Reklama

Mela jsi sex s 2 klukam po sobe?

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 17:08)

jedno do které dírky? vždyť ne každá prdýlka vzládne dlouhýho lofasa?

Eva (So, 6. 8. 2022 - 17:08)

Každý už víme, co a jak dělat, takže bez problémů, ale většinou se jede hlavně do pipiny. Jinak by si ho musel za trest vyhonit sám. Nikdy nic neděláme tak, aby to druhému ublížilo, to je nejhlavnější omezení.

Návštěvník (Ne, 7. 8. 2022 - 07:08)

A vykouříte jim je, když vám ho vyndají ze zadečku?

Eva (Ne, 7. 8. 2022 - 11:08)

Vykouřit mu ho po vytažení ze zadečku problém není a děláme to běžně, jako i střídání dírek. Okoukáno z porna, jednu šuká a druhá kouří. Je tam dost inspirace. Nebo se ohneme přes stůl, jedna holka vedle druhé a kluci jedou střídání dírek a někam se prostě udělají a na konci některé holky ještě vykouří tak aby se mu zase postavil a mohl pokračovat.

Návštěvník (Ne, 7. 8. 2022 - 14:08)

A máš to Evo raději do kundy nebo do zadečku?

Eva (Ne, 7. 8. 2022 - 16:08)

Je mi celkem jedno, kam ho strčí a kam se vystříká, ale do pipinky je to přece jen lepší. Jinak zbožňuji sendvič a proto jsem radši, když jsou aspoň dva kluci a zase radši lížu než kouřím, tak je dobře mít k tomu ještě holku. Proto jsem kousek výš psala, že bych nechtěla žít ve dvou, ale chtěla bych dva kluky a holku. Když je k dispozici jeden kluk a jedna holka, tak ta holka použije připínací penis a já zase na ní, aby jsme si obě užili zásun do obou dírek. Ale možností je mnoho. A tady je otázka, když kluci odmítají dělat to spolu, tak jim tam strkáte ten připínací penis? Ano, strkáme a to kupodivu neprotestují, prý když jim to dělá holka, tak jim to nevadí. To je potom třeba kamarádka na pejska, můj kluk ji to dělá zezadu a já mu to s připínákem dělám taky zezadu, jen je potřeba sladit pohyby. Jinak máme kupu hraček na zasouvání.

Návštěvník (Ne, 7. 8. 2022 - 12:08)

kdybych byl mladší nechal bych se zaučit je mi už dost přes 40 takový tam asi neberete

Eva (Ne, 7. 8. 2022 - 12:08)

Ne, jsme jen uzavřená parta do 20 let.

Pavkol pro Evu (So, 6. 8. 2022 - 17:08)

aha nezlob se za mou bez prostřední zvědavost když jsem se učil prstit tak jsem jedný holce vyprstil nejen frndu ale i to druhý a dopadlo to tak že od té doby jsem radši prstil jenom frndu víc to nebudu rozvádět ale tobě se s tím že ač stár tak zatím ještě pořád pionýr slepých uliček svěřit můžu. protože už jsem holkám šahal všude ale zásun ještě nebyl protože ta která to po mě chtěla tak jí ta frnda strašně smrděla a druhá to po mě chtěla v altánu v petrovickém lese kde kolem každých 5 minut někdo prošel takže kdybych jí na to přistoupil tak by z toho byl asi pořádnej malér

Eva (Ne, 7. 8. 2022 - 10:08)

Venku je sex jednoduchý, nějaká zastrčená lavička, já mám menší dírku na tom správném místě v rozkroku už buď udělanou a nebo mi ji udělá, kluk jen rozepne poklopec, já na něj nasednu, samozřejmě, že mu už musí stát. Normálně se líbáme a já při tom dělám ty známé pohyby, když někdo jde tak je pauza a potom pokračujeme, až se uděláme a když je chuť a dobrá situace, tak se při tom počůrám jemu do klína. Kluci jsou spokojeni a já taky.

Návštěvník (St, 10. 8. 2022 - 11:08)

počůráš do klína? to by muselo být hezký

Michal (St, 10. 8. 2022 - 18:08)

Jasně že je, ten krásný příliv tepla je parádní a je mi jasné, že je holka hotová a naprosto uvolněná.

Návštěvník (Ne, 7. 8. 2022 - 10:08)

Neodpověla jsi mi Evo na předchozí dotaz?

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 10:08)

omlouvám se předchozí článek by spíš patřil do HOlky a nahota doma ale opravdu se to stalo

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 10:08)

já jsem to štěstí ještě neměl ale když mi bylo 20 hráli jsme prší tím stylem že kdo prohrál tak se musel svlíknout (samozřejmě postupně Věra (moje tehdejší holka) skončila v podprsence a texaskách její ségra Jitka v podprsence a kalhotkách já byl do půl těla a jediný kdo z toho vyvázl byl Miloš využil jsem toho a Věru hladil po zádech a koukl se jí pod podprdu a bych viděl jak vypadají její prsa a pod kalhoty a kalhotky na ejí prdýlku na tu druhé jsem tehdát ještě zvědavý nebyl. Pak jsme se ale museli honem rychle obléct protože měli každou chvilku přijít rodiče těch holek a Jitka ještě neměla občanku. Nic méně nápad to byl Milošův takže já bych z toho asi vyvázl když jsem tam byl vlastně na rande za svojí holkou Věrou. No čas letí v říjnu už to bude 27 let

Pavel (So, 6. 8. 2022 - 12:08)

Taky jsme hráli svlíkací hry a na doktora. Jenže jsme skončili úplně nazí a následovalo líbání, hlazení, prstění s honěním a lízání s kouřením, dál s postupujícím věkem i klasický zásun s šukáním a to pěkně před všemi, aby se někdo nemohl vymluvit. Nejlepší byla flaška a kdo si koho vytočil, tak bez odmlouvání musel. Když už někdo s někým chodil, tak to byla docela zkouška odolnosti, někomu to bylo jedno, ale někteří to prostě museli vydržet. Ti co vydrželi, tak se scházíme dál a hrajeme flašku. Je to možnost si pěkně zašukat s jinou.

Vojta (Pá, 5. 8. 2022 - 09:08)

Dnešní příspěvky v čase 7:02 až 7:24 psal nějaký přiblblý grafoman,který tady periodicky kopíruje staré texty.Baví tě inteligente?Připadáš si důležitý?

Lenka (Pá, 5. 8. 2022 - 07:08)

Mě jednou také šukalo pět kluků za sebou, ale ti se všichni udělali .

Návštěvník (Pá, 5. 8. 2022 - 07:08)

Dnes jsou ženské fakt k ničemu, tohle mi říct, tak ji sbalím kufry a jede z domu. Na kouření a močení není nic špatného, když je chlap v pohodě. Přítelkyně mi ho kouří běžně a kamarádům když chtějí tak taky. Jí lízání dělá taky dobře, tak jsme na tom stejně, taky jí nikdo neříká že ne, že je to hnus.

Návštěvník (Pá, 5. 8. 2022 - 07:08)

Kouření penisu neuznávám...přidržel u svého přirození a hulila bys až do výstřiku mrdky. Byl by to rozkaz !!!!

Reklama

Přidat komentář