Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

M (Čt, 14. 7. 2022 - 03:07)

Já pleny nezehlim ty se zehli pouze pro mimina ale dětem 10 a 12 let se pleny nemusí žehlit a klukům dávám na noc každému 6 látkových plen s většími gumovimi kalhotky a bodyčka úplně v klidu. A od zítřka budou mít zase jednorázové pleny a kraťasy jelikož bude teplo dnes jsem koupila největší pampersky číslo 8 už jsem jim pleny zkoušela a byli jim trochu větší tak přesně dostanou kalhotky od bobanka s kraťasy které mají pod kolena jedeme na celodenní výlet takže kluci budou mít pleny ale i kamarád to samé také jednorázové pleny ale jestli je bude chtít jelikož mu je 13 let nebudu ho do ničeho nutit ale jemu bych musela dát větší gumové kalhotky a kraťasy. A plenky jednorázové beru sebou do batohu a s vlhcenimi ubrousky ale hlavně i 4 podložky aspoň..

Pavel (Čt, 14. 7. 2022 - 06:07)

Tak nemusí se žehlit ale vyžehlené jsou příjemnější než nevyzehlene mě to nevadí a tu práci si s tím dám rád tak je žehlím pro sebe

M (St, 13. 7. 2022 - 09:07)

Já jsem klukům dávala pleny také jednorázové klukům je 10 a 12 let jelikož se oba pomocuji jak do postele v noci tak občas i do oblečení předtím jsem jim dávala seni Kids také úplně všude ale teď už dávám pleny pouze látkové a hodně jsou na ně závislí mají je nejraději jak jsem si všimla ale přes látkové pleny mají kalhotky od bobanka oni mají ještě vsitou plenku pull ups nepromokavá plenka takže jsou výborné a mne nevadí že zase se perou látkové pleny a které vysi na zahradě kluci mají jak 70x70 tak i 80x80 pleny a dělají si obě potřeby do plenek a úplně v pohodě a ven mají tyto plenky a leginy že kdekoliv se děti můžou prebalit už jsem je přebalovala ven na podložce stáhla jsem jim leginy pod kolena a rozepla pleny bobanek a pak látkové pleny jsem jim sundala otrela vlhcenimi ubrousky a namazala mastí a zapudrovala pudrem a zapla kalhotky a zpět leginy ale uvažuji že budu zpět dávat pleny jednorázové oni na přebalování jsou lepší..

Pavel (St, 13. 7. 2022 - 10:07)

Ahoj tak, používám látkové pleny 80x80,mám je radši a jsou příjemnější a já se do nich jen pocuravam a nevadí mi je prát a žehlit

Miroslav (St, 13. 7. 2022 - 14:07)

Ahoj.Počúrávaš se schválně nebo máš zdravotní problémy jako ja

Pavel (St, 13. 7. 2022 - 22:07)

Pocuravam se schválně nemám zdravotní problém a plinky nosím rad

Miroslav (So, 16. 7. 2022 - 10:07)

Já dnes také mám rád pleny ale když jsem se začal v 10 letech počuravat nesnášel jsem je a toho posměchu od okolí co jsem zažil .

Pavel (So, 16. 7. 2022 - 10:07)

To chápu nekteri lidé jsou zlí ale mě to nevadí každý mě muze

Miroslav (Ne, 17. 7. 2022 - 06:07)

Mě taky prostě pleny jsou součástí mého života a ostatní to musí pochopit že prostě čůrám a bohužel i kakam do plenek. Nedělám to schválně ale nemoc si nevybírá.

Miroslav (St, 13. 7. 2022 - 14:07)

Ahoj.Počúrávaš se schválně nebo máš zdravotní problémy jako ja

Návštěvník (Ne, 10. 7. 2022 - 00:07)

nějaký holky , mi zase dovedli dceru která byla zase pod obraz, dovedli mi ji až do postele , když odešli, dostala jednorázovou plenu a ráno jí to nechám sežrat.

P (So, 9. 7. 2022 - 20:07)

Já nosím plenky abena xs a nebo pampersky podle toho jak chci já ale když jsem doma tak mi mamka dává zatím klasické látkové pleny a pvc kalhotky a začala mne dávat i punčocháče jelikož se ochladilo tak je i venku musím nosit pod kalhoty či tepláky říkal jsem že je nechci nosit ale mamka je jiného názoru když prý pleny mohu nosit tak i punčocháče ale co mne to nevadí že to udělám do plenek to už jsem si zvykl ráno mi ale dala pampersky jelikož jsem s ní musel jít na nákup tak mi je prostě dala ale dostal jsem i punčocháče a tepláky prý jsem malý chlapec a plenky jednorázové a punčocháče musím nosit a zastavili jsme i mezi plenky a já jsem si plenky musel sám vybrat tak jsem si vybral Huggies jednorázové pleny na lepitka a potom v prebalovne mne do ní prebalila jelikož jsem byl obojí jak posrany tak i pocurany a plenky mne byli trochu větší ale to nevadí jelikož nikdy do ní dostanu i látkové pleny s punčocháči a bodyčko.

Ted (So, 9. 7. 2022 - 05:07)

Také to moc dobře znám když jsem byl z mámou v Americe za příbuznými tak jsem musel taky nosit plenky ale v té době mne bylo 10 let takže to ještě jak teta v Americe chápala že prostě plenky musím mít ale po celou dobu co jsme tam letěli tak jsem měl pleny tenkrát byla zima tak mamka mne doma nasadila silnější pleny ty byly určeny pouze na noc ale já jsem je měl přes den tak jsem měl tyto plenky pak jsem dostal punčocháče a zimní kombinézu a když jsme přišli na letiště před celní kontrolu tak si mysleli že mamka něco pasuje z české republiky a já jsem se v kabině musel celý vysvlect že mi zůstali jenom plenky na sobě pak prohlíželi tu kombinézu ale pak nic nenašli tak pak přišla paní celnice a řekla až si lehnu tam na lavici že se koukne do plenek tak mne rozbalila a nic tam nebylo já jsem řekl že ty pleny jsou takto silné a ona to pochopila tak mne potom nasadila zpět punčocháče a zimní kombinézu a pak se mi optala proč do letadla mám pleny a já řekl že se občas pocuram ze strachu když jsem nikdy letadlem neletel a ona to pochopila já z mámou letím za tetou do Ameriky první třídou a tam u malých dětí pleny vyžadují víte no nic o tom nevím tak si mne mamka vyzvedla a mohli jsme jít do letadla a když už jsme tam byli tak jsem mamce řekl že je tady teplo dost aby mne sundala kombinézu a ona tak udělala pak přišla paní letuška a ptala se jestli něco nepotřebujeme a mamka říkala že já vše mám i plenky kdyby náhodou a paní řekla že v zadní části v 1 třídě je to wc ale i přebalovací místnost ale řekla že nejsem jediný dítě v letadle co má mít plenky hlavně děcka do 8 let věku je mají mít ale já jsem se ozval že mi je 10 let paní se pousmála a pokračovala dále pak mi mamka vytáhla kojeneckou lahev se sunarem a když jsme už byli ve vzduchu tak jsem usnul a po probuzení jsem něco cítil v puse měl jsem i dětský dudlík a pak jsem se zeptal proč mami to všechno jelikož abys byl připraven k tetě víš její děti také vše jako plenky a punčocháče ze zimní kombinézou noseji také hlavně jsou krmení z kojenecké láhve a dudlaji i dudlík ale těm je 12 a 14 let víš. A mamko až nikdy přijedeme zpět do ČR tak mne budeš dávat pleny a vše dětské i doma no podle toho jak budeš chtít ty do ničeho nutit tě nebudu víš ale kdybys byl nemocný tak ti plenky klidně dám no od jisté doby nosím plenky i doma jak přes den a ale doma nosím i plenky látkové a na venek jednorázové pleny Huggies a teď jsem už starší 12 let mi je. Teď co píšu tak čekám na mamku až mne prebali a pojedeme na nákup jelikož jsem s ni na chalupě a říkala že dostanu dnes i punčocháče pod tepláky jelikož je venku nijaka zima když bylo teplo tak jsem nosil i plenky do vody..

B (Pá, 8. 7. 2022 - 21:07)

Když vaše větší děti nosí plenky tak dáváte spát po obědě hlavně večer v kolik chodí spát a jak často prebalujete...

Pavel (Pá, 8. 7. 2022 - 21:07)

Já taky nosím plinky a nechodím spát po obědě a večer jdu kdy chci a prebaluju se sam

Kuba (So, 9. 7. 2022 - 00:07)

Kolik ti je? Mě je patnáct a s kámošema taky nosíme. Když jsme spolu, tak se navzájem prebalujeme, takže se každej snaží toho co nejvíc vykadit, ať si to ostatní užijou. Rodiče na víkend odjeli, takže tu jsem teď s klukama a trochu to tu smrdí už, jak tu je už asi 3 hodiny pět kluků v posraných plenkách.

Pavel (So, 9. 7. 2022 - 00:07)

Je mi 13, jaký plenky nosíte a jak se ti povedlo přesvědčit tolik lidí, aby s tebou nosili a používali plenky?

Kuba (So, 9. 7. 2022 - 01:07)

Taky do plenek kadíš? My když máme plenky, tak je záchod strašně zbytečná věc. Ohodne radši to pustím všechno do plenek.

Pavel (So, 9. 7. 2022 - 08:07)

Někdy je používám i na kakání, ale jelikož se většinou prebaluju sam a tohle se prebaluje blbě sám, tak to většinou dělám jen když je máma doma, takže za ní vždycky zajdu a zeptám se, jestli se můžu pokakat a jestli mně potom přebalí, nikdy neřekne ne, takže to je super.

Kuba (So, 9. 7. 2022 - 11:07)

Zas tak blbě se to neprebaluje, sundas plenku a vlezes si do sprchy. Všechny ty hovna že sebe osprchujes. Ale jasný že je lepší když tě někdo přebalí. Btw celou noc jsme Už v posraných plenkách a jsou už mega plný.

Reklama

Přidat komentář