Reklama

Neholim si prirozeni. Jsem uz jedina?

Návštěvník (Ne, 22. 1. 2023 - 00:01)

Ty jsi debil, co to meleš? Asi to v sexu vůbec neumíš, když ti vadí pár chlupů na kundě, které tam mimochem patří. Dekadence společnosti je spíš vyholování, které naštěstí už ustupuje. Mileniálové jsou na tohle líní a těm vyholeným ropuchám se akorát smějou.

Karel (Po, 23. 1. 2023 - 11:01)

Mileniálové, to jsou ti, kteří se narodili na přelomu století? Pokud ano, tak sexuologové o nich tvrdí, že příliš nesouloží. Mám kamarádku. Její dcera loni maturovala na gymnáziu. A když jsem se s tou kamarádkou bavil, říkala, že ta její holka s nikým nechodí, že snad je ještě panna. Ta její matka už z toho začínala být trochu nešťastná. A že prý v té třídě nikdo nechodí s nikým. Ono je to logické. Kluci jsou příliš pohodlní, než aby se snažili si najít holku. Raději si ho vyhoní u porna. Taky bydlí u maminky, která se o ně po všech stránkách postará, takže to, že jsou sami jim vlastně vůbec nevadí. Komunikují převážně přes sociální sítě. Také Jsou zde možné obavy ze sexuálního harašení. Takže shrnuto: Sexuální život dnešních mileniálnů bych příliš nepřeceňoval. Takže když nešukám, proč bych si holil čuráka nebo píču?

Návštěvník (Po, 23. 1. 2023 - 22:01)

To je ale dobře. Mileniálové jsou chytří. Proč se snažit o šuk, když se můžou uspokojit u porna a dalších zdrojů. Proč si někoho hledat na šuk, když jsou s tím akorát problémy. A na nějaké holení spodků se můžou s prominutím vysrat.

Karel (Út, 24. 1. 2023 - 07:01)

Mileniálové jsou chytří. No nevím. Mě je 46 let a kdykoliv se mi v životě stalo, že jsem musel být z nějakého důvodu bez přítelkyně a musel jsem si čuráka vyhonit u porna, připadal jsem si jako zoufalec a ne jako chytrý. Oni jsou spíš líní. Mám několik kamarádek se kterými souložím. Je jim od 35 do 50 let. Všechny jsou hladce vyholené a když jim olizuji kundičku, je to ohromná rozkoš. Představa, že bych měl dnes nějakou dvacetiletou s chlupatou kundou mne ani v nejmenším neláká. A to už ani nevím, jestli by jí neměla počůranou.

Návštěvník (Pá, 27. 1. 2023 - 16:01)

Klid, na tu predstavu muzes zapomenout. Ktera 20leta by chtela pouzityho skoropadesatnika, co pravidelne vylizuje nekolik kund? Zadna.

Návštěvník (Út, 24. 1. 2023 - 00:01)

No jo jenže tyhle ukvákané holé ropuchy, co sem píšou taky nikdo nešuká, a stejně se holí, protože jsou dementní, prý kvůli hygieně cha chá chá

Návštěvník (Ne, 22. 1. 2023 - 00:01)

Bodejť by se nesmáli. Jsou to ale směšné starosti, když tu možná za pár let nebudem, tak je úplně jedno, kdo má jakou kundu. Válka, krize klimatu, asteroidy, to s váma všema pořádně zatočí, a jestli náhodou přežijete, tak budete rádi, že jste rádi, že máte co jíst a kde spát. Nějaké holení kund nikoho už zajímat nebude, stejně jako to nikoho nezajímalo celá staletí.

Návštěvník (Po, 16. 1. 2023 - 20:01)

tak to máš pravdu s tou vášnivostí holky které tam neměli ani ň byli většinou horňačky kdežto chlupatícím jsem mohl šáhnout všude

Návštěvník (Po, 16. 1. 2023 - 19:01)

Už jsem to asi napsal. Chlupatost je známkou dostatku nebo nadbytku testosteronu a to i u žen. Chlupatí, chlupaté, jsou vášnivější a sexuálně aktivnější. S inteligencí to nesouvisí. Možná jen to holení.

David (Po, 16. 1. 2023 - 18:01)

No důležité je, aby si chlupaté i vyholené, sluníčkářky i ty ostatní vytíraly tu svoji pičku po každém vymočení.

Návštěvník (St, 18. 1. 2023 - 00:01)

Ty toho naděláš kvůli troše chcánků, chcánky jsou sterilní, ve středověku se používaly jako dezinfekce, když nic jiného nebylo. A přílišná hygiena je spíš na škodu.

Návštěvník (St, 18. 1. 2023 - 00:01)

Pravda.

Návštěvník (Po, 16. 1. 2023 - 18:01)

Je blbost srovnávat jaké má vzdělání,inteligence či společenské postavení vliv na chlupatost/oholenost tam dole. Každá to asi má jinak. Je to stejně nesmyslné jako třeba tvrdit že chlapi co mají trvale odkrytý žalud jsou bohatí, více vzdělání a inteligentní atd

Návštěvník (Po, 16. 1. 2023 - 17:01)

Chlupaté jsou většinou holky z humanitních oborů, sluníčkářky a jim podobné. Opravdu vzdělaná žena o sebe dbá.

Návštěvník (Po, 16. 1. 2023 - 17:01)

podle mě chlupatost nebo holost s inteligencí vůbec nesouvisí. Kde jsem zažil viditelný rozdíl a to ještě jen u ne u všech holek že ty které měly velká prsa měli místo mozku z maggi kostku ale protože znám takové pouze dvě tak je blbost abych o tom tvrdil že je to nějaké nepsané pravidlo

Sartt (Po, 16. 1. 2023 - 08:01)

Jsi

Návštěvník (Po, 16. 1. 2023 - 08:01)

Cca 3 měsíce zpět jsem spal s jednou holkou, pak jsem z toho neměl vůbec dobry pocit, chtěl jsem zpomalit a začali jsme se jen hádat, tak jsme to ukončili. Po týdnu mi napsala, že na těhotenským testu měla ducha a že to není dobry, tak jsme zase se začali bavit a za tu dobu se téměř pořád hádáme a tvrdila mi, že byla na třech pilulkách, aby nic nebylo, že je měla od nějaké známe co děla na gynekologii.. Jenže za ty tři měsíce už mi několikrát řekla, že to je dobrý, pak že mě jen zkoušela, jestli to s ní myslím vážně a že mi lhala, že to dobry není a to několikrát.. Já už jsem z ní fakt psychicky unavený a chci, jestli bys mi poradil, jestli to je opravdu v pořádku nebo tam něco fakt je, pokud by to šlo.. Teď jsem se s ní viděl a nebylo na ní vidět žádné známky, že by měla skoro po třech měsících nějaké bříško, nezvrací, jen mi pořád tvrdí něco jiného.. Já si s tou holkou nic už nedovedu představit a vždy když to s ní chci ukončit, tak začne tvrdit, že to není dobrý ten test, že na kontrolu ani na poslední pilulku na truc nepůjde, že to je karma za to, jak se k ní chovám, atd.. Vždy si hledala něco, co by mi mohla vyčíst..

Karel (Po, 16. 1. 2023 - 08:01)

No a ta holka má vyholenou nebo chlupatou píču?

Návštěvník (Po, 16. 1. 2023 - 09:01)

On to nacpal i jinam. Ta bude vyholená, protože je blbá.

Návštěvník (St, 18. 1. 2023 - 10:01)

Asi budoucí doktorka co?

Reklama

Přidat komentář