Reklama

přistiženi při souloži

Autor diskuse
rip

Stalo se vám,že vás vaši přistihli při souloži.

Vlasta (Po, 1. 8. 2022 - 22:08)

Já sem taky přistihla svýho patnáctiletýho syna při mrdání se sousedkou kerá je vo hodně starší než já. Byli úplně nahatý oba měli orgáč koukali se na mě a nepřestali až do konce. Když z ní vyndal péro tak hodně stříkal a byl hodně mokrej od ní. Netušila sem že má tak velký přirození. Vona mi pak drze řekla že mi vychovává syna. Ten přede mnou utek do koupelny. Když se vrátil pořád mu stál a klidně pokračovali i přede mnou. Rači sem odešla.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 11:08)

To muselo být super

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 11:08)

Jak super? Máma jančila, manželka taky, ani jsme to nedokončili. S tou tchýní jsme jí museli domluvit aby souhlasila a pak jí to dokonce vzrušovalo tak, že měla hodně intenzivní orgasmy. Tchýně taky. Když měly dost, tak jsem se na obě vyhonil a bylo nám všem moc dobře.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 13:08)

Tchýně jenom masturbovala. S tou jsem nic neměl. To bych si nedovolil. Mě stačilo jen to, že se koukala a taky něco ukázala.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 15:08)

A tě rajcovalo ne?

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 17:08)

No, když tě někdo pozoruje, je to jiný. Vlastně to začalo tím, že mne několikrát přistihla při onanii. Pak se i přidala a chtěla nás vidět souložit. Když přišla poprvé, tak se mi manželka vysmekla a pohádaly se. Já tam mezi nima se ztopořeným mokrým čůrákem a ony si nadávají. Tchýně už byla dlouho vdova a pěkná. Řekla, že si to nechce dělat sama, ale s námi. Byla nadržená a nešťastná i se rozbrečela. Když odešla, tak jsem manželce domluvil, že budeme dělat, jako že tam s námi není. Chodila jako duch, ale když se rozjela, byla dost hlasitá. Ze začátku v noční košli, pak už si jí sundavala. Někdy přišla dřív a honila nás do postele... Když se uspokojila, byla dost rychle, tak tiše odešla a my jsme už nerušeně pokračovali.

Eva (Út, 2. 8. 2022 - 10:08)

Mě by zajímalo jak se to vlastně děje. To, že mladí souloží a starší přibuzný to rajcuje je mi jasný, ale co ta tchýně nebo matka při tom dělají se sebou? To se nestydí?

Návštěvník (Út, 2. 8. 2022 - 11:08)

Matka jen zuřila a trvala na tom abysme toho nechali a chovali se slušně jako na návštěvě. Pak někam zmizela asi se uspokojit. S tchýni to bylo po určitým otálení domluvený, že může. Bydlela hned vedle, měla klíče a byla u nás jako doma. Asi to bachovala, nebo vycítila. Později si o to i sama říkala. Manželka se na ní nejdřív nedívala, ale nevydržela to a koukali jsme se na sebe pořád. Tchýně se uspokojovala rychle a vášnivě, zvlášť když dostala uměláka. Když odešla tak jsme se v klidu pomilovali bez ní. Když na tebe přijdou touhy tak se zas tolik nestydíš.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 18:08)

A měl jsi obě.....

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 19:08)

Ne, v pravým slova smyslu. Obě jsem měl v jiným vztahu, kde matka byla první, protože dcera byla panna. V manželství to tak nejde. Ani tchýně ani já, jsme nechtěli. Když nebyla žena doma tak jsme jen masturbovali. Jednou se opila a nechala se prstit a lízat, ale zasunout mi nedovolila. Ona to měla stejný jako manželka. Tedy vagínu. Tak proč bych lezl do něčeho, co už jsem znal.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 20:08)

Kolík ti je?
Nechceš pokecat jinde?

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 12:08)

Wau.takze super
To jsi měl obě......to super též bych chtěl něco podobné zažít...

Jaruna (Po, 1. 8. 2022 - 07:08)

Dnes ráno když jsme s manželem jako téměř pravidelně souložili, vešel do ložnice náš starší syn ( 12 let) a nestačil se divit, když jsem byla na čtyři a manžel mi zezadu hezky přirážel. Jen řekl co to děláte a odešel. Budu mu to muset nějak citlivě vysvětlit.

Květa (Po, 1. 8. 2022 - 16:08)

Také nás většinou po ránu načapala dcera při souloži, pokud to bylo na misionáře, tak jsme to nějak zamaskovali, ale stalo se že to byly polohy, že viděla vše, tak jsme jí to vysvětlili, že rodiče pokud se mají rádi, že to tak dělají. Až bude velká a bude mít kluka, tak se postupně také tomu naučí, že to ale nemusí zatím nikomu říkat co viděla. Od té doby, pokud chtěla ráno jít do ložnice, tak klepala.

Pavla (Po, 1. 8. 2022 - 09:08)

Myslím že ve 12 už ví o co se jedná... Kluci nás šmírovali z terasy jak jsme byli na dovolené. Ráno jsem tam.nasla i zbytek semene.tak Si i oni udělali dobře. Je jím 12 14

bebe (Ne, 24. 7. 2022 - 14:07)

Mě přistih hajný jak si na večer v jeho lesíku honím péro. Nic neříkal, jen si z poklopce vytáhl své už ztopořené péro a začal si ho honit také. Hodně mě to vzrušilo a hned na to jsem se z toho taky moc hezky udělal. Pak jsem přiklekl k jeho rozkroku, vzal jsem ho do pusy a vykouřil jsem mu tu jeho tvrdou kládu až do konce. Tímto jsme se seznámili a různě si pak po jeho lesíku spolu i užívali hezkých chvilek.

Jana (Pá, 22. 7. 2022 - 17:07)

Měla jsem u sebe svého kluka a v pokojíčku jsme si užívali, dveře otevřené. Bylo to dopoledne, rodiče v práci a brácha jel s klukama pryč a že se vrátí až navečer. Při poloze ne koníčka mě najednou přepadl takový pocit, jako že se na mě někdo dívá a on brácha stál a koukal ve dveřích. Tak jsem na něj zařvala, ať vypadne a nečumí, on jen ať se nezblázním, že co je na tom tak strašného a šel. Pokračovala jsem dál, škoda přerušovat a dveře jsme stejně nezavřeli, on ten pocit, že se může dívat byl docela vzrušující a můj kluk prohlásil, že je mu jedno, ať se klidně podívá. Před sebou stejně chodíme nazí když jsme sami doma, takže viděl jen jak se to dělá.

Roman2022 (Ne, 24. 7. 2022 - 13:07)

napiš a užijem si..
[email protected]

Ilona (Pá, 22. 7. 2022 - 05:07)

Já přistihla rodiče. V noci jsem se vzbudila, že jsem potřebovala čůrat. Naši eště svítili. Na zachod chodíme přes přecín. Ani jsem si nerosvícovala a po slepu jsem vykonala potřebu. Cestou spátky, jsem zahlédla tátu jak nese manku v naruči a posadí jí na stůl v kuchyny. Oba byli už nazî Já stála ve tmě, tak že mě neviděly. Začly se spolu líbat a mamka pomalu honila tátovi péro. Ten ho měl krásně tvrdýho. Byli tak krásném úhlu, že jsem je krásně vyděla. Táta pak dal hlavu mezi jejî stehna a začal jí lízat kundičku. Mamka si lehla na stul a užívala si to. Pak se táta postavil, pohonil si ptáka, mamku si přitáhl blíž a začal jí ho tam zasouvat. Krásně jsem vydět jak doní ten čůrák zajíždí. Zachvilku vní byl celej a táta pomalu začal přirážet. Přitom mamce hladil prsa a dráždil bradavky. Otec pomalu stupńoval přirážení a koule mu pleskaly o mámin zadeček. Máma se kroutila jak had a užívala si jeho penisu. Otec začal přirážet jak vzteklej a najednou prudký zásun. Bylo jasné že právě mamce plní kundu semenem. Eště párkrát přirazil a pak ho zní vyndal. Táta hned roztáhl pysky a mamka to semeno vytlačovala ven. Ale to jí už táta dal hlavu mezi nohy a začal jí zas lízat. Přitom slízával i semeno cojí vytejkalo ven. Zachvilku se mamka prohnula v pase a prožívala orgazmus. Táta jí eště chvíli lízal a pak se položil na stůl vedle ní. Já potichu odešla do svého pokoje, kde jsem si sundala vlhké kalhodky a uděla si to. Byla jsem stoho tak vzrušená, že jsem během chvilky prožila orgazmus. Kalhodky jsem si už na sebe nebrala a usnula jsem bez nich. Ráno jsem se vzbudila, zajela si mezi nohy a byla jsem eště mokrá. A tak jsem si to znova udělala. Když jsem přišla po sprže do kuchyně, mâma už měla promě připravenou snídani. Pořád jsem vyděla předsebou jak tu mamka leží nahá a jak jí táta šoustá. Bylo krásné je sledovat. Opčas když se zadaří je tajně pozoruju. Musím uznat jako skoro žena, že táta má slušnej péro.

Roman2022 (Ne, 24. 7. 2022 - 13:07)

ahoj tak pokud ho chceš mit take v kundě tak napiš..
[email protected]

Reklama

Přidat komentář