Reklama

Vzrušuje mě máma

Návštěvník (Ne, 8. 1. 2023 - 22:01)

Přesně většina tu jen honí a má fantazie.nedavno sem bydlel měsíc u své matky po rozchodu s přítelkyni po 10 letech.Pry jsem atraktivni chlap dost lidi říká ale já to posoudit nemohu ale moje matka není nějak hezká spis podprůměr 53lete ženy.Matka doma ale predemnou chodila pořad jen v tricku a kalhotkách výjimečně v tangach a pokaždé když seděla naproti mě v křesle tak nemít spodní prádlo viděl bych ji až do krku.Vazne nevím proč ale líbilo se mi to jak doma chodí kor když se třeba ohla atd.Nevim co mě to propadlo ale jednou večer sem za ni šel do obýváku jen v trenkach a sedl si vedle ni na sedacku a řekl ji ze má dnes na sobě sexy kalhotky který bych ji rad sundal.podivala se na mě a než by cokoliv rekla jednu mi vlepíla se slovy jestly sem normalni a odešla do ložnice.vzivote mi trapnější nebylo a je to už půl roku a když se potkáme nedokážu ji koukat do oči jak se stydím ale nikdy jsme se o tom dal nebavily.

Jjj (Čt, 26. 1. 2023 - 12:01)

No tomu teda nerozumím. Tak tvoje máma se před tebou producíruje jen v kalhotkách a podprdě, jako by tě sváděla a když ji tak nějak pochvalíš figuru, a ještě to dotáhneš ,,do konce" a ona ti dá facku, jó? Ale proč? Je na tom něco špatného, když ji dáš najevo, že je ještě k světu? Tvoji mamku by to mělo lichotit a ne tě mlátit, pak asi neví co chce. Nebo ne?

D (Ne, 15. 1. 2023 - 11:01)

Taky tak nějak podobně jsem narazil. Řekl jsem ji to když jsme spolu měli něco díky jejím narozeninám upito. Dokonce jsme se spolu nějakou chvilku i těsně objímali kdy se ode mě nechala ústy a jazykem laskat na krku a přes šaty hladit po těle ale když jsem chtěl více a rukou ji zajel na prso tak se odtáhla a docela smutně mi řekla že to nesmíme. Tím to skončilo a dál se to neřešilo.

David (So, 21. 1. 2023 - 14:01)

I tak super zážitek.

Jakub (Po, 23. 9. 2019 - 20:09)

paní Pavlíno, je škoda, že jste tu situaci, kdy jste byla před synem nahá, nevyužila k celkové osvětě ve vaší rodině. Nevím, zda vy svého syna vídáte běžně nahého, v každém případě pokud je v rodině nahota brána jako normální a přirozená a děti vídají rodiče nahé bez nějakého zděšeného zakrývání, tak vědí už od mala, jak vypadá dospělý nahý muž nebo žena. Syn se pak nemusí uchylovat ke šmírování matky, a nemusí se stydět za častou erekci v pubertě. Nemusí mít hrůzu z toho, že ho mamka přistihne při masturbaci. Mluvím z vlastní zkušenosti, sice s náma táta od mých 7mi nežije, ale mamka to zvládla sama bez problémů. Je to asi i tím, že mamka s tetou jsou od mládí nudistky, takže nahota u nás doma byla normální. Se synem byste o tom měla dát řeč, třeba mu i říct, že vás to jeho ohodnocení vašich prsou potěšilo. Ale nevím, zda na to seberete kuráž.

Pavlína (Út, 24. 9. 2019 - 13:09)

Jakub - myslím, že osvěta u nás není potřeba. Nahotu beru normálně a přirozeně, nijak nešílím / neschovávám se, kdyby mě syn zahlédl např. při převlékání, ale ani se zase nijak nepromenáduju přede všemi nahá. Tahle situace se mi ale moc nelíbila, protože často záleží na okolnostech. Když jsme byly nedávno na dovolené, měli jsme s manželem a dětmi společný pokoj. Koupelna na pokoji nebyla, takže když jsem se potřebovala třeba převlíknout do plavek a syn byl náhodou v pokoji, tak jsem to neřešila a neposílala ho pryč, jakoby to byl nějaký velký problém. Normálně jsme se spolu bavili, zatímco jsem se převlíkala a ani jsem nedělala žádné scény, ať se otočí, když jsem si sundávala podprsenku a kalhotky. Pro mě je v těchto situacích ale trochu rozdíl a vadilo mi, když mě syn potkal nahou ze sprchy a viděl v takové situaci...
Gravitace, děti (kojení) a roky bohužel udělali svoje a z mých dřívějších pěkných, poměrně pevných čtyřek prsou jsou teď ne už tak pěkné, už jen relativně pevné, svěšenější obrovské kozy velikosti 5 (no poslední roky už spíše 6) s obrovskými bradavkami a velkými prsními dvorcy. Nevadí mi, že syn viděl moje prsa, odhalený klín nebo holý zadek, v rodině beru nahotu jako přirozenou věc. Ale něco jiného je, když mě zahlédne jednou, dvakrát nahou při převlékání na dovolené a něco jiného je, když jdu doma ze sprchy proti němu nahá. Trošku mi vadí nebo spíš si myslím, že by syn neměl/nemusel zrovna vidět, jak mámě při chůzi skáčou obrovské, svěšené prsa na všechny strany...
Kuráž mám, pokud je to vhodný milý kompliment, tak ráda poděkuju a klidně naopak. Pokud by to nebyla poklona a syn by mi např. řekl, že mám ty dudy nějak velký, tak bych mu klidně kontrovala tím, že mému chlapovi se to líbí a když mu ne, tak ať si najde holku s menšíma.

Radek (St, 11. 9. 2019 - 04:09)

Zbytečně moc to prožíváš.

Petr (St, 11. 9. 2019 - 01:09)

Tak pro mě je moje matka pritazlivá zenska to zadna fantazie není , sem moc rad kdyz si koupi neco na sebe nebo kdyz jde do solarka,fitka nebo kadernici , ale urcite bych ji nerekl ze se mi libi jeji zadek nebo nohy ... maximalne tak taktne rict ze ji to slusi nebo tak neco ... o víkendu sem s ní jel na houby do lesa vzali sme psa a vyjeli , měla na sobě legíny a nepromokavou bundu kterou si v aute dala dozadu na sedacku taky sem sí jí koukal do výstřihu pri odbocovani ... kdyz sme prijeli k lesu tak sme sli asi 5 metru od sebe a priznam se ze jí to seklo :) kdybych vedel ze si k ni muzu neco dovolit tak bych ten pohled okomentoval ale bojim se ze by ji to bylo neprijemne , kdyby treba navedla rec na to ... tak se clovek rozpovida škoda ze uz se sni nemuzu mazlit jako kdyz sem byl malej , žijeme spolu sami . Nevím kolik matek by to dovedlo pochopit ...

luci (St, 11. 9. 2019 - 11:09)

A proč by ses nemohl mazlit ? Mazlit se přece můžeš v jakémkoliv věku . Kam až se v mazlení dojde je přece jen na vás .

Pavel (Po, 16. 9. 2019 - 00:09)

Vzrušuje mě máma když se ke mě chová jako bych byl ještě puberták ...

Honza (Po, 16. 9. 2019 - 10:09)

Nedávno jsem si jako pubertak připadal. Byl jsem s mamou a přítelkyní v lese na houbách. Chtělo se mi na malou a tak jsem stáhnul tepláky a čůral. Když jsem ho oklepaval tak mi ztvrdnul a já dostal chuť. Nikde nikdo a tak jsem začal přetahovat kuzicku pres zaluda . Zavřel jsem oči a přestal vnímat okolí. Za chvilku jsem stříkal. Když jsem ho utíral uslyšel jsem smích. Podíval jsem se tím směrem a stály tam obě. Zrudnul jsem jak rajče ale bylo už pozdě. Docela trapas.

luci (Po, 16. 9. 2019 - 08:09)

Tak jí dokaž , že už nejsi puberťák .

Pavel (Po, 16. 9. 2019 - 18:09)

Jak ?

Anonym (Čt, 19. 9. 2019 - 01:09)

Bydlí sama?

Tonouš (Čt, 20. 6. 2019 - 00:06)

Myslím, že to není až tak vyjímečné, já si začal mámy jako ženy všimat někdy kolem 16 roků, fantazie jela jak střelená ale po onanii jsem byl rád, že jsem neblbnul a vše bylo v normálu. Měli jsme vždy super vztah a představa, že by se něco změnilo mě děsila. Jenomže s přibývajícím věkem mě to čím dál víc hlodalo i když už jsem měl vážný vztah. Jednoho dne kdy už mi bylo 24 jsme byli u ní sami doma a říkala mi, že četla něco o tom, že nějaci hokejisti zveřejnili lechtivé video s chudákem holkou, která o tom nevěděla. No tak sem se chopil iniciativy a to video našel a nabídl jí, že se na to můžeme v rychlosti kouknout oč jde. Video bylo tak 10 minutové ale stačilo to na to, aby jsme z toho byli oba totálně nadržení i když se máma snažila to na sobě nedat znát. U mě to bylo evidentní pač jsem o tom i nejapně vtipkoval. Nicméně po skončení videa máma odešla směr ložnice, já to vydržel jen pár minut a pak se šel potají podívat za ní. Tlumené stény a pohyby peřiny byly jasný signál a po chvilce pozorování se mi zatmělo před očima, vešel dovnitř, špitl ať se neleká, odhodil peřinu, pomalu na ni nalehnul a zasunul úd do pochvy. Zprvu byla trošku zaskočená, ale byl to jen okamžik a hned na to se tomu poddala a my měli ten nejkrásnější sex v životě nás obou. Bylo to tak nenásilné, přirozené, procítěné, že z toho ani nemohly být nějaké výčitky nebo špatné pocity. Úplně to zbouralo i veškeré ledy a s mámou se těd bavíme o čemkoliv (ve vší slušnosti) i se pomilujeme kdykoliv jsme spolu sami. Moc si jí za vše vážím a bude vždy nedílnou součástí mého života i když už mám spokojené manželství a děti. Tím nechci nikoho nabádat nebo dávat nějaké naděje, ale podělit se o zkušenost že i takto to může za příznivých podmínek fungovat a každý kdo takový vztah zažil by o tom nikdy nemohl mluvit jako o úchylárně. PS: Těhotenství nikdy nehrozilo a díky tomu jsme tam toho mohli nastříkat fakt hodně, což jsme s přítelkyní ještě provozovat nemohli (resp nechtěli), i v tom bylo to lákadlo to s mámou provozovat a byl jsem rád, že se věnovala činostem které ji bavily a nehledala uspokojení u cizích chlapů.

Fanda (Ne, 30. 6. 2019 - 03:06)

Tak já v puberte sem byl rad za kazdy dotyk nebo proste kontakt s mamou , v detstvi sem ji mohl lezt mezi nohama a tulit se kni podle libosti , v 15 sem s ni chodil rad k vode a ochotne mazal zada kdyz lezela na dece vedle me v plavkach , libilo se mi to a lhal bych kdybych tvrdil ze me nepritahovala... kdyz mela s otcem sex rad sem ji poslouchal jak si to uziva a pritom hned masturboval ,rano sem se za to tak nejak jako stydel...po letech me to preslo bylo par vztahu a lasek , ted je mi skoro 30 a jelikoz sni na cas bydlim , bez otce sami ve 2+1 tak ji mam na ocich docela casto , myslim si ze me respektuje jako chlapa pri masturbaci me nacapala , nevim jestli ji to vzrusilo , pohled na nahonenej ocas popravde bych si pral aby jo , vi ze si ho honim a ani se tim netajim protoze nic nenamita na fleky na prosteradle nebo perine kdyz jde za mnou do pokoje treba s pradlem tak to vydi ze sem pred chvili strikal a ja si s ni zacnu povidat treba o necem ... jinak nahateho me vydela ted v dospelosti asi 3 krat , samozrejme ne ze bych se pred ni promenadoval ale treba kdyz se prevlikam tak sem schopnej si dva metry od ni vymenit trencle a nezakryvam se pri tom ... vztah spolu mame super , spolecne se starame o domacnost vse ok skoro jako partneri jen vim ze nam oboum chybi sex , vaznou znamost nema obcas kdyz neni v noci doma tak vim ze rano prijde jak slunicko ... ja mam navstevy zakazany tak to resim po svem ... libilo by se mi se s mamou obcas pomazlit a nezne se pomilovat udelat si co potrebujem a slyset její sténání které sem vzdycky zboznoval poslouchat , pro nekoho uchylarna ja si myslim ze uchylne je se matky stitit nebo na ni nalehat , sve matce bych poskytoval uspokojeni kdykoli by potrebovala ...

Pavel (Pá, 17. 5. 2019 - 08:05)

Tak jako vul se citim uz ze o tom premyslim , na internetu sou povidky i ze strany matek ale tezko rict zda sou pravdive ... nechci aby byla nestastna ze me to vubec napada ... kezby mi rekla ze je rada ze sem to rekl ze uz se aspon nemusime pred sebou schovavat kdyz si to ....

Pavel (St, 15. 5. 2019 - 21:05)

Tak jde o to jak zacit , ja sem si k matce nikdy nic nedovolil ale kdyz sem se po nekolikate rozesel a zase sesel s byvalou pritelkyni tak mi ve vzteku rekla ze ta tvoje kráva ma snad picu ze zlata !! Nebudu lhat libilo se mi to jak to rekla zaroven me to popohnalo k tomu se ji sverit vcem me sere a co vsechno sem musel absolvovat sni , zkratka mi poradila at ji kopnu do zadku a vratim se domu.ulevilo se mi a byl sem rad ze me mama vyslechla a podrzela me a stala za mnou , bydlime spolu funguje to mame super vztah mezi sebou ale chybi mi sex , kdyz prijdu se v patek nebo v sobotu rozhodnu jit do hospody tak to jen oznamim a jdu. ve 21hod sms. kdy prijdes ? to mi nevadi odepisu za hodinu sem doma a smajlik pritom prijdu vzdy o neco pozdeji ... vetsinou jeste nespi a sleduje TV v obyvaku , ja jdu do kuchyne kde mi vzdy udela predem neco k jidlu , jde oto ze kdyz sem nadrzenej tak mam predstavy jak bych si lehnul vedle ní a nezne se ji dotykat hladit , libat ji na krku az se krasne pomilovat a usnout , v puberte uz nejsem a pripadam si trapne kdyz druhy den otom premyslim ,Nedovedu si predstavit jak zareaguje ... nerad bych facku a kufry ven ...

Radek (Čt, 16. 5. 2019 - 22:05)

Těžko radit.... Záměr je jasný, ať na to půjdeš přímo nebo oklikou, reakce bude tatáž. Myslím, že tě nezavrhne (kufry), ale může z toho být trapárna, že se budeš cítit jako vůl. Zkus to když tak potom otočit na žádost masturbace před ní....

Ivan (So, 27. 4. 2019 - 03:04)

Tak co dělat když se má chlap doma na co podívat , taky si čas od času představuju jak bych si ji dal ... asi je normální kdyz nas to napadne ...

Reklama

Přidat komentář