Reklama

Mela jsi sex s 2 klukam po sobe?

Eva (Ne, 7. 8. 2022 - 12:08)

Děti nechci už kvůli věku a také představa, že jde můj syn někde bojovat za nějakého magora a ten magor nás ovládá, okrádá a je schovaný, aby se mu nic nestalo a jen tak kvůli prachům a pobavení spustí válku. Ani omylem mít děti. Kdo mi zaručí, že dějiny, které do nás cpali ve škole jsou skutečně pravdivé? Nikdo. K peněžence. Kde mám záruku, že ji nestopí ten úředník nebo policajt? Co je zdegenerovaného a neživotaschopného na sexu s více lidmi. Pokud se mají rádi a funguje jim to, tak budou držet spolu, pomáhat si vlastně jako tlupa a rozhodně lepší než jen ve dvou. Co kdo dokáže ve dvou lidech? Nic moc že? Ale když se nás sejde víc, tak toho dokážeme hodně. Ono tím jak se známe, scházíme se a držíme pohromadě je rozhodně lepší. A s tím co se děje ve společnosti a vnucuje se těch co já vím kolik pohlaví je nebezpečné mít názor. V našem věku jít do manželství je moc brzy, ale stejně si vše zařídíme tak, že ve dvou nikdy nebudeme, ve dvou je nesmysl a oslabení se. Čím víc nás bude tím líp, každý zvládne něco jiného. Rozhodně chci, aby s námi žila i ta moje nej kamarádka a ráda bych setrvala s tím mým klukem, jestli se přidá ještě jeden kluk, byla bych spokojená, jestli ne, tak rozhodně minimálně ve třech. Ono to sice vypadá, že stále šukáme, ale o tom to všechno není. Ano, proč si nedělat dobře a neužívat si, ale máme mezi sebou velmi dobré vztahy a skvělé přátelství. Když někdo něco potřebuje, tak se mu pomůže. Zatím nám vše funguje a uvidíme, jak se vše časem vyvine.

Vojta (Ne, 7. 8. 2022 - 16:08)

Samozřejmě,vždyť já ani netvrdím že ty konkrétně máš mít děti,a už vůbec ne ve tvém věku,ale rozuměj,jde o princip.Pokud se vyjádřím k těm dějinám,jistě že ti nikdo nikdy nezaručí,že to co do vás cpali ve škole je pravdivé,za to já jsem si na beton jistý,že to co se učí ve škole je minimálně zavádějící,často překroucené jak se to momentálně hodí tomu,kdo tahá za špagáty,a taky neúplné.Z toho vyplývá,proc by si člověk měl nechat něco takového k sobě dojít a plnit si s tím ještě hlavu?Co se týká té peněženky a jejího možného stopení úředníkem či policajtem,tak stát se to samozřejmě může,ale stejně jako cokoliv jiného.Je to eventualita,já však mluvil o principu,a těch by se člověk měl držet .Též jsem se zmínil o neživotaschopnosti a zdegenerovanosti takového společenského systému,který by měl jako normu zavedený status hromadného pravidelného sexu a polygamních vztahu.Na tom si trvám,že co do úspěšnosti vývoje a celkové další existence,by měl mizivou šanci na prosperitu a dokonce svou existenci.Jako problém bych vnímal to,že vámi žitý sexuální model postrádá společenskou oporu a není a ani nemůže být žádným veřejným statusem,ve kterém by se tvořily hodnoty.To že vám to tak funguje,alespoň to tedy tvrdíš,neznamená ze by to fungovalo při celospolečenské aplikaci.Právě ten model společenského uspořádání,který ty nazýváš nudným,přežitým a kdoví co ještě,vám umožňuje žít styl života,který by byl ve velkém měřítku degenerující pro společnost.Takže není to tak,že by všichni ostatní byli divní.Uvědom si též,kdyby ten společensko-rodinný model který ty propaguješ byl tak skvělý a žádaný,jistě by se už dávno osvědčil a klasické rodiny jak je známe dnes,by mohly jit k šípku,poněvač by jich vůbec nebylo třeba.Takže ano,momentálně vám to může vyhovovat tak,jak to máte nastavené,ale spočítej si,jak dlouho reálně lze něco takového bez následků provozovat.Skvělé přátelství je určitě fajn,ale nepletl bych do toho sex.Ten by měl být určen jen pro jednoho momentálního partnera,se kterým si člověk plnohodnotně a bez zábran muže užívat.Je mi líto,že jsi zřejmě nepoznala co je to opravdová partnerská láska a sex,ale možná že k tomu někdy dojdeš.

Eva (Ne, 7. 8. 2022 - 17:08)

Ano, nepleťme do všeho sex a proto si ho užíváme co to jde. Nemáme si ho důvod nějak zakazovat a omezovat jen na dva. Vím co je láska, takový ten zvláštní pocit, když se vidím s mým klukem a ten samý pocit mám vůči své nej. kamarádce a je to vzájemné. Jenže láska není jen o sexu a svíjet se spolu v extázích blaha a vrážení do mě penisu, to zvládnu s kde kým, kterého třeba vyvleču z busu a rozdáme si to za zastávkou, pokud není kus dřeva. Je to o souznění, porozumění si a takovém zvláštním vcítění se do toho druhého, nebo jak to popsat. Asi tady budou lepší umělci, jak se na tohle vyjádřit. Pokud by jsme se neměli rádi, tak by ten můj kluk šel za jinou. Ale asi nemá důvod měnit. Nic mu nepřikazuji ani nezakazuji. Ale to bychom se tady neustále dokola přesvědčovali o správnosti svého konání. Pro mě je prostě kritické minimum ke mě ještě jedna holka s klukem a pokud ta holka nebude muset použít umělý penis, tak ještě jeden kluk. Další navíc je jen příjemný bonus a takto to mají u nás všechny holky a kluci. Nevidíme jediný důvod držet se ve dvojici. V našem USA vzoru chodí kluci běžně s více holkami, málo kdy je jen jedna jediná. Později se bohužel usadí a jsou ve dvou, což je děs. Rodiče mě už taky říkali, že se mám uklidnit, tak jsem jim na to řekla, ať nezávidí a seženou si taky bokovky, aby poznaly ty skvělé krásy sexu ve více lidech a je klid.

Raubíř (Po, 8. 8. 2022 - 07:08)

A nemohla bys dělat vyjímky, ať si s tebou užijeme i my padesátníci?

Eva (Po, 8. 8. 2022 - 17:08)

Ne, tak to máme dané a se starším si to ani nedovedu představit, to mám radši mladšího kluka.

Vojta (Ne, 7. 8. 2022 - 17:08)

Jen okrajově,USA nelze považovat,a to v ničem,za nějaký pozitivní vzor hodný následování.To že je nám mediálně neustále vnucováno,jak jsou USA a západ Evropy skvělí a nedostižní,ještě neznamená,že je to pravda.Neřekl bych,že ono chození kluka s více holkama a opačně,je doménou pouze USA,ale je to hlavně v západních společnostech,jakýsi zvrácený trend.Ty holky,co chodí s jedním klukem,jak uvádíš,však pravděpodobně o sobě vzájemně neví,a dotyčný je jen tahá za nos.Takže jako příliš pozitivní věc to jistě není.A to že se později usadí?Jistě,nic jiného jim ani nezbude,protože žádná jiná funkční alternativa prostě neexistuje.Pokud se nad celou záležitostí objektivně a upřímně zamyslíš,pak asi dojdeš k závěru,že sexuální a partnerský život ve více lidech,je natolik komplikovaný a problematický,že má pro každého jednotlivého člověka mnohem více nevýhod než výhod,ačkoliv ty to třeba momentálně tak nevnímáš.Je potřeba také vědět,že se sexem přichází i odpovědnost,že to není jen zábava.Kdo z lidí,kteří si nezávazně užívají,může kdy přijmout skutečnou odpovědnost a podívat se realitě do očí?

Eva (Po, 8. 8. 2022 - 18:08)

Nevědí o sobě, ale ví, že není jediná, pokud ji to kluk neřekne, že je ta první ze všech a s ní hlavně šuká, prostě si vybírá. Nemusí mít problémy, jak je zvykem u nás, zkusí jednu, rozejdou se, zkusí další a výsledek je v nedohlednu. Takhle si jich odzkouší víc naráz. Tento systém beru víc než ten ve dvou a neustálé odkopávání. Můj kluk má mě a kupu holek z party a ještě holku, když jede za babičkou a dědou. A dáváme si jasně najevo, že jsme spolu a ostatní je jen pro potěšení a zábavu. Stejné je to já a moje nej. kamarádka. Co má sex společného s odpovědností? To bych sem vůbec netahala a nespojovala. Co mají všichni s tím sexem, odpovědností, zákazy, příkazy? Ten druhý není můj majetek, jako já nejsem jeho majetek. Milujeme se, máme se rádi, ale co s tím má co společného sex, je to jen kupa nádherných pocitů, vzrušení a orgasmů a mám ho ráda. Ale to zvládne každý, pokud není vyloženě kus dřeva, to mě zajistí i kamarádka, jen ale s umělákem, prsty a jazykem a musím říct, taky moc nádherné.

Návštěvník (Po, 8. 8. 2022 - 19:08)

a to se nebojíte Americké Infekce Dodané Socialsmu a jiných pohlavních chorob?

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 10:08)

takže něco jako Swingers párty?

Eva (So, 6. 8. 2022 - 17:08)

Tak nějak podobně, omezení je jen na naší partu, jinak žádné omezení co se týká praktik, pokud to ovšem někomu neublíží, kondomy zakázané, holka s holkou normální a chtěli jsme to samé po klucích, ale oni spolu nechtějí, takže máme smůlu a nemáme na co koukat. Jinak neodmítáme a kdo ho do které chce strčit, tak ho tam strčí a může se svobodně rozhodnout kam a udělat se kam chce. Dobrá je soutěž o výdrži. My holky si lehneme na záda na velký otočný stůl, roztáhneme nohy a kluci udělají třeba 5 nebo do 10 zásunů a je jedno do které dírky. Potom se pootočí o jednu pozici a kluci zase zasouvají. Ten, kdo se do některé z holek udělá, tak je vyřazen a tak se jede dál, až zůstane ten s největší výdrží, dokud se taky neudělá. Jede se víc kol a některé jsme pěkně přeplněné. Ale sranda a zábava musí být.

Vojta (St, 3. 8. 2022 - 16:08)

To snad má dělat člověk všechno,co ho momentálně napadne?Jedna věc je nějaká erotická fantazie,druhá věc je pak realita,a že ve skutečnosti by to zřejmě bylo o dost jinak,je poměrně pravděpodobné.Kdo tohle neumí rozlišovat,tak potom může v životě i trpět následky svých akcí,pokud nerozezná potenciální nebezpečnost toho kterého druhu chování.Co se týká toho zmíněného skupinového sexu,tak samozřejmě že to není o nějaké morálce samo o sobě,ale přílišné relativizování třeba i patologicky nezdravých projevů sexuality,může člověka často vést k falešným závěrům,které si jednak hájí před sebou samým a někdy i před druhými.A ano,lidé odpradávna malovali a vyrývali všude možně různé i sexuální výjevy.Skupinový sex tam dozajista patří také.Ale je opravdu nutné hledat oporu pro své sexuální aktivity na nějakých starodávných malbách s odůvodněním,že tehdy to přece také tak dělali?Ano,ovšem dělali také spoustu dalších jiných věcí,které by člověk dneška nechtěl napodobovat ani v legraci.A v neposlední řadě,onen grupáč byl i tehdy jen sexuální výstřelek,jakási dekadentní zábava možná hlavně pro lepší společnost,možná byl spojený i s nějakými náboženskými rituály,kdo ví.Zcela určitě však ani v dobách dávno minulých,se nejednalo o žádný společensko-kulturní a ani rodový či kmenový model.

Šárka (Po, 1. 8. 2022 - 16:08)

Já té Janě nevěřím. Celkem slušný pravopis a že by přesto byla tak blbá? Někdo si z diskutujících tohoto vlákna dělá prdel. Mě se taky někdy zdá o tom, že by mě ošukali dva, ale nikdy to nejsou nějací úplně neznámí feťáci na nějakém fesťáku. To už tady mohla rovnou líčit, jak touží po tom, aby si v její kundě očistili svý čuráky od předkožkovýho sejra a pak ji poblili.

Jana (Po, 1. 8. 2022 - 18:08)

Neznáš opravování chyb v pravopisu? A že si jdu zařádit neznamená automaticky, že jsem blbá a neumím nic napsat. Nic jsme nefetovali, jen jsme se trochu víc odvázali a postupně asi trochu víc vypili. A že mám v sobě ráda zasunuté penisy nevylučuje, že bych ve škole propadala. To jsou někdy názory.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 18:08)

Bez urážky. Děvčata. Obě máte brilantní styl psaní a podobný smysl pro detail, tak jsem si dodnes myslel, že jste totožná osoba pod dvěma nicky. A teď jste se potkaly. Omlouvám se.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 17:08)

Šárko, jsou takoví, nebo takové, co na ty fesťáky jezdí za sexem. Opijou se, nebo zfetujou a pak, děj se vůle boží. Stejně si houby užijou a ani si to kolikrát nepamatujou, jen je pálí přirození. Nejlepší sex je střízlivý, nebo jen s mírnou špičkou. Dali jsme si po večeři lahvinku, většinou jsme jí nedopili a hupky do postýlky, někdy až do rána bílého, ale byli jsme jen dva. Já a manželka. Taky jsem sloužl nenasytné, v rámci mužského teamu, ale o tom už jsem psal. Možný to je.

Honzo (Po, 1. 8. 2022 - 01:08)

Vojto, píšeš něco o tom že nějaká sexuální praktika není přirozená, ale to je nesmysl. Všechny jsou. To že nejsou přirozené pro tebe neznamená že nejsou přirozené pro ostatní

Vojta (Po, 1. 8. 2022 - 09:08)

To není ani tolik o nějaké sexuální praktice,jako spíše o tom,že nechávat se šoustat tlupou neznámých týpků někde na zábavě,či kdekoliv jinde,je minimálně divné a po všech stránkách potenciálně rizikové.A ani přirozené lidem to už z principu také není.

Honza (Po, 1. 8. 2022 - 01:08)

Mě vojto přijde tvů přístup k sexu. Proč si myslíš, že to co se líbí tobě se musí líbit ostatním.

Vojta (Po, 1. 8. 2022 - 09:08)

Já netvrdím,že to co se líbí mě se musí líbit i ostatním.Jen považuji skupinový sex za obskurní záležitost a za jednu z antihodnot pro společnost.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 11:08)

Vojto, pojď pryč, tady jsi na jiný adrese. Nech je, ať si dělají co chtějí.

Reklama

Přidat komentář