Když bylo teplo, byl jsem doma i u babičky nahatý. Trenýrky jsem nosil jenom ven a když přijela teta se sestřenicemi, ale ty mi je sundaly hned jak byli dospělí z dohledu. Moc se zajímaly o mého pindíka.
Když byl čas, tak mne vyhonily a vykouřily a já jim to dělal taky. Akorát k šukání nedošlo. Stačilo jim to rukama a jazykem. Často nás rozehnala teta. Holky pak dostaly na holou. Věděla, že jsem v tom "nevině", tak mne nebila. Sestřenice byly pěkné divošky.
14. Leden 2023 - 15:07
Jjj (anonym)
No tak nahota u dětí není špatná, akorát nevím proč to někoho vzrušuje? Vżdyť na nich není vidět. Copak taková malá holka se může pochlubit bujnými prsy nebo pořádným houštím na pipce? Proto nevím, co z toho kdo má. Já nic, jedině pořádně narostlou ženskou.
On ten můj románek se sestřenicemi trval celou pubertu, asi od deseti do patnácti a tak v tom byl vývoj. Jedna byla o rok starší, druhá o rok mladší než já. Ke konci to už byly kočky.
Moje máma obřízku nepovolila, že prý mne nepřipraví o potěšení, asi z onanie a měla pravdu. Jenže v pubertě mi penis narostl tak, že předkožka se sotva při ztopoření dotýká žaludu. Penis vypadá jakoby byl obřezaný.
Ne. Bylo mi pět let. Zcela přirostlá předkožka a zánět. Obřízku chtěl otec, ale matka to nepovolila. Já o tom nerozhodoval. Předkožka posloužila při onanii v pubertě a dnes už jí tolik nepotřebuji, protože to dělám jinak.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář