Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Janina (So, 21. 1. 2023 - 05:01)

A to s tebou nic neudělalo?
Jakého má?

A (Ne, 1. 1. 2023 - 11:01)

Mě v patnácti přistihla jak si v koupelně honím s jejím spod. prádlem a byl z toho bengál jako kráva. Dostal jsem i na budku až jsem se krčil v rohu koupelny ale nejhorší bylo to vysvětlování. Hustě se mě ptala proč jsem to dělal s jejím spod. prádlem, apod. Prostě otázky bez jakýchkoliv servítků na všechno s tím spojené a hodně na tělo. Mezi tím mi ani neopoměla připomenout že už si delší dobu u mě všímá jak po ni divně pokukuji a podobné ale pravdivé věci. Nějak jsem to mé fópa přežil ale hlavně jsem si po tomto extempore uvědomil že tudy cesta k uspokojení mých panických sexuálních tužeb po ženském těle určitě nepovede.

Martina (Ne, 1. 1. 2023 - 01:01)

Když mi bylo 16, jela jsem vlakem z Pce do HK. Bylo léto, já v sukni. V kupé a v celém vagonu nikdo jiný nebyl. Byla jsem hrozně nadržená, tak jsem si sundala kalhotky a dala je do kabelky. Byla jsem uprostřed vagonu, sedla jsem si ke dveřím, abych viděla naproti do chodbičky a zároveň kdyžtak slyšela, jestli se někdo neblíží zezadu. Asi tak 5 minut jsem si tam hrála s kundičkou, když jsem slyšela, že se někdo zepředu blíží. Sedla jsem si normálně a přišel průvodčí. Dala jsem mu jízdenku a zase odešel. Už jsem byla skoro v Hradci a byla moc rozdělaná, tak jsem se to jala dokončit. Začala jsem divoce masturbovat, hlavně aby to už bylo. Jenže jak jsem byla v ráži, byla jsem úplně mimo sebe. Ten samý průvodčí, starší pán kolem 50, šel zase zpět. Mně už v tu chvíli přicházel orgasmus a vůbec jsem ho nezaregistrovala. Nohy na protější sedačce, roztažené. Asi jak šel, chtěl mi za ty nohy na sedačce vyhubovat, ale jak procházel a viděl, co se děje, jen se usmál a šel dál. Když jsem vystoupila a šla po nástupišti, všimli jsme si ještě jeden druhého. Zamával mi. Tentokrát jsem se usmála já. Od té doby chodím masturbovat na různá místa. Park, les, vlak, autobus... Zvláštní, co v člověku zanechá, když ho při tom někdo přistihne. Chtěl by a zároveň nechtěl zažít to znovu :)

Obchodní cestující (So, 7. 1. 2023 - 02:01)

Loňský rok jsem projezdil na trase Ostrava- Praha- Ostrava čtyři měsíce pravidelně 2x týdně. Do stejného vozu ranního Pendolina přistupovala v Olomouci pěkná, hodně pěkná cestující.
Po ránu se každý šklebí, pospává, hledí do mobilů, ona samý úsměv, časopis s kávou v ruce.
Sedla si šikmo přes uličku na svou rezervaci a měl jsem po spaní. Drásal mi nervy pohled na její nohy v punčochách, v šatech zdůrazňujících každou její ladnou křivku. Já jedete mladá paní do Prahy? Ona ano, teď tam večer zpět, ve čtvrtek opět. Já neviděli jsme se spolu minuý týden? Ona asi ano proč? Já týden kvůli vám nespím dokud vás zase nepotkám. Ona úsměv, dnes se vám poštěstilo. Já proč máte v ruce ten malý ovladač, sluchátka nemáte. Ona čeho vy si nevšimnete. Já na vás všeho, k čemu je? Ona, ke zpříjemnění cesty stačí?
Pravý důvod prozradila až po seznámení při rozhovoru na zpáteční cestě. Čekal jsem na ni v Praze 2 hod. Ovladač měla k vibrujícím kuličkám.

Alena (So, 7. 1. 2023 - 23:01)

Vyplatilo se na pěknou spolucestující 2 hoďky v Praze čekat?

Blanka (Pá, 12. 8. 2022 - 04:08)

Mám na chalupě 13 ti letou vnučku. To že jsem jí u toho slišela mě nepřekvapilo, v jejim věku. Ale tuhle jsem jí náhodou zahlédla a doslova sem se zarazila. Vyděla jsem, jak má mezi nohama zaaunutýho robertka a jak sním kmitá. Nic proti tomu, i já mám robertka a dokonce i má dcera která ho měla od 15, ale příjde mi to pro 13 ti letou holku trochu brzo, mít takovou hračku. Ale hold je jiná doba než za mích mladých let.

Návštěvník (Pá, 12. 8. 2022 - 08:08)

To bývá tak, že přistihne při masturbaci maminku, pak najde jejího robertka a zkusí to taky. Protože je to příjemné, tak v tom pokračuje. U kluků je to tak, že buď na to přijdou sami, když je začne tlačit semeno a nebo to odkoukají od kamarádů. Otcové je to nenaučí, ale maminky mívají k dcerám vřelejší vztah, v intimostech.

Návštěvník (Pá, 12. 8. 2022 - 08:08)

Tak ty máš asi jen tři třídy základní školy, neumíš psát nebo jsi Maďar.

Varlátor (Čt, 11. 8. 2022 - 17:08)

Divný

Návštěvník (Čt, 11. 8. 2022 - 12:08)

Jednou jsem byl přistižen učitelkou, když jsem si to dělal pod lavicí. Neřekla nic, ale o přestávce si mne vzala stranou a řekla abych si to dělal na záchodě o přestávkách a ne při vyučování. Když jsem odpověděl, že si to dělám kvůli ní a že na záchod se mnou asi nepůjde, tak jí to potěšilo a víc jsme to neřešili. Jen mne přesadila do poslední lavice, kde jsem seděl a honil sám.

Eva (Pá, 12. 8. 2022 - 09:08)

To byla hodná paní učitelka určitě tě měla ráda.

Návštěvník (Pá, 12. 8. 2022 - 10:08)

Já jsem do ní byl zamilovaný, protože byla moc hezká. Když jsem vyšel ze základky, tak si mne pozvala domů a řekla, že už můžu. Chtěla vidět jak si to dělám a taky mne chtěla potěšit. Když jsem si to udělal, chtěla to zkusit taky a pak jsme nějak skončili v posteli. Tady je to ale jenom o přistižení a honění.

Lucka (Ne, 14. 8. 2022 - 23:08)

Mně to poprvé ukázal kluk když jsem ho nechala aby mě hladil mezi nohama rukou a on ho měl tak velikého že hned se vystříkal mně na sukni a nohu

Varlátor (Čt, 11. 8. 2022 - 09:08)

Ddd

AH (Čt, 11. 8. 2022 - 08:08)

Každou noc jsem si musel pod tíhou chtíče ve své posteli pod dekou potajnu honit péro i když jsem týden spal s moji matkou v malé chatce. Semeno jsem stříkal do papírových ubrousků a myslím že to moji matku jednu noc asi tak vzrušilo že si to musela udělat sama také. Byl jsem z toho tak nadržený a plný neskutečného toužebného vzrušení že jsem si chtěl vlézt k mé matce do postele v naději že by v té chvíli mezi námi mohlo dojít k sexu ale odvahu jsem k tomu v sobě nakonec nenašel.

Jarmila (Čt, 11. 8. 2022 - 07:08)

Mám u sebe v podhůří na část prázdnin vnuka. Nepřistihla jsem ho, to ne, ale tolik semene z jeho výronů se jen tak nevidí. Postel má vcelku čistou, utírá se do triček. Ale za dva dny je to triko plné skvrn. Dělám jakoby nic, prostě s více prádlem to vždy vezmu a šup do pračky.

Veronika (Čt, 11. 8. 2022 - 06:08)

Nedávno mě přistihli kluci ze třeťáku v pánských šatnách.

Helena (Čt, 11. 8. 2022 - 06:08)

Panebože. Slyšim že si to dělá zas. Sem tak vzrušená že si saham i já na píču.

Karin (Čt, 11. 8. 2022 - 06:08)

Já syna taky slyším i na něj vidím. O prázdninách jsme na chalupě, spíme v jedné cimře a před spaním a ráno bez toho nemůže být. Myslí, že o tom nevím, ale to se nedá utajit, takové to šustění pod peřinou.

Návštěva (Čt, 11. 8. 2022 - 10:08)

Kolik je synovi. A vzruší tě to? Podobně mám někdy možnost slyšet mýho puboše a jsem z toho hotová.

Reklama

Přidat komentář