem něco ze svého života, když ti to stokrát omlátí anonymové o hlavu.
Teď jen čekám na volby, abych mohla Alešovi poblahopřat :-) a potom jít obejmout záchodovou mísu. Sorry Aleš :-). Dobrou noc

-Aleš- (Út, 24. 1. 2023 - 08:01)

Ta masivní kampaň proti Babišovi dostavá tak obludné rozměry, že to vašemu kandidátovi může uškodit. Nerozhodní voliči se totiž můžou přiklonit na stranu slabšího.

Návštěvník (Út, 24. 1. 2023 - 10:01)

Kampaň proti Babišovi dělá Babiš sám. Což je paradox.

Návštěvník (Út, 24. 1. 2023 - 09:01)

Byli jsme svědky i u předchozích voleb. Protizemanovská kampaň pomohla Zemanovi.

-Aleš- (Út, 24. 1. 2023 - 09:01)

Právě na to jsem si vzpomněl. Jim nedochází, že lidi nejsou naivní a takové protěžovaní jednoho kandidáta na úkor druhého v nich vzbuzuje podezření a otázky co se za tím skrývá. Bohužel doba se pohnula a volit může čím dál víc lidí, kteří jsou ovlivněni humanitním školstvím a od toho se odvíjejícím pohledu na svět. Pokud Babiš prohraje, tak bych těmto lidem s těmi jedinými správnými postoji přál aby zavedli školné na VŠ. To by je možná vyléčilo z jejich optimismu :-)

Návštěvník (Út, 24. 1. 2023 - 09:01)

Což o to, ale v nastávající uvažované konstelaci mohou mít i povinnou vojenskou službu a bojové nasazení.

-Aleš- (Út, 24. 1. 2023 - 09:01)

To by bylo ještě lepší, to by je humor přešel nadobro :-)

Reklama

Přidat komentář