Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

4.7. (Po, 4. 7. 2022 - 18:07)

Zahradní Kavárna

asi tak (Po, 4. 7. 2022 - 18:07)

https://www.youtube.com/watch?v=HbmZrzN3WFE bobku - tvůj prezident

Návštěvník (Po, 4. 7. 2022 - 18:07)

To se mi líbilo. Reagan byl také herec, ale hrál husté kovboje, nedělal sexuálního tajtrlíka jako Zelenský.

J. (Po, 4. 7. 2022 - 18:07)

Café NONA opět otevřena.
Po-Pá : 10-23
So-Ne : 11-23

Kavárna nacházející se ve 3. patře Nové scény Národního divadla.

4.7. (Po, 4. 7. 2022 - 18:07)

Po zkoušce je každý generál.

Je to (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

Judeo prorestantsko vykalkulovane proti krestanko pohansko citove srdcova valka, antisemitismus je kalkul prvni skupiny, ktera urcuje valku. antikomunismem a antisemitismem, ktery druha skupina nema. Zide vychodni a orientalni a protestanti vedou valku proti judeo-krestansko zapadni skupine a ktestansko vychodni skupine krestanskeho a pohanskeho citove srdcoveho ritu. Tedy judeo kapitalisticko protestantsky rit proti judeozapadni a krestansko zapadni(vatikan) a vychodne krestansky rit a pohansko srdcovy citovy rit co neni ani antisemitsky a ani neni antikomunisticky. Valka by normalne nevypukla ci vypukla vasne by vzpanuly opadly a bylo by uzemi rozdeleno a lidi by zili dal ve svych krestanskovychodnim a judeo ritu ( zapadni Ukrajina bez Donbasu a bez Krymu) a krestansko vychodnim a pohansky srdcovem a ne antisemitickem a ne a ntikomunistickem ritu(Donbas a Krym).Tzn. rozdělili by se jako Jugoslavie nebo jsko CSR. Papez( Vatikan) se vyslovil jasne pro ukonceni vše lky.

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

"Důvěra investorů v ekonomiku eurozóny se tento měsíc opět zhoršila".... Investorům asi došlo, že EU byla založena Chazary a Anglosasy proto, aby zničila ekonomiku Evropy !!! Který blázen by do tohohle investoval ???

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

"Neplatíte na dítě, nesmíte sázet. Stát zakázal hazardní hry už i neplatičům výživného".... Je to špatná práce vlády, která se hajímá kde co lítá a nestará se o občany, kteří je ve své hlouposti zvolili !!! Proč neuvalí sankce na neplatiče ??? Neříkejte, že neplatiči jsou také ti nahoře a proto to nejde ??? Mají jiné starosti, jak dodat houfnice do Ukrajiny a jak obelhávat České GOJÍMY !!!

Návštěvník (Po, 4. 7. 2022 - 18:07)

U neplatičů jde o českou klasiku - zákony máme dobré, ale policie chrápe. A od orgánů není vůle a tlak, aby se přitvrdilo. --------------- Řešení - pokud úředník dělá špatně svou práci, snížení platu a po opakování vyhazov. ------------------------ Zákaz hazardních her je zcela trapný zásah, jen kosmetické vylepšení a hloupoučký pokus politiků dokázat, že ve věci neplatičů něco dělají. A co tak vyhnat konečně na neplatiče policajty a žalobce, ubožáci? ------------------------------------------

https://www.bankovnipoplatky.cz/pan-poplatek-radi-trikrat-a-dost-neplaceni-vyzivneho-muze-byt-trestny-cin-38891

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

"Účty britské armády na Twitteru a YouTube napadli hackeři".... doufám, že jim je vyrabují a ti zasraní Anglosasové nebudou mít co posílat do cizích válek !!!

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

"Otupujeme. Válka na Ukrajině nás unavuje. Chybí elity, které by nás burcovaly".... Tohle platí v Západních státech, ne u nás !!! My víme své !!! Jak řval Goebbeles : Češi jsou smějící se bestie a nebo také, že Čechy jsou gheto !!! Ať už jsme to první a nebo druhé, prolhaných politiků od 89 tady bylo na náklaďáky !!! Škoda, že je nejde někam na sklápěčkách vyvézt !!! Třeba do PRDELE !!! Nojo, ale ti současní jsou v PRDELI zalezlí až po boty !!! V té EMERICKÉ !!!

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

"Ve válce zemřelo už 89 sportovců a trenérů, oznámil Zelenskyj. A děkoval Bachovi """ A kterému, Johanu Sebastiánovi ???

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

"Zelenskyj: Ostřelování ukrajinských školek, škol a zdravotnických zařízení je ruská strategie".... Tvoje informace už dobře známe !!!

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

"Fiala považuje za nutné, aby se do rekonstrukce Ukrajiny zapojily české firmy".... Fialo, že uhodnu hned na poprvé, komu patří ty t.zv. České firmy ??? Chceš se vsadit ???

asi tak (Po, 4. 7. 2022 - 18:07)

"Fiala považuje za nutné, aby se do rekonstrukce Ukrajiny zapojily české firmy". --------------------------------------------------------------------------------------- No je symptomatické, že chce rekonstrukci Ukrajiny. Česko, za které byl zvolen, má v paži. Je to vláda národní zrady, národní pohromy. Přiznejte se, kdo ji volil?

Návštěvník (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

Jo, já jsem také proto, abychom se zapojili do rekonstrukce Ukrajiny. Ale jen za peníze. ------------------------------------------------- Až USA z politických důvodů vyvalí ty svoje miliardy dolarů, bude radost rekontruovat Ukrajinu (přesto, že Rusové to tam po čase zase zničí). Protože i když mnoho té západní pomoci Ukrajinci rozkradou, stále zbude hodně pro regulerní kšeft s námi. (Ovšem nechtěl bych zrovna v době rekonstrukce Ukrajiny stavět domek, protože ceny stavebního materiálu budou obrovské.)

asi tak (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

Je to na youtube

asi tak (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

Někdy jsou ovšem přeměny vynikající jako v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Zejména se povedl Petr Rychlý jako Hana Hegerová v písni Čerešně. To stojí za to.

aladin (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

"EU bude silná, pokud bude jednotná. Musí se spojit proti Rusku, napsal Fiala pro Politico".... A co kdyby jsme se spojili proti tobě ty fialovej semafore a proti tvé židovské vládě ???

Návštěvník (Po, 4. 7. 2022 - 17:07)

Fiala ne. No tak schválně, která vláda ti vyhovovala? Chlapa s gulemi Topolánka? Zemanova zrádce Sobotky? Baťůžkáře Špidly? Podpantofláka Nečase, nejčistšího Grosse?

Reklama

Přidat komentář