Reklama

Kluci a nahota doma

radka (Po, 1. 8. 2022 - 08:08)

ne jen kluci, mám dvě holky 15 a 11, to. že běhají nahé před otcem mně nevadí, je to jejich táta tak se nemají za co stydět, ale byl u nás na návštěvě otcovo kolega - fešák a dost mě překvapilo, že té starší nedělalo problém byt před ním nahá, přeci jenom už je trochu vyspělá, chtěla jsem jí zahnat ale opáčila, že tak chodí pořád a nikomu to nevadilo a chlapi také byli na její straně, prý, že hezké holky se nemají za co stydět.

M (Ne, 31. 7. 2022 - 10:07)

Dělá mi dobře když vyjdu s koupelny úplně nahý jen s osuškou přes rameno a jdu se obléci do svého pokoje. Když mě náhodou takto vidí má máti tak dělá jako že nic, jako že nic nevidí, ale já vím že tajně pokukuje.

Kluk (Ne, 31. 7. 2022 - 09:07)

To záleží na tom jak jsou dobře vybaveni. Pokud v tom věku 13-15 zjistí že ho mají nadprumerneho v porovnání se spolužáky nebo ve společných sprchách u bazénu vidí že ho mají většího než dospělí tak se rádi pochlubí. Sám mám nadprůměr v klidu 12/4 v erekci 18/5 a tuhle velikost mám už od necelých 15 let. V té době jsem měl ještě hubené pubertacke tělo a bylo to v kontrastu s velkým chlupatym penisem.Rad jsem se předváděl před ženami, schválně jsem chodil do společné sauny a nijak jsem se nezakryval prostěradlem, když šla do sprch uklízečka otočil jsem se schválně předem, na veřejných koupalistich jsem se při převlékání nijak nezakryval a převlékání zdržoval a neměl jsem ani problém někde u rybníka kde byli lidi v plavkach přijet na kole svléknout si cyklotrenky a jít si nahý zaplavat. Tvářil jsem se jakoby nic a nenapadne jsem sledoval jestli si mě prohlíží. Prohlíželi ani ne tak vrstevnice 15-20 ale spíše ženy 30-40. Takhle jsem se předváděl jen před cizími, doma před matkou ne, to by mi přišlo trapný. Samozřejmě mě matka viděla nahého i v tomhle věku, ale náhodou třeba při přechodu z koupelny do pokoje nebo když si potřebovala umyt ruce a já byl ve sprše to jsem nijak neresil.

Ela (Ne, 31. 7. 2022 - 12:07)

nemusí to vždy byť o veľkosti... moj bratranec ho mal celkom malý, taky ázijský štýl... a aj tak sa rad ukazoval nahý keď sme boli u babky na záhrade, este aj keď som tam mala kamošku a bolo vidieť ze si to užíva... my stále v plavkách, nikdy mu ani nenapadlo navrhnúť aby sme sa vyzliekli aj my, to iba on tam furt behal s tým malým štuplíkom... my sme na to nereagovali, časom si naňho zvykla aj kamoška, aj keď na začiatku bolo vidno ze je z jeho nahoty prekvapená...

Richard (Ne, 31. 7. 2022 - 09:07)

Znám podobného. Vídám ho na koupališti a na první pohled je vidět že mu jde jen o jedno. Tedy, předvádět se. Avšak, to není nic proti vám, Kluku. Tento postarší pán, odhaduji dosti nad 70, se vlastně jen pořád produciruje ve všech prostorách koupaliště, v jakýchsi bikinkach a sleduje dívky a dámy, zda-li jej vidí. Je to typický plejboj. Manželku ztratil bohužel před rokem, byla to skvělá žena. A on se taktéž skvěle věnuje vnoučatům. Bývalý vedoucí banky, dobře situovaný a udržovaný, pořád při síle. Jako číšník jej vidím teď den co den. Říkám si, že by aspoň ty titěrné plavečky mohl vyměnit za šortky, tedy odpovídající jeho věku.

Alča (Po, 1. 8. 2022 - 09:08)

Takových playbijů je. Já jim tak říkám, prostě hráči co si na něco hrají a rádi to dávají na odiv. Tedy jinak, staří kozli. K nám do supermarketu chodí taky jeden. Je super opálenej, v kratasech a těsném triku, a nezajímá ho nic, než pozornost dam. Vždycky vezme nějakou drobnost a já mám většinou tu smůlu, že kápne na mě, když jsem u pokladny. Jsem tam naštěstí jen přes prázdniny. To je vždycky řečí, slečno, jaký máte plán na dnešek a pořád dokola. Musím se k němu chovat slušně, ale úplně mě odpuzuje, když víc než osmdesátník si hraje na mlaďocha.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 09:08)

Moje moc pěkná švagrová bývala prodavačkou a ta vždy vzrušeně vyprávěla, jak dědkové vystavovali svá ztopořená pohlaví, krytá jen tenkou látkou elasťáků. Dnes to dělám taky a baví mne, jak na mě mladé prodavačky mohou oči nechat a při tom roztouženě vzdychají. Když se to dozví manželka, tak mi nadává. Nevím proč, když ho má stále k dispozici, kdykoli si řekne.

Eva (Po, 1. 8. 2022 - 10:08)

To bych ctěla taky vidět. Jak to děláte?

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 10:08)

Ukážu. Buď ho dám na stranu. Mám dost úzké boky, takže při délce 18 cm přečuhuje. Obzvlášť viditelný je obnažený žalud, nebo ho dám dopředu a položím na pult u pokladny. To zabere vždycky, protože pokladní se několikrát splete a zdržuje provoz. Za mnou stojící paničky mi nadávají že jsem nestyda a podobně. Pak žalují manželce a já mám tichou domácnost.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 09:08)

A co kdyby si to s ním zkusila.

Alča (Po, 1. 8. 2022 - 15:08)

Je mi na zvracení tady z těch skoro devadesátníků. Vím, že některé dvacítky mají rády o dost starší pány, ale já to nejsem. Omlouvám se. Nic proti nim. Každý možná tak skončíme. Ale aspoň se neproducíruju s hůlkou v ruce a v šílených kraťasech mezi lidmi.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 20:08)

Tak se vyblej a máš klid.

Návštěvník (Ne, 31. 7. 2022 - 04:07)

Je hodně žen, které rády honí mužům penisy. Mám podezření, že jim nejde jen o jejich potěšení, ale také o pocit nadvlády, protože masturbovaný muž je zcela bezmocný, oddaný a hlavně ponížený a i směšný.

Požadavek (So, 30. 7. 2022 - 22:07)

Chybí tu odkazy na fotky hezkých nahých kluků ve věku od 18 let!

radek (So, 30. 7. 2022 - 20:07)

no byla chyba, že jsi si to nechal líbit. Já jsem zažil něco podobného ve 12cti , ale řekl jsem, že když se holky převlíkají jinde, tak i já se budu převlíkat jinde a pro jistotu jserm se ještě v pokoji zamkl

assass (Ne, 31. 7. 2022 - 01:07)

Já si na to ale nestěžuji. Paradoxem je, že když jsem byl mladší (možná od první třídy do sedmé), tak jsem se někdy styděl. Ale pak se to nějak prolomilo, stud opadl a ve 14ti letech jsem se rád předváděl. Vím, že mnozí kluci to měli takhle v pubertě, i podle některých příspěvků co jsem zde četl. Na druhé straně je také pravda, že když je někdo k tomu veden od útlého dětství, vnímá to jako naprostou přirozenost.

katrin (So, 30. 7. 2022 - 20:07)

u nás to bylo naopak, já jsem se ještě ve 13 koupala na zahradě nahá a můj brácha měl od 8 let plavky, mamky a taťkovo názor byl, že holky se nemají za co stydět a tento názor má i můj přítel, zak u moře mám jen tanga a dcera 11 let je nahá a chlapi, muž a syn 13 maj plavky, ale asi to tak má být, přece jen ženská postava je hezčí než chlapovo

lucius (Čt, 28. 7. 2022 - 16:07)

Mně se ve 14 letech objevily nějaké vyrážky na hrázi mezi análem a koulemi. Máma mi to musela mazat nějakým olejem a pak jsem se dvě hodiny nesměl oblíct. Stydil jsem se když jsem se musel pokaždé svléknout, lehnout si na záda a zvednout nohy nebo jít na čtyři a přehnout záda. Horší bylo, že později u toho byla i mladší ségra, když musela máma do práce. Postupně když mi to natírala ségra tak ostuda nějak opadla, a bylo mi to docela jedno. Jednou dokonce byla u ní i spolužačka, a samozřejmě se chtěla ségra ukázat, tak mi to dělala před ní. Tehdy jsem to už bral jako legraci, ještě jsem si pak s nimi chvíli hrál a bavilo mě, s jakým zájmem si mě její kamarádka prohlíží. I když jsem tam dolů neměl nic moc, víc jsem se nehabil, a je to evidentně těšilo.

Návštěvník (St, 20. 7. 2022 - 11:07)

Syn taky někdy o víkendu spí u mne v posteli , už několikrát jsem se mu na něj ráno koukala když mu stál, neumím to popsat , ale je hezký.

Návštěvník (St, 20. 7. 2022 - 12:07)

Máma mi kontrolovala přirození při koupání od malička až do dospělosti. Měla k tomu důvod, protože problémy s ním jsem měl. V takovým počasí jako je dnes, jsem doma i u babičky býval úplně nahý a nikdo s tím neměl problém.

Reklama

Přidat komentář