Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Životopisec Rakato (So, 6. 8. 2022 - 16:08)

Jo jo. Rakato, ty zkušené učitelky tě správně odhadly. Ty jsi takový hlupák, že si neuvědomuješ, že tím nepřímo vypisuješ svůj životopis. Už poněkolikáté. Nechápeš, že se stále prozrazuješ. Normální člověk, dobrý student vzpomíná na školu normálně. Nadává na školu a pedagogy většinou ten, kdo měl kázeňské a studijní problémy. Kdybys neměl potíže, nepsal bys to, co jsi psal. To samé s tím IQ testem. Člověk, kterému vyjde v IQ testu příznivý údaj, tak na ten test nenadává. Komu test IQ nastavil zrcadlo a uviděl v něm něco ne moc pozitivního o sobě, tak na test nadává.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 16:08)

Na životopisy nejsem, tak jako i ostatní zde. Kromě Nerika, který si z tohoto vlákna udělal sklad svých vzpomínek. No - každý je tady za trochu jiným účelem. Bazilišek -Bašibozuk-Multinick se zde na náš úkor vždy dá trochu dohromady, což mu umožňuje na chvíli jít mezi normální lidi a koupit si rohlíky. Nezapomeň na lékárnu a svého psychiatra, BBM!

Nerik (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

Když já už nic jinýho neumím jen žvanit o tom jak jsem byl dobrej. Kecy starýho zbrojnoše.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

Když někdo byl v něčem dobrý, nebo cestoval apod., tak je právě žádoucí, aby se podělil s ostatními. Od toho jsou sociální sítě. A doktorka.cz je taková mini sociální síť. Já to čtu rád, že byl Nerik v něčem dobrý a co všechno podnikal i jeho rodina apod. A Rakato nemá co nabídnout, proto se po Nerikovi vozí. Ale rozhoduje většina. Ne osamocený Srakato s jeho nihilismem a negativismem. At si hodí mašli a nešíří svoje hnusné psychotická deprese.

lalla1 (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

Pardon, ale je blbý, že se směju, jak blázen?

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 16:08)

Žvanění, prdění nesmyslů - opička, která neví, co je věda, co jsou výzkumné otázky, hypotéza, kritické myšlení a tak dále.

Problémový Rakato (So, 6. 8. 2022 - 16:08)

Čubka, lůza, skřeti, atd. To jsou tvoje fantazie. A prakticky všichni přispěvatelé doktorky by ti napsali, že si tohle představují pod tvým nickem. Páč sis tu znepřátelil všechny. A pokud špatně vzpomínáš na základní školu a nadáváš na učitele, tak to jen dokazuje, že jsi byl problémový už ve škole. Autista nebo prostě jen zlá člověk. Konfliktní typ. Proto nikoho nemáš a strašíš na doktorce, kde taky nikoho nemáš, ale všechny jsi odpudil, několik vláken dokonce svým grafomanstvím a napadáním zničil. Ve škole tě správně odhadli, že problém byl vždycky v tobě, bobku. Proto na školu vzpomínáš nerad.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 16:08)

To další a delší pod tím, jsem už nečetl.

řešení existuje (So, 6. 8. 2022 - 15:08)

No, vím, že jsi tu něco psal, Rakato, ale tentokrát jsem to fakt nečetl. :-) Vidím několikrát Návštěvník, to budeš ty, nečtu. Asi mě už přepadla nuda. :-) Vlastně můžu číst jen příspěvky Nerik, Aladin, Cynik.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 14:08)

No a od teď až do půl třetí v noci, kdy Rakato teprve vypíná doktorku.cz, to bude zase jen o něm. :-)

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 14:08)

Rakato zuří, že bez něj funguje doktorka radostněji a lépe. :-)

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 14:08)

Nic zajímavého zde - jen výkřiky nebystrých jedinců.

aladin (So, 6. 8. 2022 - 13:08)

"ČNB chce nakoupit až 100 tun zlata. Česko by mělo největší „zlatý poklad“ ve své historii".... A pak ho politici vytunelují, o to GO !!!

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 13:08)

Na Aeronet koukám. Beru to jako protipól České televize. Jsou to dva extrémy. Bruselský extrém a Moskevský extrém. To samé centrum, aktualne a další Bakala média. Nebo novinky, idnes, taky dneska už jedou jenom propagandu. A aeronet jsou zase opačná propaganda, konspirace, homofobie, atd. Mainstream jsou progresivisti podporující padesát pohlaví, aeronet je zase vysazený proti LGBT a tvrdí, že gájové snad chystají ovládnout stát. Směju se při čtení areronetu, směju se při čtení minstreamu. Pravda je jako obvykle někde mezi. Tzn. ani přílišný liberalismus není dobrý, ale ani přílišný konzervatismus není dobrý. Ani příchylnost k USA není dobrá, ani příchylnost k Rusku není dobrá. Když mám středový názor, dostanu automaticky ban na idnesu, novinkách, jsem prý ruský agent, na aeronetu dostanu taky ban, jsem prý americký agent. Přitom středový názor nebo spíše opatrnost, zdrženlivost, nefanatismus vede k lepším závěrům než fanatické přimknutí se k jedné ze stran. Není nutno se nikam přimknout. Rozumný člověk si ZÁSADNĚ DÁVÁ DISTANC od jednostrannosti, jednosměrnosti. Toto zase vytočí fanatika srakata, lízače washingtonských bot.

lalla1 (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

Hodně dobrý koment, já bych k tomu přidala ještě zahraniční zdroje.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

To opravdu není "hodně dobrý koment" - respektive je, ale jen pro toho, kdo má laťku hodně nízko.

lalla1 (So, 6. 8. 2022 - 19:08)

Nevylučuji, že vy máte laťku výše než já. Já sice nečtu Aeronet, ale pokud si chci udělat názor, postupuji podobně. Ujasním si, o jaký zdroj jde, co od něj mohu čekat, jak zdroj psal o jiných kauzách, co o něm říká google. Nečtu bulvár, a vyloženě neseriozní zdroje. Sorry, lépe to neumím.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 19:08)

Já jsem zastánce kritického přístupu k informacím - postupuji tak, jak kdybych psal diplomku, takže určitě nebudu ztrácet čas s Aeronetem, dávat např. Českou televizi, Idnes na jeho úroveň a pak si dělat si nějaké "zdrojové průměry" z "extrémů", jak to dělá nebystrý asi tak.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 20:08)

Ty jsi v životě žádnou diplomku nepsal, Rakato. :-) Jsi jen středoškolák. Ani nevíš, co je diplomka. Jen víš, že se dělá na VŠ, páč jsem ti to tu psal před pár týdny. Kopčíš ode mě. Jsi nejen zloděj nicků, ale i zloděj slovních spojení a vět. Ale neumíš je použít.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 21:08)

Rakato tady není. Jen ti vlezl do hlavy a dělá z tebe blba. To dokáže jen skvělý psychiatr. Musím si najít Rakatovy texty, to je studnice poznání. Rakato? Respekt!

Reklama

Přidat komentář