Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Host (Ne, 7. 8. 2022 - 00:08)

Novotný je typický exhibující psychopat, který těží ze slávy otce, členství v ODS a oblíbenosti mezi občany Řeporyjí. Tohle všechno už by mu mělo dávno nakopat prdel, ale on se vyzná a jako psychopat, ví kde jsou hranice. Tak mu to zatím vychází a výborně se baví.

Sany11 (So, 6. 8. 2022 - 23:08)

O tom, co delal Ivete Bartosove, radeji ani nemluvim, od te doby je to u mne zmrd vsech zmrdu. S prominutim.

nona (So, 6. 8. 2022 - 22:08)

Největší průšvih je, že on ho nikdo z těch jejích elitních právníků nechce obhajovat. Protože Čermák patří k tomu dnu, zatímco oni se všichni nějak vyprofilovali a ženou to jak jsem dávno říkala přes politiku, budou prezidenti, senátoři, starostové...tak on pořád jen vyřvává ve videích a chystal se zase otravovat lidi. a to už je málo.

Ota (So, 6. 8. 2022 - 20:08)

Taky mi je Luboše líto. Takovej rozlítanej typ a piva, lidi a najednou jen jedna cela. Aby se tam nezbláznil. Tipuji že on je ten co brečel. A ještě je od sebe s Patrikem oddělili.To musí být na hlavu.

Ota (So, 6. 8. 2022 - 20:08)

Taky mi je Luboše líto. Takovej rozlítanej typ a piva, lidi a najednou jen jedna cela. Aby se tam nezbláznil. Tipuji že on je ten co brečel. A ještě je od sebe s Patrikem oddělili.To musí být na hlavu.

Sany11 (So, 6. 8. 2022 - 20:08)

Tak me tak napadlo, v souvislosti s Lubosem, ze byl obvinen z hanobeni narudu a rasy nebo tak nejak to zni a reporyjsky starosta, znamy to byvaly bulvarni novinar nejhorsiho razeni, ktery neumi ani poradne mluvit, klidne do novin a vsude mozne chrli svoje urazky, vcetne hlavy statu a jinych a prochazi mu to. Napr. jeho posledni cerstve prohlaseni je, ze Cesi jou narod nevdecnych de*ilu.

nona (So, 6. 8. 2022 - 22:08)

Novotný je u soudu pro nějaké urážky pořád. Jeho obrovská výhoda je ta, že on pro Řeporyje opravdu maká a je za ním ta práce vidět.

Názor (Ne, 7. 8. 2022 - 09:08)

Toto je pravda.

Sany11 (So, 6. 8. 2022 - 23:08)

U soudu ano, ve vazbe ale, pokud vim nikdy nebyl. A co se tyka vyhrozovani, tak on ho ma na triku taky. Zrovna jako by to asi neudela Novotny, tak si myslim, ze ani ten Lubos by nikoho nezabil. Akorat Novotny dostal puze penezity trest. A normalni taky neni, uz jenom kvuli tomu Vitovi, co roky dela.........Bývalý bulvární novinář a nynější starosta pražské části Řeporyje Pavel Novotný má zaplatit 66 600 korun za nebezpečné vyhrožování údajnému sportovnímu manažerovi Marku Vítovi. Novotný ho označuje za podvodníka. Policii v roce 2016 napsal, že Víta zavraždí, aby se prošetřování jeho aktivit rozhýbalo.
Vít je špičkovým sólo podvodníkem, říká Novotný | (6:54) | video: Jiří Pánek, Peter Antalík, iDNES.tv
KRIMI
SLEDOVAT DALŠÍ DÍLY NA IDNES.TV
Poté, co v říjnu 2016 zmizel svědek, který měl z Víta strach, poslal Pavel Novotný pražské policii e-mail toho znění: „Dobrý den, jsem novinář a připravuji úkladnou vraždu člověka, o kterém píši a který je, tedy byl vámi vyšetřován, protože se jedná o skutečně zrůdu a vy na to se*ete, rozhodl jsem se jej zabít. To bych ale možná měl ohlásit coby trestný čin vraždy ve stádiu příprav. Prosím o radu, jak to ohlásit tak, abych vám co nejvíce pomohl, tedy u vás na lince 158 či na nejbližší služebně. Mluvím naprosto vážně, prosím nebrat na lehkou váhu. Jsem duševně zdráv a rozhodl jsem se pana Marka Víta zavraždit," uvedl Novotný, podepsal se a připsal svoji adresu.

Pavel Novotný a Marek Vít
Pavel Novotný
Marek Vít (2. července 2014)
Budoucí starosta pražských Řeporyjí za ODS Pavel Novotný byl hostem Rozstřelu (10. 10. 2018)
12 fotografií
Kvůli e-mailu ho policie obvinila z nebezpečného vyhrožování a soudce Martin Fila potrestal Novotného letos v květnu trestním příkazem, v němž mu uložil peněžitý trest ve výši sto tisíc korun. Novotný proti tomu podal odpor a soud tak musel projednat obžalobu v hlavním líčení.

Bývalý novinář a nynější řeporyjský starosta tvrdí, že Víta nikdy zabít ani zranit nechtěl. Neobvyklým krokem chtěl policisty trochu rozhýbat a vynutit si jejich pozornost. Na Víta totiž podal několik trestních oznámení, ale nic se nedělo.

„Možná ta forma, kterou jsem zvolil, nebyla úplně nešťastnější. Nemám v úmyslu zanechat své snahy dostat pana Víta před spravedlnost, ale rozhodně se to (výhrůžný e-mail) nebude opakovat. To, k čemu jsem se uchýlil, k tomu se uchylují naprostí zoufalci. V tu chvíli jsem byl naprostým zoufalcem. Po tom, co jsem s policií prožil (odložená trestní oznámení). Ale vím, že jsem schopen dostat toho člověka před soud i jinak. Hodlám se tím v budoucnu řídit,“ uvedl v jednací síni Novotný.

Marek Vít
Tvrdí o sobě, že je marketingovým manažerem FC Barcelona, vedení klubu však v minulosti vydalo prohlášení, že ho nezná. Je exmanželem moderátorky Mirky Čejkové. Vzali se v roce 2005, když byl Marek Vít ve vězení za milionové podvody. Rozvedli se o šest let později. Čejková ho obvinila z domácího násilí. Samozvaný manažer se rád fotí s celebritami na večírcích.

K soudu se v srpnu musel dostavit také Marek Vít. „Asi před dvěma lety mi zavolali kriminalisté, že jim došel e-mail od Pavla Novotného, že mě chce zavraždit. Stalkování a vymýšlení kauz pokračovalo i na jeho webech. Vymýšlel si, že jsem udavač, podvodník. Desetitisíce jeho sledujících mě sledovaly. Ti také říkali, že mě zabijí. Kamkoliv jsem přijel, někdo mě hned vyfotil a poslal mu to. Když byl na fotce někdo, koho neznal, hned zjišťoval, kdo to je, a vyhrožoval mu. Dělo se to tři roky v kuse, proto jsme tady,“ prohlásil Vít s tím, že nemá strach přímo z Novotného, ale z jeho facebookových fanoušků. Bojí se také o svou rodinu.

Soudce uvedl, že se Novotný dopustil trestného činu. „Je nepřijatelné, aby někdo napsal policii e-mail, že někoho zavraždí, a čekal, co se bude dít. Pohybujete se (ve vztahu k Vítovi) na tenké hraně, ale v tomhle konkrétním případě to už bylo za hranou,“ řekl soudce Fila.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/pavel-novotny-marek-vit-soud-pokuta-vyhrozovani.A190930_115536_lidicky_iri

Názor (Ne, 7. 8. 2022 - 09:08)

Tak jsem si to přečetl a nějak mě to nepohoršuje. O Vítovi jsem toho hodně slyšel. Jeho ex si s ním užila peklo, těžko mít s takovými lidmi slitování. "'Zapálím ti chatu a syna odvezu do Brazílie,“ hrozil podle nahrávek z roku 2002 bývalé manželce. Když byl ženatý s Mirkou Čejkovou, ta o něm vypověděla: „Mlátil do mě v předsíni, kde máme velké zrcadlo, a já zahlédla, že se během toho podíval na sebe do zrcadla, jak mu naběhl biceps. Pochopila jsem, že mu to dělá dobře.“'

Sany11 (Ne, 7. 8. 2022 - 10:08)

Tak pravda to sice muze byt, ale to nezpochybnuje fakta, ze doslo k vyhrozovani smrti, i kdyby to mela byt jen recese. Mmch, o Cejkove mam svuj nazor a neni moc lichotivy. Nejvic me pobavilo, kdyz ona, ktera neni schopna si najit normalniho chlapa a to opakovane nebo aspon zit normalne, zlatokopectvi ji take nevyslo, tak se snazi koucovat druhe a radit jim, co maji v zivote delat.

Názor (Ne, 7. 8. 2022 - 11:08)

Co dělá Čejková je mi jedno, ale není mi jedno, že jí manžel mlátil.

Sany11 (Ne, 7. 8. 2022 - 12:08)

Otazkou je, zdali je to pravda. Je to tak 50:50. Pokud tedy nema svedky.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 23:08)

Sledoval jsem jednání veřejného Obecního zastupitelstva Řeporyjí kvůli pomníku Vlasovcům. Většina diskutujících občanů byla proti, ale rada to stejně odhlasovala. Možná je dobrý starosta, ale člověk....? Připadal jsem si jako za totality, kdy všichni byli proti, ale strana rozhodla jinak a přes to vlak nejel. Mnoho příkladů i zmařených životů.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 21:08)

Tak to má pravdu. Ale Luboš si nedal říct. Snad tam byly i drogy, jak byl naštvaný na celý svět. Je rozdíl nadávat lidem do de.bilů a chtít je zabít. Škoda, že potkal toho Patrika.

Sany11 (So, 6. 8. 2022 - 23:08)

Novotny taky vyhrozoval vrazdou, viz dole muj prispevek.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

Pamatuji pionýr a bylo to fajn - sportování, výlety, hry, 100 jarních kilometrů a ect.

Názor (Ne, 7. 8. 2022 - 09:08)

V pionýru byla automaticky celá třída. V té době jsme asi byly malé děti na nějaké rebelství. SSM, to už bylo jinak. Pionýr mi nevadil, nic se nedělo, nemuseli jsme nic hromadně dělat ani sportovat, ani někam chodit na povinné výlety. Na výlety se jezdilo v rámci školy na konci školního roku a sport si vybral každý podle toho, co ho bavilo. To naštěstí organizované nebylo.

-Aleš- (Ne, 7. 8. 2022 - 10:08)

To slyším poprvé, asi jste byli nějaká prominentní třída. Pionýr nebyl povinnej a někteří nebyli přijati ani když chtěli. Z nejrůznějších důvodů. Já ani pořádně nevím proč mě nechtěli. Možná proto, že jsme bydleli v bývalé nouzové kolonii. Na pionýrské tábory jsem ovšem bohužel jezdil. Jako jedinej jsem byl na nástupech ne v košili se šátkem, ale v teplákách. Tak jako je teď jeden bývalej člen téhle diskuze :-)

Názor (Ne, 7. 8. 2022 - 12:08)

Myslíš? Tak asi jsem tam nebyl. Žádný šátek ani košili jsem neměl. Ale někdo ze spolužáků asi jo, protože chodili stát k hrobům sovětských vojáků 9.5. Už si to pletu, tak to jsem nechtěně lhal.

Reklama

Přidat komentář