Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
1202 komentáře / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
František (anonym)
Možná, že jsem úchyl, ale pokud není máma doma, tak se mazlím s její podprsenkou nebo kalhotkami a přitom si ho vyhoním. Máma je pěkná ženská, ale tu myšlenku, že bych měl s ní něco mít, tak nemám. Začal jsem chodit do devítky a vzrušují mi spíše polužačky, některé jsou krásně vyvinuté a hodně provokují.
2. Září 2022 - 15:17
L (anonym)
Matka mě v mých šestnácti přistihla jak si honím s jejími kalhotkami a podprsenkou. Pak jsem musel vysvětlovat a moc nadšená z toho tedy nebyla, ale nakonec to pochopila a dobře dopadlo.
3. Září 2022 - 8:09
V (anonym)
Odpověď na Matka mě v mých šestnácti
Já byl přistižen s matky spod. prádlem v sedmnácti mojí starší sestrou a to byl průser protože to samozřejmě naší matce vykecala a řešili to pak spolu a já byl za velkého úchyla. Po čase mi matka řekla že se za to na mě nezlobí a že když jsem měl takovou potřebu tak jsem jí měl s tím svěřit. S tím že by to jako určitě dokázala pochopit a nemuselo to pro mě dopadnout tak hloupě jak to dopadlo. Dodnes nevím jak to tehdy opravdu má matka myslela ale dlouhou dobu jsem si to pak ještě vysvětloval spíše jen v tom smyslu který mě silně vzrušoval.
3. Září 2022 - 19:21
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Já byl přistižen s matky spod
třeba ségra žárlila třeba chtěla abys fetišoval nebo nějak jinak se ukájel s jejím prádlem :)
4. Září 2022 - 11:50
David (anonym)
To jste měli štěstí.
5. Září 2022 - 7:54
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Já byl přistižen s matky spod
Normální je se u toho nenechat pristihnout, těžko se to mamince vysvětluje...pokud to tuší a telerují je všechno v pohodě
17. Září 2022 - 6:03
Návštěvník (anonym)
Já měla ráda když jsme si s mamkou vzájemně masírovaly chodidla.
17. Září 2022 - 7:47
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Normální je se u toho
Mami nepotřebovala abych něco vysvětloval, protože to považovala za přirozené. Sama si to taky dělala. Prostě se to stávalo, přesto, že jsem to většinou skrýval, ale zevšednělo to a tak jsem si mohl i lecos dovolit a nevadilo jí to.
14. Říjen 2022 - 14:06
Karel (anonym)
Mamka byla a je kus. Měla a má promě velké pochopení a respekt. Stávalo se, že mě přistihla při honění. Jen se omluvila a řekla ať vklidu pokračuju v honění. I já sem opčas zahlédl mamku při uspokojování. Oba jsme si dobře rozuměli a brali to jako běžnou potřebu v životě. Šťávalo se že jsem při sledování měl erekci a tak jsem vždy odešel se vyhonit. Když jsem byl hotov tak sem se vrátil. Jednou mě mamka řekla, že pokut si ho potřebuju vyhonit, že kvůli tomu nemusím odcházet a může si ho vyhonit klidně u televizec, že tu mou potřebu chápe. Řekla že se nebude dívat.A tak jsem jednoho dne když jsem zas měl erekci u televize, jsem si ho vindal s trenek a začal si ho honit. Mamka seděla v křesle. Pak vstala a ze skříně mě podala ručník a řekla ať to semeno pak otřu do něj. A opět si sedla do křesla. Já se mezitym vyhonil a vystřík. Semeno jsem pak do toho ručníku otřel. Mamka mě pak řekla ať si ten ručník nechám u sebe, aš zas budu mít potřebu se vyhonit, tak ať to semeno otřu do něj. A tak jsem se mohl před mamkou vklidu honit. Ale opčas se podívala, ale mě to nevadilo. Aš jednou to mamka nevídržela a zajela si rukou pod kalhotky. Začla se v mé přítomnosty hladit. Já si ho honil a mamka se prstila. Díval jsem se na ní a ona zas na mě. Udělali jsme se současně. Od té doby se před sebou nikdo nestydí. Když je chuť a touha tak si to prostě udělá, předtym druhym. Mamka se slékne do nahá a jde prostě navěc. Scela bez ostychu. Většinou to ten druhej nevidrží a přidá se. Jen jediné pravidlo máme a to, že se nedotýkáme jeden druhého. Každý si pracuje na svim.
16. Říjen 2022 - 4:22
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Ahoj Petře tady ti posílám
cislo je falesne je to na jednoho chlapa vy paka
17. Říjen 2022 - 13:34
Jack (anonym)
Ahoj mam 25 a strašne sa mi pači moja mama už od mojich 13 rokov. Stale premyšlam nad tym ako jej to poviem a ako by som mal začať. Keby bol niekto kto by vedel nejak poradiť. Ďakujem za normalne odpovede
18. Říjen 2022 - 18:14
Jack (anonym)
Ďakujem pekne za radu :D
18. Říjen 2022 - 19:17
Vlaďka (anonym)
Odpověď na Ahoj mam 25 a strašne sa mi
Co tě na tom tak přitahuje?
18. Říjen 2022 - 20:55
Jack (anonym)
Odpověď na Co tě na tom tak přitahuje?
Ahoj ten pocit že to je moja mamka a že som vyšiel z nej a som jej syn a aj ma priťahuje ako žena. Poradiš ? Maš aj ty syna ?
18. Říjen 2022 - 21:33
Návštěvník (anonym)
Taky me vzrusuje mamka hlavne ty jeji obrovske kozy a jeji chlupata kunda ona se neholi.
18. Říjen 2022 - 21:38
Jack (anonym)
Odpověď na Taky me vzrusuje mamka hlavne
Tak moja ma take 2 a polky a krasne uoravenu kundičku jemne zarastenu som videl v sprche
18. Říjen 2022 - 21:46
Vlaďka (anonym)
Odpověď na Ahoj ten pocit že to je moja
Asi od jeho patnácti let vím že on by to chtěl a trvá to stále i když dnes je mu už něco přes dvacet roků, tak mě jen zajímá co ho na tom tak hodně přitahuje a vzrušuje.
19. Říjen 2022 - 11:30
Návštěvník (anonym)
tak po spatření hustýho černýho bobra by se mi taky postavil
19. Říjen 2022 - 19:09
Návštěvník (anonym)
koupelny když se sprchuje pokud se tam nezamyká
20. Říjen 2022 - 4:22
XXX (anonym)
A co před matkou začít honit ptáka ? Viděl bys jak by reagovala.
21. Říjen 2022 - 5:20
M17 (anonym)
Představy sexu s mojí matkou mě ani tak moc nevzrušují jako představy sexu s její o rok mladší sestrou. Je to dobře rostlá nádherně zralá ženská samička která ví že jí pořád okukuju a tak si mě proto i tak trochu dobírá a provokuje. Kdyby k tomu opravdu došlo tak vím že bych ji vymrdával tak že by to chtěla pořád.
21. Říjen 2022 - 9:21
Renata (anonym)
V noci mě probudil šustot. Můj úplně nahej syn si dělal dobře přímo nademnou. Všimla sem si že už je hodně vyvinutej. Dělala sem jako že spím, ale bylo mi horko. Nakonec mi potřísnil semenem prsa a odešel. Nevim co mam dělat. Mam mu to zakázat, nebo dál dělat že spim? Zatim si to nechávam pro sebe.
21. Říjen 2022 - 9:35
Návštěvník (anonym)
Odpověď na V noci mě probudil šustot.
Kolik mu je ? Pokud mu je do 15-16 let, tak bych si s ním promluvila, že onanování je normální, ale pokud ho vzrušujete, tak to nemusí dělat v noci nad vámi. Vždy je lepší když si vyčleníte chvilku, třeba odpoledne nebo večer a umožňíte mu si ho vyhonit a vystříkat se na vás.
21. Říjen 2022 - 10:01
Renata (anonym)
Odpověď na Kolik mu je ? Pokud mu je do
Já potřebuju radu od ženy matky. Ne od nějakýho prasáka.
21. Říjen 2022 - 10:08
Ilona (anonym)
Odpověď na Já potřebuju radu od ženy
Já jsem matka, ale taky beru život takový jaký je. Bez předsudků, nežijeme v jiném století. Snažím se mu pomoci a máme spolu výborný vztah, zlepšilo se i jeho chování vůči mě. Zákazy by vedly k opačnému efektu, víc by se zatvrzel.
21. Říjen 2022 - 10:52
Renata (anonym)
Odpověď na Já jsem matka, ale taky beru
To by mě zajímalo jak mu pomáháte že máte výborný vztah?
21. Říjen 2022 - 11:17
Jack (anonym)
Odpověď na Já jsem matka, ale taky beru
Ahoj ilona vedela by si poradit aj mne ? mam 25 a strašne sa mi pači moja mama už od mojich 13 rokov. Stale premyšlam nad tym ako jej to poviem a ako by som mal začať. Keby si mi poradila neviem ako na to. Rad by som počul nazor matky
21. Říjen 2022 - 12:06
,.Bodin,bohdan., (anonym)
Mĕ hroznĕ vzrušuje prádlo. Už je starší takže tanga u ní nenajdu a to je dobře. Jsem rád kdyz není doma a já si to můzu hezky a dlouze dělat u jejich kalhotek a poprsenky. Asi by se mi i líbilo kdyby mě chytila jak si ho honím nad jejím prádlem a koukala se na mě. Pak by se i přidala a dělala si to taky sama až do konce. Líbila by se mi společná masturbace a rád bych jí u to hladil a sahal na prsa, má krásné čtyřky i když už trochu povadlé ale krásné. Nemáme problém s nahotou a do koupelny mám normálně přístup i když se sprchuje. Několikrát jsem jí poprosil o fotku prádla a několikrát i poslala i když byly průpovídky ale několikrát mě taky poslala někam. Všiml jsem si že když přijedu do garáže na motorce tak ví že se převlékám tak tam pokaždé přijde a povídá si se mnou. Kazdý den si pohrávám s myšlenkou společné masturbace třeba jen přes skype a vzájemného vyvrcholení.
21. Říjen 2022 - 13:52
XXX (anonym)
Odpověď na A co před matkou začít honit
A co před matkou začit honit ptáka? Vidĕl bys jak by reagovala.
21. Říjen 2022 - 13:55
zkus (anonym)
Tak ji ukaz u toho převlékání jen ztopořenou kládu. Na tom že ti stojí péro není zas tak nic neobvyklého a uvidíš jak zareaguje.
21. Říjen 2022 - 14:36

Stránky

Přidat komentář