Reklama

Existuje Bůh?

BIBLE (So, 30. 7. 2022 - 19:07)

Ježíš řekl: "Poznáte pravdu a pravda vás učiní svobodnými. Odpověděli mu: "Jsme potomci Abrahamovi a nikdy jsme nikomu neotročili. Jak můžeš říkat: stanete se svobodnými?“
Ježíš jim odpověděl: „Amen, amen, pravím vám, že každý, kdo hřeší, je otrokem hříchu. Když vás Syn osvobodí, budete skutečně svobodni."

Návštěvník (Pá, 5. 8. 2022 - 22:08)

Vida, Odtud asi vzešla zpověď a odpuštění hříchů. Odpustit hříchy bez trestu může jen asociál.

Návštěvník (So, 23. 7. 2022 - 10:07)

HŮŮŮŮ

Rakato (Po, 18. 7. 2022 - 00:07)

Já nejsem zaujatý proti nezemským bytostem. Když se mi nechce zjevit Jehova (toho bych preferoval), tak aspoň Ježíš! Ne? Stačil by mi vodník nebo hejkal. Ale pořád nic.

BIBLE (So, 30. 7. 2022 - 18:07)

"Proste, a bude vám dáno; hledejte, a naleznete; tlučte, a bude vám otevřeno.
Neboť každý, kdo prosí, dostává, a kdo hledá, nalézá, a kdo tluče, tomu bude otevřeno."

Návštěvník (Pá, 5. 8. 2022 - 22:08)

To jsou komunistické řeči. (Každý podle svých schopností, každému podle jeho potřeb.)

Nimrod (Ne, 17. 7. 2022 - 20:07)

Svou premiéru na 56. ročníku Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary si odbyla digitálně zrestaurovaná verze filmové adaptace románu Milana Kundery Žert. Natočil ji v roce 1968 režisér Jaromil Jireš. „Tenhle film je jeden z mých nejoblíbenějších,“ uvedl Marek Eben, který projekci ve Velkém sále hotelu Thermal uváděl s tím, že i téma snímku je stále aktuální. „Totalitní režimy spojuje i to, že absolutně nemají smysl pro humor,“ zmínil dále Eben.

Dodal, že pro toho, kdo ikonický snímek československé nové vlny ještě neviděl, má ještě další poučku: „Je o svazácích. A zatímco dříve se hlídala vedoucí úloha strany, dnes se hlídá politická korektnost...“

Místo starých svazáků, kteří znepříjemňují v Žertu životy jiných lidí, podle něj „povstali noví svazáci“.

Velvyslanec (So, 16. 7. 2022 - 23:07)

Před cca 16 lety se mi Ježíš dal poznat jako živý Bůh, tehdy jsem mu odevzdal svůj život, stal se mým Pánem. Upřímně vám můžu říct, že život do té doby na velké noze plný alkoholu, zábavy, žen..byl úplný odpad, to co bylo v mých očích kdysi vznešené byl ten největší hnůj a propad kterého jsem dosáhl. Byl jsem ztracený, utopený v hříchu a v těžkých depresích...On mě zachránil. Ježíš je živý a stejný dnes, včera i navěky... máš možnost Ho poznat taky, stačí k Němu pomyslně natáhnout ruku a poprosit Ho o záchranu...a můžeš si namlouvat o sobě co chceš stejně jako já tehdy, .. potřebuješ zachránit ;), jsme obyčejní hříšníci...

Rakato (Po, 18. 7. 2022 - 00:07)

Jako většina lidí na světě nepotřebuji k životu asiatský kult jakéhosi Ježíše s vymyšleným životopisem. Co vím tak křesťané hřeší stejně jako bezvěrci, jen si vyčůraně nechají odpustit hříchy zpovědníkem. A mít nad sebou ještě jakéhosi neviditelného pána? Mě dokáže dost naštvat náš primátor, parlament a vláda, ti mi jako páni bohatě stačí.

Martin (Ne, 17. 7. 2022 - 07:07)

Přesně.....

Martin (So, 16. 7. 2022 - 02:07)

Přečetl jsem si 5 stránek zpět názory člověka pod nickem Rakato.... to je tedy slušnej výmaz, to je ještě horší než Tony, Gin atd..... Tvl...

Velvyslanec (So, 9. 7. 2022 - 23:07)

Doba není jednoduchá, na každého dopadá řada těžkostí a starostí ohledně budoucnosti...ale Ježíš je pořád stejný, dnes, včera a navěky a pořád má nataženou ruku směrem k Tobě :)! I dnes k Němu můžeš přijít se slovy Pane prosím přijď do mého života, odpusť mi každý hřích a děj se mi poznat jako živý Bůh. V Bibli je psáno :,, Neboť tak Bůh miloval svět, že dal Syna svého jediného, aby žádný kdo v Něj věří nezahynul ale měl život věčný " na dalším místě Ježíš o sobě říká: ,, Já jsem ta cesta, pravda i život, nikdo nepřichází k Bohu Otci než - li skrze mne" na dalším místě ,, Svět je samá touha těla, touha očí, namyšlenost života – nic z toho není z Otce, vše je to ze světa. Svět pomíjí tak jako jeho touhy, ale kdo plní Boží vůli, trvá navěky" ... Ježíš má nataženou ruku směrem k Tobě stále, je na Tobě zda mu ji podáš nebo ne ...

Rakato (Ne, 10. 7. 2022 - 01:07)

Ježíš je dávno mrtvý. A ti hajzlíci, kteří potřebovali přiživit jeho kult, aby nadále nemuseli pracovat, mu neudělali ani hrobeček. Kdo ví, kde ho zakopali. Je to hrozné, tohle udělat šéfovi.

Cynik - realista (Ne, 10. 7. 2022 - 22:07)

Rakato, někdo se za tebe asi vydává na Cinkali byste, nezdá se mi, že bys to psal ty?

Návštěvník (Pá, 8. 7. 2022 - 17:07)

Když někdo nectí pravidla, stihne ho boží trest.

Rakato (Pá, 8. 7. 2022 - 10:07)

Stačila pouze dvě vystoupení Henryho Kissingera před měsícem a začínají se dít změny, které Evropa nepamatuje. Britský premiér Boris Johnson po vzpouře více jak 50 členů vlastního kabinetu dospěl k rozhodnutí, že bude rezignovat na funkci předsedy Konzervativní strany a rovněž na funkci ministerského předsedy. Největší válečný jestřáb v Evropě a největší podporovatel Ukrajiny a války na Ukrajině padl a v Kyjevě je zle, protože se jedná o signál počátku konce podpory Evropy válečnému úsilí Kyjeva.

Návštěvník (Pá, 8. 7. 2022 - 00:07)

Konfliktní lidé jsou pěkně otravní. Na druhou stranu - kde mají řešit své mindráky, než tady, pěkně v anonymitě. Tady se dají trochu dohromady, a pak aspoň nemlátí své děcka a manželku.

trefné (Čt, 7. 7. 2022 - 00:07)

blbec, co se sám zamotává do svého vlastního psaní a hraje si na vůdce... to sedlo

Cynik - realista (Čt, 7. 7. 2022 - 20:07)

Jsi ten prďola asi tak?

Rakato (St, 6. 7. 2022 - 15:07)

Znal jsem Polku z Vilniusu. Po válce musela s ostatními Poláky město opustit - utekla do ČSR. Hezká ženská, a pracovitá.

Reklama

Přidat komentář