Reklama

Milenec a manžel

Anonym (Po, 25. 9. 2023 - 18:09)

Víte, život je dlouhej a zajímavej a když jste oba s manželkou k světu, přitažliví, společenští a máte pověst, u mne třeba, že žádnou nezklamete. Navíc z důvodů povolání nebýváte často spolu, tak se ledaco přihodí. Když se oba milujete a není to na úkor rodiny, tak ledaco "přehlédnete", ona taky. Ta moje se mnou měla hodně intenzivní, divoké a dlouhé orgasmy. Ptal jsem se, jestli to má i s jinými. Řekla že ne a kdyby všichni muži stáli ve frontě, já na konci, tak si dojde jen pro mne a to se počítá. Nikdy mi nelhala a na milence jsem se neptal, protože ona se taky neptala.

Default User Image
Webr (Ne, 3. 9. 2023 - 04:09)

No a já takovým tipům lidi jakej jsi ty tak trochu pomuchlal ciferník a žebra.

Návštěvník (Út, 11. 7. 2023 - 18:07)

Trápí tě nějaký problém, chceš se někomu svěřit. Od toho je tu Tonda Svačina. Stačí napsat na e-mail: [email protected]

Hana (Út, 11. 7. 2023 - 10:07)

Před mnoha lety jsem se zamilovala do jednoho chlapa třeba se menoval Tomáš.Po mnoha letech manželství jsem opustila rodinu.Po měsíci a půl jsem se vrátila zpět.Tomovi šli jen o sex a Oto aby se dostal k mému majetku.Manzel i děti mě odpustily,ale hlídali mě.Po 10 letech jsem znova náletela a nechala se zbalit Rohem a i tomu šlo jen o sex a mamon.Manzel na to přišel a zakročil proto že on je opravdový chlap a já krava.Po dvou letech na to jsem opět potkala Toma a nechala se svést.Vzdy když jsem od milence odcházela tak jsem se cítila jako pí...Doma mě čekal muž, který mě miloval srdcem bez toho aby mi někdy nějak ublížil.Tacala jsem to řešit pořádnou a cítila jsem se krásně.Po třech měsících jsem opět podlehla a znovu svému muži ublížila.Zas nato přišel dál mi papíry k rozvodu stim že se to rodina nedoví.Prosi la jsem ho o odpuštění a ať se nerozvádí a on to nakonec stáhl.V tu chvíli jsem pochopila že tenhle chlap mě neskutečně miluje.Po půl roce jsem se náhodou však dozvěděla že má nemocné to jeho velké srdíčko.Po čase jsem se setkala s Tomášovou předchozí ženou a ta mi řekla že můj muž mu rázně vysvětlil co je to opravdová láska.Tomas totiž kopal,příval vyhrožoval a tak muži to nedalo a jak to je jeho zvykem zas zakročil.Holky pokud máte doma může který se obětuje pro vás a rodinu,neubližuje vám a je vaší oporou neudělejte stejnou chybu jako já.Moc toho litují a vím že za jeho nemoc můžu já a nikdy si to neodpustim.A co se týče těch dvou milenců nestalo to za nic.V posteli stáli za starou belu, peníze tahali že mě a o své děti se nestarali.

Q (Út, 11. 7. 2023 - 11:07)

Nevím kolik ti je,ale si seš ve středním věku. U žen do triceti by se to dalo pochopit ale u těch starších ne.Ty neseš pí ani krava.Ty jsi taková sociální pracovnice, která chce zachránit všechny mužské odpady.A tomu tvému starymu se divím že tě nekop do prdele už po té prvnit nevěře proto že lidi se nemění.Te tvůj starej je asi z jiného světa.Ja bych se s Tebou nepáral.Bez si užívat a rodině dej pokoj

Návštěvník (St, 16. 8. 2023 - 13:08)

Měl jsem kolegyni s kterou jsem souložil. Vlastně, nejdřív byla soulož a tak se jí to líbilo, že nastoupila do našeho podniku a na vlastní žádost se stala mojí podřízenou. Sexovali jsme vpráci i po pracovní době. Jednoho dne mne seznámila se svými rodiči a manželem, který se se mnou okamžitě spřátelil. Proč? Protože po pracovním úrazu pozbyl schopnosti jí uspokojovat jako normální muž. Prostě už se mu nepostavil. Natolik svou ženu miloval, že jí přál kvalitního milence. A tak jsem mu jí souložil v ložnici a on v kuchyni poslouchal jak jeho drahá polovička řve blaženými rozkošemi z penisu jiného. Když si řekla o pauzu, tak jsem si nahý k němu sedl, spolu jsme popili a pohovořili jako největší přátelé, než mne ona zavolala, že to chce zase.

Kubánec z Albánie (Čt, 17. 8. 2023 - 07:08)

To si opsal z nějaký erotický povídky a přitom si honil kokota,viď ?Mimochodem, sednout si nahatej dobrovolně k chlapovi,to udělá jedině snad jenom buzerant!
Jinak máš ale dobrý masturbačni fantazie!
A teď tu O makové panence,soudruhu!

Návštěvník (Čt, 17. 8. 2023 - 08:08)

To není pohádka. Jestli si to přečte, tak mi přijde rozbít hubu, ona, on, nebo oba. Je to sice dávno co jsem se s ní rozešel, ale ví kde bydlím a občas se i potkáváme. Zatím dělá jako že se neznáme. Takových zvláštních vztahů jsem měl víc. Prostě žiju a kde mohu pomohu.

Ištvan Fekete (St, 16. 8. 2023 - 04:08)

Ty už jdi taky do hajzlu ty buzerante!

Zdeninka (Ne, 16. 4. 2023 - 23:04)

u nás to bylo bráceně.Zvonil milehec.Otevřel mu manžel proto že já nemohla a takk milence trochu zmuchloval.

Ištvan Fekete (Ne, 1. 1. 2023 - 15:01)

Prcal jsem s jednou holkou a její manžel přitom seděl u postele na židli a honil si čuraka.Kdyz jsem s jeho ženou skončil,tak jsem se tam naobědval a při kávě mi děkoval.

Dagmar (Ne, 1. 1. 2023 - 11:01)

Zoufalky možná. Která si od mileneckého vztahu neslibuje víc než vzájemnou výpomoc uspokojení které s milencem má, nemá potřebu nikde zvonit.

Návštěvník (Ne, 1. 1. 2023 - 00:01)

Velkej trapas, fuj.

Honza (Pá, 12. 8. 2022 - 17:08)

Existuje několik druhů milenek a milenců. 1 zlatokopka a zlatokop 2ma jí motorovou a má ho jako šicí stroj 3 chce se pomstí muži či ženě 4chce získat muže či ženu pro svou potěchu

David (Po, 8. 8. 2022 - 23:08)

Ahoj, chtěla by nějaká žena mladého milence je mi 19 let a jsem a pořád mi stojí

Ferda1 (Ne, 7. 8. 2022 - 15:08)

Jednou si mne pozval kamarád, že abych mu jeho krásnou ženu vyšoustal a ON se bude dívat.Slovo dalo slovo, došel jsem k nim a atmosféra byla taková že žena by ráda před manželem měla sex. Trochu to zkrátím, měl jsem s jeho ženou sex snad na všechny způsoby, pipinku měla 2x vystříkanou, manžel si honil pero a také vystříknul....Pak jsem sel domů.
Na druhý den mě přišla od manžela SMS že velmi hodně mě děkuje!!!!
Byl jsem z toho PAF, že ho to tak vzrušilo, aby si jeho žena nesháněla milence...Ještě nějaký rok jsem ji chodil šukat a naplno napouštět!!!

Jana Turnov (So, 6. 8. 2022 - 15:08)

Občas to máme my ženy složité, když chceme vzrušení, které doma už prostě není. Nikdy jsem proto neodsuzovala ženy, co si najdou milence. I já jsem ho jeden čas měla, vydrželo to asi 3 roky. Dnes je mi 55+ a už na ty krásné časy jen vzpomínám...

Ala (Ne, 7. 8. 2022 - 11:08)

Je možné zvládnout paralelně milenecký vztah v manželském trojúhelníku dlouhodobě Jano? Jsem 17 let vdaná, dvě děti, manžel ztratil zájem o sex víc než před rokem, naposledy loni v červenci. Je složité milence před mužem skrývat psychicky, emočně, aby nic nepoznal?

Adam (Út, 9. 8. 2022 - 19:08)

Je to zložité. Proč si s manželem na tému sexu nepromluvíte?

Raubíř (Ne, 7. 8. 2022 - 07:08)

Myslím, že 55 je ještě brzy jen vzpomínat, je třeba si ještě užívat.

Reklama

Přidat komentář