Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Mirek (Čt, 14. 7. 2022 - 07:07)

Napsala jsi to dobře. Když jsem byl ve věku tvého syna tak jsem dělal to samé. I když jste matka se synem tak pořád jste osamělá žena a dospívající kluk. Tyhle představy nebudou až tak vzácné. Akorát se s tím ženy nesvěřují ani svým kamarádkám, protože je to společensky nepřijatelné. Jak vidíš tady na diskuzi tak nejsi jediná matka na světě která se tím ve své mysli zabývá.

Návštěvník (Út, 19. 7. 2022 - 02:07)

Já když sem se od mamky odstěhoval k přítelkyni tak sem si vyčítal že je sama ,kdekoliv to šlo tak sem jí navštěvoval ,přála si ať se k ní vrátím po čase sme se s bejvalou rozešli a já šel zpátky k mámě, pro někoho sem byl mamanek dnes vidím že spousta kluků třeba i kolem 30 žije se svojí matkou,já sem si domů návštěvy občas zval ale bylo mi to trapné vůči mámě. Když sem šel večer ven psal sem jí ať se o mě nebojí že budu včas doma...kolikrát scéna tak sem za ní šel jednou do ložnice a řekl jí že sem byl u kamarádky a pronesl sem něco o píchání... že má doma chlapa tak ať si to uvědomí a odešel k sobě do pokoje. Občas sem jí provokoval nahotou po tom co mě pristihla při masturbaci sem se před ní nestydel já jí občas slychaval jak si to dělá u sebe v ložnici .myslím si že každá normální máma svému synovy toleruje že si třeba půjčuje její prádlo atak podobně.

Gábi (Pá, 15. 7. 2022 - 09:07)

Samozřejmě že se s tím ženy nesvěří ani nejlepším kamarádkám. To je fakt nepřijatelné. Já mám syna, bude mu 13, velice pohlednej a také si leccos představuji. Ale jsou to jen představy. Jinak ho už od jeho deseti trochu šmíruju, znám dokonale jeho intimní život a všechno okolo. Nic přede mnou neutají. Užívám si to a nic víc nechci.

Mirek (Pá, 15. 7. 2022 - 11:07)

Ve většině případu zůstane u představ, které nejdou z mysli vytěsnit. Nevím to, ale myslím si, že máma věděla o tom, že si to dělám nad jejími použitými kalhotkami. Jak tady někdo napsal někdy byly i mokré. Věděla o mě všechno. Málokdy se mi povedlo něco utajit. Takže nejspíš věděla i o tomhle, ale nikdy jsme o tom nemluvili. Je zajímavé přečíst si příspěvky matek dospívajících synů. Jejich názory a myšlenky. Tahle diskuze ve mě oživila vzpomínky na dospívání... Jednou ráno hned poté co máma vstala oblékala mladší bratra. Byla ještě rozespalá, nedala si pozor sedla si na gauč v noční košili s roztažnými nohami. Seděl jsem v křesle asi tak metr od ní. Máma spala bez kalhotek. Bylo to poprvé co jsem viděl pipinu dospělé ženy.

Návštěvník (Pá, 15. 7. 2022 - 12:07)

Když nepočítám lasturky holčiček, s kterými jsem si hrál na doktora, tak mámina byla taky první. Vzbudilo mne mámino sténání. Když jsem tam přišel, zrovna končili. Souložila s tátou. Když z ní vytáhl penis, měla nohy široce roztažené. Viděl jsem všechno i poštěváčka. Zíral jsem jak se jí pochva pomalu zavírá. Po dost dlouhé době dala nohy k sobě. Táta byl zády a nevěděl o mě. Chrlil na mámu semeno, zmítal se a byl mimo. Máma se tvářila vyděšeně a mávala rukou, abych vypadl, ale neprozradila mne. Vůbec jsme o tom nemluvili. Jako by se to nestalo, ale přestala se stydět. Už jsem do ložnice rodičů nelezl. Jen jsem poslouchal jak prožívají sex.

Návštěvník (Pá, 15. 7. 2022 - 11:07)

To je pravda. Mamka o mě taky věděla všechno. Kdy, jak dlouho, kolikrát jsem se honil. Někdy mě napomínala že to přehánim a že bych se měl radši učit, nebo abych to urychlil a šel dělat něco užitečnýho. Věděla i jak velkej mam penis a chlubila se kamarádkám jak už sem vyspělej. Snad mi ho měřila ve spaní nebo to měla v oku, ale centimetry trefovala přesně.

Návštěvník (Čt, 14. 7. 2022 - 08:07)

Jesli to mamka někomu řekla, tak to byla babička. Ta mi říkávala že bych se neměl vystavovat, protože mamka má hříšný myšlenky. Tomu se ale nešlo vyhnout, protože sme měli malej byt, při koupání v kuchyni sem musel bejt nahej a často mě taky vyrušovala při honění. Nakonec se nic nestalo. Zustalo to jen u tý zvědavosti.

Uli (St, 13. 7. 2022 - 14:07)

Určitě nejsi sama. Jsme sami dva se synem, bude mu 14 a tytéž představy a fantazie mám také. A též vím, že nic z toho se neuskuteční. Syn je pěkný kluk, opravdu k světu. Takže využívám co se dá. Jeho semeno znám dokonale, zkrátka užívám si a zůstane to napořád jen mým tajemstvím.

nymfomanka (Po, 11. 7. 2022 - 22:07)

Já na syna nikdy chuť neměla až ,když mně nachytal syn při nevěře když mu bylo 12 .A vydíral mně, že buď mu kdykoli podržim nebo to řekne tátovy. Tak sem souhlasila. Když ho do mně poprvé strčil tak mně polylo horko a najednou sem sama přirážela. Sex ze synem byl nejlepší.Bez emocí starostí a udělal mně pokaždé ani mylence sem nepotřebovala. A narozdíl od manžela mně vylízal i po sexu.

Hoza (Út, 6. 6. 2023 - 05:06)

Také bych chtěl bit tvůj syn hezky bych tě vilizal

Mamina (Ne, 10. 7. 2022 - 01:07)

Sleduju syna jak si ho honí u počítače a u toho se udělám, strašně se stydím a přísahám si že už se to nebude opakovat, ale když se zamkne v pokoji uplne mě mozek přestane fungovat

m (Ne, 10. 7. 2022 - 07:07)

Taky šmíruji klíčovou dírkou.

Mamina (Ne, 10. 7. 2022 - 01:07)

Sleduju syna jak si ho honí u počítače a u toho se udělám, strašně se stydím a přísahám si že už se to nebude opakovat, ale když se zamkne v pokoji uplne mě mozek přestane fungovat

Mamina (Ne, 10. 7. 2022 - 01:07)

Sleduju syna jak si ho honí u počítače a u toho se udělám, strašně se stydím a přísahám si že už se to nebude opakovat, ale když se zamkne v pokoji uplne mě mozek přestane fungovat

Návštěvník (So, 9. 7. 2022 - 13:07)

ale nejhorší je když jsem nadržená a nemůžu si pohrát s pipinkou :-( máma tu nezajímá a masturbovat prostě nebudu podle mámy je to ta nejodpornější věc ale vždyť je to tak krásná a příjemná věc nechápu to

Návštěvník (So, 9. 7. 2022 - 14:07)

V tomdle psaní, aby se čert vyznal, co to píšeš za blbosti.

Honza (So, 9. 7. 2022 - 11:07)

Jednou v noci se vrátil můj dospělí syn (25) z hospody úplně opilý a přivedl si ještě dva kamarády. Když už jsem ten kravál nemohl vydržet šel jsem jim do kuchyně vynadat. Chvilku na mě koukali a pak jeden vytáhl paralyzér dostal jsem pecku proudem a šel k zemi. Na moment jsem omdlel a když jsem se probral byl jsem nahý a za ruce a hlavu přivázaný u země k trubce od topení. Klečel jsem a každý kluk mi držel jednu nohu a tahali je od sebe. Můj syn mě nejdříve seřezal páskem potom mě nakopal do koulí a nakonec omrdal. Když se udělal vyhonil mi čuráka a já zažil snad největší orgasmus v životě.

Veronika (So, 9. 7. 2022 - 11:07)

A proč tě neojeli i ti zbylí dva když jsi takový úchyl.

Marie (So, 9. 7. 2022 - 12:07)

No to spíš ten jeho syn je úchyl.

Eva (So, 9. 7. 2022 - 16:07)

Oba jsou uchylové , ale roztomilý.

Reklama

Přidat komentář