Reklama

polykání vlastního spermatu - komentáře

T (So, 25. 3. 2023 - 08:03)

Hodně rád u péčka několikanásobně oddaluji orgasmus takže pak mám o to násobně silnější orgáč a silně stříkám že až kolikrát semeno pod tlakem mlaská za mnou o zeď. Občas mě to i popadne že nasměruji péro otevřu pusu a nastříkám si do ní a i na obličej a krk. Všechno semeno olížu kam dosáhnu jazykem a spolknu s obrovským sexuálním vzrušením a uspokojením.

oldrichdrtil (Pá, 24. 3. 2023 - 11:03)

Napiš dochce mít dítě prodám sperma

Jitka (St, 22. 3. 2023 - 20:03)

To je dobře. Myslím si že muži by to tak měli dělat vždy.

Roman (Ne, 19. 3. 2023 - 08:03)

mám rád když se můžu vystříkat přítelkyni do pusy. ona ráda polyká, ale nedělá ji to dobře na žaludek. takže to dělá tak že když se ji vystříknu do pusy tak mi to pak při líbání předá a já si to polknu. je to super takto při tom při vzrušeni. někdy ale naschvál dlouho čeká a pak už to nemám rád. užívá si jak to je pak u mě přes moc.

Návštěvník (St, 25. 1. 2023 - 21:01)

Moje přítelkyně má ráda když jí vystříkám kundičku a pak po sobě hezky uklidím

Honič (St, 25. 1. 2023 - 05:01)

Taky si sem tam polykám svoje sperma , vždycky když si honím , tak na to mám moc velkou chut , ale jak se vystříkám tak mě to většinou přejde , řeším to tak , že si to nastříkám na ruku a po chvíli si ho jdu zase honit a potom se mi ta chut na sperma vrátí a já si ho s chutí slízávám a polykám , Pořád mě to tak nějak láká , polykat si svoje sperma , rád bych si ho před nějakou ženou vyhonil a před ní si to i s chutí spolykal a nebo jí vystříkal pusu a potom se s ní líbal , jsem hetero a moc rád zkouším v sexu nový věci

Michal15 (Čt, 26. 1. 2023 - 11:01)

Docela často to mám tak že si při honění péra v představě že šukám s nějakou pěknou samicí ženou se i tak vysemením jako na ženu a musím se vystříkat semenem do své otevřené pusy, obličej, krk, prsa a břicho. Nejraději několikrát oddálím orgasmus, je pak o hodně silnější a semena si pak nastříkám v několika prudkých dávkách do pusy a sebe daleko více než normálně. Všechno dohromady mi to pak způsobuje při honění brka super orgasmus a nepopsatelné blaho.

Návštěvník (Út, 10. 1. 2023 - 22:01)

Mňa to lákalo,ako chutí,tak som si sám nastriekal do úst.V ľahu na chrbte s opretými nohami na stene a penisom oproti ústam som si pohonil do výstreku.Čosi išlo do úst a čosi mimo.Bol som prekvapený chuťou,trocha horkasté,slankasté,kvapka akoby sladkosti.Pär krát,keď som mal chuť,tak som to sám robil.Potom som našiel priateľku,teraz je už roky moja manželka a nemám problém po sebe vylýzať jej vystriekané lono mojim semenom a s jej šťavami,keď sa náhodou podarí urobiť sa skôr a urobiť jej orgazmus.Treba skúsiť.

peta (Ne, 15. 1. 2023 - 13:01)

semeno je velice chutne cim vic tim lepe ja ho polykam od mala

Šárka (Út, 3. 1. 2023 - 11:01)

Ten můj sice vyloženě svoje sperma nepolyká, ale nevadí mu lízat mě poté, co se do mě vystříká a vytéká to ze mě.

Anka (Po, 2. 1. 2023 - 14:01)

Pravidelně se uspokojuji se synovým semenem. Je v pubertě, takže si ho honí pořád.Utirá se do trička a každé ráno až odejde do školy, tak si to užívám.

Návštěvník (Čt, 11. 8. 2022 - 18:08)

Rád bych polykal sperma mladých kluků

můžu polikat vlastný sperma

Monika (St, 15. 6. 2022 - 23:06)

Já mám sperma celkem ráda, když je chuť. A jednou jsem byla u kamaráda a pili jsme a tak a přišla řeč na sex a podobně a dostali jsme se i na sperma a polykání atd. Nevím jak, ale dostali jsme se k tomu, že mě celkem chutná a jak už jsme měli upito, tak jsem měla najednou hroznou chuť na sperma. Řekla jsem mu to a že bych ráda ochutnala jeho. Asi ho to dost zarazilo, ale fakt jsem to chtěla. Takže došlo na přemlouvání a u toho jsme pili dál. Takže nakonec souhlasil. Ptal se mě jak to budu chtít, jestli mu budu kouřit, nebo honit, ale já chtěla aby si to dělal sám a přede mnou. Jako docela se asi styděl, přeci jen dobrý kamarád se kterým se známé roky a nikdy jsme spolu nic neměli. Ale nakonec sundal trenky a já viděla jeho penis! Fakt hezký kousek, to se musí nechat! Seděli jsme pili jsme a on si ho u toho honil a já ho pozorovala a těšila se na to až bude. Po nějaké době mi sdělil že už bude a jestli může tedy do mě pusy. Já ale dostala nápad, aby to udělal do myisky s brambůrky. To nečekal a chtěl do mě pusy, ale já řekla že chci na ty brambůrky a protože to měl už na krajíčku, tak vzal mísu a udělal se do ní a bylo to úžasné! Tolik sperma kolik měl! Když se udělal, tak mi jí podal a řekl, tady máš a dej si. Nečekala jsem a začala si nabírat poatrikane brambůrky a začala je jíst. Chutnalo mi to! Nabídla jsem mu taky na ochutnání a on váhal, ale také si vzal a ochutnal. Prý to nebylo tak špatné jak sám čekal. Byl to fakt zajímavý večer a doporučuji všem trochu experimentovat a nebát se.

Lada (Po, 13. 6. 2022 - 00:06)

Honzo, ty máš celej byt -postříkanej. To je výkon, tak jsi ušetřil na malbě. A kdyš jsi ráno namočenej, tak ještě mužeš souložit. KAŽDEJ KLUK NEBO MUŽ NA TO BUDE REAGOVAT JINÝM NÁZOREM Lada

Návštěvník (So, 11. 6. 2022 - 15:06)

Ochutnali jsme si navzájem s kámošem, vyhonili a pokouřili až do konce. Ne nejsme na kluky, oba máme už dlouho holky a obě byly při tom, prý jsou zvědavé, co řekneme na chuť, když ony kouří a polykají běžně a chutná jim. Oba jsme prohlásili, že je chuť nic moc. Holky lížeme, ale nikdy jsme je nelízali po výstřiku a teď už jo.

Pavel (So, 11. 6. 2022 - 14:06)

Moc rád po výstřiku, své sperma olizuji nebo vypiju že sklenice.
Nenašla by se tady sympaťačka které se toto líbí?
Jsem 48 lety 178 sportovní postavy.
Ostravsko a okolí.
[email protected]

Návštěvník (So, 28. 5. 2022 - 09:05)

nejaka na nudes nebo chces jenom kouknout?ukazu ...snap ; ronan_232

Návštěvník (Ne, 22. 5. 2022 - 20:05)

Však on už se Hospodin na ty vaše incesty a jiné bakchanálie nebude dlouho dívat! Pravím vám: všeho dočasu. Pánbůh navěky.

eda (Ne, 8. 5. 2022 - 08:05)

Stalo se mi že když jsem si honil macka v křesle u PC a začal jsem stříkat že jsem to špatně usměrnil a místo na břicho mi první dávka semene přistála na obličeji a jak jsem u toho hekal s otevřenou pusou tak druhá dávka semene mi nečekaně vlétla až do úst. Hodně mě to vzalo a teď si na obličej a do úst stříkám semeno pořád a příjemné pocity z honění a mého orgasmu jsou tím o level výše.

Reklama

Přidat komentář