Reklama

EAV vyšetření

coroner (Čt, 8. 12. 2005 - 15:12)

Při testování léků se vychází z poznatku, že chemikálie, v našem případě léky, učinkují na živé organismy ne pouze při bezprostředním molekulárním kontaktu, ale i formou přenosu energetické informace o léku.Jde tedy o podobný případ, jako když si pustíš třeba televizi, kde běží přímý přenos nějakého koncertu.Nejseš tam bezprostředně přítomna, ale určitá část atmosféry koncertu se přenese prostřednictvím obrazovky na tebe, kdy začne prakticky ihned nějakým emocionálním způsobem působit.Část energie materiálního objektu existuje i ve formě pole a za určitých podmínek je schopna vyzařování do prostoru.Když toto záření dopadne na jiný objekt, část energie záření je tímto objektem pohlcena a pohlcující objekt začne mít vlastnosti vyzařujícího objektu.Tento přenos je uskutečnitelný řadou různých způsobů.Jednoho z nich, drátového, se využívá právě při medikamentozním testování, protože informace o léku lze posílat i prostřednictvím běžného elektrického vodiče tak, že lečivo zařadíme do elektrického obvodu.Informaci můžeme za pomoci vhodné elektrody směrovat rovnou do vybraného akupunkturního bodu a sledovat odezvu v jiných akupunkturních bodech.O principu bezkontaktním přenosu energetické informace léku se můžeme přesvědčit mnoha pokusy.Z literatury vydané u nás jsou známé např. Lupičevovy pokusy na jednobuněčných organismech - bakteriích, lymfocytech.Fotospektrometrická měření prokázala, že změna optické hustoty vzorků je prakticky stejná po přímém přidání látky, ovlivňující rychlost fermentace, do suspenze jednobuněčných organismů, nebo je-li tato látka zatavena do ampulky a vložena do suspenze (chybí přímý kontakt).V obou případech došlo ke změně optické hustoty 30%.Pokusy ukázaly, že docházelo též ke změně biochemických vlastností buněk, kdy nejprve reagovaly buňky na povrchu ampulky se zatavenou látkou.U pokusů byly pochopitelně využity pro kontrolu i slepé vzorky, aby se vyloučil třeba vliv operátora.Další pokus spočíval v tom, že zkumavky se suspenzí a látkou byly umístěny na elektricky vodivých destičkách, které byly propojeny elektrickým vodičem.Také v tomto případě došlo k reakci ve zkumavce se suspenzí jednobuněčných organismů, aniž šlo o přímý molekulární kontakt.

eugen (St, 7. 12. 2005 - 23:12)

Opakovane som absolvoval vyšetrenie na prístroji ACUCOMB, kde sa tiež vkladajú ampulky s homeopatickými prípravkami (je ich cca 3x 60 ks), ale toto meranie sa volá Biovegetatívny test pod?a dr. Schimmela. Testy som podstúpil v Košiciach, (SR)u internistu-homeopatika, zaoberajúceho sa celostnou medicínou, a to na overenie účinku detoxikačných náplastíz Južnej Kórei.

Jenyna (Út, 6. 12. 2005 - 17:12)

Dobrý den,reaguji na Váš příspěvek, na který jsem narazila při hledání informací o metodě EAV.Absolvovala jsem nedávno toto "vyšetření",ale měla jsem z toho poněkud rozpačitý pocit.Domnívala jsem se,že jde o "měření akupunkturních drah",ale probíhalo to tak,že se měřil pouze jeden (a ten samý!) bod v dlani levé ruky a střídavě se vkládaly různé přípravky do misky připojené do obvodu.Na mé výrazné zdravotní problémy se vůbec nepřišlo,zato se "objevily nové,dosud "zcela mým smyslům utajené". Má měření probíhat skutečně tak, jak jsem popsala? Děkuji . Jenyna

Dede (Čt, 1. 12. 2005 - 15:12)

Celkem chápu, že na základě měření v akupunkturních bodech lze určit stav příslušných orgánů a tedy víceméně určit zdroj problému. Ale zatím jsem se nikde nedočetla, na jakém principu pracují přístroje při určování vhodnosti potravin, léků apod. Toto vysvětlení z chatu na mě věrohodně nepůsobí:

Monika (Ne, 20. 11. 2005 - 17:11)

Cecilie - ty dealerko Herbalifu - zalez a nekopiruj tu svou reklamu do vsech moznych for! S Herbalifem uz ma dost lidi sve zkusenosti.

Cecílie (Ne, 20. 11. 2005 - 16:11)

http://www.katalogcrv.cz/abshealth/Tohle mi poradila kamarádka,za což jí velice děkuji.Koule

Zuza (So, 19. 11. 2005 - 14:11)

EAV vyšetření je schopno odhalit tím, kdo to umí, anomálie na energetických dráhách jednotlivých tělních orgánů. Zajímalo by mě, jestli když jste byli na toto vyšetření objednáni, vás lékař vůbec informoval např. o nějakém dietním omezení před tímto vyšetřením.Když se jde třeba na klasický odběr krve, chodí se nalačno, aby se vyloučily zkreslující faktory, které mohou vzniknout nějakou nevhodnou baštou.EAV diagnostika je krom jiného též silně závislá na tom, co jsme zrovna zblajzli před čtvrt hodinou.

Pavlína (Pá, 18. 11. 2005 - 00:11)

Kontakty na měřiče v časopisech REGENERACE.Navštěvuji brněnské detoxikační centrum,jsem velmi spokojena. Velmi solidní ceny.www.bodycentrum.com

Táňa (Ne, 25. 9. 2005 - 18:09)

Chtěla bych ještě dodat, že provádím vyšetření i na Slovensku v příhraničí kolem Myjavy až po Skalici a pro zájemce o tyto preparáty a vyšetření ještě děláme semináře v Brezové pod Bradlom, jinak může kdokoliv dojet k nám domů nebo podle potřeby my zajedeme k němu domů.

Monika Zonová (Út, 24. 1. 2023 - 08:01)

Dobrý deň, mala by som záujem o EAV vyšetrenie. Je to u Vás ešte možné? Ďakujem. Zonová

Táňa (Ne, 25. 9. 2005 - 18:09)

Přečetla jsem si všechny příspěvky, některé mě rozesmály a některé mě udivily. Pokud vím tak cena tohoto vyšetření by měla být daná a je 300 kč, já jsem prošla tímto školením teprve nedávno, mám tedy malé zkušenosti ale během té doby jsem vyšetřila už 90 lidí a můžu říct, že jsem se celkem trefila do problémů. Na tomto přístroji je zajímavé to, že zjistí jaký problém může nastat za nějakou dobu pokud ten dotyčný nic neudělá, ale je to individuální vzhledem k jedinci a jeho imunitě, také hodně ovlivňuje strava, která to může bud? zbrzdit nebo urychlit anebo se problém přesune na jiné oslabené místo v těle.Taky je důležité jestli na nás nepůsobí geopatogenní zóny i během měření, to se potom můžou hodnoty zkreslovat, a co je nejdůležitější jak na nás působí zóny během našeho denního života, každý by si měl nechat proměřit hlavně místo, kde spí, jestli tam nemá příliš silné elektromagnetické záření a smog a geopatogenní zóny. Pak lidé hodně nadávají na přípravky, které jim mají pomoci a ono to tak nefunguje jak by mělo jen díky tomuto působení.Jsem z okolí Uherského Hradiště, pokud by měl někdo zájem toto vyšetření vyzkoušet.Co je pro mě důležité, mám k dispozici přípravky, které se používají v kosmickém programu a některé mají ceny Unesca, jako nejlepší na světě, všechny mají klinické zkoušky a jsou schváleny naším ministerstvem zdravotnictví.

Mam zajem o vysetreni AEV prosim o kontakt

Mam zajem o vysetreni AEV prosim o kontakt

Mam zajem o vysetreni AEV prosim o kontakt

Ida (Út, 23. 8. 2005 - 20:08)

Mila Milko, preji Ti hezky vecer. Je mi lito, zes na Slovensku nan nikoho kvalitniho, kdo dore a zodpovedne meri EAV, nenasla. Rada bych Ti pomohla - pokud je to tedy u Tebe a manzela jeste aktualni - a pokud oba mate zajem. Mam nekolik kontaktu na dobre lidi na Slovensku, kteri vas zmeri, kvalitne a zodpovedne. Pokud mas zajem, napis mi na moji emaillovou adresu Ida.N"ladymail.cz a ja Ti vsechny kontakty poslu. Lepsi jeste bdue, kdyz napises, z jakeho mesta jsi nebo poliz jakeho, abys to nemela zase tak daleko. Mej se hezky, Ida

MILKA (Út, 23. 8. 2005 - 19:08)

Bola som na takomto vyšetrení aj s manželom. Asi sme nenatrafili na toho správneho človeka, ale to čo tá pani vraj akože namerala sa potom nepotvrdilo, alebo skôr nenamerala nič a následne mi bola po nieko?kých rokoch trápenia zistené ochorenie, ktoré ona nezistila. Už neverím žiadnym týmto zázračným prístrojom.

Helena (Po, 21. 6. 2021 - 17:06)

Jezdila jsem 30 let na eav k nasemu zlatemu panu doktorovi.prichazela jsem unavena,odchazela plna energie.od te doby,co onemocnel,uz nikoho,kdo dela eav nemohu najit,doktori jen pichnou inj,ktera nrfunguje

Ida (Út, 23. 8. 2005 - 14:08)

Ahoj vsichni,rada bych dodala k seznamu merice EAV dalsi novejsi udaje z dalsich mest, jsou tam uvedene kontakty a dalsi informace. Moc me tesi, ze se to tak pekne rozrusta, a ze se o EAV zajima cim dal tim vic lidi. Je to opravdu skvela metoda. Jen tak dal !!! S pozdravem, Ida --------------------------------------Praha 3

jana (Ne, 7. 8. 2005 - 23:08)

Seznam léčitelů zabývajících se měřením EAV metodou a následnou léčbou najdete na www.joalis.cz.Vřele doporučuji paní Křesťanovou z Hradce Králové.

Dolores (Po, 18. 7. 2005 - 17:07)

Dobry den, Evo, vysetreni se pohybuje dle mista mereni mezi zdarma az 300-400 Kc, psala mi i jedna pani, ze v Teplicich ho delaji za 750 Kc. Drive, nez se rozhodnete si EAV nechat zmerit, presvedcte se o kvalite cloveka ktery bude merit, a jeho zkusenostech s touto metodou. EAV nejde ublizit, jde jen a pouze o to, aby to meril clovek, ktery am praxi a szkusenoti, a znal souvislosti. Je to tedy o mozne dezinformovanosti pacient/klienta, a tedy i poskytnuti nepresnych informaci, kdyz terapeut nezna souvislosti. Vetsinou jsem se setkalma s tio&;249;m, ze cim kvalitnejsi terapeut, tak, ironicky, nizsi cena. Ten, kdo za vysetreni plati 1000 az 3000 Kc, je podle mne blazen, nevazici si penez, a neochoten zjistit si vice informaci. Pokud budete mit zajem, napiste mi na email, a ja Vam poslu kontakt na 3 mista v Praze, kde to meri profesionalne, a vubec ne draze (nebo viz muj prispevek vyse). Treba v Liberci to meri prijemna pani kazde pondeli zdarma, a velmi kvalitne. Hodne stestiIda

Reklama

Přidat komentář