Reklama

Inkluse - Chcete aby se i mentálně zaostalé děti učily v normálních základních školách

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 21:07)

Ano, u tělesných handicapů inkluze někdy možná je. Je ovšem otázka, jestli kvůli jednomu žákovi je nutné do přestavby školy investovat statisíce, aby mohl jezdit s vozíkem. Jestli není lepší mít v okolí jednu takovou školu a těch 5 dalších nepřestavovat. Pokud dítě neslyší, tak třeba škola pro neslyšící je na to vybavená, učitelé mají malé třídy, různé pomůcky, znají speciální pedagogiku. V běžné škole to dítě jen vidí, neslyší nic. Chytré dítě školou proleze, ale rovnou by se mohlo učit doma a chodit jen na zkoušení. U duševně zaostalých to je jasné, tak jako na medicínu naptří, kdo měl na gymnáziu čtyřky a sotva odmaturoval, nebo tu maturitu ani nemá, tak někdo v pásmu iq na pomezi debility nepatří do běžné zš. Brzdí ostatní a sám se nic nenaučí. Když je někdo chromý, tak taky není inkluze do běžeckého oddílu ap., tak proč ty lidi mořit ve škole, která jim nic nedá a oni tam brzdí ostatní?

Petr (Čt, 27. 7. 2023 - 18:07)

Souhlasím. Postižené děti by měly být soustředěny do škol, kde na to mají zařízenou péči.
Jinak ještě uvedu, že inkluzi je třeba rozdělit do dvou základních skupin. Inkluze dětí s nějakým tělesným postižením je věc jedna a druhá skupina jsou ti nepřizpůsobiví debilové ze zvláštních škol. Každý si jistě sám dosadí, o jakou nepřizpůsobivou skupinu se jedná. Tyhle zmatky bych nechal dál ve zvláštní škole, tam jsou mezi svými. Jsou naprosto k ničemu, jen brzdí a terorizují ostatní žáky. Výuka je kvůli nim nekvalitní. navíc oni se ani učit nechtějí. Sami vám klidně řeknou, že po vychození školy půjdou na sociálku, protože budou mít zaručené peníze. Neziskové organizace jim zaručí kvalitní život na dávkách. A že to jsou nemalé dávky asi každý ví. Takže co s takovými zmetky? Do normální školy určitě v žádném případě!

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 07:07)

Inkluze je ta největší pitomost, kterou se v podstatě zlikvidovalo školství. Děti se nemohou pořádně učit, protože je brzdí, ale hlavně při hodině otravují pitomci a magoři, kteří měli zůstat ve zvláštní škole. Kdo může, dává děti na školu, kde tihle blbci ještě nejsou.

souhlas (Ne, 23. 7. 2023 - 15:07)

proč rodiče dávají na osmiletá gymnázia místo aby byla na zš? Protože třídy se zbaví problémových dětí a hlavně těch, které se neučí nebo prostě jsou inteligenčně slabší. Třída se pak přizpůsobí tempem těm slabším. Ti mají sice čtyřky, ale něco umět musí. Ostatní pak mají nízko postavenou laťku.
Dřív byly zvláštní a pomocné školy, pak to pojmenovaly jako speciální školy. Ale pokud ty děti jsou jinde, je to lepší. Tam se jim někdo může věnovat, naučí se tak víc než když to tempo je na ně moc rychlé. A ostatní nebrzdí svojí pomalou chápavostí. Pro dítě není příjemné, když je nejhorší ze třídy, má čtyřky nebo propadá, ostatní děti mu říkají blbec ap.
Je to totéž, jako na nějakou školu vyššího stupně dát někoho, kdo nemá předpoklady. Třeba na matfyz nebo medicínu nebo čvut poslat vyučenou švadlenu nebo kuchařku. Buď se pak přednášky přizpůsobí jí - a všichni ti doktoři nebudou nic umět. Nebo naopak, ona se bude absolutně nechytat, což ji bude psychicky deptat. U dětí, které patří na zvláštní školu je ten odstup možná ještě větší. Víceletá gymnázia by nebyla nutná, když by tu byly zš s kvalitní výukou na druhém stupni.

Petr (Ne, 23. 7. 2023 - 19:07)

Na osmiletá gymnázia dávají rodiče děti především proto, aby byly pryč ze školy, kde mají tu nesmyslnou inkluzi. Není nic horšího, když nadané dítě je brzděno pitomci, co nezvládají výuku a brzdí ostatní. Navíc nadané dítě vidí to, že zatímco se všichni snaží a dostávají známky podle toho, jak se učí, pitomci z inkluze dostávají dobré známky zadarmo. O agresivitě těch hovad ani nemluvím,. Ve třídě jsou zkrátka na obtíž, přiznejme si to otevřeně, je to odpad společnosti.
Celá inkluze je strašný paskvil.
Blbci mají zůstat ve zvláštní škole, kde mají trochu jinou péči.

Návštěvník (Út, 15. 8. 2023 - 17:08)

Tak to teda prospěšná je, protože se jede podle plánu na snížení vzdělanosti.

Návštěvník (Út, 15. 8. 2023 - 14:08)

Milé Sluníčko, nechápu...Tak jo, vzdávám se, Martine:)

Návštěvník (Út, 15. 8. 2023 - 14:08)

Souhlasím otevřete všechny zvláštní školy.

Návštěvník (Pá, 8. 7. 2022 - 19:07)

Nový ministr školství Vladimír Balaš: Inkluze je správná a v zájmu dětí. Skvělý přístup a názor, je potřeby zničit školní výuku a srazit vzdělání dětí pro jejich budoucnost v NWO.

Steewe máš pravdu (So, 2. 7. 2022 - 22:07)

Jakkoliv mentálně zaostalí či pomalí jedinci by měli mít svojí speciální školu! Byla blbost je rušit!

Návštěvník (St, 22. 6. 2022 - 00:06)

inkluze je cílený, záměrný, rozvrat školství.... když jsem to slyšel poprvé, myslel jsem, že je to hyperbola nebo konspirace... bohužel... je to řízené...

inkluzi nebrat! (Út, 21. 6. 2022 - 23:06)

Je to strašnej průser. Ještě že už nejsem dítě a nemusím chodit do školy!!!!!

Ivana (St, 11. 5. 2022 - 22:05)

Souhlas

Návštěvník (So, 7. 5. 2022 - 13:05)

Souhlasím otevřete všechny zvláštní školy.

Návštěvník (So, 2. 7. 2022 - 23:07)

Budou otevřeny odsouhlasili to v otázkách V. Moravce. mluvil o tom ministr školství.

Návštěvník (St, 6. 7. 2022 - 22:07)

To jen , aby nás ukolébal.

Návštěvník (St, 6. 7. 2022 - 21:07)

Tak to je pozitivní zpráva. Inkluze byla od začátku nesmysl

Návštěvník (St, 27. 4. 2022 - 13:04)

chudáci děcka, místo toho, aby se rychle něco naučili a šli se proběhnout venku musí sedět ve škole na zadku a pozorovat, jak se ti méně nadaní lopotí s učivem.

Návštěvník (Po, 10. 1. 2022 - 13:01)

Inkluze tělesně handicapovaných je ok, ale inkluze retardů nebo psychiatrických pacientů způsobuje rozvrat třídního kolektivu a rozvrat vyučovacího procesu. Pak se místo výuky normálních a nadaných řeší jen ten postižený. Je to absolutně zvrhlé a nemorální. Kdo vymyslel a prosadil inkluzi, měl by být trestně zodpovědný.

Petr (So, 15. 1. 2022 - 21:01)

Především je potřeba Inkluzi naprosto ignorovat a těm blbcům, tomu odpadu dát jasně najevo, že o ně nikdo nestojí. Jsou jen na obtíž a jen překáží ve třídě při výuce ostatních dětí.

Reklama

Přidat komentář