Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Kuba (So, 9. 7. 2022 - 00:07)

Kolik ti je? Mě je patnáct a s kámošema taky nosíme. Když jsme spolu, tak se navzájem prebalujeme, takže se každej snaží toho co nejvíc vykadit, ať si to ostatní užijou. Rodiče na víkend odjeli, takže tu jsem teď s klukama a trochu to tu smrdí už, jak tu je už asi 3 hodiny pět kluků v posraných plenkách.

Pavel (So, 9. 7. 2022 - 00:07)

Je mi 13, jaký plenky nosíte a jak se ti povedlo přesvědčit tolik lidí, aby s tebou nosili a používali plenky?

Kuba (So, 9. 7. 2022 - 01:07)

Taky do plenek kadíš? My když máme plenky, tak je záchod strašně zbytečná věc. Ohodne radši to pustím všechno do plenek.

Pavel (So, 9. 7. 2022 - 08:07)

Někdy je používám i na kakání, ale jelikož se většinou prebaluju sam a tohle se prebaluje blbě sám, tak to většinou dělám jen když je máma doma, takže za ní vždycky zajdu a zeptám se, jestli se můžu pokakat a jestli mně potom přebalí, nikdy neřekne ne, takže to je super.

Kuba (So, 9. 7. 2022 - 11:07)

Zas tak blbě se to neprebaluje, sundas plenku a vlezes si do sprchy. Všechny ty hovna že sebe osprchujes. Ale jasný že je lepší když tě někdo přebalí. Btw celou noc jsme Už v posraných plenkách a jsou už mega plný.

Pavel (So, 9. 7. 2022 - 12:07)

Jaký plenky nosíte?

Miroslav (Ne, 10. 7. 2022 - 10:07)

Nosím jednorázové plenkové kalhotky seni super plus xxl a vydrží hodně. Pomočuji se ve dne v noci jsem nemocný.

Miroslav (Ne, 10. 7. 2022 - 10:07)

Nosím jednorázové plenkové kalhotky seni super plus xxl a vydrží hodně. Pomočuji se ve dne v noci jsem nemocný.

Kuba (So, 9. 7. 2022 - 00:07)

Už dva roky bydlím v Americe a tady plenky nosí normálně víc kluků. Plenky na spaní tu jsou úplně normální, to má doma skoro každej druhej kluk a prodává se to normálně v obchodech.

Honzík 8 (Čt, 7. 7. 2022 - 22:07)

Tak jsme byli v zoo a přítel si vzal batoh měl tam přibližně 10 jednorázovych plen a vlhčené ubrousky a 2 přebalovací podložky a koukal jsem že do dvouch kojeneckých láhví dělal do jedné hustý Sunar a do druhé kaši a měl i jednu látkovou plenku jako brindak a doma mne ještě prebalil když jsme vyšli a pod tepláky mi dal punčocháče ale nejdřív se mne optal jestli chci tepláky a punčocháče a nebo dětské leginy ale já chtěl tepláky a punčocháče a leginy si vzal jako náhradni kdyby náhodou něco proteklo zkrze. Když mne vždy mamka prebaluje tak si veškeré oblečení oblekam sám ale strejda mne celého oblekl pak když jsme přišli domu tak už mamka byla doma tak se mi ptala jaká byla cesta do zoo já řekl že dobrá a strejda se o mně dobře postaral tak mi mamka říkala abych se vysvlekl a strejda řekl kdepak naše batole vysvlecu já a umyji a prebalim do čistých plenek a strejda dal mamce jen ty dvě kojenecké láhve na umytí a vysterilozovat a pak řekla tady byl nikdo rychlejší dávání koj lahvi co v nich měl v jedné Sunar a v druhé kaši a když jsem šel do dětského pokoje tak jsem zářil údivem byla tam dětska postýlka a přebalovací pult no vše co potřebujete k tomu přebalování že mne mamka nemusí prebalovat v obýváku ale rovnou v mém pokoji a byl tam i koš na použité jednorázové pleny a já jsem byl zvědavý a prohlížel jsem si přebalovací pult a pod ním šuplíky a v jednom byli jenom jednorázové pleny a v druhém látkové pleny atd punčocháče a přípravky na přebalování. A máma se divila že pod tepláky jsem měl punčocháče bylo docela chladno tak se hodili mamka se ptala strejdy jak mne přesvědčil abych si vzal punčocháče no ono to bylo takto strejda mne dal vybrat buď leginy a nebo punčocháče s tepláky a před chvílí u mne byla mamka abych už spal ale nejdřív mne ještě jednou radši prebali do čistých plenek ve 23 hodin abych do vydržel s plenkami a pak mi sebere telefon abych nemusel psát on mi i z pokoje zmizel počítač že když jsem teď kojenec v plenkách tak si mám hrát pouze s hračkami a ne s telefonem či počítačem stejně až mne mamka prebali a vytáhne postranice a dá mi i dudlík do pusy tak mám smůlu. Ale mne to nijak nevadí že nosím plenky a veškeré dětské oblečení stále akorát se mi bude potom stýskat v září až půjdu do školy...

David (Čt, 7. 7. 2022 - 08:07)

Ahoj, je mi 14 a líbí se mi plenky, nosím je už pár měsíců a rád bych si našel někoho s kým bych je mohl nosit a nebo si aspoň psát, pokud máš zájem tak mi napiš na email [email protected]

David (Čt, 7. 7. 2022 - 08:07)

Ahoj, je mi 14 a líbí se mi plenky, nosím je už pár měsíců a rád bych si našel někoho s kým bych je mohl nosit a nebo si aspoň psát, pokud máš zájem tak mi napiš na email [email protected]

B (Čt, 7. 7. 2022 - 06:07)

Já jsem Honzík 8 let a doma i venku všude nosím zatím plenky jelikož se stále pomocuji jak to do postele tak i do oblečení a nosím i plenky do vody také? Mamka mi říkala že jsem hodný chlapeček když čůram do plenek a ne do postele či oblečení já už nosím plenky rok a zatím mne plenky nevadí a mamce také ne doma dostávám látkové pleny s pvc kalhotky a na venek a cesty plenky jednorázové ale i plenky do vody teď ještě ležím v posteli a čekám na mamku až mne prebali do čistých plenek ale dnes mne bude hlídat její přítel a ten semnou půjde na výlet nikam on ví už co má semnou dělat že mne musí prebalit vždy a všude.

Návštěva (St, 6. 7. 2022 - 23:07)

Tak máte stále kojence v plenkách to musí být nuda co prebalovat tak už větší dítě a prat stále pleny látkové já vámi tak dávám jenom jednorázové pleny a že nosí punčocháče pod tepláky to mu je chladno a nebo to má kvůli tomu že nosí plenky? Naše dcera si o plenky vždy řekne když nikam cestujeme a punčocháče má je také non-stop nikdy a hlavně nosí plenky a veškeré dětské oblečení i doma ale už látkové pleny nedáváme a dceři už bylo 12 let a přítelkyně jí říkala že už je velka holka která už s plenek dávno vyrostla ale ne ona si nedá říct pleny stále bohužel chce nosit také úplně všude teď jsme na dovolené v Itálii jsme na hotelu a dcera v plenkách a naučila se spát v overalu tak se přítelkyně rozhodla jí dávat pleny i do vody vždy jí na pláži sundá jednorázové pleny a nasadí pleny do vody a prebaluje na podložce musíme vždy nosit batoh s dětskými plenky a různé mastí či pudry vše od výrobce aviril dcera si už zvykla bohužel také na pleny no nikdo z nás neví jak to naše ratolesti dlouho budou pleny nosit ale hlavně mi dospělý ve stáří.

M (St, 6. 7. 2022 - 22:07)

Já jsem klukovi začala dávat pleny látkové doma a na venek jednorázové pleny pampersky a zatím žádné opruzeniny nemá to asi záleží na plenkách jaké kdo dává a kluk si řekl už o punčocháče na venek pod tepláky zajímavé že když chodili do školy tak bylo vedro ale jak začali prázdniny tak se spíše blíží jaro než červenec a bohužel plenky už nosí 3 roky nosí je od 7 let a teď mu je 10 let ale syn už je na pleny zvyklí takže žádný problém nemá s nošením plenek a také je nosí úplně všude 24/7 stále více se pomocuje a nikdo neví proč všechny vyšetření si prošel také jsme měli ten alarm jenže to musíte dát plenky také jinak to nejde a do školy normálně chodí do speciální ale teď přes prázdniny ta škola normálně funguje když chcete dítě pohlídat tak to funguje jako školka nebo stacionář a tam se normálně postarají onej když jsem si nemohla vzít do práce tak jsem ho tam musela dát jako dnes ale ráno jsem mu dala 4 látkové pleny s pvc kalhotky a bavlněné punčocháče s tepláky s laclace a nebyl tam jediný kdo tam byl dnes fungovala bohužel jen školka. Tak odpoledne si ho vyzvednul přítel a doma pak kluka prebalil do čistých látkových plen a dal ho spát už v 17 hodin úplně v klidu chvíli nechtěl ale potom usnul jako batole..

petr (St, 6. 7. 2022 - 09:07)

Nejlepší pleny pro starší děti a dospělé jsou Abena Abri Form XS2 Junior. Můžu doporučit!!!!

Mirka (St, 6. 7. 2022 - 09:07)

Tak pár dní nechte kluky úplně bez plenek ať používají pouze dětský nočník a když se náhodou pomocí tak prevliknete oba plus i postel to je maximální co mohu udělat a poradit a také to jinak nejde udělat..!!!

M (St, 6. 7. 2022 - 08:07)

Chtěl bych se zeptat jestli dáváte větším dětem plenky jednorázové pleny na cestu krátkou či dlouhou tak jestli se opruzeji já klukovi sice dávám jednorázové pleny ale i když ho mažu i zasypavam pudrem tak se stejně opruzi a prebaluji často i 6 x denně klidně tak stejně má opruzeniny pod plenkami tak jsem přemýšlela že mu budu dávat ještě látkové pleny do jednorázovék ale stejně to bude ještě horší teď jsem ho musela prebalit jelikož byl pomoceny klukovi jsou 3 roky a druhému 10 let a ten používá bohužel také pleny jelikož se stále pomocuje a pokakava tak musím dávat i jemu pleny. Bohužel to jinak nejde udělat.

Terka (St, 6. 7. 2022 - 06:07)

Občas se sem dívám už pár měsíců a nevím, co si mám o této diskusi myslet. Je mi 22let a v plenkách jsem se nacestovala a naspala až až. V 8 letech jsem přišla o rodiče a starala se o mě mámina mladší sestra. Teta žila sama, jezdila jsem k ní ráda, ale když jsem jí byla svěřena do péče, udělala si ze mně mimčo. Vystresovaná ze ztráty rodičů jsem se samozrejmě v noci párkrát počůrala a už to začalo. Teta mi nic nevyčítala, jen mi začala dávat plenky, nejdřív na spaní, pak na cesty autem, na výlety, učitelce ve škole řekla že se počůrávám a já nosila plenky i do školy. Na chatě jsem zas na zahradě v létě mohla mít jen tílko a od pasu dolu nic. Ani kalhotky. Prý aby mi ,,větrala prdelka". Já brečela jen tajně jinak jsem ani necekla. Bála jsem se ,že mě teta nebude chtít a strčí mě do děcáku. S tetou se dnes vůbec nestýkám a z dětství v plenkách nebo na andělíčka jsem se dodnes pořádně nevzpamatovala.

Marcela (St, 6. 7. 2022 - 01:07)

Nš syn ve čtrnácti na dovolené už pět dní jedině v plenkách. Jestli to někoho zajímá napište mi na [email protected]

Reklama

Přidat komentář