Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Marťas (St, 25. 1. 2023 - 08:01)

Syn (15) nosí od mala na sjezdovku jednorázovou plenu. Je to praktické a on je naprosto spokojený. Může moč vypustit klidně i při jízdě dolů a odpadá hledání vhodného místa a složité svlékání kombinezy.

Kuba (St, 25. 1. 2023 - 23:01)

Nenosim kombinézu, ale taky si na lyže beru plinku. Nosí váš syn plinky i jindy? Kadi do plinky taky?

Marťas (Pá, 27. 1. 2023 - 05:01)

Syn nosí pleny jen na lyže a na lezeckou stěnu. Jen do nich močí.

Martina (St, 25. 1. 2023 - 07:01)

Oba synové to takto mají vždy nejdříve jednorázové pleny a punčocháče zatím ještě frote dětské a zimní kombinézu do velikosti 128 a úplně jsou v pohodě a žádný problém není jak tady se píše tak v teple se pouze prebali. Já bych chtěla vidět jak nikde máma své dítě v 7 až 8 letech vysvleka aby se dítě vykadilo či vycuralo takto to udělá do plenek a je hotovo a pak se doma prebali do čistých plenek já bych to tak neřešila. Moji synové si o plenky řekli sami že je chtějí jelikož když jsem plenky nedala tak jeden z nich se pokadil a pocural přímo do punčocháču a kombinézy tak pak domu a celého vysvlect do naha a umýt a pak vše čisté ale nejdřív jsem jim dávala 3 látkové pleny s jednorázovkou a punčocháče a zimní kombinézu ale potom jsem dávala pouze jednorázové pleny ale látkové pleny dostávají pouze na noc na spaní jelikož se děcka je pomocuji do postele tak řeším plenkami a jim je 8 a 9 let a že nosí punčocháče s plenkami a zimní kombinézu jim vůbec nevadí.

Kuba (St, 25. 1. 2023 - 07:01)

V 15 nosím na cesty plinky. Je to mega pohodlný, prostě to můžu kdykoliv v autě vzít a pustit. Někdy si je beru i jenom tak.

Proč (St, 25. 1. 2023 - 06:01)

Proč by je měl smazat. Když tam má psaný název můžou větší děti při cestování nosit plenky....!!! A je přeci na dítěti jestli si nechá dát pouze plenky jednorázové či látkové na cestu krátkou či dlouhou. Ono když má malé dítě či doroszenec zimní kombinézu ale i punčocháče frote či bavlněné tak aby se nikde vysvleklo tak akorát nastydne a takto to pustí do jednorázovék a je to a pak se pouze v teple nikde pouze prebali.....???

Marta (So, 21. 1. 2023 - 10:01)

No řeknu vám to byla ranní bojovka kluky vzbudit mladší 4 roky a starší 12 let. Starší nosí plenky non-stop jak přes den a noc ale mladší je už nechce ale mi jsme jeli na hory tak jsem objema sundala pleny z noci a oba byli durch mokrý a posrany mladšího jsem umyla jako prvního a potom dala čisté jednorázové pleny s látkovými nejdříve 2 látkové pleny s jednorázovkou a punčocháče a zimní kombinézu a starší kluk to dostal také akorát že měl 4 látkové pleny a svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče a zimní kombinézu také ten se po přebalování oblékl sám a úplně v pohodě vzal si vše i snehule 35,5 tak má malou dětskou nohu zatím ale už jsme na horách a má je na starosti přítel a já jsem v chatě a vařím a po obědě půjdou oba kluci spát ten starší je už prostě zvyklý... Po obědě a přebalování jednoduše spát na chvíli na 2 hodiny pak se znovu prebali a můžou zase ven staršímu dávám pleny od doby co byl ještě covid.... Ale teď že má něco z kyčle mi tak mu dávám plenky složené na šířku a pěkně to zafixuje a je v pohodě....

Návštěvník (So, 21. 1. 2023 - 13:01)

Admine,prosim,smazej příspěvky tohoto úchyla

Návštěvník (So, 21. 1. 2023 - 12:01)

Zalez plenkar uchyl

host (So, 21. 1. 2023 - 11:01)

zalez plenkařko uchylačko

Lida (So, 21. 1. 2023 - 07:01)

Nejsem ani uchylacka ale ani uchyl ty zmrde tak co jsem vůbec lezes na tyto stránky ty debilní dobytku spousta lidí píše toto a pak nosili pleny taky. To je máte to samé jako když děti při větší či menší nosí punčocháče pod kalhoty či tepláky tak se jim posmivaji ty větší a pak mají punčocháče také.? Tak toho nechte laskavě.

Lida (Pá, 20. 1. 2023 - 13:01)

Náš 10 letech bohužel vždy večer neusne když nemá na sobě plenky vždy je musí mít na sobě teď už přišel ze školy a celý se vysvlekl do naha a v pokoji dostal látkové pleny 4 se svrchnimi kalhotky od bobanka ty nosí nejraději a dala jsem mu i punčocháče frote dětské hold se u nás perou plenky ale na venek jednorázové pleny používá také hold to je dítě on nikdy s plenek vyroste ale nevím kdy od miminka se ještě neodplenkoval bohužel tak dělá obě potřeby do plenek.... Mne to zatím nevadí že ho musím stále prebalovat do plenek.

Zdenda (St, 1. 2. 2023 - 13:02)

Lída, Ahoj, ty jsi s ním sama? Rád bych chtěl si s tebou o tom popsat. Můj email je [email protected]

Mirka (St, 18. 1. 2023 - 11:01)

Je možné že by toto dítě nosilo pleny ve škole přeci není normální.? Jo chápu když dítě nosí plenky doma na noční spaní že se pomocuje tak to chápu... Sousedovic syn také stále používá plenky jak na noc ale i den ale i na cesty krátké či dlouhé ale pouze jednorázové... Já ho když mám na hlídání tak to mu vždy dám na noc látkové pleny se svrchnimi kalhotky a vždy ráno je v suchu tak mu pleny vždy sundam ale on si řekne teto pleny mi nech mne to mamka také vždy nechá dokud se nepocuram či nepokadim ale já ho většinou nechám nahého že má pouze dětskou noční košili tak nevím v čem má problém a klukovi je 6 let...

Návštěvník (St, 18. 1. 2023 - 15:01)

A do tych plenek onanujes Mirku.

Návštěvník (St, 18. 1. 2023 - 15:01)

A do tych plenek onanujes Mirku.

Kuba (St, 18. 1. 2023 - 10:01)

Já jsem Kubíček a je mi 9 let a chodím do školy speciální a stále jsem ještě na plenkách a punčocháčich a nosím je bohužel úplně všude když jsem byl doma 14 dní jelikož jsem marodil tak mne mamka dává pleny se sestrou přebalovali když se nemohla starat mamka tak se starala starší sestra která čeká miminko tak prohlásila že se bude klidně starat o mně že mne bude dávat pleny ale dávala mi plenky jednorázové či látkové většinou jsem byl v posteli a potil se tak jsem to dělal do plenek a mne to nevadilo já jsem adhd postižené dítě a do normální školy mne nechtějí teď ve škole máme přestávku zhruba na hodinu jelikož se děti prebaluji a za půl hodiny by to nestihli prebalit 15 děti ve třídě jsme sami kluci všechny v plenkách a punčocháčich ale některé děti mají pouze plenky a tepláky a nebo leginy a pro lepší přebalování ale děti které nosí punčocháče tak jsou v nich jako já a moje mamka když mne odveze každý den ráno do školy tak já mám 2 látkové pleny s jednorázovkou a punčocháče a oteplovacky a nebo zimní kombinézu proč mám tolik plenek jelikož jsem takový pocuranek tak většinou látkové pleny protecou tak mám i jednorázové pleny na sobě ale jsem ve škole normálně přebalovány ale většinou mám pouze jednorázové pleny ale většinou je pomocim tak já mám silný pleny a pod punčocháči jsou trochu vidět hlavní je to že nikomu to nevadí teď jdu na řadu já na přebalování pak bude oběd už v půl 12 a pak polední pauza na spaní je to tady jako ve školce že děti po obědě chodí spát já většinou mám na spaní overal mám konfekční velikost do 130.

Návštěvník (St, 18. 1. 2023 - 11:01)

Jo,pacient psychyatrie.A ne 9 let,ale 59.

Lenka (Po, 16. 1. 2023 - 15:01)

Kluk 10 let přišel ze školy úplně mokrý ale dnes jsem mu dala pleny seni Kids nasazovaci a sundal si kalhoty a punčocháče a šel směrem koupelna tam jsem mu sundala pleny a byl i pokadeny bohužel tak jsem ho umyla do cista a on se utrel do sucha a s ovazanou osuškou přišel do pokoje a dostal 4 látkové pleny se svrchnimi kalhotky a bavlněné dětské punčocháče na kterých jsem mu našila laclace a dělá si úkoly ale má to jeden háček má u sebe kamaráda o dva roky starší než syn ale je zatím bez plenek ale občas si o plenky řekne sám.

Návštěvník (Po, 16. 1. 2023 - 16:01)

....psychopat....

Reklama

Přidat komentář