Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Ne, 7. 8. 2022 - 22:08)

Ale furt tady opruzuje

Návštěvník (Ne, 7. 8. 2022 - 22:08)

Potřebuješ úmrtní list?

Návštěvník (Ne, 7. 8. 2022 - 11:08)

Žádné veřejné pohoršení. Buď šlo o omyly, nebo to bylo cílené a chtěli nahnat strach. Většinou mne pustili po prvním výslechu, ale někdy jsem tam i přespal. Jednou se na mě v Praze přilepilo Stb. Přisedl si ke mě jeden v hospodě a politicky provokoval. Pak zmizel, když jsem se zamíchal do pouliční rvačky. Od té doby mne sledovali dva. Zašel jsem na nádraží Praha střed, že jim tam zmizím, jenomže uniformovaní tam měli zátah a klec sklapla i na mě. Mlátili obušky a když přišla řada na mne, tak sledující řekli aby mne pustili, že se o mně postarají. Zrovna odjížděl vlak. Počkal jsem až bude mít správnou rychlost a naskočil dopředu. Oni do posledního vagónu. Já jsem vyskočil druhou stranou a jen jsem jim zamával, protože vlak už měl takovou rychlost, že se báli vyskočit. Tenkrát jsem se jich zbavil. Mám pokračovat?

nona (Ne, 7. 8. 2022 - 11:08)

Navíc, Čermákovi hrozí od zimy 15let zřejmě za to samé a byla mu daná šance, aby s evzpamatoval. A Tušl, který je daleko inteligentnější a obezřetnější, z toho vyjde daleko lépe. Nevím, jestli to víte, ale Tušl má invalidní důchod na psychické potíže, zřejmě i kvůli tomu dosud (přestože recidivista) vyvázl vždy jen s Obecně prospěšnými pracemi nebo podmínkou

Názor (Ne, 7. 8. 2022 - 12:08)

Obávám se, že Luboš to odnese nejvíc, už z toho důvodu, aby "vlastenci" neměli svého hrdinu. Patfik to zahraje na hlavu, ale o Luboše mám obavu. Čím déle ve vězení zůstane, tím rychleji na něj zapomenou.

Sany11 (Ne, 7. 8. 2022 - 12:08)

Taky si myslim, ze by z neho mohli udelat exemplarni, odstrasujici priklad.

nona (Ne, 7. 8. 2022 - 12:08)

Ano, to je možné. Precedens.

nona (Ne, 7. 8. 2022 - 11:08)

Novotný dostal tuším podmínku na dva roky. Nicméně to, že byl Čermák označen za ''společnsky nebezpečného'' nesouvisí s tím, co říkal ale jak to říkal. Protože to, co říkal tedy štvaní proti lékařům v souvislosti s covidem, proputinovské výkřiky atd, to by nebyl prolém, to dělá spousta z nich a postavili si na tom politickou karieru. Svoboda slova nám je daná Ustavou, nicméně neznamená anarchii a souvisí s ostatními zákony. Problém tedy nastal když začal vyhrožovat a nabádat k násilí. A je jedno, že jen omezenou, bezvýznamnou skupinu lidí. Ony teroristické skupiny (když to přeženu) se neskládají z milionů občanů ale ze zfanatizovných jedinců.

-Aleš- (Ne, 7. 8. 2022 - 09:08)

To jsem se zase jednou nasmál :-) https://diskuse.doktorka.cz/honeni?page=11

:)) (Ne, 7. 8. 2022 - 09:08)

A legenda praví, že matka mu u toho asistuje dodnes.

-Aleš- (Ne, 7. 8. 2022 - 09:08)

Mě by zajímal ten lektvar. Jestli ho lidi pili nebo si ho mazali na tělo. A k čemu ten elixír byl určen. Snad to Host osvětlí :-)

Názor (Ne, 7. 8. 2022 - 09:08)

Novotný sice žije z neštěstí druhých, ale kdyby nebyla poptávka, bulvár by zanikl. On to přesně pojmenoval, aspoň nebyl pokrytec. Na rozdíl od manžela a milenců Bartošové, kteří se na ní pásli, a prodávali fotky, historky a časy kdy-kde bulváru, ale nebyli schopni ji přinutit se léčit. Iveta sama žila z bulváru, jenomže to ještě nevěděla, že je to konec. Novotný žije z lidského neštěstí, je možný, že někomu vraždou vyhrožoval, to si musím zjistit, ale nemyslím, že by byl společnosti nebezpečný. U Luboše a Patrika tomu bylo jinak. Dokázali oslovit početnou skupinu lidí, jací typy to viděl každý na demonstracích, a tam už je reálná obava, že dav, i pod vlivem drog a alkoholu, by byl schopný někoho napadnout, zlynčovat. Právě v ten dav, co ho bude poslouchat Luboš věřil. A že se to potom svede na lid. Smůla je, že on není chytrý a věřil, že je nějaký zachránce, hrdina. I když asi byl varován, navíc už měl u PČR záznam, stejně pokračoval a neuvědomil si, že může takto dopadnout. Asi mu v hlavě lítaly myšlenky, jak opouští Bartolomějskou, venku stojí tisíce lidí a on je konečně king. Jako jeho velké mínus beru to, že Patrik už v tom umí chodit, navíc se jeví jako ten inteligentnější, a mám obavu, že co půjde, hodí na Luboše. Lituji jejich děti a rodiny.

Sany11 (Ne, 7. 8. 2022 - 10:08)

Novotný sice žije z neštěstí druhých, ale kdyby nebyla poptávka, bulvár by zanikl. On to přesně pojmenoval, aspoň nebyl pokrytec.
Jo, to on vzdycky presne pojmenuje, jak si to v te jeho chore hlave mysli.Na tom si stavi image, ze neni udajne pokrytec.To ovsem jeho vinu nesnizuje. Slusny clovek by nikdy pro bulvar nepsal. Dneska uz aby slusneho novinare vubec pohledal. Ale tohle je uplny odpad, zvlaste proto, ze dobre vedel, ze I.B. uz mele takrikajic z posledniho. O tech dvou dalsich typcich (manzel, milenec...) tu rec neni. Jen srovnavam fakta. A o spolecenske nebezpecnosti by se take dalo diskutovat. Tady je napr. rozhovor s DVTV, on je znamy, pohybuje se ve verejnem prostoru a to, co rika, muze take nejaky cvok jit udelat. On take chce, aby to cetlo nebo slyselo co nejvice lidi, v tom se od Lubose urcite nelisi.https://www.youtube.com/watch?v=5QFQT8AwO0M

Názor (Ne, 7. 8. 2022 - 11:08)

Jakou vinu? Novotný o sobě tvrdí, že je nejlepší bulvární novinář a že proto dělá všechno. Daří se mu. Bulváru prodávali Ivetu její manžel a milenci. Proto jsem o nich psal. Z mého hlediska je méně nebezpečný muž, který jde po druhém, jasně jmenovaném muži, než když někdo manipuluje s méně inteligentními lidmi způsobem: vtrhne tam a pověsíme je. Vyhážeme z oken. Pověsíme na lampě. A zaštiťuje se tím, že to chtěl lid. Takové to, někoho a můj popud zavraždíme, ale já za to nemůžu, to lidi.

Sany11 (Ne, 7. 8. 2022 - 12:08)

No jo, on sam taky rozumu moc nepobral, ale Novotny manipuluje vic, je inteligentni, ale je to na druhou stranu opravdu blazen.
Ale to je jedno, oboji neni v poradku, to je jasne.

Host (Ne, 7. 8. 2022 - 00:08)

Novotný je typický exhibující psychopat, který těží ze slávy otce, členství v ODS a oblíbenosti mezi občany Řeporyjí. Tohle všechno už by mu mělo dávno nakopat prdel, ale on se vyzná a jako psychopat, ví kde jsou hranice. Tak mu to zatím vychází a výborně se baví.

Sany11 (So, 6. 8. 2022 - 23:08)

O tom, co delal Ivete Bartosove, radeji ani nemluvim, od te doby je to u mne zmrd vsech zmrdu. S prominutim.

nona (So, 6. 8. 2022 - 22:08)

Největší průšvih je, že on ho nikdo z těch jejích elitních právníků nechce obhajovat. Protože Čermák patří k tomu dnu, zatímco oni se všichni nějak vyprofilovali a ženou to jak jsem dávno říkala přes politiku, budou prezidenti, senátoři, starostové...tak on pořád jen vyřvává ve videích a chystal se zase otravovat lidi. a to už je málo.

Ota (So, 6. 8. 2022 - 20:08)

Taky mi je Luboše líto. Takovej rozlítanej typ a piva, lidi a najednou jen jedna cela. Aby se tam nezbláznil. Tipuji že on je ten co brečel. A ještě je od sebe s Patrikem oddělili.To musí být na hlavu.

Ota (So, 6. 8. 2022 - 20:08)

Taky mi je Luboše líto. Takovej rozlítanej typ a piva, lidi a najednou jen jedna cela. Aby se tam nezbláznil. Tipuji že on je ten co brečel. A ještě je od sebe s Patrikem oddělili.To musí být na hlavu.

Reklama

Přidat komentář