Reklama

V kolika letech ste poprvé zahlédli mužský penis

Návštěvník (Út, 14. 6. 2022 - 00:06)

Já ho v pubertě měl dlouho jako malý kluk, dřív mi to bylo jedno, (jako malý kluk jsem ho totiž měl spíše většího) ale pak mě to štvalo když jsem tak nějak zjistil že všichni okolo je maj jako dospělí a já stále ne. Od té doby jsem se vždycky styděl být nahý, i když mi později trošku vyrost tak jsem měl stále pocit že to není moc čím se chlubit.

Návštěvník (Pá, 10. 6. 2022 - 00:06)

To asi nebylo nic příjemnýho. Záviděl jsi mu i to že je obrezany, nebo jsi byl rád že ty nejsi?
Já pamatuju že když mi bylo 11-12 tak se v šatně převlékal skoro stejně starý kluk, a když sundal slipy tak jsem udiveně koukal na jeho péro. Já ho měl ještě dětskýho, kdežto on ho měl velkýho, tlustýho, chlupatýho, a bez kůžičky na žaludu.

Marcel (Pá, 10. 6. 2022 - 15:06)

Ano záviděl jsem mu ,ale hlavně toho obřího čůráka ,to obřezání také, hlavně když si ho postavil měl ho skoro celýho holýho ,to jsem na něj musel pořád koukat ,dali jsme si je proti sobě, měl jsem ho podle něj strašně malýho

Návštěvník (So, 11. 6. 2022 - 10:06)

Inspirovalo tě to k tomu mít odhalený žalud? Já jsem treba obrezany potají obdivoval, ale nezáviděl jsem jim to. Rozhodně jsem po tom nijak netoužil. Nicméně jsem si občas říkal jaké to asi musí být mít neustále odhalený žalud, muset snášet nepříjemné dotyky o prádlo i udivené pohledy ostatních atd. Takže jsem později začal nosit kůžičku trvale staženou

Vladěna (So, 4. 6. 2022 - 00:06)

Já viděla mužský penis u bratra, když byl ještě malý a také měl ještě malého. Když dorůstal, tal již se neukazoval, viděla jsem max. jak mu stojí v trenclích.
Stopořený jsem prvně viděla v 17 letech, když jsem šla pěšky s kámošem z jedné akce a domluvili jsme se, že jsme oba ještě nesouložili a že si oba poprvé zašukáme. Tak jsem mu ho vyndala a začala jsem mu ho kouřit, pak mi ho tam vrazil.

Romča (Pá, 27. 5. 2022 - 12:05)

Poprvé jsem zahlédla mužský ztopořený penis velký asi osmnáct centimetrů mého staršího bratra v mých skoro třinácti letech a bylo to pro mě dost ohromující. Vůbec jsem tehdy nechápala jak něco tak velkého může nosit v kalhotách aniž by mu to nepřekáželo.

Návštěvník (Pá, 27. 5. 2022 - 12:05)

Někteří ho mají i v klidu velký a už se zvětší jen málo, ale většina ho má v klidu malýho, nepřekáží a při ztopoření pak hodně naroste.

Návštěvník (Po, 30. 5. 2022 - 18:05)

Velký v klidu aspoň mě nepřekáží. Nikde při sportu neplandá, je na svém místě. Je ale pravda že 18/5 co mám v erekci bych v klidu nechtěl. Stačí 12.

Návštěvník (Po, 30. 5. 2022 - 19:05)

V erekci taky tak, ale v klidu, když je zima, nebo při sportu, jen pár centimetrů. Ani neměřím.

Návštěvník (Pá, 27. 5. 2022 - 09:05)

Penis dospělého muže jsem viděl poprvé u otce, ale nikdy ne ztopořeného. Ztopořený dospělý penis jsem viděl poprvé naživo ve 12 letech ve sprchách v bazénu. V tu chvíli jsem tam byl jen já a 2 muži asi kolem třiceti. Jeden ho měl v klidu a druhému naplno stál. Samozřejmě mě šokovala velikost, ten v klidu ho měl tak 12/4 což bylo víc než jsem já měl tehdy v erekci. A ten postavený odhadem 18/5. Ale nejvíc mě překvapilo že se vůbec nestyděl chodit s erekcí a normálně se tam spolu bavili jakoby nic. Já jsem se naopak mezi 12-15 lety styděl ve společných sprchách sprchovat nahý právě z důvodu nechtěné erekce, v tom věku člověku stojí skoro furt i bez příčiny. A až po 15 roce jsem se stydět přestal

Návštěvník (So, 28. 5. 2022 - 22:05)

Asi jako každý jsem dospělý penis poprvé viděl u otce, ale taky nikdy jsem neviděl jak mu stojí. Kromě otce jsem v bazénových sprchách viděl i spoustu dalších. Co mě ale překvapilo bylo, že někteří neměli žalud zakrytý kůžičkou a vůbec jim to nevadilo- proud sprchy nebo oblečení na holý žalud nebyl problém, to jsem moc nechápal.

Návštěvník (Ne, 29. 5. 2022 - 09:05)

a otec to ma ako? ako nosí alebo ako to ma v sprche či bežne?

Návštěvník (Po, 6. 6. 2022 - 23:06)

U otce jsem nikdy neviděl že by mu koukal aspoň kousek žaludu, ani ve sprchách nebo na wc. Takže jsem si myslel že takhle to je u všech normální

Návštěvník (St, 8. 6. 2022 - 19:06)

Spočiatku ani ja, kým som bol mensi chlapec. Neskôr v puberte som ho zahliadol už častejšie, ako ma odkryty žaluď aj v slipoch. Verejne ale predo mnou pretiahol iba na wc alebo v sprche, keď sme boli niekde von. Ináč nie, tváril sa stále, ze nosí žaluď zakryty, ale jedným očkom keď som mrkol som videl, ze to tak nemá vždy a často putuje žaluď rovno do slipov. Kým som bol menší, podarilo sa mi zopár krát doma ho pristihnúť s nejakými svojimi objektami, ale on o tom nevie. Bol zahruzeny v lizani rozkroku a slečny vždy boli pri tom trosku hlučnejšie, takze keď som došiel domov, vždy som vedel, ze najlepšie bude prísť neskôr. Pri týchto aktivitách som ja nebol, ale keď sa co to popilo a boli obaja hlučnejší, vedel som, o čo ide. V noci občas cez pootvorené dvere som videl aj otca aj slečny a presne som vedel, v ktorom kabáte na chodbe ma kondomy. Tie ale boli dlho tabu u nás doma, až kým ich nenasiel on mne ;-) takze videl som aj otca, občas aj jeho kamosa, keď dávali nejake pipky spolu.

Návštěvník (St, 6. 7. 2022 - 22:07)

U nás nahota pestovaná nebola, aspoň nie bezne a denne, doma sa napríklad nevidime vôbec, nemáme kde a kedy. Keď sme vsak na kúpalisku a treba sa nám prezliecť alebo sprchnut alebo ideme niekde curat von, tak nie je problém. Obrezaní nie je nikto z nás, čo sa hygieny týka, od mala sme naučení s bratom močiť s odkrytým zaludom. Do spodného pradla sme si ako deti predkozku nesťahovali, nikto to po nás nechcel, zas nie je žiadne tabu ani tajomstvo vidieť oca, že ináč ako s odkrytým žaluďom ho do slipov nedal nikdy. Ako dieťa pamätám, že keď sa vyzliekal alebo šiel curat predkozku pretahoval, teraz uz žaluď nemá zakryty skoro vôbec. My s bratom v sprche alebo pri moceni pretiahneme, ale žeby to on alebo ja nosil bežne odkryté - to nie, aspoň ja za seba pisem. Nerobí mi to problém, nemám citlivý žaluď, ale lepšie mu je zakrytemu.

Petr (St, 8. 6. 2022 - 06:06)

Já to měl naopak ,už asi od 11 let mi začal vylézat žalud z předkožky, takže když jsem uviděl dospělé chlapy ve sprše že mají celého zakrytého myslel jsem si že jsem divný.ve 13 už jsem měl žalud skoro celý úplně holý a měl jsem i dost velký penis , nejdříve jsem se styděl někde svléknout,až časem jsem zjistil že je to výhoda,měl jsem ho většího než dospělí a docela jsem si to užíval když na mě koukali jak mám velkého

Návštěvník (Pá, 10. 6. 2022 - 22:06)

Já si tohle užívám obráceně. Nedávno se predemnou promenádoval jeden třináctiletý puberťák. Naschvál se ukazoval že už je jako chlap. Když jsem si stáhl plavky tak je pravda že už jsem ho neměl několikanásobně většího jako u dětí, ale pořád jsem ho měl 2x tak velkýho a tak se honem zakryl a vytratil. Mě narostl v 16 pořádnej ve 13 bych ještě na dospělý machrovat nemohl, ale i v 16 to pár lidem evidentně vadilo.

Marcel (Po, 13. 6. 2022 - 06:06)

Jak ho máš velkýho?

Petr (Po, 13. 6. 2022 - 07:06)

Já mám 19cm v klidovém stavu ,sirokyho mám 6cm ,žalud mám z větší části odhalený

MAX (So, 6. 8. 2022 - 11:08)

Petře buď rád jestli nepřeháníš, aspoň nemáš a nebudeš mít problémy při čůraní, já jsem měl při ztopoření asi ve 25 jen nejvýše 5 cm, erekcí jsem měl málo, délka penisu se pohybovala 2 až 3 cm, dnes již ani to, často je zalezlý a mám tak problém s čůráním, zvláště při velké potřebě, kdy mi to teče po koulích, a nebo moč teče pod deskou mimo mísu, není ho za co chytit

Reklama

Přidat komentář