Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
6783 komentáře / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Už jenom Vanimar.
A..jaké modely..mohu-li se ptát?..Já mám klasiku 2006..máte i ty na klínu..respektive s "důlkem"pro palec /hallux/?
8. Prosinec 2022 - 14:11
Jana (anonym)
Odpověď na A..jaké modely..mohu-li se
Od Vanimaru mám všechny modely a ty na klínku s mechovou proložkou a důlkem pro palec mám že všech nejraději.
8. Prosinec 2022 - 22:34
Návštěvník (anonym)
A můžete porovnat pocit z těch na klínku a z těch normálních?
8. Prosinec 2022 - 23:17
Radek (anonym)
Korkáče nosím doma a mám tu možnost je mít i v práci. Poprvé jsem je obul ve škole a byly spolužáka moje přezůvky mi někdo ukradl. Bude to znít asi divně od prvních kroků mi přišly naprosto dokonalé a cítil jsem se v nich velmi mě dobře. Pochopil jsem proč je nosí většina holek ve třídě i ve škole a větší části učitelek. Nosím je dodnes, ikdyž některé moje bývalé partnerky mi řekli, že chlap nosící korkáče je divnej nebo buzna. Každý může mít svůj názor, nikdo mě od nich neodradil a moje źena je nosí a myslím, že moc ráda. Ještě dodám, že koláče s důlkem pod palcem máme oba a vnímáme je opravdu jako hodně povedené, protože velmi zvýrazní celkový tvar stèlky.
9. Prosinec 2022 - 10:40
Jana (anonym)
Každému může být absolutně jedno co nosí druhý. Nosíme to co nám vyhovuje a v čem se dobře cítíme. Každý má jiný vkus, ale korkáče s haluxovou úpravou jsou dobrá volba. Tedy pro ty kteří vědí o čem je tady řeč.
12. Prosinec 2022 - 6:56
Jemný (anonym)
Odpověď na Každému může být absolutně
Žel, existují jedinci, co si o sebe myslí, že mohou třeba i zabíjet pro své přesvědčení. Je to smutné. Kvůli něm se ve světě rozmáhá teror.
12. Prosinec 2022 - 7:56
Danuše (anonym)
Korkáče nosím moc ráda. Dneska je však na někom vidět se moc často nepodaří.
12. Prosinec 2022 - 12:23
Pete (anonym)
Máte někdo zkušenosti se značkou Peon?
16. Prosinec 2022 - 5:53
Martin (anonym)
Odpověď na Máte někdo zkušenosti se
S korkáči Peon zkušenost mám; nosil jsem je dva roky. Nejsou špatné, ale Vanimary jsou zatím nejlepší. Peon například nenabízí příplatkové úpravy korkáčů (masážní stélka, mechovka, halux, podšití pásků kůží, barevné varianty) jako Vanimar a také materiál a vzorek podrážek nic moc.
16. Prosinec 2022 - 8:34
Milan (anonym)
Korkáče považuji za nejpohodlnější zdravotní obutí a nosím je již přes 40 roků. Postupně jak docházelo k jejich úpravám jsem skončil u značky Vanimar. Nevím jestli je to kvůli korkáčům, ale dodnes nemám problémy s nohama a neznám jejich bolesti, jako někteří mojí vrstevníci. Možná trochu smutné, že je dneska v obchodech seženete jen velmi zřídka.
23. Prosinec 2022 - 18:47
Zdena (anonym)
Tak to je nosím i o trochu déle a jdou celým mým żivotem také. Vzpomínám, jak za mého mládí v paneláku byly korkáče za dveřmi mnoha bytů, včetně toho našeho. Nosily se skoro všude a k dostání byly v każdè drogerie. Za mě taky nepohodnější a stále nejlepší.
27. Prosinec 2022 - 11:16
Jemný (anonym)
Odpověď na Korkáče považuji za
Nevím. Já nezažil dobu, kdy se korkáče nosily hromadně. Ale ani nemusí. Třeba v mém okolí z mužů, co nosí korkáče neznám žádného. Z žen se objeví sporadicky jedna-dvě. O to větší požitek mám z jejich nošení, když vím, že nemám konkurenci...
27. Prosinec 2022 - 11:29
Jemný (anonym)
Odpověď na Tak to je nosím i o trochu
Nevím jak vy, ale já mám s tím super zážitky! I teď v zimě nosím korkáče. Dnes máme obrovské množství ponožek různých tvarů a barev k sehnání a tak nošení korkáčů dává větší smysl i v zimě s ponožkama. Občas se mi stává, že se mi některé ženy otevřeně příznají k obdivu mých korkáčoponožkonohou. Je to super pocit! No ne?
27. Prosinec 2022 - 11:41
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Nevím jak vy, ale já mám s
Klidně piš jako korkokluk, buzno !
27. Prosinec 2022 - 11:52
Zdena (anonym)
Odpověď na Nevím jak vy, ale já mám s
Ano s korkáčkama mám také nespočetné zkušeností, zážitků a malých příběhů. Pravdou je, že se dají opravdu nosit skoro pořád. A super pocit to v nich je stále.
27. Prosinec 2022 - 11:54
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Ano s korkáčkama mám také
Už si zase píšeš sám se sebou korkokluku ? :-)) Že si nedáš pokoj aspoň o těch svátcích :-))
27. Prosinec 2022 - 11:57
Zdena (anonym)
Odpověď na Klidně piš jako korkokluk,
Poznala jsem hodně chlapců co nosily korkáče. Dokonce i Svitky, jestli vám to něco říká? Proč ty vulgarity.
27. Prosinec 2022 - 12:01
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Poznala jsem hodně chlapců co
To jako že jsi teď ten JEMNÝ ? Hlavně že máš furt co vymýšlet :-)))
27. Prosinec 2022 - 12:03
Zdena (anonym)
Pokud máš pochybnosti o tom, že korkáče jsou stále oblíbené a nošené nahlédni na FB skupiny. Je stále mnoho nás co korkáče nosíme.
27. Prosinec 2022 - 12:12
Jemný (anonym)
Odpověď na Klidně piš jako korkokluk,
Období korkokluka je už za náma. Teď je nové období jemnosti a lásky!
27. Prosinec 2022 - 12:18
Jemný (anonym)
Odpověď na Ano s korkáčkama mám také
Někdy se mi zdají ohledně korkáčů otevřenější a ohleduplnejší, než muži. Muži bývají často hodně rigidní a drsnýí. Měl jsem jednoho kámoše, který když se opil, nadával mi do sk. fetišistů. Pak jsem ho o nějaký čas střetnul ve městě, jak nešikovně chodí v korkáčích...
27. Prosinec 2022 - 12:24
Jemný (anonym)
Odpověď na To jako že jsi teď ten JEMNÝ
S jemným je hodně zábavy, jemnosti a lásky. Přeji všem klid, mir a pohodu!
27. Prosinec 2022 - 12:26
Zdena (anonym)
Odpověď na Někdy se mi zdají ohledně
Ne každý muž co má korkáče musí být fetišista. Po několika letech manželství mi manžel řekl jestli by mi vadilo, kdyby si koupil korkáče. Ba na opak byla jsem i ráda, často mě v nich pozoroval, věděla jsem to, prostě to cítíte. Když je začal nosit, řekl že netušil, že jsou tak příjemné, nosí je stále a rád, fetišista však určitě není.
27. Prosinec 2022 - 13:22
Jemný (anonym)
Odpověď na Ne každý muž co má korkáče
Ok, není fetišista. A vy? Možná vám chce dělat radost tím, že je nosí. Ale to asi víte, jak to doopravdy je...
27. Prosinec 2022 - 13:31
Návštěvník (anonym)
Psaní a odpovídání si sám se sebou je zajímavé....Co na to psychiatr ?
27. Prosinec 2022 - 14:01
Jemný (anonym)
Odpověď na Psaní a odpovídání si sám se
Dělá to každý, je to normální...jen co s tím má spoločné tahle diskuse?
27. Prosinec 2022 - 14:04
Zdena (anonym)
Odpověď na Ok, není fetišista. A vy?
Ano jsem ráda, že je nosí, nezapírám,že se mi to líbí. Já jsem s nimi naprosto sžitá a miluju je.
27. Prosinec 2022 - 14:06
Jemný (anonym)
Odpověď na Ano jsem ráda, že je nosí,
A co na nich milujete? Vidět muže v korkáčích přecejenom není všední. Zajisté musí být na korkáčích něco, co vás nesmírně zajímá...
27. Prosinec 2022 - 14:16
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Dělá to každý, je to normální
No že si tu ty psychouši píšeš a odpovídáš sám se sebou ačkoli se to trapně snažíš skrýt za jakousi Zdenu :-)))
27. Prosinec 2022 - 14:20
Zdena (anonym)
To máte pravdu, ikdyž za svůj život jsem viděla poměrně dost mužů v korkáčích. Většinou je začali nosit že zdravotních důvodů. Předpokládám, že vy korkáče nosíte.
27. Prosinec 2022 - 14:24

Stránky

Přidat komentář