Reklama

přistiženi při souloži

Autor diskuse
rip

Stalo se vám,že vás vaši přistihli při souloži.

Návštěvník (Pá, 22. 7. 2022 - 07:07)

Chyby jak z první třídy, byla tma, ale všechno viděla, dobrá pohádka.

Návštěvník (Pá, 22. 7. 2022 - 07:07)

Proč? I mě se stalo doma něco podobného.

Antonín (Út, 19. 7. 2022 - 15:07)

Stalo se to asi více párům, kteří souložili v autě v přírodě. S přítelkyní jsme zastavili na takové zarostlé polní cestě, již jsme tam dříve několikrát byli. Když jsme byli, těsně před koncem, tak nám někdo bouchá na auto, aby jsme toho nechali, v tom jsem se udělal.
Když jsem se podíval, tak za autem stál traktor se sekačkou, který jsme neslyšeli a chtěl jet dál. Postavil jsem opěradlo, vzal tričko a pojel o kus dál, kde se ten zemědělec vyhnul. Když projížděl, tak nám kynuk, že dobrý.

Tomáš (Ne, 10. 7. 2022 - 22:07)

Říci mé ženě, že půjdeme na procházku k lesu, tak ji nedostanu ani heverem. Před třemi týdny jsme šli k večeru na procházku jako již mnohokrát k lesu. Tam je takový hezký pakouk. Již jsme tam dříve, hlavně za mlada se milovali. Nevím, že to na mě nějak přišlo, když jsem manželku políbil, tak se mi postavil a už to šlo, manželku jsem hezky svlékl, sebe také a na tom oblečení souložili, když slyšíme hlasité kašlání, protože šli kolem sousedé. Byli diskrétní a šly dál, ale manželka se děsně styděla, hlavně, když soused druhý den říká, copak vy doma spolu nespíte?

Návštěvník (Ne, 10. 7. 2022 - 23:07)

Přečti si, co píšeš za blbosti.

Návštěvník (Čt, 7. 7. 2022 - 17:07)

tak zavolej na 776310908 www.jirilaska.cz nebo 565

Kateřina (Čt, 7. 7. 2022 - 16:07)

Ten kdo chodil randit do přírody, tak má jistě nějaké zážitky, kdo randil doma a navíc to nebylo na tajňačku, tak podobné zážitky nemá. Většinou jsem chodila s jedním klukem randit u nás za vsí na loděnici, kde jsme měli takové hezké místečko s přístřeškem a několika madracemi. Nechodili jsme tam sami i jiní. Při pouťové zábavě jsem tam také šla si užít s tím klukem. Zcela nahatí souložíme, když zaslechnu jak někdo říká tam je někdo. Chvilku jsme přestali a slyšíme, že kousek od nás také někdo souloží, tak jsme pokračovali, jen do té doby, než jsem uslyšela Kateřino co tu děláš. V tom vidím mojí mámu, která tam byla s novým přítelem si také užít. Mělo to za následek, že jsem si ho mohla začít vodit domů a mohl i u nás spát. Máma si, ale tohoto přítele domů nepřivedla, ale za nějaký čas si našla přítele se kterým žije.

Roman2022 (Ne, 24. 7. 2022 - 13:07)

napiš a potkáme se.. [email protected]

Návštěvník (So, 2. 7. 2022 - 15:07)

Nás překvapil kamarád, když jsem bušil do mojí holky. Neodešel, prý počká, až budeme, že něco nutně potřebuje a usadil se na židli a čekal. Ignorovat ho moc nešlo, takže závěr nic moc. A potom ty kecy, že teda nic moc výkon, jo, když na nás čuměl.

Jarka (Čt, 30. 6. 2022 - 15:06)

Když si na to vzpomenu, tak se stydím ještě dnes. Je to již více jak deset let, tak jsem byla s přítelem na rande u nich za obcí v takovém útulném remízku. To, že jsme praktikovali různé pozice ani nechci popisovat, ale když jsme přestali a podívali za sebe, tak vidíme celý oddíl dětského tábora, jak nás pozoruje. Děti se děsně smály a mi se zabalili do deky a dlouho čekali až odejdou.

Ferda (Út, 28. 6. 2022 - 20:06)

Mě v sedmnácti letech přistihla moje matka jak souložím s nafukovací panou kterou jsem dostal týden před tím od kámošů k narozeninám. To byl hukot.

Jindřich (Po, 27. 6. 2022 - 17:06)

Je to asi tři roky, ještě před covidem. O pázdninách byla u nás sestřenka a všichni v práci jem mi sami doma. Já většinou v létě spím nahý. Vlezla ke mě do pokoje, kdy já ještě spal, ale péro bylo stopořené. Začala mi ho honit, tak jsem se probudil a zátáhl do postele. Hned jsem ji sundal pyžamo a začal hladit kozičky. Ona ni vzala ruku a zatáhla na pičku. Tak jsem ji chvilku dráždil a ji říkám tak zasunem a ona že jo.
Když jsem byl zrovna na vrcholu a začal stříkat na bříško otevřely se dveře a vešla babička. Co se dělo dál raději nechci popisovat. Sestřenka musela na kontrolu na gyndu a já jsem ji pomalu nesměl ani pozdravit. Bylo to málo platné, protože jseme se scházeli stejně a souložili až do té doby než jsem si našel manželku a začali jsme spolu spát, tak jsem to se sestřenkou ukončil.

Návštěvník (So, 23. 4. 2022 - 12:04)

Mě přistihla současná holka, jak šukám bývalku. Byla zrovna nahoře, tak ji chytla a shodila ze mě a chtěla na mě vlézt a šukat sama, jenže bývalka se nedala a začaly se přetahovat a prát. Musel jsem je uklidnit. Dost jsem byl překvapen, jak ta moje současná o mě bojovala, místo toho, aby se naštvala, odkopla mě a odešla. A taky mi je záhadou, jak nás našla, že by to někdo prásknul? Sex jsme dokončili ve třech, sice měly občas takové záchvaty soupeření, ale čím víc byly uspokojené, tím se vše zklidňovalo a nakonec si ty dvě dělaly dobře spolu. A asi jim společný sex dělá velké potěšení, už podle těch projevů a jsou z nich kamarádky a tolerují se při sexu se mnou. To bych nikdy neřekl, jak ten výběr dopadne, nechápu. Radši se neptám a nešťourám se v tom.

Pepa (So, 16. 4. 2022 - 11:04)

Sex při malování. Od té doby máme obraz obtisknutých těl. Prostě nás napadlo najednou zkusit tuto známou variantu.

Josef (Pá, 15. 4. 2022 - 22:04)

K nám dosti často ráno do ložnice vrhne tchýně s tím, že nám musí něco sdělit, většinou je to v sobotu nebo neděli a mi většinou souložíme, tak zase zavře dveře a vypadne. Při snídani vždy řekne, to vám ty tři děti nestačí a mi jí říkáme, že milování není jen o dětech, ale to nechápe.

T. (Pá, 15. 4. 2022 - 15:04)

Už přes rok jsem s přítelkyní a bydlíme spolu asi tak měsíc. Přítelkyně má skvělou kamarádku. Kamarádka se rozhodla, že si tu svoji garsonku vymaluje a tak jsem k ní šel pomoct stěhovat nábytek. Jenže jsem ještě zůstal pomoct se škrábáním a drobnými opravami. Vše šlo rychle a tak jsme ještě začali malovat. Kamarádka začala provokovat a už dost špinavé moje černé oblečení, džíny a tričko začala postříkávat tou bílou barvou, tak jsem ji to začal oplácet a skončilo to natíráním se navzájem a hlazením a líbáním. Chtěl jsem přestat, ale ona byla tak rozjetá, že jsme se pomilovali a šukali spolu. Jenže přítelkyni se zdálo divné, kde jsem tak dlouho a přišla za námi a zrovna v tom nejlepším. Kamarádka neměla zamčeno. Lekl jsem se jak nikdy. Přítelkyně ale v klidu prohlásila, že si místo práce užíváme a ani nedáme vědět a přidala se. Já se ovšem už skoro na nic nezmohl a holky si hodně vystačily sami. Později se mi svěřili, že mě chtěli zkusit, jestli půjdu s jinou a kamarádka chtěla vědět, jak umím dobře šukat. Ženské nápady jsou někdy skvělé. Vše jsme domalovali už společně, oblečení vyhodili, umyly se a šli jsme domů v oblečení kamarádky. Nastala velká změna, kamarádka bydlí s námi a jsme moc spokojená trojka.

Návštěvník (Út, 12. 4. 2022 - 15:04)

Přistihla mě manželka jak šoustám tchyni ale zajímavý bylo, že přišla, zrovna když jsem jí to cákal na kozy. Trošku vyváděla, ale druhý den dobrý, pak jsem se dověděl, že to bylo domluvený. Tchyně si chtěla zašukat a manželka mě chtěla vidět jak si to užívám s jinou ženou. To jsem si docela zavařil, teď to musim dělat s tchýní každý víkend a manželka je přitomna a honí si píču, ale líbat se s tchýní mam zakázáno, v tom aby se jeden vyznal.

Návštěvník (Út, 12. 4. 2022 - 14:04)

Přistižení při souloži namusí být nic příjemného. Poprvé mne přistihla máma, když jsem souložil, jako nezletilý, s její kamarádkou. Dostala hysterický záchvat, snažila se nás roztrhnout a nadávala jí, že jí kurví syna. Pak jsme si s ní sedli a nakonec nám povolila pokračovat. Pak mi dohodila holku a spokojeně se dívala jak nám to spolu jde. Když jsem se oženil, lezla nám do ložnice tchýně, dívala se a masturbovala. Manželce to zpočátku vadilo, ale pak jsme si zvykli a dělali jsme to, jakoby tam nebyla.

Zdena (St, 30. 3. 2022 - 14:03)

S manželem se milujeme dosti často a měníme i polohy. Teď v sobotu ráno manžel říká, půjdeme večer na procházku a dáme si to v přírodě jako za mlada, když jsme chodili randit. U nás je most přes řeku Klabavku a pod ním krásné místo. Když se manžel udělal a já několikrát vzdychla, tak slyšíme děsný smích a několik metrů od nás stáli naši známí, kteří šli též na procházku a když nás v té poloze viděli, tak si nás vychutnali a hezky se bavili. Při společné cestě domů jsme se ještě zastavili na pivu a měli jsme se celý večer čemu smát.

Návštěvník (St, 30. 3. 2022 - 17:03)

Neznám komickou polohu při souloži, ale protože nezávidím a přeji, sám se rád podívám, a jsme li viděni, taky mi to moc nevadí. Je to spíše zábavné a vzrušující, než směšné.

Reklama

Přidat komentář