Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
6780 komentářů / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Jozef (anonym)
Odpověď na Vanimar je něco jako Dozodo?
Vanimar je výrobca . Dozodo je eshop jedným z predajcov . Dá sa objednať aj priamo na stránkach Vanimar v ich eshope
23. Listopad 2022 - 16:59
Luboš (anonym)
Odpověď na Vanimar je výrobca . Dozodo
Díky, začínám se orientovat. Já i manželka chceme s tím klínkem, budou o něco vyšší a oba s úpravou na halux.
23. Listopad 2022 - 18:30
Luboš (anonym)
Na stránkách toho Vanimaru je i možnost různých barevných pásků. To je fakt super.
23. Listopad 2022 - 18:32
Jozef (anonym)
Odpověď na Na stránkách toho Vanimaru je
Áno . Už som od nich kupoval . Napíšeš si ako si to želáš upraviť a tak ti to vyrobia .
23. Listopad 2022 - 19:36
D.M. (anonym)
Od dětství jsem nosila korkáče umělohmotné, ohebné co mají trochu vyvýšený okraj. Před časem jsem narazila na korkáče korkové v mé velikosti. Jsou mi mnohem příjemnější a rozplácnutá noha v nich a ta volnost mi naprosto vyhovuje.
24. Listopad 2022 - 9:49
Majka (anonym)
Korkáče mám moc ráda a už je nosí i dcera. Na chození pohodlné a hlavně příjemné.
26. Listopad 2022 - 8:24
Návštěvník (anonym)
Měl jsem je za mých studií, vzpomínám nosila je i jedna kolegyně v práci. Díval jsem se na to Dozodo a vypadají docela dobře. Přemýšlím na doma, že si je pořídím.
26. Listopad 2022 - 14:04
Lenka (anonym)
S haluxovou úpravou jsou naprosto dokonalé. Jiné už nenosím.
26. Listopad 2022 - 17:31
Miloš (anonym)
Před pár lety mi příšli na propad podélné klenby. Dostal jsem ortopedické vložky do bot a doporučení zdravotních pantoflí. Manželka nosící korkáče je mi doporučila. Po čtyřech letech se nohy upravily, vložky mám preventivně v obuví pořád a korkáče nosím pořád. Že začátku mě děsně tlačily a dlouho jsem v nich nevydržel, dnes v úplně v pohodě i celý den.
27. Listopad 2022 - 9:11
Jana (anonym)
Určitě kdo si zkusí korkáče a vyhovují mu zůstane u nich. Nezanedbatelné je i jejich zdravotní stránka, určitě jsou pro nohy a podporu nožní klenby přínosem. Sama v nich jsem také celý den.
27. Listopad 2022 - 14:15
Návštěvník (anonym)
Libi se my kdyz ma zena sukni a k tomu sandaly a nebo zabky
28. Listopad 2022 - 5:29
Josef (anonym)
Já jsem korkáče nenosil, ale postupně mě manželka zpracovala. Posléze jsme je doporučovali známým, stálo nás to hodně přesvědčování, ale většina se poddala a nosí korkáče. Postupně jsme oběhali celou ulici, dnes by se mohla přejmenovat na Korkáčovou. Expandovali jsme i za její hranice, plán je do roku 2025 pokrýt celou Jihlavu a poté zaútočit na Havlíčkův Brod. Pokud vše dobře půjde, naše Frakce Korkových Pantoflí do podzimu 2030 obsadí také Prahu, bez ohledu na to, zda se jim to bude líbit nebo ne. Ještě o nás uslyšíte!
28. Listopad 2022 - 16:24
Návštěvník (anonym)
Ahojky, no ty starší vydržely víc..myslím..materiál stélky se zdál být "více slisovaný". Ven je nenosím..na kole nejsou moc bezpečné a do vlhka se nehodí (aspoň tak to píše výrobce). Kam je na ven nosíš? T.
29. Listopad 2022 - 3:30
Pavel (anonym)
Je úžasný nosit korkáče, pro jejich nenapodobitelné pohodlí a jejich zvuk, zejména při nošení naboso.
29. Listopad 2022 - 18:58
Luboš (anonym)
Tak dneska jsme si s manželkou objednali korkáče.
30. Listopad 2022 - 14:07
Evžen (anonym)
Nosím korkáče už od dětství. Ven také. Manželka je nosí také, ale ven ne. Já je také nenosím vůbec, preferuji pantofle crocs.
30. Listopad 2022 - 16:21
nožný (anonym)
Odpověď na Je úžasný nosit korkáče, pro
Ponožky se dají uzpůsobit na to, aby nebránily bosému pleskání.
1. Prosinec 2022 - 12:12
nožný (anonym)
Odpověď na Nosím korkáče už od dětství.
Tak, mohlo by být poučné podrobit tvé nohy odbornímu posudku, jaký vliv mělo dlouhoroční nošení korkáčů.
1. Prosinec 2022 - 12:15
Jozef (anonym)
Odpověď na Tak dneska jsme si s
Verím že budete maximálne spokojný a príjemne prekvapený
2. Prosinec 2022 - 11:36
Ivana (anonym)
Patřím mezi ty kteří korkáče nosí celý život, už od školy. Mám je ráda a jako rehabilitační sestra je nosím i v práci. Po ortopedické stránce nemá dlouhodobé nošení, žádný negativní vliv na nohy, naopak hodně prospívá.
4. Prosinec 2022 - 8:58
Návštěvník (anonym)
zenam korkace moc slusi
4. Prosinec 2022 - 9:17
Kamča (anonym)
Korkové dřeváky jsou jednoznačně zdravotní obuv. Korkáče nosím ráda.
4. Prosinec 2022 - 18:58
Pete (anonym)
Aktuálně má manželka 3x Vanimar, bílé, růžové, mentolove a 1x od Mistra Cobry průhledný pásek a rudou stélku. Já teď aktuálně bílé a mentolove. A když si k tomu oblékne krátké operační šaty... To je koukání...
5. Prosinec 2022 - 10:59
MaPak (anonym)
Odpověď na Aktuálně má manželka 3x
Dotaz technický. Předpokládám, že 3ks jsou stejné velikosti a 2 ks taktéž. Objednal jsem 2x VANIMAR stejnou velikost, ale přesto nejsou rozměrově stejné. Druhé jsou širší a maličko delší. Máte všechny velikosti rozměrově stejné, nebo je to loterie? Přemýšlím o třetích, ale nejsem si jist velikostí- První sedí jako ulité, druhé už nejsou úplně ono.
5. Prosinec 2022 - 20:57
Pete (anonym)
Je pravda, že manželčiny mentolove jsou o chlup větší, než zbytek, přitom je to také vel. 38, a pásek je volnější na poslední dirce, ale vše se dá spravit. Takže jasně, objednat a nosit
6. Prosinec 2022 - 5:46
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Aktuálně má manželka 3x
Díky za zajímavý příspěvek..ke korkáčům se operační šaty hodí..dokonce jsem v jednom armyshopu našel ty klasické původní zelené..:-)
6. Prosinec 2022 - 10:15
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Dotaz technický. Předpokládám
Ahoj..pokud vím, VANIMAR používá stélky českého výrobce..jediného..možná se jim "rozjely lisovací formy"..nebo nevím..ale každopádně zajímavý příspěvek.
6. Prosinec 2022 - 10:16
Jana (anonym)
To je pravda, že stejné číslo,, nemá vždy stejnou velikost. Některé 39 jsou akorát a některé o něco větší. Manżelovi 44 také vždy o něco rozdílné a synovi 43 jsou manželovi akorát. Vždycky, ale v toleranci.
6. Prosinec 2022 - 11:10
Návštěvník (anonym)
Odpověď na To je pravda, že stejné číslo
Máš pravdu..navíc slovenské Protetiky jsou vždy o malinko menší - používají výlisky stélek od nich..ne od českého výrobce. Mohu-li se zeptat.nosíte doma Protetika T05..respektive Vanimar model 2006?
6. Prosinec 2022 - 18:32
Jana (anonym)
Odpověď na Máš pravdu..navíc slovenské
Už jenom Vanimar.
7. Prosinec 2022 - 6:33

Stránky

Přidat komentář