Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
a hlavně tuto zprávu jsem nepsal já za šera bych stejně neviděl to co bych chtěl vidětt to by muselo být za bílýho dne. No vzhledem k tomu že si ze mě někdo zase vystřelil spokojím se zase jen vhs a weby a v reálu už to radši po nikom chtít nebudu
opakuju odpoledne jsem nebyl taky ani doma tak to napsal někdo jiný pod mým nickem sou dvě možnosti buďto to můžem napravit dneska za bílého dne a nikoliv až za tmy za tmy bych jen slyšel jak to teče anebo to nechat na jindy já to žes emi to hodí včera vůbec nepsal
25. Září 2022 - 7:35
Pavkol (anonym)
prostě abys to pochopila vůbec jsem nepsal to o tom černém deštníku ani to že mi nevadí ta 20 hodina to psal někdo za mě kdo si ze mě vystřelil
25. Září 2022 - 7:38
Návštěvník (anonym)
?????
25. Září 2022 - 7:48
Návštěvník (anonym)
Sám tomu přestávám rozumět asi se budu muset zaregistrovat aby za mě někdo nepsal něco jiného než to co bych doopravdy napsal já
Tvl, proč toho nevyužiješ, i když to psal někdo jinej, tak ty bys stejně nepřišel, zase by ses vymluvil.
25. Září 2022 - 10:47
P (anonym)
no jo když jsem to vlastní vinnou prošvihl tak už si tady nikdy radši nebudu nic domlouvat a doufat že to s příští holkou s kterou budu chodit zažiju v reálu
25. Září 2022 - 11:52
Návštěvník (anonym)
tak to vypadá že všechny močící i ty druhé diskuze začínají být zase mrtvý
28. Září 2022 - 9:04
Návštěvník (anonym)
A
28. Září 2022 - 14:10
Pavkol (anonym)
Naomi nebo Veroniko. Kdo se pochlubí jaká byla ranní potřeba?
29. Září 2022 - 7:13
Pavkol (anonym)
nebo i kterákoliv jiná už jste dneska čůraly? popř. i to druhé?
29. Září 2022 - 7:35
Návštěvník (anonym)
je mi sice trapný že si o to takhle musím říkat ale včera se tu na toto téma neobjevil ani jeden příspěvek
29. Září 2022 - 7:37
Naomi (anonym)
Nepřišel jsi kašlu na tebe,jsi lhář!
29. Září 2022 - 7:41
Návštěvník (anonym)
no aco tato stránka je o čůrání tak jen chci aby se tu o tom psalo a ne třeba o tom že někdo našel nějakou zajímavou houbu
29. Září 2022 - 8:23
Návštěvník (anonym)
a i kdybych na to přistoupil tak ty ses chtěla vidět až za tmy takže bych sebou musel mít baterku abych ten zlatý déšť viděl takhle bych ho zase jen slyšel a to už mám z roku 2014 z kamarádkou Terezkou za sebou
Pavkol je šmejd a lhář, to si nevěděla? Vždycky má plnou hubu keců a pak nepřijde a vymýšlí si, že musel nakoupit apod.
29. Září 2022 - 12:53
Míra Šíra (anonym)
Jestli se mi líbí, když klub nebo holka čurá? A co takhle dítě na nočníku? To by se vám nelíbilo? Hned jsou vidět výsledky. Takhle stejně hovno uvidíte.
šmarja pochoopte to 1) ten kdo za mě psal že se mi to večer hodí kecal nebyl jsem to já 2) i kdybych doma byl tak večer se mi to nehodilo protože u bývalé konečně 136 v Ďáblicích (dnes pouze konečná tramvaje č. 10) bylo opékání buřtů takže jsem byl tam a za 3) už se stmívalo takže bych to čůrání stejně jen slyšel a vůbec ho neviděl. takže pokud mi to v budoucnu někdy příště vůbec někdo nabídne musí to být v odpoledních hodinách a nikoliv večerních.
29. Září 2022 - 18:01
Naomi (anonym)
Budu o víkendu v Praze. Zítra a v neděli. Pavkole,jsi zoufalý a proto bych ti ráda pomohla a ukážu ti jak holka čůrá. Sejdeme se tam jak jsem navrhla? Zítra ve 14 00?
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář