1185 komentářů / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Marek (anonym)
Odpověď na Takže ty jsi vlastně parchant
Ona to moje máma skutečně je a jsem pyšnej na to že jsem jí několik let pohlavně zneužíval, jako malej jsem nenáviděl její opilost ale jako devatenáctiletej jsem děkoval bohu za její lihový kómata, protože jen díky alkoholu jsem jí několikrát opravdu pořádně zprznil...
10. Prosinec 2022 - 9:29
Marek (anonym)
Odpověď na Takže ty jsi vlastně parchant
Ona to moje máma skutečně je a jsem pyšnej na to že jsem jí několik let pohlavně zneužíval, jako malej jsem nenáviděl její opilost ale jako devatenáctiletej jsem děkoval bohu za její lihový kómata, protože jen díky alkoholu jsem jí několikrát opravdu pořádně zprznil...
10. Prosinec 2022 - 9:29
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Ona to moje máma skutečně je
Ale to je znásilneni.
10. Prosinec 2022 - 9:36
kokot (anonym)
Odpověď na Ale to je znásilneni.
Bůh ví jak to všechno je. Třeba si to všechno jen vymýšlí aby byl zajímavej. Mimochodem odkaz na ty stránky obsahuje nebezpečné malware a další jiné sračky a sledovací nástroje tak bacha na to.
10. Prosinec 2022 - 10:20
Návštěvník (anonym)
Jsou to všechno fake nesmysly. Žádný kluk nevidí matku jako sexuální objekt. Je to výmysl. To by musel být oligofrenik. To si spíše pohoní se spolužákem ve třídě než s matkou. A první penetrační zkušenosti sbírá s holkami vrstevnicemi. Ty pohádky o tom, jak mladí kluci jedou po starých bábách celulitidkách je jen vlhký sen těch bab.
10. Prosinec 2022 - 11:39
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Bůh ví jak to všechno je.
Nevymyslel jsem si z toho ani tečku, jmenuju se Marek, narodil jsem se 19.10.1990 na Vinohradech, od pěti let jsem vyrůstal kousek za Kladnem v obci jménem Libušín tam jsem taky ve dvanácti letech poprvé přivoněl k matčiným, použitým kalhotkám...
10. Prosinec 2022 - 11:40
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Jsou to všechno fake nesmysly
Není důležitý že mi to někdo nevěří, důležitý je že jsem ji skutečně znásilňoval a ukájel se na ní ☺️
10. Prosinec 2022 - 11:42
CERNEJ (anonym)
Pár fotek matčiných kalhotek atd ☺️https://www.imagefap.com/photo/1677934472/?link=thm
10. Prosinec 2022 - 12:13
Mářa (anonym)
Ať si každej dělá co chce, pokud si je samozřejmě vědom toho co dělá, já si toho vědom jsem a nelituju toho, žít s vědomím že jsem si užil několik dokonalých večerů během kterejch jsem svý podnapilý mamince ve spánku olizoval chodidla a jezdil p*rem po těle,mmmmmm, nejkrásnější okamžik byl ten kdy jsem poprvé z vlastní maminky stahoval kalhotky a umíte si vůbec představit jaký to je zasunout vlastní matce byť jen prstíky do její pipinky?! A jak mě těšilo druhej den sedět s ní u stolu, dívat se jí do očí a vést vnitřní monolog o tom jak úžasný bylo jí v noci prstit a olizovat jí a smát se jí, faktu že se nechala zneužívat a ani nepípla protože byla sťatá a nic si nepamatuje, díky její hlouposti a neschopnosti jsem si s ní mohl pár let fantasticky užívat, chybí mi chvilky kdy jsem jí s velkou škodolibostí čůral na nožky a bříško a ve stoje jsem jí s úsměvem počůral i vlásky, mrzí mě že jsem si to nenatáčel, díky bohu za dokonalou paměť a fotky.
17. Prosinec 2022 - 4:32
Mářa (anonym)
Třeba tady je k vidění její spodní prádlo a botičky... https://beta.imagefap.com/pictures/10878166/PANTIES-AND-SHOES-WITH-MY-SEXY-MOTHER
17. Prosinec 2022 - 4:35
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Chtěl bych sex s mámou ale
Co nechat se nachytat jak honit.Vim ze je to zvrhle ale něco o tom vím moje máma není nějak krásná atd ale měl sem půjčených její být na par měsíců po rozchodu a ona bydlela u přítele.ani nevím proč ale jednou sem vlezl do jejího šuplíku a Koukal na její prádlo a samozřejmě sem si ho honíl.vubec sem neslyšel klíče ale zničeno nic stala máma ve dveřích se slovy jestly sem normální.okamzite sem toho nechal a šel na wc.z wc sem šel se obléct a šel do obýváku se omluvit.zrovna si uklízela prádlo do šuplíku a já se začal omlouvat ze toho lituji atd.rekla mi ať už to neřeším dal.strasne sem se styděl a šel sem se vykoupat.kdyz sem vyšel z koupelny myslel sem ze je to sen máma ležela na sedačce jen v tangach a zeptala se jestly ji ty tanga sluší ,samozřejmě sem řekl ze jo a šel kni.prisaham ze jsme nesukaly ale krásné mě vyloučila a já ji asi 2hodiny lízal obě díry.potom jsme se schodky ze jsme to dělat neměli a dal už jsme se o tom nikdy nebavily.uz je to 2 roky ale i ve 33letech bych ji ho tam rad strčil ale nezkoušel sem to už nikdy daly jsme si slovo.popravde není hezká ale má hezkou kundu Škoda ze už ji neuvidíme nikdy asi
19. Prosinec 2022 - 15:29
Návštěvník (anonym)
Ale samozřejmě spát se svou matkou není správná věc ale chápu té moc dobře
19. Prosinec 2022 - 15:30
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Ty budeš velký honič.Která
Tak to se pleteš sice je to zvrhle ale znám člověka který ve svých 20 sulal svou matku a to prisaham
19. Prosinec 2022 - 15:32
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Hovado ať klidně jsem, ale
Nedělej si z toho nic někdy násilník každých vzrušuje něco jiného aspoň si to řekl narovinu.
19. Prosinec 2022 - 15:40
Honzík (anonym)
Ahoj, zrovna sem se udělal rovnou do tepláků, poslouchal sem u maminejch dveří, slyšel sem jak si honila kundu jak fuňela jak to čvachtalo vic a vic, nejlepší vystrik v životě
19. Prosinec 2022 - 22:45
Honzík (anonym)
Ahoj, zrovna sem se udělal rovnou do tepláků, poslouchal sem u maminejch dveří, slyšel sem jak si honila kundu jak fuňela jak to čvachtalo vic a vic, nejlepší vystrik v životě
19. Prosinec 2022 - 22:45
Marek 1 (anonym)
Jsem strašně rád za to všechno a děkuju náhodě že kromě toho že jsem znásilnil matku už brzo znasilním i svoji mladší sestřičku viz fotky: https://beta.imagefap.com/pictures/10912392/MY-LITTLE-SISTER-JANE-%28I-want-to-fuck-her-amazing-pussy%29
23. Prosinec 2022 - 16:26
Dudoš (anonym)
Bacha v tom odkazu jsou nebezpečné malware!!!
23. Prosinec 2022 - 16:52
Kamil (anonym)
Doma s otcem nosíme jen trenky a mamka jen kalhotky bez podprsenky. Tak že její trojky vidávám každý den. Je mě 14 a tak erekce u mě je dost častá. To pak odejdu do pokoje či koupelny a musím se vyhonit. Přiznám se že přitom myslím na svou mámku. I otec mívá opčas erekci a zahlédnují poza trenek. Když odejdu do svêho pokoje a víí že tam nákou dobu budu, tak otec má volní prostor. To pak jde za mamkou a už je sliším oba vzdychat. Po aktu se vracím spět. Mamka se namě podívá a usměje se. Jako kdyby mě za to děkovala že jsem je přitom nerušil. Já to scela chápu. Mamka dost často zahlédla mou erekci poza trenek a věděla moc dobře když odcházím co budu dělat. Nikdy mě přitom nerušila, tak jako já když s otcem nebo i když si to dělala sama. Kalhotky nosi moc krásné. Někdy má jen klasické, ale slušivé a jindy zas má tanga či krajkové až skoro průhledné. To pak skoro vidím její oholené přirození. Kalhotky si měni ii dvakrát za den. To když jí otec miluje a udèlal se. Mamka si pak po aktu natáhe kalhotky a je vnich. Pokut má ještě práci. Až pak odejde do koupelny se opláchnout a převléknout si jiné kalhotky. To pak i zahlédl i mokrý flek na jejich kalhotkách, jak jí té semeno od otce vytejka ven. Je pravda že jsem jí za začátku koukal mezi nohy na ten mokrej flek. Mamka se jen usmála a zeptala se kan se to dívám. Řekl jsem že nikam. Ale mamka moc dobře věděla kam směrovali moje oči. Řekla jen, že hrozně miluje mého otce. Jednou musel otec na 14 dní do lázní. Řekl mi abych poslouchá a hlavně nezlobyl mamku a ve všem jí pomáhal . Pak jsme otce doprovodily na autobus. Doma jsem pak pomáhal jak bylo zapotřebý. Slíchaval jsem mamku z ložnice jak vzdychá a dělá si dobře. I já si ho honil o stošest. Když měl pak otec druhý den přijet domů přípravily jsme pro něj pohoštění. Mamka mě pak za všechno poděkovala. Zato že jsem jí ve všem pomáhal tak že bych si zato zasloužil nákou sladkou odměnu. Čekal jsem náký dort. Ale bylo to daleko sladší. Předemnou si sundala kalhotky a řekla, že ví otom, že se jí dívâm i když nenápadně mezi nohy a že pak odcházím prič se vyhonit. A tak se rozhidla že mě jí ukáže a že se můžu přední vyhonit jestly chci. Jen dodala že otec se to nesmí dozvědět. Souhlasil jsem. Má erekce se nadala zatajit. A tak jsem si sundal trenky. Mamka ho okoukla a řekla že se jí moc líbí. Pak jsem si ho uchopil a začal se honit. Mamka si zajela rukou mezi nohy a začla se taky hladit. Chválila mě jak si to dělám krásně a abych nepřestával. Já byl tak vzrušení, že jsem zachvilku ohodil mámku semenem. Onlouval jsem se jí ale ona že se vůbec nic nestalo a že můj výstřik byl překrásnej a moc se jí líbil. Přistoupila kemě a dala mě pusu. Péro mě pořád stálo. Jak byla máma u mě, ucítil jsem její ruku na mim penisu jak ho svírá do sví dlaně a začíná mě ho pomalu honit. Ještě země vytekla náká ta kapička semene. Zavíral jsem přitom oči a užíval si její ruky na mém penisu . Pak jsem ucítil její jazyk na špičce žaludu. Otevřel jsem oči a mamka mě ho olizovala. Nakonec si ho strčila do pusy a kouřila mě. Pocit to byl moc nádhernej. Pak přestala a predemnou si lehla a dala nohy od sebe a jen řekla tak pojd. Lehl jsem si mání a pak mě pomohla zavést Penis do její dírky. Vklouzl jsem doní a začal přirážet. Říkala ať přirážim pěkně pomalu ať si to oba pěkně užijem. Chválila mě u toho jak jí pěkně šukám. Cítil jsem že to už moc dlouho nevidržím a že budu. A tak jsem mámě řekl że uš budu. Řekla mě že ona už taky bude ať pokračují. Udělal jsem jen pár temp a už to země šlo ven. Vrazil jsem jí Penis co nejhlouběji a uš jí plnil semenem. Když jsem se vypráznil a chtěl ho vytáhnout, řekla ať ještě vní zůstanu dokut mi sám neviklouzne ven. Mězi tím ať si naní lehnu. Objala mě a říkala jaké to bylo moc krásné. Cítil jsem jak mě Penis pomalu ochabuje a pak jsem z mamky vyklouzl ven. Řekla ať se podívám jak krásně jsem jí obdaroval. Roztáhla pysky a vytlačovala semeno ven. Vyděl jsem svoje sperma jak jí vytejká ven. Pak si ho nanesla na prsty a začla si je olizovat. Chtěla abych i já ochutnel jak chutná mé semeno s její štávučkou dohromady. Zasunula si dva prsty do sebe a pak mě je dala olíznou. Ochutnal jsem a ptala se zda mě to chutná . Řekl jsem jí že ano. Mamka řekla abych si líznul sám. Chtěl jsem zasunou prst a oliznout ho, ale mamka na to ať použiju jazyk že to bude příjemnější. A tak jsem dál hlavu mezi její stehna a začal jí lízat. . Chtěla abych jí jazykem přejel i po poštěváčku. Zachvilku začla s pánví více vrtět a více vzdychat. Pak najednou více vytekla přímo do mé pusy, až jsem to spokl. Chtěla abych přestal a jen se díval. Dirka jí pulzovala a opčas zní vytekla štávička. Když se trošku schopila, poděkovala mě a zeptala se mě jak se mě to líbylo. Byl jsem jak ve snu a moc jí děkoval, že to bylo staśně krásní. Jen se zmínila otom že se otec nesmí nic dozvědet. Druhý den otec přijel a ptal se mě zda jsem mance pomáhal a já že ano. I mamka mě pochválila že pomáhal. Pak si rodiče zalezli do ložnice a šli rovnou na to. Otec byl nadrženej jak kanec. Vylezli skoro až za dvě hodiny. Do mamky jsem už nikdy nezasunul, ale když mám erekci tak mě mamka dovolí abych se přední vyhonil. Někdy mě přitom sama pomůže a i vykouří a já jí na oplátku mohu prstit a lízat, ale už žádní zásun. Užíváme si když není otec doma.
24. Prosinec 2022 - 5:38
Marek (anonym)
Nejhezčí zážitky jsou chvíle kdy jsem skutečně znásilňoval svojí maminku, jmenuje se Mária Kolářová a momentálně bydlí v Podbořanech směr Karlovy Vary a pracuje jako pokladní v místní Bille, je nádherný žít s tím že já její skutečnej mladší syn Marek jsem jí sexuálně zneužíval, přál bych si aby mě vykouřila na kase u ní v práci, jsem pyšnej že jsem jí dělal všelijaký a pro většinu lidí nechutný věci, pro mě je to ale všechno krásný, nikdy nezapomenu na to jak jsem jí opilou pochcal, smál jsem se jí, protože je to hloupá šlapka ze Slovenska, neumíte si nikdo představit co to je znásilnit, východňarskou píču jako je moje mamka, hloupá kunda co dodnes netuší že jedla sperma svýho Marečka, netuší ta ubohá a pojebaná kurva jak chlípně jí prznil její mazánek, vždycky když jedu na návštěvu tak jí s radostí koukám do očí a v mysli se jí směju a říkám si: ty ubohá, hloupá, pojebaná kurvo, nejradši bych se Ti teď hned vycákal do ksichtu a pak z Tebe serval oblečení a plačící Ti brutálně šukal tu božskou kundu a pak Tě šukal i do prdele a vytáhnul ho celý od Tvejch hoven který bys pak musela z mýho péra ocucat a sníst, samozřejmě bych taky jed její výkaly až takhle tu kurvu žeru, Mária Kolářová zde odkaz a věřím že uznáte že tahle kunda si zasloužila aby jí znásilnil vlastní syn https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/215605_1499584869489_8070975_n.jpg?stp=cp0_dst-jpg_e15_fr_q65&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=e007fa&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=Gcn8rAqMBrwAX9gGu5c&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCyF5h6Ioyj2IggxQCNOYJaoRG0z2TyS3wSb7GZDMS6IA&oe=63D03DDE
26. Prosinec 2022 - 0:38
Marek (anonym)
Odpověď na Nejhezčí zážitky jsou chvíle
Mária Kolářová, slovenská kunda konkrétně z východu co se nechala znásilnit od svýho syna, nikdy v životě nezapomenu na to jak jsem jí prstil kundu a prdel, největší chyba který se moje matka kterou mimochodem i v telefonu mám pojmenovanou jako pochcaná kunda mohla dopustit byla to že se opila a usnula s kalhotkama u kotníčků na našem záchodě a přitom se nezamkla, bože na nebesích!!! Kdo by v takový situaci nechtěl jít a znásilnit hloupou ale krásnou píču co je jeho matkou?! Mám sto chutí jí teď hned poslat zprávu o tom co jsem jí dělal a jako důkaz poslat fotky jejích kalhotek a botiček co jsem vždycky s láskou očichával, použitý kalhotky na hraní a čistý kalhotky vždycky na vycákání svýho sperma, neexistuje žádný oblečení do kterýho bych necákal, bylo to dokonalý stejně jako nahej nad ránem těsně před tím než přišla z noční jí cákat svý sperma do deky a košilky, zasloužila si spát a bejt ulepená semenem svýho syna, zasloužila si pít moč v kávě a ve všem co pila a věřte mi že moje maminka vypila spoustu mojí moči a já se radoval když jsem to sledoval a smál se jí, smál se skutečnosti jak hloupá a pojebaná šlapka moje maminka vlastně je a že stejně přijde den kdy bude nahá brečet a ječet protože jí budu brutálně znásilňovat a přitom se jí smát do očí a věřím že nakonec bude ráda za to že jí tohle dělám stejně jako bude moc ráda že znásilňuju i její dcerunku tedy mojí mladší sestřičku a že to vážně brzo udělám protože je krásný chtít znásilňovat mojí sestřičku a věřím že ségra bude moc ráda že jí šuká starší bráška a pak se modlit aby brzo otěhotněla a mít se sladkou sestřičkou dítě.
26. Prosinec 2022 - 0:58
Karel (anonym)
Odpověď na Mária Kolářová, slovenská
Věděl bych jak ji uplně ponížit :-)
26. Prosinec 2022 - 8:19
Pavkol (anonym)
Karle proč musíš všechny diskuze které se ti nelíbí takhle znesvěttit všechny diskuze kde jsem trojčil třeba já nebo i tato potom třeba den dva tři nepokračujou protože se jim pak lidé (kromě mě) vyhýbají tohle už je druhá diskuze kterou zabíjíš a přitom tahle není úchylná
26. Prosinec 2022 - 8:35
Karel (anonym)
Odpověď na Karle proč musíš všechny
Jen jsem ouhlasil s Markem co je na tom špatně ??
26. Prosinec 2022 - 8:37
Návštěvník (anonym)
aha teď jsem si to lépe přečetl ale proč by se jí tam měl vychcávat?
26. Prosinec 2022 - 8:48
Karel (anonym)
Měl jsem pár žen v posteli a dokonce ani moje žena nemá takovou kundu jako moje matka. Protě kunda matky je něco báječného
26. Prosinec 2022 - 8:50
Karel (anonym)
Odpověď na aha teď jsem si to lépe
ano to jsem přehnal :-)
26. Prosinec 2022 - 8:51
Návštěvník (anonym)
já když budu chtít vidět čůrat holku tak se budu dívat jako voyeur a ne abych to polykal nebo si to nechal pouštět na tělo
26. Prosinec 2022 - 8:53
Návštěvník (anonym)
jo už to chápu ty si nemyslel vychcat jako vyčůrat ale i tvář i pusu jí naplnit semenem
26. Prosinec 2022 - 8:59
Karel (anonym)
Odpověď na jo už to chápu ty si nemyslel
přeně a hezky aby polykala
26. Prosinec 2022 - 9:07

Stránky

Přidat komentář