Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Cynik - realista (Po, 4. 7. 2022 - 16:07)

Třeba by Jahoda potřeboval podprsenku - bez legrace.

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 13:07)

"V Česku rapidně přibývá trestných činů. Policisté i psycholog vypočítali důvody".... A co IMIGRANTI ???

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 13:07)

"Kreml: Západ spoléhá na to, že válka na Ukrajině bude pokračovat".... Samozřejmě, Západ se potřebuje dostat z ekonomické recese, to za prvé !!! Za druhé chce oslabit Rusko, aby bylo povolné k jeho diktátu (suroviny) !!! Proto také Západ - USFT a Anglie "radili" tomu troubovi, aby nepřistoupil na Minské dohody a rači vytáčel Rusko dalším vražděním Ruské národnosti na Dombase !!!

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 13:07)

"Strach z recese sráží ceny kovů i světové burzy. Z kapitálových trhů se vypařilo 13 bilionů dolarů".... Další židosvká manipulace, jak se dostat k ještě většímu majetku, než v roce 2008 !!!

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 13:07)

"Zvenčí chaloupka na spadnutí, uvnitř pohádkový interiér".... Naprosto správný postup, nebudí závist !!!

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 13:07)

"Chcete číst dál?".... Strčte si to předplatné do prdele, hyeny !!!

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 13:07)

"Další prvek z nové éry. Windows 11 ukazují dialog „Otevřít v programu“".... Myslím, že W 11 je tu proto, že ve W 10 jde blokovat virus od NSA, který do NSA posílá z PC metadata !!! A v 11 to nepůjde !!! Proto také v podmínkách pro W 11 je, že musí být CPU-varianta (i), starší (v.6) i když třeba s dvojnásobným výkonem nemůže být, není v něm totiž virus odesílající metadata do NSA !!! Kam se serou komunisti !!!

nona (Po, 4. 7. 2022 - 13:07)

Proč si myslíš takasi, že je tady ten hysterický extremní feminismus...

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 15:07)

Ale nono, feministky jsou vlastně psychopatky !!! Jde jim o ovládnutí mužů !!! A jelikož jsou ženy, tak se schovávají za t.zv. "Něžná stvoření", při tom jsou daleko útočnější a agresivnější a i bezohlednější než muži - všeobecně !!!

Návštěvník (Po, 4. 7. 2022 - 12:07)

"Jak ochránit auta a zahrádky před krupobitím? Pomůžou vychytávky našich dědečků".... Nedíval se autor asi před 1,5 měsícem k nám na dvorek, když jsme přikrývali auto dekami a a navrch plachtami, měly přijít kroupy !!!

Cynik - realista (Po, 4. 7. 2022 - 12:07)

"Ukrainian resistance means the Russians are left doing frontal assault after frontal assault on prepared and supplied defenders. That exactly what the Ukrainians need to do to attrit Russian forces." https://twitter.com/PhillipsPOBrien/status/1543841734693736448

asi tak (Po, 4. 7. 2022 - 12:07)

Šovinismus a machismus je samozřejmě blbost. Ženy mají průměrný IQ stejný jako muži. Tady v diskusi žena intelektově převyšuje většinu mužů a má taky vyšší vzdělání. Takže ty starodávné většinou náboženské proklamace o nadřazenosti mužů jsou úsměvné. :-) A pokud nějaký chlap nedokáže ovládnout pohl. pud, tak kdybych já byl "bohem" resp. diktátorem, co dělá zákony, tak za znásilnění dávám kastraci.

nona (Po, 4. 7. 2022 - 13:07)

Nejhorší na tom je, že je to v patriarchální společnosti neřešitelné. Vždy bude každý primitiv především chlap a žena bude muset nejprve dokazovat, že je stejně dobrá jako on, tedy, že jaksi předpokládaně není nejen intelektuálně slabší. Pak teprve se budou řešit schopnosti. To je mimochodem problém personálních výběrových řízení na vyšší pozice.

asi tak (Po, 4. 7. 2022 - 13:07)

V průměru mají ženy a muži cca stejné intelektové schopnosti. Ženy jsou lepší v tom, že si všimnou detailů. Ty mužům často unikají. Ženě nic neunikne. Je to dáno evolucí, kdy se ženy staraly o děti a musely vnímat současně více věcí a detailů, aby ochránily děti. Zatímco muž se soustředil spíše na celek a na větší cíl, třebas ulovení mamuta, nebo postavení obydlí a nemohl se rozptylovat drobnými vjemy. Co se týká školství, tak ženy učitelky měly vždycky krásné nástěnky, velmi pečlivě vedenou třídní knihu, znaly všechny děti jménem, věděly o všech dětech detaily z jejich rodin, sourozenecké vazby. Muži mají ledabylejší přístup k administraci, ale zase mají větší respekt u děcek a větší kázeň. Takže každé pohlaví má své přednosti a nedostatky. Asi největší slabina žen učitelek je, když mají řešit nějaký konflikt. Ony se často s těmi dětmi dohadují jako by byly jedním z nich. Zatímco chlap to všechno donutí si sednout, uklidnit se a přestat poštěkávat jeden přes druhého, ale dá tomu řád a systém. Čili chlap je lepší v zaměření se na velký cíl. Ale zase chlapovi učiteli unikne, že na vycházku jde s žáky, z nichž si nějaký žák nepřezul boty a jde v papučích. To ženě učitelce neunikne. Ta má oči všude. :-)

ShabbaTot-Jahoda (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

v průměru je žena chytřejší jak muž ...no ale!Neplatí to pro všechny ženy...třeba na You Tube jsem našel zajímavá videa ze zásahů policistů v USA proti ženám..tato videa ,která nyní uvedu mají jedno společné....všechny ženy které policista zajistil taserem a pouty jsou blondýnky...akorát jedna tam má šedé vlasy,ale to je taky přebarvená blondýnka!....hhmmm....je to jasné!A nyní ta videa:Bodycam Shows Police Tasing Armed Woman in Florida Walmart........Caut On Bodycam:Police Dealing with Entidled Citizen In Public

asi tak (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

v průměru je žena chytřejší jak muž ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- To je samozřejmě blbost. Průměrný IQ žen je 100 a průměrný IQ mužů je taky 100.

Návštěvník (Po, 4. 7. 2022 - 18:07)

Zalez už někam s tím maistreamem a opakováním toho, co všichni známe. Tady to není mateřská školka. Inteligence mužů a žen není stejná.
Někdo říká, že ženy jsou inteligentnější, viz zde: -------------- https://www.national-geographic.cz/clanky/zeny-jsou-inteligentnejsi-nez-muzi-dokazuje-to-uznavany-odbornik-na-inteligenci.html --------------------------------------------------------
Někdo říká, že muži jsou inteligentnější: --------------------- https://www.bbc.co.uk/czech/britain/story/2005/08/printable/050826_uk_clevermen.shtml -------------------------------------------------------------- ------------ A co my s tím? Nasadíme svůj rozum (to Asitak ovšem neumí). A jaká jsou fakta? Ta přece všichni známe! Stačí si vzpomenout, jak to šlo našim spolužákům na základce nebo v dalším studiu. No a co se vynořuje z našich vzpomínek? Že holky nebyly moc dobré v matyce, fyzice, chemii. Že jim šlo biflování, poctivěji se učily, takže rozdíly nebyly příliš velké. Ale byly. -------------------------- No a pojďme dál. Hormony nás ovlivňují ne málo, ale hodně. A mají dokonce vliv i na tělesný vzhled - viz ženský estrogen a mužský testosteron. Nemají náhodou vliv i na inteligenci? Vždyť mezi úspěšnými vědci a výzkumníky není žen půl napůl, ale mnohem méně. Dtto u šachů. A znáte mnoho žen - automechaniček či SW specialistů? ---------------------------------- Jistě, jistě, i tam jsou ženy, ale nám jde o poměr 50 : 50. A ten se tam nedosahuje ani náhodou. ------------------------------------------------------------------------- No a do toho k nám přicházejí testy výzkumníků, že ženy se najednou staly inteligentnějšími než muži. Nevěřím jim ani ň, těm korektnostním liberálním hajzlům, zblblým patologickou filosofií lásky ke každému barevnému debílkovi, feminismem, kácením soch a přepisováním dějin. Prostě ve vědě a technice není 50 procent úžasných inteligentních žen, které si mohou podat ruku s muži. Jsou tam, ale ne v tomto poměru. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Možná, že problém v těch testech je v tom, že inteligence je několik druhů a někde jsou lepší ženy, jinde muži. Prostě porovnávat inteligenci mužů a žen je jako porovnávat hrušky s jablky. ------------------------------------Podstata věci je asi taková, že lidé si více váží tvrdých oborů jako je matematika, fyzika, chemie, kosmologie, astrofyzika, a protože tam dominují muži, mají lidi inteligenci mužů za větší. No proč ne. Vždyť psychologie, filosofie, sociologie apod.... jsou to vůbec vědy? Či jen trapné pseudovědy? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Berme to jako lekci pro Asitaka, nadutého a prázdného, který jako blbý mravenec chodí po marcipánové kuličce a nikdy se nedozví, co je uvnitř, protože nemyslí, jen přebírá cizí názory.

asi tak (Po, 4. 7. 2022 - 19:07)

Ženy nejsou inteligentnější, bobku. Ani ty nejsi inteligentnější, když se za ženu převlékáš. Rozdíl mezi ženami a muži jsem už tady popisoval, jak co se týká testů IQ, tak projevů v praxi, rozdílů ve školství, co se týká rozdílného přístupu k žákům ze strany žen učitelek a mužů učitelů. Všechno tu je. Moje příspěvky jsou barevně zvýrazněné avatarem, nebudeš mít problém je najít, bobku. Zatím jsi je nečetl a vymezuješ se proti nějaké své fikci. K tomu, co jsem psal, bych mohl dodat, že dívky jako žákyně jsou krasopisnější, pečlivější. Kluci škrábou, ale zase mají více nápadů a energie. Každé pohlaví má svoje. Příroda to tak vymyslela. Když se mě známí nebo rodina ptali, koho radši učím, tak jsem jim odpovídal - jak které předměty. V průměru to tak bylo, že kluky více bavila třeba fyzika nebo tělocvik. Holky fyziku moc nemusely, ani pokusy. Zato třeba výtvarka - to v průměru bavilo o něco více holky. Nebo hudebka - taky více bavilo holky. Samozřejmě to neplatí absolutně, ne paušálně. Píšu o tom, co převládá. Čili nemůžu říct, že by se mi lépe učilo holky nebo kluky, protože to záleželo jak koho a jak na co. No a co se týká testů IQ, tak jsem u žáků naměřil to samé, co uvádí odborná literatura. Holky mají IQ podobný jako kluci. Dál jsem tvůj salát nečetl, bobku. Četl jsem jen ten úvod. Odkaz jsem neotevíral. Neotevírám odkazy místního bobka. Když to máš dlouhé, to ti nebude nikdo číst, bobe. Když se neumíš vymáčknout a spamuješ tu kopírovaním textů, tak si musíš najít jiného bobka, kterého donutíš tvoje saláty otevírat. :-) Pa. :-)

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 22:07)

A nestačila by vám vy odborníci na IQ, že ze zadu jsou stejní a ze předu se pasují !!!

Návštěvník (Po, 4. 7. 2022 - 19:07)

Už se nad sebou zamysli. Uvědomuješ si vůbec, že i v tomto textu jen popisuješ, ale k úvaze ses zase nedostal? Začni o věcech více přemýšlet, dutá hlavo, a napiš, cos vymyslel. Jinak jsi jen veverka v kole.

Reklama

Přidat komentář