Reklama

Je orální sex nevěra ?

Návštěvník (Po, 6. 2. 2023 - 14:02)

Ty si takový kecálista. Najdi si babu.

Návštěvník (Ne, 5. 2. 2023 - 15:02)

Za nevěru lze považovat i SMS, dopis, rozhovor, nebo pouhý pohled. Záleží na tom, jak to partner/ka vyhodnotí.

Ondra (Ne, 5. 2. 2023 - 14:02)

S přítelkyní jsem byl asi tak měsíc a má skvělou kamarádku, která má už taky přítele a byly u nás na návštěvě. Vysedávali jsme venku u bazénu a ty naše dvě holky šli pro pití. Dlouho nic a tak se jdu podívat, co dělají a proč jim to tak dlouho trvá. Normálně se vykecávaly o tom jak která tomu svému kouří. Kamarádka mě uviděla, přihnala se ke mě a stáhla mě kraťasy a že ukáže jak to dělá a už ho měla v ruce a v puse, protestoval jsem a přítelkyně na mě, že v klidu a chce to vidět. Mezi tím už přišel i přítel kuřačky a jen pronesl, že se tady bavíme a jeho tam necháváme samotného. Hned se mu na něj vrhla ta moje. Oba nás udělaly až do konce, potom si už obě poradili samy spolu. A jak už to bylo tak rozjeté, tak u nás zůstali přes noc a užili si i víc než jen orál. Jsou to už 3 roky a stále si jsme věrní v čtyřech.

Návštěvník (So, 14. 1. 2023 - 14:01)

Manželka orální sex neprovozuje, ani to neumí. Dělá mi to kolegyně v práci. Manželka o tom ví a nevadí jí to. Já jí na oplátku toleruju orál s kamarádkami.

Návštěvník (So, 14. 1. 2023 - 16:01)

Jestli manželka dělá orál s kamarádkami, tak to nic neznamená, jen se baví a dělají si potěšení navzájem. Tohle se moc nepočítá. Přítelkyně s kamarádkami si ji lížou normálně a provozují spolu sex, dnes už u holek normální. Vykouří i mě a já je na oplátku vylížu. Kolikrát skončíme všichni v posteli.

Návštěvník (So, 14. 1. 2023 - 20:01)

Vždyť mi to nevadí. Naopak. Rád se na to dívám a kvalitně se vyhoním i několikrát, protože to dělají dost dlouho. Manželce tu změnu přeju. Lížu jí taky. Říká, že to umím dobře, ale s holkama to má jiné. Změna je život.

Návštěvník (Ne, 15. 1. 2023 - 15:01)

Však nic proti, jen píšu jak to je, protože někteří by z toho dělali problém a berou si to jako zahýbání. Holky s tím většinou začínají v pubertě a zkouší si navzájem, co je to nejlepší. Vypadají spolu moc hezky a dokážou se skvěle odvázat.

Návštěvník (So, 14. 1. 2023 - 11:01)

Jeli jsme s kamarádem a našimi holkami, ta kamarádova měla sebou ještě sestru, na chatu a zalyžovat si. Holky se při zastávce na pumpě prohodily a po pár kilometrech nám je začaly honit a kouřit. Musel jsem zajet mimo silnici a zastavit, asi bych dál řízení nezvládl. Moc jsme toho ten víkend nenalyžovali, protože se nakonec vše zvrhlo a z orální výměny partnerů se stal hromadný sex.

Pavel (So, 11. 6. 2022 - 16:06)

Ještě dodám, že včera u nás zůstala jedna z kamarádek na noc a večer poté, když mi ho pokouřila a pěkně mi stál, tak na mě nasedla a konečně jsem do ní zasunul. Koukla na moji přítelkyni a když nic neříkala, tak jsme si zašukali a udělal jsem se do ní. To už konečně přítelkyně zareagovala a když mi ho ta její kamarádka lízala, tak začala lízat ji. Potom si začaly spolu a když jsem už byl schopen, tak jsem zase naplnil přítelkyni a vylízala ji její kamarádka. Užívali jsme si, až jsme utahaní usnuli. Dnes pokračujeme. Když jsem se ptal, co tak najednou takový odvaz, tak prý si chtěly jen zpestřit sex, jestli se mi to tak líbilo, nebo jsem snad nespokojený. Jasně že jsem spokojený. Další šok nastal, když se mi pochlubily, že tu kamarádku odkopl ten její a že se od něj stěhuje k nám, takže ji budu mít volně k dispozici. Povolená nevěra.

Pavel (Pá, 10. 6. 2022 - 19:06)

Nevěra to není, kolikrát mi ho vykouřily kamarádky mojí přítelkyně a klidně i před ní a v pohodě, přítelkyně nikdy nic neřekla. Já jim ji na oplátku lížu. Vše se zbytečně hrotí.

Návštěvník (Pá, 10. 6. 2022 - 15:06)

na klid zapomeň, protože orální sex je normální nevěra. A je to pěkně nechutné, hlavně že se těšíš jak bude stříkat. Doufám, že ti tím pořádně zalepí hubu a ty se z toho pořádně pobleješ, krávo!!

Návštěvník (Pá, 10. 6. 2022 - 19:06)

No vida, zase nějaký závistivý puberťák, který si hi musí honit a holku viděl jen na pornu.

Návštěvník (Pá, 10. 6. 2022 - 15:06)

Orální sex nevěra není. Já svou ženu miluju, ale pipiny lížu jiným. Nikdy bych ho však do žádné nestrčil, protože manželku bych nikdy nepodvedl.

Věra (So, 21. 5. 2022 - 17:05)

Naše partička 4 kluci a 3 holky mezi 17 a 19 roky orál vůbec neřešíme, kdo s kým a stejně neřešíme ani sex. Ono by ani jinak nešlo vyřešit skupinové šukání, kde se neřeší kdo s kým a jestli někdo zahýbá někde tajně, tak stejně tomu nikdo nijak nezabrání. Mít 4 kluky jenom sama je fakt něco opravdu nádherného a dovedou mě utahat a když se přidají holky s připínacími penisy, tak to je už hodně náročné.

Návštěvník (So, 21. 5. 2022 - 17:05)

Fantazie

Pavel (Pá, 10. 6. 2022 - 19:06)

A proč?

Ester (Pá, 20. 5. 2022 - 12:05)

orál nevěra není, mám spousty kamarádů krerým ráda pomůžu. Nevěra jsou kafíčka, výlety a dávání přednosti před partnerem.

Jana N (Pá, 13. 5. 2022 - 12:05)

Není, nevidím nic divného na tom, že vykouřím kamarády mého kluka a on vylíže moje kamarádky. Když jsem s ním začala chodit, tak jsem se s kamarádkama domluvila, aby se ho pokusili svést a dotáhli to až do normálního sexu s ním. Snažil se odolávat, ale stejně podlehl a nevydržel. Nemůžu mu to mít za zlé, to je jasné, ale umožnilo nám všem mít volnější pohodový vztah. Holky ho totiž uháněly stále, až musel i přede mnou a já se přidala a když bylo po všem, tak jsme všichni uznali, že byl sex skvělý a budeme ho opakovat. Postupně jsme přidávali další kluky a dnes už je jedno, kdo s kým zrovna šuká. Prostě nás to baví a v létě nazí u bazénu, kdo by co řešil.

Lenka (So, 30. 4. 2022 - 11:04)

Není. Hrajeme hry, jestli se poznáme a kluci nás lížou a mají poznat svoji holku a my je kouříme a máme poznat svého kluka. V autě klukům normálně kouříme a neřešíme kdo s kým chodí a při šukání to samé, neřeším, který ve mě je, hlavně že mi to dělá dobře a sama se udělám.

Vilma (St, 27. 4. 2022 - 00:04)

Orální sex mimo vztah je ta nejhorší forma nevěry. Je to ještě mnohem větší intimita než běžná soulož. Nechápu jak o tom autor tématu vůbec může pochybovat.

Reklama

Přidat komentář