Reklama

na holou nebo ne ?

Zuzana (Ne, 31. 7. 2022 - 22:07)

Vadilo jim to, že jsem utratila zbytečně moc peněz a že si kupuji blbé knihy. Nebyl to jejich vkus. Jinak výprask byl přesunut a dostanu ho za 3 dny. Přijede návštěva:(

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 06:08)

Spíš ji rodiče nechtějí trestat před návštěvou, ne? Ale ty bys to asi už chtěla mít za sebou a nemuset na to se strachem čekat.

Zuzana (Po, 1. 8. 2022 - 17:08)

Nene, návštěva právě teprve přijede. Taťka říkal, že k výchově patří i stud a proto dostanu na holou před bratranci. To rozhodně. Každou chvíli mě strachem bolí břicho

Návštěvník (Čt, 4. 8. 2022 - 11:08)

Tak co Zuzko, jak jsi dopadla?

Petr (Po, 1. 8. 2022 - 20:08)

Mozna se budes muset svliknout do naha

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 18:08)

Neber to tak přehnaně, bratranci neuvidí nic zvláštního, nahých zadků (a jiných věcí) je plný internet.

E (Po, 1. 8. 2022 - 17:08)

Rodiče by tě takhle neměli stresovat. Taky nechápu proč to odkládají a proč to neudělají hned. Nebo když chtějí to udělat před návštěvou tak ať si ji pozvou hned.

Jana (Po, 1. 8. 2022 - 08:08)

Tak mě mamina dávala na prdel velmi často před návštěvou, což je fakt "super". Před jejím kámoškama dostat leapčkou na holou prdel :)

Marek (Pá, 15. 7. 2022 - 15:07)

Co si pamatuji jako již starší deseti let, tak jsem byl bit jen jednou, ale stálo to zato.
Nevím co mi napadlo nebo kde jsem to viděl, tak jsem vzal drát přivázal na kliku dveří a druhý konec dal do zásuvky, mamka si sáhla, naštěstí se jí nic nestalo.
Musel jsem se úplně svléknou, lehnout si na válendu břichem dolů, dostal jsem minimálně deset švihanců otočenou plácačkou na koberce a jak jsem byl a s tím červeným zadkem jsem musel klečet v kuchyni na dlaždičkách nějaké tři hodiny, že už mi brněly nohy. Již nikdy více jsem na holou nedostal, ale maminka mi to několikrát připoměla..

Martina (Čt, 21. 7. 2022 - 09:07)

Plácačka na koberce u nás visí v chodbě do teď. Vždy když jdu k našim a vidím ji, tak si vzpomenu, jak mi celé mládí s ní mamina domlouvala :D přes holou prdel

Petra (Po, 25. 7. 2022 - 10:07)

Ahoja, tak to znám moc dobře :) a teď o víkendu jsem ve svých 26 letech s ní od mamky dokonce dostala jak za mlada!! :) Byla jsem u našich na víkend a v sobotu jsem přišla ze zábavy ve 4 hod ráno. Slíbila jsem mamce, že jí poimůžu na zahradě, no vstala jsem na oběd. Mamka mi oznámila, že se chovám jak pubertačka, která potřebuje zmalovat prdel. asi za minutu přišla s praklem v ruce do pokoje a řekla mi ať nastavím holou. Myslela jsem, že si dělá srandu..no nedělala. Dostala jsem 30 ran praklem na holou a nemůžu sedět :D

Jana Lancha (Pá, 15. 7. 2022 - 16:07)

A když už ne na holou, tak oblečený, nebo na trenky jsi ještě někdy dostal? A to vysvlečení donaha bylo před mámou, musel jsi ze sebe před ní všechno stáhnout a hodit to na zem? U nás to tak je, takhle trestáme našeho devítiletého Tomiho. je to součást trestu, že se přede mnou musí svléct donaha, před sedačkou, kde pak je bit. A nejenom přede mnou, taky před sestrou Anežkou, té je osm. A někdy když máme návštěvu, tak dostane i před nimi. Když tedy Tomiho trestám, tak se v pokoji svleče, až je nahý, samozřejmě se i zuje, až je úplně bosý. Věci nechá na zemi před tou sedačkou. Je při tom rudý hanbou, když ho pozorujeme, jak se svléká na výprask. Pak si na tu sedačku klekne a pořádně vyšpulí tu jeho holou, opře se o lokty. A pak je na tu vystrčenou nahou zadnici bit. Dostává vařečkou, nebo i řemenem. Brečí a křičí, slzy mu tečou až na sedačku, většinou mu teče i z pusy, hodně vzlyká i kašle. On dostává víc, tak 15 - 25 ran. Zadek má po bití rudý. Taky pak klečí, buď na dlaždičkách v kuchyni a nebo v předsíni. Ale klečí tak půl hodiny, a má předpaženo.

Honza (Čt, 14. 7. 2022 - 13:07)

Já si musel donést řemen svléknout se a ohnout se otci přez koleno a pak mne začal řezat

Anonym (Pá, 22. 12. 2023 - 11:12)

Tak tohle moc dobře znám, takhle jsem si chodil po rákosku, vařečku či řemen taky když jsem od otčíma dostával výprask. Cca od mých 10 do 17let.

 

Default User Image
Tomy (Čt, 28. 12. 2023 - 19:12)

A muselo všechno dolů? 

Johan (St, 13. 7. 2022 - 14:07)

Ani jsem nestačil a již jsem měl stažené kalhoty a ohnutý o tu postel a pleskalo to.

Eliška (St, 13. 7. 2022 - 11:07)

Tentokrát na holou ne, můj zlobivý syn Matěj dostal bos na chodidla. ( I když na tu holou už párkrát samozřejmě taky dostal...) Můj devítiletý syn Matěj si půjčil z mojí peněženky kartu a zaplatil si s ní nějakou hru na internetu. Dokonce to chvíli zapíral, když jsem na to přišla, až když jsem na něj pořádně uhodila, tak se přiznal. Rozhodla jsem, že za tohle musí dostat nějaký speciální trest. Stál se sklopenou hlavou, sjela jsem ho pohledem od hlavy až k patě. A napadlo mě, že potrestám Matěje na nohách. A tak jsem mu řekla, že dostane bos na chodidla. Musel si hned v pokojíku zout pantofle a sundat si i kotníčkové ponožky. Pak se musel jít položit na břicho v obývacím pokoji na sedačku. Já jsem si došla pro vařečku. A pak už jsem se věnovala Matějovým nohám. Chytila jsem ho zespodu jednou rukou za levou bosou nohu, za nárt a trochu jsem mu ji pozvedla, aby chodidlo směřovalo nahoru. A druhou rukou jsem ho začala vařečkou bít na holé chodidlo. Matěj křičel, začal brečet. Nohu trochu krčil, zatínal prsty. Vysázela jsem mu na holou nohu patnáct ran a pak jsem mu ji pustila a chvíli ho nechala. A pak byl stejným způsobem bit i na druhou bosou nohu. Po bití měl chodidla červená, vzlykající pak opatrně odťapkal do pokojíku. A musel už zůstat bos.

Johan (Út, 12. 7. 2022 - 14:07)

Ahoj, teď před chvílí jsem dostal hrozný výprask. Jsme na dovolené v Německu no a my jsme z bráchou skákali na posteli rodiče nám řekli ať přestaneme brácha si tam sedl na tu postel (je mladší) ale já skákal dál až se zlomila jedna taková ta dřevěná lišta která drží tu madraci brácha to hned šel říct a táta ke mě přišel s páskem a seřezal mě na holou (stalo se to asi před 5ti minutami)

Josef (St, 13. 7. 2022 - 12:07)

A musel ses před bitím úplně svléknout, nebo jenom vystrčit holý zadek? A byl jsi při bití vyzutý, nebo i úplně bosý?

Johan (Čt, 14. 7. 2022 - 09:07)

Táta mě jenom ohnul přes koleno a svlékl mi jenom kalhoty a měl jsem ponožky.

Reklama

Přidat komentář