Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Peefreak (Pá, 17. 2. 2017 - 11:02)

Žijeme v čase...Petr a Pavel je 29. ČERVNA. :-D

?? (St, 15. 2. 2017 - 16:02)

Tie posledné dva príspevky písal muž,nie ženaCítim to poďľa štýlu písania.A ešte aj podľa toho,ako vedel,alebo napísal ako sa vložky volajú.To ho prezrádza.A popri tom si honí.

Vaneska 19 let (St, 15. 2. 2017 - 13:02)

Prostě neuvěřitelný,...Ahoj Lucko,
Rozhodně si z toho vůbec nic nedělej, to nestojí za to. To se prostě stane! Já jsem měla rande při menstruaci, oblékla jsem si černé vzorované silonky a volnější džínové šortky, chtěla jsem zaujmout. Měla jsem vložku Always Platinum, tak jsem doufala, že budu v pohodě. S přítelem (desetidenní známost) jsme byli v kavárně, vše bylo OK, seděli jsme na pohovce hladil mě po stehnech a bylo vidět, jak je vzrušený. Průběžně jsem chodila na toaletu a měnila si vložky. Odcházeli jsme kolem osmé večer a ještě zašli na Staroměstské náměstí v Praze a dali si svařák. Vše bylo fajn, jenže mě se začínalo chtít čůrat. V metru byly WC samozřejmě zavřené, tak jsem věřila, že to vydržím až domů. Přítel mě doprovodil domů, bydlela jsem ve 4 patře, tak jsme si vzali výtah. Výtah přijel nastoupili jsme, ale mě se chtělo čím dál více a já myslela, že to už nevydržím. Jenže co čert nechtěl výtah se najednou zasekl v mezipatře. Byla jsem pěkně nervózní a řekla jsem tiše, že se mi chce hrozně čůrat a že už to asi nevydržím. Přítel mi řekl, ať se vyčůrám ve výtahu, že se otočí. Já odvětila, my ženy to máme složitější a než vy muži, když jen vystrčíte ptáka a navíc já to zrovna mám. Zeptal se hloupě co jako, a já vyhrkla nó tó, menstruaci a hrozně jsem se začervenala. Musím si taky při čůrání vyměnit vložku. Sotva jsem domluvila, viděla jsem jak se mu vytvořila ohromná boule v rozkroku, šlo to poznat přes jeho kalhoty. Chvíli jsme mlčeli a pak najednou já vyhrkla, já už čůrám - cítila jsem jak se mi v rozkroku rozlévá teplo a jak mi to prosakuje přes vložku, kalhotky, silonky a šortky. Po chvíli mi to teklo po punčocháčích po noze načůrala jsem si až do lodiček. Přítel si rozepnul poklopec a stáhl slipy a udělal se přede mnou, říkal, že už to nemohl vydržet. Na podlaze byla podemnou obrovská louže. Za chvíli (asi po 15 min) se výtah rozjel a přítel mě doprovodil do bytu. Musela jsem se celá osprchovat. Nyní spolu chodíme už 8 měsíců a na tuto historku rádi vzpomínáme.

Kristína 26 (Út, 14. 2. 2017 - 17:02)

mě se to stalo nedávno asi...Ahoj Vando,
Nic si z toho nedělej, m se stalo něco podobného. Jela jsem se svým kolegou naštěstí už ze služební cesty (obchodní jednání) a asi po 1,5 hod. se mi chtělo čůrat. Poprosila jsem ho ať mi zastaví na benzínce, jenže on jednu přejel. Tak mi řekl, že mi zastaví na příští. Měla jsem upnutou minisukni a černé silonky. Jenže ke všemu jsem měla menstruaci a měla jsem vložku Always Sensitive. Jakmile jsme minuli benzínku byla hrozná kolona a nějaká bouračka. Já jsem byla nervózní a chtělo se mi čím dál více čůrat. Bylo to v prosinci a venku poprchávalo. Snažila jsem se to vydržet, bavila jsem se s kolegou Pavlem, dávala nohu přes nohu a občas jsem si zajela do rozkroku. Všimla jsem, že to Pavla docela vzrušuje a pořád po mě pokukuje a občas projede rukou přes poklopec. Znovu jsem mu řekla, že se mi chce hodně čůrat a on odvětil, že nemůže nic dělat. Najednou jsem to pustila a jen šeptla, já už čůrám ...cítila jsem hrozné teplo v rozkroku a teklo mi to přes vložku, kalhotky a silonky. Byla to úleva, jenže jsem dokonale pročůrala sedačku v autě. Pavel se mezi tím udělal, také se mu chtělo čůrat a nemohl to vydržet, když mě viděl. Pak mě zavezl až domů a dovedl do bytu pod svým dlouhým pláštěm. Auto dal do čistírny a už není ani památka. Rádi na to vzpomínáme, hodně nás to sblížilo

Petr (Ne, 21. 1. 2018 - 20:01)

Naposledy v pátek při exkurzi na jednu střední školu. Moc se mě tím pádem zítra do školy nechce. Jsem v poslední třídě na základce a chodíme na nějaké střední školy a učňovské školy abychom se rozhodli, kam dál. V pátek jsme na jedné byli a já jsem si před odchodem nedošel na WC. Nějak se mě ani moc nechtělo, ale pak to bylo horší a horší a chtělo se mi docela víc a potřeba byla stále větší v poměrně krátkém čase. Nikdy jsem neměl problém vydržet, nikdy mě potřeba nepřibývala tak rychle. Zpátky jsme jeli klasickou MHD a už tam jsem zažíval neznámý pocit toho, že to snad ani nevydržím, ale nikdy se mě to nestalo, klidně jsem vydržel celou vyučovací hodinu. Nakonec jsem to ustál, šli jsme do školy, ale tam jsme přišli uprostřed hodiny, takže hlavní vchod byl zavřený. Učitelka řekla, že stejně nemá cenu jít do třídy a ať těch 10 minut jsme venku v okolí školy nebo na hřišti a ať hlavně jsme všichni ve třídě na další hodinu. Přitom jsem to poprvé pustil do kalhot, ale ještě jsem to prakticky hned zastavil, ale trochu mokro v rozkroku už vidět bylo. Dost jsem zpanikaříl, protože se mě tohle nikdy nestalo a chtěl jsem jít do budovy školy na WC, ale ta byla zamčená do přestávky. Chtěl jsem najít učitelku, aby mě pustila nebo zazvonit na školníka, ale pak už jsem jen cítil jak to močák nevydržel a prostě jsem se pochcal před školou, pár metrů od záchodů. Zastavit se mě to podařilo až po asi 40 vteřinách a to bylo dost na to, aby si moje čůrání našlo cestu až do mých bot, které pěkně čvachtaly. Absolutně jsem nevěděl, co mám dělat, v 15ti letech počůraný jako malý kluk... Stál jsem pak stranou u vchodu se svýma myšlenkama a najednou tam přišla jedna holka od nás ze třídy, pozdravila mě, že prý potřebuje čůrat a zazvonila na zvonek. Já jsem byl tak opařený z jejího příchodu, že jsem jen špitnul, že já taky. Pak jí ale neušel pohled na moje kalhoty a odpověděla doslova, myslím, že už je pozdě. Jen jsem řekl, že asi jo a začal jsem brečet zatímco ona se smála a zakřičela na celé kolo "paní učitelko, Petr potřebuje dovnitř se převlíct, on se počůral. Celá třída se smála, já byl na odpis. A co bude zítra, to si ani nechci představovat. Asi nahraju nějakou nemoc.

plenkar (So, 20. 1. 2018 - 20:01)

ja muz 60l.bi.plnostih.praha.rad nosim plenky s dam.pradlem.chodim se uspokojovat do prirody,na wc.nacapal me stary deda kdyz jsem mel na kalhotkach mokry flek ,jak se me prelila plena,to ho vzrusilo a sel ke mne azacal me osahavat v roskroku a jine veci se potom [email protected]

Petr (Ne, 12. 2. 2017 - 18:02)

Všem bych dal plenky Pampers...Tak nějaký pošli.

Jak (Ne, 12. 2. 2017 - 04:02)

Všem bych dal plenky Pampers active baby a po prdeli

Mr.piss (Út, 16. 1. 2018 - 12:01)

Zdravím, je tu nějaká slečna co by pokecala o čůrání a časem se nebránila setkání?

Kikin (So, 6. 8. 2022 - 12:08)

Zdravím je tu nějaký kluk co by pokecal o čůrání a časem se na sebe vyčůrat

Tonda (Ne, 7. 8. 2022 - 07:08)

Ahoj rád sebou pokecám o tom nejraději mám rád na to oteplovacky a zimní kombinézy

Kamča (St, 10. 1. 2018 - 18:01)

Docela nedávno jsem o sobě...Nic si z toho nedělej, sama vím, jak je to učurávání třeba smíchy nepříjemné, bojovala jsem s tím celý druhý stupeň na základce a stejně jako ty, jsem byla za počuránka. Ani na střední to nebylo lepší a párkrát jsem se opravdu příšerně ztrapnila. Naštěstí teď na vysoké už jsou rozumní lidé a můj problém přestal být tak moc akutní, ale je pravda, že tak jednou do měsíce se mi stane, že potřebuju dost nutně převléknout do suchých kalhotek i kalhot.

mik (Út, 9. 1. 2018 - 03:01)

Nejhorší je, když opravdu není kde vykonat potřebu. Mě se to stalo před lety jednou, když jsem bydlela na koleji a jezdila domů dálkovým autobusem. Loučila jsem se s kamarádem a dali jsme si grog a kafe, protože byla děsná zima a mě se v autobuse strašně chtělo čůrat. Když jsem viděla, že je opravdu zle, poprosila jsem řidiče, jestli by mi nezastavil, on to ale odmítl, že není kde a že nejsem malá, že za 20 minut jsme na místě. Ta čtvrthodinka byla snad mým nejhorším životním zážitkem, těsně před cílem jsem se počůrala. prostě to povolilo a vůbec se to nedalo zastavit. Tehdy byly v autobusech takové koženkové sedačky, takže všechno teklo hned na zem, pode mnou louže, jak autobus zastavil, tak to teklo dál, ostuda jako hrom. A pak ta cesta domů, Měla jsem na sobě světlé úpletové šaty, úplně mokré, nalepené na mokré punčocháče a ta zima. do autobusu jsem nemohla, přes půl hodiny pěšky v mokru. Brečela jsem studem a vzteky, že přes hodinu jsem se trápila a stejně jsem se poch.... těsně před cílem.
Čas od času dobíhám na poslední chvíli, ale s trochou štěstí stíhám.
Jiná situace je, když se někdo neodskočí ze společenských důvodů. Píši sem dnes proto, že jsme si vyrazily s kamarádkou jako slaměné vdovy minulý týden do divadla. daly jsme si sraz dříve a sedly si na vínko, dvoudecka nestačila, tak ještě jedna. Málem jsme přišly pozdě a záhy jsme po začátku zjistily, že máme plné měchýře. ještě horší bylo zjištění, že není přestávka a kus je jednoaktovka. Bohužel jsme byly v 4. řadě někde v půlce. Kamarádka na tob byla očividně ještě hůř, seděla v předklonu ale tvdošíjně odmítala, aby kvůli nám musela vstát řada lidí, že je to trapné. jakmile zajela opona, nečekala jsem na děkovačku a vystřelila jsem dost nehorázně hlava nehlava přes ty lidi. Běžela jsem na jehlách a v šatech asi dost komicky, ale účel splnil prostředky, byla jsem odměněna pravou úlevou na pravém místě. Musím říct, že nošení sukní a pod nimi punčoch místo punčocháčů je pro podobnou situaci boží vysvobození. Tak jsem se poté u zrcadla upravila, přišminkla a už tam vrazil dav dam, kamarádka nikde. Už mi to bylo divné, jestli tu nejsou na druhé straně další záchody, šla jsem tedy se podívat zpátky do sálu a vidím kamarádku, která jedná sedí v hledišti a zpod brýlí ji tečou rozmazané šminky. jak bulí. "Já jsem se počůrala" sděluje, vůbec nevím co mám dělat. No coby, vyzvedla jsem jí kabát, donesla jí ho a šli jsme ke mně domů, protože bydlím blízko a docela jsme se picly vínkem. když jsem se jí ptala, proč nešla za mnou, řekla, že ty lidi co jsem je postavila, si hned sedali a bylo jí trapné je zase zvedat, myslela, že to přes tu děkovačku vydrží. Nevydržela. Samozřejmě že si toho lidi všimli, stál jí ten trapas za to?
V tomhle případě všechen stud stranou, já jsem schopna když je zle si sednout kdekoli, v tomhle je sukně skvělá věc, - samozřejmě je nenosím jen kvůli čůrání - mě se prostě nošení sukní líbí. Chlap má poklopec a my sukni, jsem anifeministka, takže tvrdím, že v tomhle jsme na tom líp, než ty chlapi, při čůrání v sukni je toho vidět určitě míň, jenom ten tekutinový produkt a ten máme všichni stejný.
Co bych udělala dneska v tom autobuse? Postavila bych se, louži a mokrým silonkám bych sice nezabránila, odnesly by to asi i lodičky, Ale na nádražním WC bych vyměnila silonky, mám je pořád v kabelce, naostro ale v suchých šatech bych vyrazila domů.
Zdraví monika

mik (Út, 9. 1. 2018 - 03:01)

Martino myslim ze si timhle nemusis lamat hlavu na zakladce jsi urcite nebyla jedina kdo se pocural a znam i holky co se jim to stalo na stredni i na vysce nakonec se to stava i znamym treba namatkou Farna nebo Hrachovcova ktera se pocurala v autobuse kdyz jeli odnekud a stydela se rict ridici o zastaveni

Martina (Ne, 7. 1. 2018 - 14:01)

Docela nedávno jsem o sobě zjistila takovou nepříjemnou věc. Myslela jsem si, že jsem základní školou prošla jako taková šedá myš, kterou si nikdo nezapamatoval a donedávna mi to bylo i celkem jedno. Prošla jsme v klidu střední školu a nyní jsem na výšce a asi před měsícem jsem potkala bývalou spolužačku, která mě lákala na sraz ze základní školy, nakonec jsem souhlasila a šla tam. Nejdřív nastal trapas, kdy opravdu nikdo nevěděl, kdo jsem a pak jsem na WC slyšela, jak se ta kamarádka baví s tou, která sraz organizovala, kdo že to vlastně jsem a pak si najednou vzpoměla a zeptala se, jestli je to ta, co se celou základku počurávala? A ta kamarádka, která mě tam pozvala jí odpovídala, že jasně, že jsem to já a jak na něco takového mohla zapomenout.
Nejdřív jsem vůbec nechápala, je teda pravda, že si pamatuju, že jsem se jednou asi v sedmé třídě venku před holkama počůrala do tepláků, to byla vážně ostuda, ale pak mi došlo, že jsem občas měla trošku problémy, že jsem si občas smíchy skutečně cvrnkla do kalhotek a jelikož to téměř vždy prosáklo, jen jsem doufala, že si toho nikdo nevšiml, ale evidentně všiml a ne jednou. Nejhorší, ale bylo, že když jsem se z WC vrátila, tak jsem jen viděla, jak si ostatní špitají a smějí se, vydržela jsem tam asi ještě půl hodiny a pak jsem šla raději domů. Doteď bych se nejraději hanbou propadla, že si mě všichni pamatují jako počůránka, o čemž mě pak přesvědčily i vzkazy na spolužácích.

Michal (Pá, 5. 1. 2018 - 11:01)

Ja jsem se počůral ve frontě na pisoar na autobusovem nádraži na Florenci, jel jsem do Prahy busem cesta měla trvat cca 2,5 hod a už při nástupu do busu se mi chtělo trošku čůrat, ale v autobuse bylo WC tak sem si řekl, že si dojdu tam. Když jsme vyjeli stewardka oznámila, že toaleta je mimo provoz, ale i tak sem si byl jistý, že vydržím a vymočím se v Praze. Jenže ouha autobus zůstal stát v koloně na dálnici a pak ještě dvakrát takže cesta se o 90 min protáhla. Již po třech hodinách jízdy se mi chtělo tak ukrutně až jsem se střídavě potil, a musel jsem si rozepnout kalhoty protože se mi na břiše udělala horka boule, ale rikal sem si že už tam budem a že vydržím. Styděl sem se říct stewardce že nutně potřebuju močit. Za chvili mě za už bolelo celé břicho i pytel, bylo to hrozne nic takoveho sem ještě nezažil, než jsme dojeli do Prahy tak už sem seděl v predklonu a dvakrát sem si učůrnul do slipu. Když autobus konečně zastavil na Florenci hned jsem fičel na toaletu, ale u pisoárů byla fronta, stál sem tedy v předklonu a čekal až na mě přijde řada, ale když chlap co byl předemnou spustil čůrání a ja to slyšel zurčet vytryysklo mi to do slípů, za chvíli se mi to sice podařilo zastavit, ale už sem měl flek na kalhotách. zbytek sem pak vymočil do pisoaru a to čůraní mě teda pořádně bolelo, ještě asi týden sem měl bolavý měchyř, už to fakt nikdy nechci zažít, už vím, že mám raději říst stewardce že prostě potřebuju.

mik (Ne, 5. 2. 2017 - 02:02)

Prostě neuvěřitelný,...Muze si myslet, ze ti je velice trapne, tak je mu blbe volat a kdyz to bere jinak, tak ber jako pozitivum ,ze te nezesmesnil v praci
Takova vec se prihodila vice holkam, ze se na rande pocuraly
a je dost muzu , ktere by neco takoveho hodne dostalo...
A na tom, ze jsi se pri udelani pocurala nic neni,s tak nacpanym mocakem to nemohlo ani jinak dopadnout to je uplne normalni .

petr (Út, 2. 1. 2018 - 10:01)

Ahoj všem , tak počůral jsem se dnešní noc a to tak , že důkladně . Ten Silvestr mi dal docela dost zabrat , naštěstí zapůsobil pud sebezáchovy , a dokázal si v opilosti natáhnout hned dvě pleny , takže se nic moc nestalo , akorát to hodně studí .

Libor2 (Út, 2. 1. 2018 - 08:01)

Jednou jsme je na výlet...ahoj hledám holku které nevadí si psát o čůrani ,najde se tu nějaká když tak se ozvy na [email protected]

Libor (Út, 2. 1. 2018 - 08:01)

Ahoj potřebovala bych to...Ahoj Lenka já mám taky takový problemi jako máš ty je mi taky 18 let a chtěl bych si s tebou p tom popovidat,jestli chceš tak ni napiš na email:[email protected] ale rád bych si s tebou popovidal

Reklama

Přidat komentář