Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

nona (So, 6. 8. 2022 - 19:08)

Empirie je samozřejmě výhoda, ale dávno víme, že ne nezbytná. Ještě před dvaceti lety nikdo zdroje neřešil, to až posledních deseti letech (do té doby bylo vše zhruba řečeno bílé x černé) a já to považuji opravdu za základ toho, udělat si aspoň trochu objektivní obrázek o to, co se kolem mě děje.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 21:08)

Souhlasím. Žít jen z empirie, tj. ze zkušenosti, se nedá. Respektive dá, ale budeš za troubu. Život je o celoživotním studiu. Dědulové vzdělávání často z lenosti (nebo že si mysleli, že už vše znají) zanedbali, a teď jsou v hajzlu, kam se vrtnou. Např. sedneš do hospody a jídelní lístek nikde. A ani jej nemají - musíš ze stolu načíst QR kód. Nebo na letišti, ty pokyny k odbavení jsou někdy úděsný a pořád se mění. Banka? Pro dědulu horor, protože zvládne jen přepážku. Vždyť už i v případě poplachu ti jen pošlou varování do mobilu.

nona (So, 6. 8. 2022 - 22:08)

To jsme pořád u celoživotního vzdělávání. Lidi žijící z toho, že před čtyřiceti lety vystudovali vyskokou školu a pak nic. Ale ani v jejich oborech . Nedávno mi nějaký lékař říkal, že nevystavuje elektronické recepty, protože to neumí...Stejně tak s internetem. Mám v rodině člověka, dva vědecké tituly u nás, jeden v zahra. Fyzik. Bohužel po odchodu do důchodu už se nenaučil na počítači. Ve své pýše to nepovažoval za důležité. Dnes je mu 93 let.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 22:08)

Kdo stojí na místě, brzo stojí opodál. Tak to bylo vždy, ale dnes se to "opodál" natáhlo na kilometry. A nejde jen o to, že ty moderní znalosti tomu člověku chybí v jeho praktickém životě. A i o to, že ten člověk sám sebe znehodnocuje. Když to řeknu jinak, vše potřebuje modernizaci - tanky, byty, ale i znalosti lidí.

Nerik (So, 6. 8. 2022 - 19:08)

Empírie může samozřejmě chybovat, ale snadno se dá opravovat, když máš k dispozici někoho informovanějšího. Na zdroje moc nehldím. Jsem ze staré školy. Špatný zdroj nadělá mnoho škod.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 21:08)

Už tu empirii nechej napokoji, ty empirie. A přečti si text nahoře, kde jsem psal, jak to máš správně dělat. Jen tady lidi blbneš zaostalým přístupem k realitě.

Nerik (So, 6. 8. 2022 - 21:08)

Díky za radu. Blbečku.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 18:08)

Kušuj, Srarako

aladin (So, 6. 8. 2022 - 13:08)

"„S Poláky nejde bojovat.“ Českým pumpařům zmizeli zákazníci".... Komu patří pumpy v České republice ???

aladin (So, 6. 8. 2022 - 13:08)

"Zákon o bezpečnostní činnosti podle experta v České republice chybí".... Tak okopírujte ten Americkej, co na tom, že se budeme bát uprdnout, když budeme mít zákon o bezpečnosti na ochranu vlády v ČR !!!

aladin (So, 6. 8. 2022 - 13:08)

"Tchyně dělá rozdíl mezi vnoučaty, o naše děti absolutně nestojí".... Je to KRÁVA a patří na psychiatrii !!!

aladin (So, 6. 8. 2022 - 12:08)

"Írán odpoví na nové americké sankce, s Bidenem se prý politika nezměnila".... Proč ti Židi a Anglosasové nedají světu už pokoj ???

aladin (So, 6. 8. 2022 - 12:08)

"USA chtějí dále komunikovat s Čínou a zabránit nedorozuměním, řekl Blinken".... Číně se vůbec nedivím, vždyť USFT jsou jen PARAZITI obohacující se na každém, kdo si to nechá líbit a nebo z hledista své vojenské síly musí nechat líbit !!!

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 12:08)

hezka holka https://chaturbate.com/w0wgirls/

Cynik - realista (So, 6. 8. 2022 - 12:08)

„Autoři průzkumu evropských nálad na závěr své zprávy Brusel varovali, že hlavní podpora uzavření, co nejrychlejšího míru přijde na podzim s energetickou krizí a drahotou. A že nebude dobře potvrzují nejnovější zprávy – Německá vláda včera za zavřenými dveřmi jednala o nečekaném problému pro zimní distribuci plynu . Plyn sice bude, ale nebude možné jej distribuovat do milionů domácností z technické příčiny! Díky uzavření ruských plynovodů se prý v evropských plynovodech nepodaří vytvořit dostatečně vysoký tlak, aby bylo možné plyn v zimě distribuovat koncovým zákazníkům! Tedy pro laiky – ačkoli plyn bude, nedoputuje k Vám do domu! Dokonce prý ani nebude uhlí pro rodiny, které s ním stále ještě topí v kamnech! Uhlí nebude, protože Brusel zakázal dovoz ruského uhlí, a zapomněl přitom, že uhlí z Afriky, Indonésie a Kolumbie, které dodávky ruského uhlí nahradí – nedopluje do Evropy včas! Za tohle by měly v Bruselu, i jinde padat hlavy úředníkům! Protože tohle je už asi sabotáž! Hlavní opora Ukrajiny v Evropě – polská vláda – nedokázala nahradit 7 milionů tun ruského uhlí a miliony Poláků možná nebudou mít čím v zimě topit! Není pak divu, že dosud suverénní strana PiS, která v Polsku léta vládne, se nečekaně propadla v průzkumech veřejného mínění, a čeká ji zřejmě rychlý konec! Jediný, kdo posiluje v průzkumech je opět stálice Orbán – a v Evropě se tak ukazuje, že pro politiky, kteří budou chtít uspět ve volbách platí jednoduchá rovnice – Kdo se o voliče dobře stará, toho voliči volí! Babiš se tak díky Fialovi a jeho partě nejspíš stane příštím českým prezident! Lipavský bude mít určitě radost!“
(https://www.michalapetr.com/mip-93-eu-priznala-ze-v-bruselske-pokladne-uz-nejsou-zadna-eura-nova-sabotaz-uredniku-bruxelae-odhalena) ---------- Početl sis, „výborný analytiku“? Doufám, že ano… Tak… vzpomeň si na své ranní příspěvky a odkul se před zrcadlo… To je přece kus sádelnaté, nemyslící hmoty, kterou v zrcadle před sebou vidíš, je to tak?

ShabbaTot-Jahoda (So, 6. 8. 2022 - 13:08)

uhlího je jenom na Karvinsku prý odhadem na 300 let,takže wo co go?Jo a že bude Babiš další prezident je mě jasné,nikoho jiného si čechášek stejně nezvolí.To ho ale před strašlivým bubákem sebevraha ředitele Kosteleckých uděnin neochrání!Já tinyní něco řeknu.Bude držet hubu a krok,jinak ho orel zblajzne jak jednohubku!

aladin (Po, 8. 8. 2022 - 18:08)

A co jis ty, Jahodo za prchanta, že nás nazýváš "cecháčky" ??? Nejsi ty náhodou pohrobek nějakého NACISTY, který se nedokáže smířit s tím, že Hitler válku prohraá a proto se angažuje (pofiderně) v rozpoutání nové 3 sv. války a opět proti Rusku ??? A nestydí se k tomu přizvat vyznavače SATANA ??? (Anglosasy a Chazary) !!!

ShabbaTot-Jahoda (Po, 8. 8. 2022 - 23:08)

no jasně ...34 rok po revoluci a národ Český volí mezi bývalým komunistou a bývalým estébákem!...Víš Aladin,já ti nyní něco řeknu...já budu volit toho bývalého komunistu,mě se líbí a ty,jako kovaný starý mechem,kapradím ,lyšejníkem a houbama obrostlý dinosaurs z doby pravěké Jury bys taky měl volit komunistu !A to je generál Pavel!Kapíroval,otočil a dobřu mu to politicky myslí a je pro USA,NATO,EU,Pentagon,CIA a New York,armádu US Army a pro západní Německo....to byla asi svého času taky protikomunistická odbojová buňka jako naše odbojováý pionýrská buňka....ale na nás neměl!Tomu,že by provedl diverzní sabotáž na sovětské raketové základně a posral okupantům Stůl,lavici a zem ...tak tomu nevěřím!...Stejně to bylo ale zajímavé....nejdřív jsem mířil na lavici,ale nějaký blok mě zakázal srát na lavici a tak střela šlá záměrně vedle na zem....ale pak to již najednou šlo a již mě lavice nestačila a obohatil jsem to i o stůl.Prdel si naše záškodnická protikomunistická buňka do nějakého závěsu co byl místo dveří mezi místnostma...to bylo moc pěkné.

Nerik (Po, 8. 8. 2022 - 23:08)

Víš on ten tvůj favorit, kterýho vyplivlo NATO, je taky něco jako Stbák, protože byl kontráš. Kariéra, ničení lidských životů. Tak si vyber. Zvol Boha. To je dobrá úniková varianta.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 8. 8. 2022 - 23:08)

prdel si vytřela...jo a o té raketové základně věděla USA a taky ji hlásila jako raketovou základnu v Hlase Ameriky i s jménem naší dědiny a pak tam najednou přestal okupant jezdit.Byl profláklej a měl po ptákách....Až v USA bylo známé jméno naší dědiny...v tom měla zcela jistě prsty CIA!Tak,aby v USA orel bělohlavý a celá CIA věděla,že když znala jméno naší dědiny jako základnu raketových vojsk SSSR,že v té dědině byla odbojová protikomunistická buňka malých 13-letých diverzantů a ta provedla bojovou sabotáž !

Reklama

Přidat komentář