Reklama

přistiženi při souloži

Autor diskuse
rip

Stalo se vám,že vás vaši přistihli při souloži.

Návštěvník (Pá, 16. 6. 2023 - 14:06)

Jako dítě jsem viděl rodiče souložit docela zblízka až do konce, ale maminka mi zakázala o tom mluvit. Řekl jsem to jen babičce a ani to se jí nelíbilo. Když nás s manželkou přistihl syn, řekli jsme mu jen, že takhle se máme rádi a víc jsme to nerozváděli. Ale než jsme dostali byt, tak jsme bydleli u tchyně, která byla dlouho ovdovělá. Rajcovalo jí být u toho, protože nám pořád lezla do soukromí a dělala to i když jsme se přestěhovali. Neměla to k nám daleko a měla klíče. Říkala, že na tom není nic špatného, jsme všichni přece dospělí, jsme jedna rodina, že nám to přeje a raduje se s námi. Nakonec jsme si na ní a její nenápadné sebeukájení zvykli.

Viktor (Čt, 15. 6. 2023 - 15:06)

Na to co se mi stalo s přítelkyní o výkendu budu dlouho vzpomínat. Večer již za tmy jsme jeli od kámoše a že zajedeme pomilovat k lesu, jako již několikrát před tím. Vyndám deku položím vedle auta, svlékneme se, oblečení si dá přítelkyně pod hlavu a souložíme s různými přestávkami a též měníme polohy, když v tom uslyšíme děsnou ránu. Mi jsme byli před mysliveckým posedem, ten myslivec nás pozoroval nočním viděním a když mu vylezlo na pole divoké prase, tak střílel. Když si ještě představím naši konverzaci při té souloži, tak se děsně stydím.

Návštěvník (Út, 25. 4. 2023 - 15:04)

Ono asi to přistihování tak trošku patří k životu, nejen při souloži, ale i při masturbaci. Aniž bych se o to nějak snažil, viděl jsem v choulostivých situacích rodiče, prarodiče, kluky, holky, dospělé..... i rodiče s milenci a milenkami. A přistihován jsem byl i já. Později i manželkou a tchyní. Bylo by toho moc, ale pokud to byli blízcí, obešlo se to bez opovržení, odsudků, nebo nepochopení. Nemluvilo se o tom, a když, tak sympaticky a s porozuměním. Zdraví a potentní jsou pohlavně aktivní, tak co na tom může být špatného, když je to tak příjemné. I když jsem přistihl manželku s jinými, tak jsem jí to přál a vůbec to neovlivnilo mojí lásku k ní, ani její ke mě.

Doktorka (Čt, 27. 4. 2023 - 12:04)

Opět další s fantazií, neviděl jsem manžela nebo manželku, které by nevadilo pokud vidí partnera souložit s milence. To by ten musel být s prominutím osel.
To, že je někdo přistižen, nejvíce asi děti přistihnou rodiče, nebo prarodiče mladé. Občas se stává také to přistižení v přírodě, v autě nebo to již bývá na pováženou v domě na schodišti nebo ve výtahu.
Slyšela jsem příhodu, kdy si to dokonce rozdali pacienti v nemocnici na postely a načapala je tam sestra.

Návštěvník (Čt, 27. 4. 2023 - 13:04)

Zajdi k psychiatrické nemocnici. Tam pacienti souloží u plotů přímo na veřejnosti. Jaká fantazie? Nikdo netvrdil, že mu to nevadilo, ale obešlo se to bez žárlivých scén a zbytečných komentářů. Stejně to oba měli doma nejlepší.

Komár (Út, 25. 4. 2023 - 12:04)

Když jsem se oženil, tak jsme hlavně o víkendu souložili večer v noci a pokud to bylo o víkendu tak ráno i několikrát po sobě. Než jsem to mojí mámě vysvětlil, že ložnice je tabu a tam se nechodí i kdyby to bylo v poledne, tak máma několikrát se přišla v sobotu ráno zeptat, zda pojedu nakoupit, že by se svezla a já zrovna z plných plic přirážel, nebo naopak já ležel a žena na mě rajtovala na koníčka a máma vždy jen co to dopodne děláte, mi s tánou jen v noci.

Návštěvník (Út, 25. 4. 2023 - 13:04)

Mne máma přistihla s manželkou jen jednou. Měla z toho hysterický záchvat a trvala na tom, abychom toho okamžitě nechali. Zato tchyně to brala s potěšením. Hlídala nám děti a když je uspala, chodila na "kontrolu" nás. Museli jsme si na ní zvyknout, ale když nám přinesla v neděli oběd a my jsme pořád souložili, tak nám taky vytkla, že život není jen mrdání, ale nemyslela to vážně. Byla to hodná a fajnová ženská.

kamarád (Út, 25. 4. 2023 - 13:04)

Máma mé první ženy také byla hodná ženská. Když jsme měli jedno dítě a ona ho třeba v neděli ráno hlídala a věděla, že souložíme a vylezli jsme na oběd, tak vždy říkala: není to jen výroba, ale i výchova. Nemyslela to zle ráda pohlídala a naopak čekala aby se narodilo druhé, co se jí také brzy splnilo.

Návštěvník (Út, 25. 4. 2023 - 13:04)

No, my jsme jí dali čtyři vnoučata. Moc hezky a ráda se o ně starala. Byla dlouho vdova, pořád k světu, ale už jiného muže nechtěla. Netajila se tím, že si k nám chodí pro potěšení a masturbační inspirace. Vůbec kvůli tomu nenosila kalhotky. I když jsme se přistihovali, nikdy jsem s ní nic neměl. Ani jeden z nás si nedovolil překročit hranice. Oba jsme milovali stejnou ženu. Mojí manželku a naše děti.

Dáša (Út, 25. 4. 2023 - 12:04)

Mne přistihl syn s mladým milencem. Měl mít rande, ale holka mu nepřišla na schůzku. tak se vrátil. Vůbec nevím co viděl, ale když chlapec odešel, tak jsem ho našla v kuchyni jak si honí ptáka. Už pod ním bylo semeno, tak to bylo na pokračování. Vůbec se nestyděl, honil se dál a byl drzej. Musel mi přísahat, že to tátovi nepoví. To splnil, ale řekl to mámě toho kluka. Byla rozvedená, nadržená a tak ho svedla. Tak se stávalo, že její syn byl se mnou a můj syn s jeho mámou. Jednou se kvůli nám i poprali. Chtěla jsem si s ní promluvit, abychom to nějak ukončily, ale ona se mi vysmála, že přesně takového hřebečka potřebuje a já abych si raději hleděla manžela, protože ta špatná jsem já. Zavolala mého syna. Svlékli se a šoustali přede mnou. Taková pohana. Raději jsem odešla. Ještě teď slyším její smích, vášnivé výkřiky v orgasmech a synovo promiň mami. Svůj vztah s jejím klukem jsem ukončila. Nenechám se vydírat. Syn to s ní táhnul ještě pár měsíců, než si našel holku, která se k němu hodila. Ta jí ho přebrala a já v ní mám milou snachu. O našich prohřešcích raději nemluvíme. Máme tajemství a manžel nic netuší.

Petr (Út, 2. 8. 2022 - 16:08)

To co tady píše Pavel nebo někteří jiní pisatelé, že souložili pod dozorem matky nebo tchýně mi připadá uhozené a já osobně bych to nedal. To, že přišla do pokoje, kde jsme souložili její maminka jsem zažil. Na dovolené v Řecku jsem se seznámil s paničkou co tam byla na dovolené se svojí maminkou. Večer jsme seděli a popíjeli Metaxu a to jejich Ouzo. Panička si stěžovala, že její mamžel je despota a že s ním stejně nebude. Maminka druhý den dopoledne, že jde k moři. Já s paničkou zůstal a skončili jsme u ní v postely a souložili až se otevřely dveře a vešla maminka, která zachovala dekorum a odešla. Jen večer po večeři si rýpla, že viděla, že jsem dobře vybavený, tak, že nebude dceru o to ochuzovat. Během toho pobytu jsme souložili ještě několikrát, ale po návratu domů, jseme se více neviděli.

Pavel (Út, 2. 8. 2022 - 13:08)

Chodil jsem z holkou a než kněčemu došlo, tak mě její máma upozornila, že je eště panna a má strach stoho, abych nebyl moc vybaven a neublížil jí. Tak že jsem musel ukázat penis máme a ta mi nabudila erekci a změřila. Byla spokojenâ. Nakonec byla snáma přítomna a sledovala hlavně mě, abych zbytečně neviváděl. Vše probíhalo pod jejim režimem. Hlavně jí šlo o kondom abych měl. Jinak jsem s dcerou nemoch nic mít. I honění probíhalo v kondomu. Když jsem pak byl v ní, pořád se dívala zda se mi kondom neztáhl. No co mám povidat, hrůza. Když jsem se vní udělal, tak okamžitě jsem musel vitáhnout a přitom mi uchopila a držela u kořene kondom aby se neslékl. Pak měho sama slékla. Udělala uzel a vyhodila. Pak jsem se už nemoch k dcery přiblížit. Ani jsem jí nemohl dát pusu. Měla strach abych nezavadil penisem o ní. Nakonec m3 zahnala do koupelny. No buzerace až hrůza. Nakonec jsem odešel. Za dva dni zamnou přišla holka a umě doma jsme si to rozdaly naplno i s výstřikem doní a nic se nestalo.

Návštěvník (Út, 2. 8. 2022 - 14:08)

Ty maminky bejvaj hodně opatrný. Měl sem něco podobnýho. Bylo mi 18 holce 16 a byla panna. Mamina nás nechávala na rande sledovat mladší dcerkou a dlouho proto nic nebylo. Pak holka chtěla přijít o poctivost a doma si to vymohla. Byl sem pozván a proškolen. Byl mi nasazen kondom ale mamá trvala na tom abych se ukázal že to umim. Tak sem to dělal nejdřív s ní a holka se dívala aby věděla jak na to. Až měla pani domu dost tak přišla na řadu holka. Taky sem z toho zběh protože se o mě hádaly.

Návštěvník (Út, 2. 8. 2022 - 11:08)

měl jsem jednu holku jeiž maminka mi říkala můžeš jí hladit líbat ale nesouložit a čtvrt roku na to se divila že jsem to neporušil jenže ona byla ten typ z vtipu a teď jií chyť za ručičku a teď za trup tak jsem do toho radši nešel prostě by nás pozorovala jak nám to jde

Jarka (Út, 2. 8. 2022 - 06:08)

Nás vyděla 6 letá dcera. Z manželem jsme zrovna provozovali 69, takže jsme měly zrak jen na to jedno. Přitom mívám opčas i zavřené oči a kouřim mu ho. Oba jsme prožily krásní orgazmus. Pak ale když znás ten orgazmus odezněl jsem si všimla, že vedle postele stojí dcera která apsolutně vše viděla a nevidala ani hlásku. Ten momen to byl promě šok. Dcera se ani nepohla a zírapa na nás. Pak zakoktala co jsme to dělaly. Ten moment už člověk moc nevimyslí a tak jsem jí to vysvětlila co vyděla. Nakonec to trochu pochopila. Stávalo se, že normálně za náma přišla a mi jsme zrovna zmanželem souložily. Řekla, vy se milujete a mužu se dívat. Řekla jsem jí že to zrovna není moc vhodné pro ní a že na takové věci má dost času, ale měla svou hlavu. Tak že se stávalo že dcera byla přítomna při našich chrádkách. Samozřejmě vyděla apsolutně vše. Od začádku až do konce.

Vojta (Út, 2. 8. 2022 - 17:08)

Tolik hrubek nasekaných,to je hrůza.Ani děcko z prvního stupně základní školy by je neudělalo.Podle mě je to nějaký pologramotný chlap úchyl,co se tím ukájí.Takových příspěvků s hrůzostrašnými chybami a velmi nepravděpodobnými scénáři,je tady totiž víc než dost.Neustále stejné chyby a hrubky a úchylácké fantazie.

Návštěvník (Út, 2. 8. 2022 - 08:08)

Nás také přistihla dcera. Řekli jsme vše a bylo. Jen že zanáma chodila pořád a mi jsme jí pokaždé odehnaly prič. Stejně to bylo zbytečné protože nás šmírovala. Nakonec jsme to vzdala a nechala jí ať se kouká. Dokonce se pak i před náma slékla a začla se sama uspokojovat. Ale pak jí to vrátim. Až bude mít kluka, tak jí tam taky budu lizt a koukat se na ně.

Návštěvník (Út, 2. 8. 2022 - 08:08)

Je to možný. Nám to taky tchýně vysvětlila tak, že na to má právo, protože když souložila ona, tak její mami se taky dívala a onanovala při tom. Klidně jí to oplácej stejnou měrou, vždyť jde jen o to potěšení.

Návštěvník (Út, 2. 8. 2022 - 07:08)

Jestli to vyděla, tak nic neviděla, výmysly někoho ze třetí třídy, který ani ještě neví, kde má být tvrdé a měkké y/i.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 10:08)

Byl jsem při souloži přistižen mockrát, nejen dětmi. Těm jsme vysvětlili, že se máme rádi a pochopily. Horší to bylo s dospělými. Matka mne přistihla dvakrát i s manželkou a vždycky z toho měla šok. Zato tchýně nám lezla do ložnice pořád, protože jí to vzrušovalo a ani to netajila. Pokaždé měla ruku v rozkroku.

Reklama

Přidat komentář