Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Návštěvník (Ne, 7. 8. 2022 - 16:08)

Dobrý den. Máte už někdo zkušenost tady s těma to kalhotkama ?Potřebuji pro klidnou a suchou noc naší dcery. Jsou spolehlivé ? dost široké v rozkroku ? jde to utrhnout když nemá klíč ? Jsou lepší těsnější nebo víc volné? děkuji za radu.
https://www.etsy.com/ca/listing/665239612/orange-prison-lockable-diaper-cover?ref=landingpage_similar_listing_top-1&frs=1&epik=dj0yJnU9N1JONTV6eDNVeVVrSHFqZ0lWZi12V2VpMnNEeV9sbHcmcD0wJm49TmpSR1dKWTkwaElmSl9CR0dwb1RqUSZ0PUFBQUFBR0x2elVz

L (So, 6. 8. 2022 - 09:08)

Já jsem Kuba mamka mne dává každý den stále ještě plenky látkové či jednorázové pleny se svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče jako dnes ráno při přebalování včera jsme byli na pláži se koupat tak mne položila na podložku a sundala špinavé pleny které jsem měl ještě z domova a pak mi nasadila pleny do vody a teprve poté jsem mohl do vody ale z plovoucí vestou a přes pleny jsem dostal ještě plavky do vody které se často používal na pleny na látkové pleny a když jsme šli domů potom tak u auta mne vysvlekla z plenek jelikož začalo pršet a dala mi jednorázové pleny a punčocháče s laclem v autě já jsem byl spokojen že jsem měl možnost mít pleny a mne je zatím 8 let a dnes ráno mne prebalila do čistých látkových plen se svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče s laclem a teď běhám na zahradě ale mám ještě přes punčocháče leginy a teď musím jit znovu na přebalování jelikož mám malý průjem...

Jiřík (Čt, 4. 8. 2022 - 10:08)

Mne je 12 let a dnes ráno jsme jeli na dovolenou do Španělska za strejdou ale ráno mne mamka navlikla bohužel do plenek nejdříve jsem dostal 2 látkové pleny s jednorázovkou teď jsme ještě v letadle a už mne mamka musela prebalit 2x ale dostal jsem už pouze jednorázové pleny jsou od značky kolorky jsou trochu slabé a co mne štve tak mám na sobě i punčocháče sice jsou také slabší ale já jsem máme říkal ráno že punčocháče nechci já jinak plenky nosím doma jelikož se stále pomocuji hlavně v noci a teď cítím zase že mám mokré pleny a chce se mi i kadit tak jsem to pustil do plenek a mamka mi říkala že už to mám vydržet v plenkách a na letišti mne prebali do čistých plenek prý zachvili budeme pristavat já jsem na sedačce pokrčil nohy a vše šlo do plenek já jsem postižené dítě jsem na invalidním vozíku to až mne dají na vozík tak to bude všude rozmazle a na letišti bude čekat strýc i s jeho dětmi ale mamka říkala že nejsem jediný co bude mít na pleny že i jeho nejstarší syn nosí plenky také non-stop tak už musím přestat psát jelikož mne asi půjde mamka ještě prebalit do čistých plenek teď to říkala ona ji to řekla letuška aby mne prebalila jinak prý mne letuška prebali sama tak už ležím v přebalovací místnosti a punčocháče mám stahle pod kolena a čekám až mamka přijde s čistou plinkou a vlcenymi ubrousky v letadle bývají jak to pleny tak i ubrousky ale asi je zapomněli je tam dát tak když mne mamka sundavala pleny tak jsem byl hodně pomoceny ale jen málo pokadeny tak to šlo hladce ale už mi dala jiné pleny zn. Huggies ale ty jsou zase silnější takže je vše vidět že mám plínky mezi nohama ale dostal jsem i jiné punčocháče ale nilonove a je mi v nich dobře docela bych řekl že chladeji a mamka mi řekla že u strejdy mne musí oholit mezi nohama jelikož mne už chloupky rostou sice ne tolik ale rostou a proč jsem na vozíku jelikož jsem od pasu dolů ochurnul jednoho dne mne začaly vynechavat obě dvě nohy a pak se to stalo že jsem se už nepostavil na ně tak právě ten vozík a s nošením plenek a punčocháču ale mám normálně i kraťasy já jsem měl v 10 letech ještě ten invalidní kočárek ale s něho jsem už vyrostl já mám malou nohu 34 až do 35a mám dětské boty a vasky jedny jsou modré a druhé černé dřív mne mamka chtěla koupit dětské prestige ale já jsem je už nechtěl ještě je mám 32 zlutocerne ty jsem používal na menší tělocvik když jsem ještě mohl chodit dnes je na nohy ještě nasadim v pohodě. Tak zatím pa a mějte se krásně.

Návštěvník (St, 3. 8. 2022 - 23:08)

mám pro holku taky body , je to super i holce to vyhovuje , ráda v něm chodí i přes den když nemá plenu, a příjemně mě překvapilo to, že tatínek se stará o svou dceru i v době její nemoci.

Tomáš (So, 6. 8. 2022 - 10:08)

Děkuji, body je fakt super pomáhá držet plenu na místě, nikde není nic navíc, jako třeba volány, v těchto vedrech není nadměrně oblečená, pomáhá ji to nechat si plenu a přitom zakrývá vše co má. Protože maminka má výrazně vyšší plat , tak jsem na OČR já.

Jan (Út, 2. 8. 2022 - 15:08)

Známí s námi jeli autem do Itálie na dovču. My děti nemáme, oni mají pětiletou slečnu a plíny jí dávají. Prakticky stále. Je to teda pohled na holku v legínách s mezerou jak vrata mezi nohama ! Na dovolené to aspoň měla pod šatičkama a nebylo to vidět. A ty pleny do vody narvaný v plavkách, no to je děs a trápení pro dítě !

Renata (Út, 2. 8. 2022 - 17:08)

Hodně rodičů nespěchá s učením na záchod, to je nějaká moderní výchova držet děti v plenkách i v předškolním věku? A taky výrobci plenek tlačí na rodiče, aby děti měly pleny co nejdéle a při každé příležitosti!

Alena (Út, 2. 8. 2022 - 11:08)

Já klukovi v zimě dávám punčocháče se zimní kombinézou a vždy má i plenky ale i doma na noc jelikož se stále pomocuje do postele lékaři to neradi vidí že klukovi 12 let dávám plenky ale nic s tím nenadelam já už dávám plenky jednorázové či látkové od 10 let jak na venek či cestování jednorázové a doma látkové pleny s pvc kalhotky tak se hold zase perou pleny teď přes den a noc má vždy látkové pleny ale na venek občas také sice má vycpany zadek s plenkami ale když se dítě pocurava tak není jiné východisko a pleny se dávat hold musí...

M (Út, 2. 8. 2022 - 10:08)

Dáváte dětem v zimě větším od 9 až 14 let ještě plenky pod punčocháče a zimní kombinézu či oteplovacky. Náš syn 11 let to každou zimu právě nosí tak mne to zajímá jak to dělají ostatní rodiče dětí a na cestu krátkou či dlouhou musím také dávat pleny jinak se mi pomoci v autě či autobusu a všude nosit plenky jak pro miminko či batole...

Jana (Út, 2. 8. 2022 - 09:08)

My dceři a synovi dávám pleny stále na cesty krátké či dlouhé nejdříve plenky nosila dcera a ty je 7 let a synovi 10 let syn chtěl abych mu dávala pleny od začátku prázdnin na cestu tak nosil ty od dcery 5 pampersky ale potom jsem musela koupit ty větší 8 a ty mu jsou sice ale trochu větší ale vždy do nich občas dostane 2 látkové pleny s jednorázovkou pro větší savost a jistotu ale i doma dostávají pleny ale pouze látkové pleny 80x80 jako batolata se vším všudy co k plenkam patří a dělají obě potřeby do plenek ale jak jdou ven tak mají vycpane zadečky s plenkami kluk má kraťasy s plinkou hold dcera se stále pomocuje tak jsem jí prostě dala pleny chvíli protest byl ale po týdnu si už na pleny zvykla a syn si jednoho dne řekl abych mu pleny dala také ale ten si zvykl hned. Ale do vody také nosí plenky ale syn si občas vezme i punčocháče frote dětské pro domácí použití nemusel by ale chce je mít stejné když má pleny tak má pvc kalhotky a bodyčko se zapínáním v rozkroku je aspoň lepší přebalování a přebalování je až 6x denně minulý týden dostával seni Kids ty jsou silnější tak vydrž měli celý den a syn má nohu ještě malou 33 a dcera 35,5. A nosí dětské vasky dcera růžové a syn má modré a černé....

Lenka (Po, 1. 8. 2022 - 09:08)

Náš syn byl na dětském táboře je mu 11 let a z tábora je doma zhruba týden a od včerejška ráno když se vzbudil a omlouval se že se nerad pocural ale já mu řekla že se to může stát klidně a pak jsem mu nabídla aby se mu to příště nestalo no řekla jsem mu že bude dostávat pravidelně pleny jako přes den a noc teď ještě leží ale zřejmě v mokrých plenkách tak půjdu jenom kluka prebalit do čistých plenek a dostal ještě punčocháče ale ty mu nechám stejně má udělaný pvc kalhotky pro větší děti a punčocháče mu nevadí nosit nosí je místo pyžama a při každém přebalování dumla i dudlík v puse má ho hlavně při spaní tak jdu na něj ho prebalit.

M (Po, 1. 8. 2022 - 09:08)

Byli jsme s klukem na týdenní dovolené akorát že tam v kempu zrovna byli opravy toalet tak tam byli záchody toi ale klukovi se na něj nechtělo tak jsem sebou měla radši nočník který se používá ještě doma a klukovi je 10 let a v posteli má tu velkou přebalovací podložku kdyby se něco v noci přihodilo kdyby si ucurnul ale od začátku jsem mu nabídla že mu mohu klidně dávat pleny a kluk to prijmul úplně v pohodě tak dostával pleny jako malé dítě ale řekla jsem mu že přebalování a oblékání budu dělat já když mu dám plenky jednorázové nosil tak jsem v jeden den zvolila i punčocháče frote dětské na venek pod tepláky a se vším všudy souhlasil ale už jsem s ním doma a plenky a punčocháče jsem mu ponechala zatím jelikož se mi ptal že když budeme doma jestli mu pleny nechám a já jsem mu řekla že mu pleny nechám ale bude je nosit non-stop a všude a že doma bude mít pleny látkové a na venek jednorázové pleny včera večer dostal 2 látkové pleny s jednorázovkou a punčocháče na spaní jelikož jsem tam měla kamarádku se synem 13 let a ten se stále pokračuje do postele a oblečení tak dostává pleny ještě doma a všude tak jsem se jí optala jestli mne nemůže půjčit látkové pleny tak jsem synovi to takto dala a už mi řekl že je pokadeny a pocurany tak jdu umýt a prebalit kluka do čistých látkových plen.

Martin (Ne, 31. 7. 2022 - 17:07)

V šestnácti seru a chčiju do plín. Měl jsem je jenom na cestování, ale teď si je beru i doma a rodiče mi je kupují. Protože když jsem byl doma sám a potřeboval jsem, ale nechtělo se mi chodit na záchod, tak jsem to prostě pustil do slipů.

J.B. (Čt, 28. 7. 2022 - 19:07)

Nevyhrožuj druhým, admin aby se měl zajímat lidmi co zneužívají a týrají své děti, těmi co tak sprostě nadávají lidem. Krásný důkaz napsán od tebe ano jsi na každém vlákně a všude jen píšeš o tom jaké máš sama problémy. A problémy ve své rodině, nebo s urážením a výsměchy druhých.

Návštěvník (Čt, 28. 7. 2022 - 18:07)

Je vidět jak bouřlivý rozvod zničí dětem život s následky na zdraví. Čím k tomu přispěl bývalý muž její otec? Je to o čem píšeš na jiné diskusi?:(

Pulec (Út, 26. 7. 2022 - 17:07)

Krásná kolik pak ji je let jestli si hcete psát tak na [email protected]

Jiřík (Ne, 24. 7. 2022 - 12:07)

já nosím dudlíka a i nosím plenky abych se v noci mohl do nich počúravat a i pokakávat v noci jsem miminko s dudlíkem

Martino.Pa. (Ne, 24. 7. 2022 - 07:07)

Neměla jsi to lehké, ale zvládla jsi to. Nebála ses třeba, že by ti počurávání do plenek mohlo přerůst v inkontinenci, nebo jsi je měla jen pro jistotu?

Návštěvník (Čt, 28. 7. 2022 - 18:07)

Chčiju do plenek i dnes.

Pavla (Ne, 24. 7. 2022 - 07:07)

Tak já musím nosit plíny na cestování taky a není to teda nic příjemného .

Reklama

Přidat komentář