Reklama

V kolika letech ste poprvé zahlédli mužský penis

Alena (St, 3. 8. 2022 - 07:08)

Nevím co tím myslíš, můj pokud se mu postaví má vždy žalud obnažený a když ho má v klidu, tak má přetaženou předkožku. Pokud se milujeme, tak je vždy obnažený žalud, tak mám raději takový.

Návštěvník (St, 3. 8. 2022 - 17:08)

Dotaz byl spíš jestli se ti líbí když i normálně v klidu má penis odhalený žalud, nebo máš radši když je v klidu zakrytý kůžičkou

Vladěna (St, 3. 8. 2022 - 14:08)

Vím, že kámošky již dávno měly sex s klukem, některým nebylo třeba ještě možná ani patnáct. Já měla několik kamarádů, ale s žádným nic vážnějšího. Sice mám staršího bráchu, jenže když on dospíval, tak já byla ještě malá a teď má svoji rodinu a tátu jsem také neviděla úplně nahého natož když má stopořený penis. To, že s mamkou provozují sex to vím, protože je i v ložnici slyším a někdy se i o tom baví. Stydím se to říkat, ale je mi 22 roků a žádný penis jsem ještě neviděla, mimo internetu a už vůbec ne, abych do držela v ruce a nebo dokonce ho měla v pochvě. Máme takovou partu a mě připadá, že tam jsme všichni takový asi zdrženlivější, snad se to nějak povede a nebu jedna z těch starých panen.

Jaruš (Čt, 4. 8. 2022 - 13:08)

My jsme si ukazovali pohlaví s klukama už jako malý a tátovo jsem viděla mockrát, když chodil za mámou do ložnice nahej se ztopořeným a honěným a zpátky s mokrým a vyteklým. Spali odděleně, protože strašně chrápal a máma by se s nim nevyspala a tak si k ní chodil jenom zašukat. Nevím jestli věděl že ho sleduju, nebo mu to spíš nevadilo.

Karel (Čt, 4. 8. 2022 - 13:08)

Jaruš, a vzrušilo tě to tehdy? Nebo sis to ještě neuvědomovala?

Jaruš (Čt, 4. 8. 2022 - 13:08)

Když mě vzrušovali i malí kluci tak táta asi taky, né? Ale bylo to jiný, takový zakázaný. Taky mě vzrušovalo to co dělali s mámou protože při tom zrovna moc potichu nebyli a trvalo jim to dost dlouho. Při tom jsem si pěkně chlácholila žabku.

Karel (Čt, 4. 8. 2022 - 14:08)

No, když jsem byl malý, tak mne také vzrušovaly malé holky, tehdy mé vrstevnice. Nejvíc zážitků mám z koupaliště. Ty holky tam nejen běhaly nahé, ale ještě i dost často močily. A to kdekoliv, kde zrovna byly. Já jsem u toho měl vždycky erekci, a to už asi ve čtyřech letech. Matka se mne stále ptala, jestli se mě nechce čůrat, a říkala, že ho mám jako roh. Nechápu, že nepoznala erekci, byla to zdravotní sestra.

Návštěvník (Čt, 4. 8. 2022 - 14:08)

Moje matka nebyla zdravotnice, věděla proč nám erekce a asi by byla znepokojena kdyby nebyly. Docela se bavila na můj účet a to i v dospělosti. Asi jí to bavilo.

Návštěvník (St, 3. 8. 2022 - 08:08)

Tak by měl vypadat normálně zdravý penis. Pokud předkožka kryje žalud trvale, tvoří se za ním kyseliny a bílkoviny z potu a výměšků tzv. sejra a hrozí záněty. Také může předkožka přirůstat, což vyžaduje velice bolestivé chirurgické zákroky. Proto je třeba hygieně penisu věnovat mimořádou pozornost častým přetahováním a mytím těchto partií.

stará Blažková (Po, 1. 8. 2022 - 19:08)

Já jsem poprvé viděla penis,to mě myslím bylo 84 nebo 85,teď mě táhne na devadesátku.

Jiřina (Pá, 22. 7. 2022 - 15:07)

Teď je možností díky internetu hodně, za nás jsem viděla jen malé kluky, ža to mají jiné než mi holky s takovým čůráčkem. To že mají chlapy velkého a navíc, že se jim postaví, jsem skutečně zažila až ve 22 letech, když jsem již vážněji chodila s klukem a svlékli jsme se před sebou, kdy on byl také panic, ale věděli jsme oba, že se to tam strká, tak jsme společně to dokázali. I on viděl vaginu poprvé. Bez pomoci jsme to zvládli a ještě nějakou dobu si to užívali než jsme si udělali miminko.

Alena (Út, 2. 8. 2022 - 16:08)

U mě to bylo podobné, to že jsem třeba na dálku zahlédla otce jak třeba na zahradě močil a měl ho navíc ještě v ruce. Stopořený penis a ještě hezky stažený žalud jsem také prvně viděla asi v 18 letech, kdy jsem byla s partou holek na dovolené. Večer jsem se tam šla projít s jedním klukem co tam také byl a velice mi třitahoval a já asi jeho také. Šli jsme kus za chatový tábor, kde jse si sedli a ostatní je již jako z románu, když jsem mu rozepla kraťasy a vyndala ze slipů to stopořené péro, tak jsem se nestačila divit a když mi navedl ústa, abych mu ho kouřila, tak jsem si myslela, že se zadusím a jelikož jsem byla ještě panna a již jsem to chtěla mít za sebou, tak jsem sama řekla, aby byl první. Jen řeknu, že byl citlivý, ale to první zasunutí hodně bolelo, ale pak se mi to líbylo asi jako každému. Vdávala jsem se za jiného, ale asi až za pět let.

Návštěvník (Pá, 22. 7. 2022 - 12:07)

Ok

Martin (St, 20. 7. 2022 - 06:07)

Ve 14 letech jsem byl v lázních,do té doby jsem do společných sprch vůbec nechodil až tam . viděli jsme se nazí skoro každý den , samozřejmě jsem se koukal jaké je mají,jeden kluk bylo mu stejně jako mě ho měl vážně obrovskýho úplný chobot což mě dost zarazilo ,musel ho mít určitě přes 20 cm v Klidu, pořád jsem na něj koukal a dost se před ním styděl ,dodnes nechápu jak mu mohlo něco takového nárůst

Petr (Po, 25. 7. 2022 - 12:07)

To zažil asi každý,že uviděl ve sprchách někoho hodně vyspělého,můj kamarád má také obrovskýho, když jsem ho viděl poprvé asi ve 13 letech také jsem tomu nemohl uvěřit jak ho může mít někdo takovýho dlouhyho a tlustyho

Ondra (Po, 1. 8. 2022 - 14:08)

Já to mám obráceně,už ve 12 letech jsem měl větší penis než dospělí chlapy, ve sprše na mě pořád koukali jak ho mám velkého, když jsme si je s kamarádema porovnávali měl jsem o dost většího všichni je měli maximálně 15 cm ,já už měl přes 20 cm dělali si že mě srandu, ale přitom mi záviděli.kdyz to zjistili holky pořád chtěli abych jim ho ukázal.v necelých 13 letech jsem přišel o panictví se starší holkou a říkala mi že ještě tak velkýho nikdy neměla, bohužel mi narostl do obrovských rozměrů,že se do žádné pořádně nevejdu

Ilona (Čt, 4. 8. 2022 - 18:08)

Já to mám podobné s prsama,už od 10 let mi začali obrovsky rust

básník (Po, 1. 8. 2022 - 19:08)

Jo, to já ho měl už v deseti letech až po zem a ve sprchách na mne čučeli spolužáci, kteří je měli jen po kolena....:-)

Martina (Út, 19. 7. 2022 - 06:07)

Všichni se chlubí velkým penisem, já sem asi do patnácti viděla jen spolužáky, kteří se sice chlubyli velkým penisem, ale ve skutečnosti měli jen malé bimbíky. S prvním klukem co jsem souložila v asi 17 letech měl také malého, že mu z něho padal kondom. Velké jsem viděla až na internetu.

EXHIBICIONISTA (Pá, 24. 3. 2023 - 11:03)

pisni na mé [email protected]ád předvedu...snad ti není pod 15!?

Reklama

Přidat komentář