Reklama

V kolika letech ste poprvé zahlédli mužský penis

Návštěvník (Ne, 19. 6. 2022 - 09:06)

My sa s otcom často nahý nevidime, ale sú take okamihy, kedy ideme niekde a je nutne sa vyzliecť a byt nahý. Ja od puberty a randenia so svojou priateľkou som začal nosiť predkozku pretiahnutu. Spočiatku sa mi to veľmi nepáčilo, dlhšie som si nemohol zvyknúť, ale jej sa to páčilo veľmi a trvala na tom, tak som súhlasil. Aj ked výrazna zmena citlivosti žaluďa nenastala, zmenil sa po trvalom odkryti a dosť sa zväčšil. Je výrazne širší a hrubší, ako telo penisu. S veľkosťou som spokojný, na nový výzor si bolo treba trosku zvyknúť, otec nosí žaluď zakryty, preto bolo spočiatku pre mna dosť nepríjemne mat žaluď takto von pred ním, ale aj keď som ju natiahol spat, po case sa zatiahla sama dozadu a odkryla ho, tak som to potom prestal riešiť a mám to už na full stále odkryté.

Návštěvník (Pá, 15. 7. 2022 - 07:07)

My s taťom sa nevidime vôbec, on nás od mala samozrejme áno. Sme dvojičky a obom nám od mala predkozku preťahovali, aby sme mali žalude odkryté. Teraz to už ináč ani mat nevieme.

Návštěvník (Pá, 15. 7. 2022 - 18:07)

Zajímavé, že vás k tomu vedli, ale nevíte jak to má otec. Jaké to bylo si na to zvykat? Od kdy to tak máte? Porovnávali jste si je nebo ne?

Návštěvník (So, 16. 7. 2022 - 14:07)

No nevieme, pretože ho nevidíme nahého. No od mala, ja neviem presny dátum, od mala malinkateho. Ani s bratom teraz už nie som v situáciách, kedy sa vidíme, takze neviem a ani ma to nezaujíma :-)

Návštěvník (So, 16. 7. 2022 - 14:07)

No nevieme, pretože ho nevidíme nahého. No od mala, ja neviem presny dátum, od mala malinkateho. Ani s bratom teraz už nie som v situáciách, kedy sa vidíme, takze neviem a ani ma to nezaujíma :-)

Návštěvník (Ne, 17. 7. 2022 - 11:07)

Takže co pamatujete. My jsme se jako kluci běžně viděli nazí, nebo otce. Bylo nám občas připomínáno že si máme pindíky přetahovat, ale abysme měli normálně žalud venku to ne, otec ho měl vždy zakrytý a my zrovna tak. Od dob puberty už jsme se pak už moc nazí neviděli. Jednou si pamatuju jak ve sprše co měla dost silný proud si brácha stáhl kůžičku a namířil proud vody na holý žalud. Kdežto já na to neměl odvahu.

Návštěvník (Po, 18. 7. 2022 - 10:07)

My tak isto sa vidíme od mala aj s ocom aj s bratom. Otec nosí žaluď zakryty, my chlapci sme pretahovali pipik od mala, aby sme nemuseli na obriezku a neskôr počas puberty na noc do pyžama, ináč bežne do slipov alebo pri curani nie. Ani my, ani oco.

Návštěvník (Po, 18. 7. 2022 - 20:07)

Zvláštní že na noc jste museli mít staženo, ale jinak ve slipech ne. To na noc nevadilo? A teď že to máte pořád. Taky pamatuju že rodiče říkali že když se nebude přetahovat že se to pak musí řezat a že to dost bolí, až později jsem se dověděl co že to ta obřízka je

Návštěvník (Čt, 21. 7. 2022 - 23:07)

Do slipov to nejak nikdy nikto neriešil, teraz to mám tak do polovice vždy, tak mi to aj vyhovuje. Na curanie netreba preťahovať, lebo koniec je von a pri erekcii sa zatiahne sama dozadu a zmizne. Vadilo, nevadilo neriešil to vtedy nikto, po sprche do pyžama pretiahnut a odchod ľahnúť a spat. A či rezalo alebo bolelo nikoho nezaujímalo. Pobolelo kus spočiatku a prešlo.

Kajo (Čt, 23. 6. 2022 - 18:06)

To mi chcete povedať, že vážne ste pred ocom holy a ešte aj s pretiahnutým zaludom?

Návštěvník (Čt, 30. 6. 2022 - 22:06)

Já ano

Kajo (So, 2. 7. 2022 - 06:07)

Koľko máš rokov?

Návštěvník (Ne, 19. 6. 2022 - 17:06)

Takových určitě bude více co byli holkou přesvědčeni k trvale odkrytému žaludu. Ženy si ho do sebe musí nechávat strkat, takže by o tom měly rozhodovat jak to bude.

Jinak já když s tím začínal, tak jsem to měl podobné. Taky se mi to zpočátku zrovna moc nelíbilo. Bylo třeba si zvyknout na neustálé dotyky o prádlo, a ani nový vzhled se mi nezamlouval, přišlo mi to hrozně divné. Zpočátku jsem ani nechtěl aby to někdo viděl, takže třeba ve sprchách jsem si vždy předtím tu kůži natáhl na žalud. Až jednou když jsem se v šatně svlékl tak jsem se na něj kouknul a řekl si, že už si to vracet nebudu a prostě to nechám takhle. Nicméně měl jsem pocit jakobych měl mezi nohama něco jiného a neobvyklého a že na to všichni divně koukají. Ale snažil jsem se to na sobě nedávat znát. Postupem času jsem si už zvykl že můj penis vypadá takhle a že to naopak vypadá líp. Sice pořád mám zvláštní pocit když se mám svléknout, ale už jsem na to zvyklý natolik že bych se nahý necítil dobře kdybych měl mít žalud zakrytý kůží. Je to o zvyku

Návštěvník (Út, 14. 6. 2022 - 17:06)

Kolik ti je? Třeba máš ještě čas.

Milan (Čt, 16. 6. 2022 - 09:06)

Je mi už 15 ,nemám úplně malého když se mi postaví mám 17cm ,ale když jsem zahlédl tátovo styděl jsem se před ním

Jolana (Po, 13. 6. 2022 - 16:06)

Když jsem v 16 letech byla na praxi ze školy v jednom menším podniku, tak jsem se zamilovala do jednoho mistra tak, že jsem mu to řekla a on, že jsem mu také sympatická. Hned hruhý den mi pozval na kávu, ale jeli jsme k němu na chatu. Byla jsem zamilovaná, ale měla strach, protože jsem do té doby s žádným chlapem nic neměla. Žádnou kávu jsme neměli, šel hned na to a po chvilce jsme byli oba nazí a já poprvé viděla a držela stopořený penis. Chvilku mi dráždil rukou a pak mi tou kládou odpanil, což děsně zabolelo, že jsem několikrát vykřikla. On chvilku počkal a když mi ho tam vrazil opět, tak už to bylo příjemné. Jen když jsme se loučili mi řekl že je ženatý a má rodinu a více to opakovat nebudeme.

Lucka (Po, 13. 6. 2022 - 07:06)

Já zahlédla první velký penis ve 14 letech u svého prvního přítele a hned to teda byla pořádná kláda,bála jsem se s ním vyspat,že se mi něco stane , poprvé to strašně bolelo,ale časem bylo sukani s ním úžasný

Petr (Po, 13. 6. 2022 - 17:06)

To by se ti můj možná líbil mám 19/6 cm v klidu ,nebo jdi zvyklá ještě na větší?

Bubulka (Čt, 9. 6. 2022 - 20:06)

Je mi třicet let a na živo jsem zatím ještě nikdy ve svém životě žádný mužský penis neviděla. Asi jsem divná ale pana a ani lesba nejsem.

EXHIBICIONISTA (Pá, 24. 3. 2023 - 11:03)

pisni na mé [email protected]ád předvedu...snad ti není pod 15!?

Reklama

Přidat komentář